MALINČICA
|
Helo!!!! Zamima, ful ti privoščiim ponovno srečo in sigurno ti že prihaja naproti, samo prepustit se moraš, nič na silo. Krfjolca, mogoče pa je tale 1% klic kakšnemu novemu izzivu, morda pa res le podkusita zanosit! Joooj, punce, že dolgo se nisem nič javila, pa mi nekako dnevi prav prehitro minejo, čeprav je dan daljši sedaj polet. Še dva dni, potem pa 4tedni oddiha Ampak na žalost ne gremo nikamor na morje, ker nama je šofer odpovedal in mora tačas dokler ne najdemo novega, vozit moj dragi, v teh tednih dopusta, pa dvomim da mu bo uspelo koga dobit in ga uvest toliko, da mu zaupamo ga pustit samega in it na morje. Pa ravno sve nekako letos upala na kak bolj eksotičen dopust, pa bo zgleda višek luksuza v kakem bližnjem bazenu. Mah, bo pač drugo leto bolje, sam da sem doma pri mojih moških. Nekako sva se odloćila, da bova nehala pazit in če (ko) nam bo dano, bomo povečali našo družinico za kakšnega člana. Maj pridno raste, govori že ful, je prava čvekulja mala, tu in tam že poveže par besed v stavek, ampak še vseeno bolj nesigurno in spontano po moje. Moram pa ga pohvalit, da smo doma in pri babicah v varstvu že brez plenčk. Sam gre na kahlico čez cel dan, le če kam gremo, montiramo plenico in pa čez noč seveda, čeprav se včesih zbudi s suho pleničko in takoj ko se vstane, reče "lulat" in gre na kahlico.