|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
30.6.2008 12:46:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Še ena od naše Zarje:

Včerej zvečer sem bila v kuhinji, delam za tamalidve večerjo. Mirna in Zarja sta bili pa v dnevni in se igrali. Naenkrat zaslišim upitje, jok, kreg, vreščanje... Grem vsa jezna v dnevno in se zaderem, da nej takoj nehata in spokata v kuhinjo in vsaka na svoj stol. Mirna je še nekaj hotela razlagat, kaj je bilo, sem rekla da me ne zanima in naj gresta v kuhinjo. OK, se spokata... Pa obe sta neki jokcali, Mirna bolj teater, Zarja čisto užaljeno. In se lepo usedeta za mizo. Mirna se je pomirila takoj, Zarja še vedno užaljeno joka. Pa sem ji rekla:"Dej Zarja, nehej zdej cvilit!" Tamala pa meni nazaj prav zadirčno:"Neeeeeee, jokala bom!"

Pri letu in pol takole odgovarjanje! Kaj me še čaka???user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.6.2008 12:51:03   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Punce, ve katera za kakšno ugodno varianto za mini dopustek (tam 3-5dni)? Lahko morje, toplice. Vožnje max 2 uri, ker več naša ne zdrži. Ko bomo prišli iz morja, bomo imeli še en teden dopusta, pa bi se še kam dali.

Pejte v Lignano - je ravno v Mami. Pa je zraven Gulliverlandija, Aqualand, nek živalski vrt... Plaža je mivkasta. Res luštno... Pa ni daleč.

Sliši se fantastično. Grem malo gledat, kje to sploh je. user posted image  Če je predaleč odpade še za kakšno leto.

Ne, ni daleč, to je v Italiji, takoj čez mejo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.6.2008 13:36:04   
max81
hej....a ni danes neko čudno vreme, pri nas je malo sonca, zjutraj je že na veliko padal dež...jest sem vsa matasta, kr neki no......nikica trenutno spi, mali je na tleh pod igralnim centrom malo telovadi, pa lačn bo počasuser posted image ...tastar je kot ponavadi na šihtu, pa še voz mi je odpeljal od tamalga, pa ne morem it nikamoruser posted image ..ja sej da se mi pa tud ne nikamoruser posted image

vvavvvv viv, tale park je pa kot nalašč zame k sem nora na tobogane in podobne zadevščneuser posted image user posted image user posted image ...tole morm pa mojmu pokazat takoj k pride dam....sam kam nj pa juniorja damuser posted image

južna s kuha, danes bomo imeli pire krompir, pa govedino v omaki, pa skledo solate...jo  morm še nabratuser posted image , pa se mi ne daaaaaa sploh

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.6.2008 18:26:46   
Anonimen
Jaz od danes naprej delam samostojno. Vsaj naj bi. user posted image Zdaj sem se mučila, da sem 8 ur negativnega salda pokrila, za tisti dan, ko sem šla na izpit iz ZUP-a. Sem že ob šestih strašila naokoli zjutraj, in med zadnjimi odhajala domov. Drugače zaenkrat zadovoljna.
Mi se veselo namakamo v bazenu, ima pa tam okrog 30 stopinj. user posted image Dopust na morju bo pri nas letos žal odpadel, mogoče bomo šli za kak podaljšan vikend k teti in bratrancu v Koper. Svakinja na NL že počasi odšteva dneve do prihoda malega korenjaka na svet, komaj čakam, da jo mahnemo gor in se spet malo vidimo. Jaz sem bila nazadnje gor maja 2007. Že kar lep čas nazaj.
Naša še pa nič kaj ne govori. Niti mama še ne reče. user posted image To sredo greva pa k ortopedu, ker malo hecno hodi z eno nogico, upam, da bova dobro uredile & da ni kaj resnega narobe. user posted image Drugače je pa prava mala sončica. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.6.2008 19:42:36   
Aja1
Dober večer. Naša trmica spi. Sva bili popoldan v lekarni in ker ji nisem dovolila, da meče tiste reklame o tleh, se je vrgla na tla in trmarila (se drla). user posted image user posted image Ojoj....upam, da tole obdobje trme kmalu mine, ker me je občasno kar sram. Danes sem jo pustila na tleh, šla ven iz lekarne in jo tam čakala. Ampak to nje ne gane...lepo je ležala na tleh in jokala. Potem jo je pa lekarnarca pobrala in pripeljala ven  user posted image

Sicer pa jutri dobim na dom enega, ki predstavlja ene bio praške. Ma so me nahecali  po telefonu, da je to super zadeva in da bo potnik jutri ravno v našem koncu user posted image  Ah.... Mu bom dala za spucat eno mojo trenerko, ki ima en madež (pojma nimam od česa in ne gre stran). Če mi tisto odstrani, bom pa kupila tisti prašek  user posted image .

MucaMaca- upam, da je z nogico vse ok.

Viv, na kateri mejni prehod se gre? Koliko je vožnje od meje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.6.2008 19:48:54   
Zamima
večer punce in fant user posted image .

Danes sem imela fenomenalen dan user posted image user posted image , sem bila dopoldne z enim prav posebnim osebkom, (ne bom še nič povedala Aja1 user posted image ).

Potem sva se pa dobili še z majas in Kajo user posted image user posted image

res je bilo lepo user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 30.6.2008 19:49:33 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.6.2008 19:54:17   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Danes sem imela fenomenalen dan user posted image user posted image , sem bila dopoldne z enim prav posebnim osebkom, (ne bom še nič povedala Aja1 user posted image ).

user posted image  
Pa ni treba user posted image . No, glavno je da si se imela fajn user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.6.2008 21:45:04   
majas
Čer!
Jaaaa danes sem videla spet malo Zalo in Zamimo. Luštno je bilo. Zamima Kaja je čisti nora na tiste živalice user posted image sploh jih ni hotla dati stran od sebe in jokala in jokala ko sem jih pospravila nazaj v škatlo in ji rekla da jo bodo do jutri počakale tukaj in se bo lahko cel dan igrala z njimi. Potem pa se je le umirila. user posted image Kako Zala sprejela kocke.

Midve sva drugače vredu, spet same. V ponedeljek pa greve na morje. sicer same, a tako pogrešam obalo in priajteljice da mi bo prav luštno. Oddih rabim. Avgusta pa gremo vsi triej na dopust. Zdaj pa sama pa mi bo malo prav pasalo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
1.7.2008 8:27:50   
Zamima
majas, super, da so ji všeč user posted image , Zala jih dobi danes, ko pride iz vrtca user posted image , včeraj ni bilo časa,....
Danes mam spet en razgovor, so me včeraj klicali,.. user posted image se nič kaj ne veselim, ker se bojim, da je to ena instant firma, total neznana, morala pa sem se prijavit, ker so mi iz zavoda poslali. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
1.7.2008 12:50:27   
krfjolca
Midva z dragim imava pa danes 2. obletnico poroke user posted image . Me firbec matra, kaj je pripravil zame user posted image

Včeraj smo šli gledat račke in labode na Zbiljsko jezero, pa se je mali ful zabaval. Potem pa seveda na igrala, kjer je totalno očaral nekaj punčk user posted image .

Zamima, upam, da čimprej poročaš malo natančneje ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
1.7.2008 14:36:30   
krfjolca
Sej res. Mimogrede - se spomnite tistih 99 %, da bom dobila službo za nedoločen čas?
No, zadela sem tisti - 1 %. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
1.7.2008 14:41:20   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima, upam, da čimprej poročaš malo natančneje ;)

tudi jaz si to zelo želim, ampak bomo še malo počakali user posted image ,

pa čestitke krfjolca za obletnico poroke user posted image in user posted image za nedoločen čas user posted image , vem kako je to, ko si skoraj 100% da boš nekaj dobil, potem pa adijo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
1.7.2008 19:55:37   
Aja1
Čer.

Krfjolca, čestitke za drugo obletnico poroke. user posted image
Pa škoda za službo. So ti samo podaljšali?

No, jaz imam pa zdaj bio čistilo. user posted image   Me je tip prepričal in sem ga kupila. Dala sem 30 € za eno škatlico. user posted image  Bom šla danes pucat fuge v kopalnico, ker so izgubile lepo modro barvo...so kar malo sivkaste in nikakor jih ne morem očistiti (pa so ploščice položene šele 2,5 let). To čistilo pa baje deluje. Grem se preoblečt v Fato user posted image  

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
2.7.2008 8:58:00   
viv_
Jutro punce!

Najprej za Ajo1 - greš na Fernetiče. Iz Kranja smo vozili 2 urci, koliko je od vas pa ne vem. Vtipkaj v kakšen http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/tpl/hme/MaHomePage.htm, pa ti naračuna čas in kilometre.

Jaz sem Mirno skipala na morje in bila en dan na dopustu. user posted image  V petek gremo pa spet ponjo. Ampak gremo vsi, ker bomo dol do nedelje.

Krfjolca - čestitke za obletnico user posted image  in ne sikiraj se zarad 1%...

Grem kaj pametnega narest...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.7.2008 14:24:07   
Aja1
Gremo malo na prvo stran. Štrajkate.

Viv, hvala. Zdaj moram samo še mojga prepričat user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.7.2008 19:26:17   
krfjolca
Aja, šlo se je za službo nekje drugje. Je bilo že ziher da me vzame, vendar nimam strokovnega izpita. Sem mislila, da bom še na vrsto prišla do počitnic, pa sem za en dan zgrešila in bom tako na vrsti šele septembra. Zdaj me pa ne more vzet, ker se lahko kdo pritoži. Ima zvezane roke. Tukaj imam pa do marca, ko pride kolegica s porodniške, potem pa ne vem. Po mojem se bom še jaz za eno porodniško odločila. Če rata v kakem mesecu ali dveh, se bo ravno izšlo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.7.2008 21:52:28   
MALINČICA
Helo!!!!

Zamima, ful ti privoščiim ponovno srečo in sigurno ti že prihaja naproti, samo prepustit se moraš, nič na silo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, mogoče pa je tale 1% klic kakšnemu novemu izzivu, morda pa res le podkusita zanosit!
Joooj, punce, že dolgo se nisem nič javila, pa mi nekako dnevi prav prehitro minejo, čeprav je dan daljši sedaj polet.
Še dva dni, potem pa 4tedni oddihauser posted image user posted image  Ampak na žalost ne gremo nikamor na morje, ker nama je šofer odpovedal in mora tačas dokler ne najdemo novega, vozit moj dragi, v teh tednih dopusta, pa dvomim da mu bo uspelo koga dobit in ga uvest toliko, da mu zaupamo ga pustit samega in it na morje.
Pa ravno sve nekako letos upala na kak bolj eksotičen dopust, pa bo zgleda višek luksuza v kakem bližnjem bazenu.user posted image
Mah, bo pač drugo leto bolje, sam da sem doma pri mojih moških.

Nekako sva se odloćila, da bova nehala pazit in če (ko) nam bo dano, bomo povečali našo družinico za kakšnega člana.user posted image

Maj pridno raste, govori že ful, je prava čvekulja mala, tu in tam že poveže par besed v stavek, ampak še vseeno bolj nesigurno in spontano po moje.
Moram pa ga pohvalit, da smo doma in pri babicah v varstvu že brez plenčk. Sam gre na kahlico čez cel dan, le če kam gremo, montiramo plenico in pa čez noč seveda, čeprav se včesih zbudi s suho pleničko in takoj ko se vstane, reče "lulat" in gre na kahlico.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.7.2008 22:29:29   
Anonimen
Malinčica, lepo te je brat.

Jaz se počasi spravljam spat. Moj je z mojimi starši in bratom šel na koncert Status Quo. Menda se ja imajo fajn. user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.7.2008 8:35:04   
Zamima
jutro, če me bo katera pogrešala naslednji teden - sem na morju user posted image .
drugače pa za enkrat nič novega pri meni, nobenih drastičnih sprememb.

Je pa danes dve leti odkar Zalinega atija ni več z nami user posted image user posted image , sem upala, da bom ta dan preživela z nekom, pa je prišlo nekaj vmes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.7.2008 9:11:45   
Nogavica
Zamima, user posted image  user posted image

Pa lepo se imejte na morju.

Mi imamo pa danes pogreb. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.7.2008 9:16:30   
Aja1
Zamima user posted image user posted image user posted image
Na morju pa uživajte. Kam pa greste?

Nogavica - tudi zate in tvoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.7.2008 16:55:10   
Zamima
Kak je lepa nova RR user posted image  user posted image

Aja, gremo na Vir user posted image , tako kot lani user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.7.2008 17:28:16   
Anonimen
Zamima, en velik user posted image zate in Zalo in pa uživajta 100 na uro na morju! user posted image

Nogavica, tudi zate velik user posted image , držite se. Pa Krfjolci z zamudo čestitke za obletnico. user posted image

No, midve sva pri ortopedu dobro uredile, vse je v mejah normale, ampak sem vseeno vesela, da sva se šle pokazat. Pa še zdravnik je bil ful šikan. user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.7.2008 18:50:41   
Aja1
RR je oranžne barve user posted image user posted image user posted image . Meni je zdaj lepši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.7.2008 18:52:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Pa še zdravnik je bil ful šikan. user posted image user posted image

Zdaj pa upaj, da tega tvoj ne prebere user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.