![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 14:54:56
|
|
|
|
pina-1
|
tudi tebe bi če 2 noči nebi spala .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 14:59:17
|
|
|
|
dolenjka
|
no, če je pa od tega, se pa najglobje opravičujem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:05:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Za vse ki dobivate starševski dodatek - izplačan bo že 11.7. (naslednji petek) Jupi Porodniška pa 15.7., kot običajno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:34:18
|
|
|
|
pina-1
|
zopet dobite prej kot me . kdaj je pa otroški???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:41:19
|
|
|
|
dolenjka
|
14.7. je ta miloščina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:43:56
|
|
|
|
pina-1
|
uffff..kje je še to a vi še spite? naša se je zbudila in se sedaj z rjuho pogovarja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:45:24
|
|
|
|
dolenjka
|
še 11.7. je daleč, otr dod paitak moj dobi, tko da me ne briga, ker nimam dostopa jp, se mi zdi da še, je pa tko, da zadnje čase je tiho in plišaste živalce ogleduje, ki so nad njo v sobi in se lahko zgodi, da je budna pa ne vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:45:34
|
|
|
|
buči
|
Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram:
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:46:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram: A to te je Aljaž slikal?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:47:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka še 11.7. je daleč, otr dod paitak moj dobi, tko da me ne briga, ker nimam dostopa jp, se mi zdi da še, je pa tko, da zadnje čase je tiho in plišaste živalce ogleduje, ki so nad njo v sobi in se lahko zgodi, da je budna pa ne vem no se vidi, da je Anina prijatelca. Naša je tudi taka bučika zlata, kdaj pa i odplavate na dopust?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:48:57
|
|
|
|
buči
|
v ponedeljek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:49:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram: A to te je Aljaž slikal?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:49:33
|
|
|
|
buči
|
sem upala, da pred dopustom še dobim 5 *****, pa ne bo nič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:49:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči v ponedeljek a nas boš kej pogrešala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:50:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči sem upala, da pred dopustom še dobim 5 *****, pa ne bo nič še maš čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:50:33
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram: A to te je Aljaž slikal? Jutri grem k frizerju, se poblajham, pa takole kiklo kupim, potem pa vaše otroke strašim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:51:26
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči v ponedeljek a nas boš kej pogrešala? saj ne vem, če bom preživela 10 dni brez RR-ja, pomoje bom mogla celo škatlo na dan skadit, da bom uravnotežila mojo odvisnost
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:52:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram: A to te je Aljaž slikal? Jutri grem k frizerju, se poblajham, pa takole kiklo kupim, potem pa vaše otroke strašim jaz bom kar danes sprintala sliko in jo nalepila na vrata od Miine sobe, tako da bo vedla da pride teta buči, če bo lupa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:52:39
|
|
|
|
buči
|
jaz tlele tapkam, moj mlekarnar pa že pol ure nekaj govori, baje z mano, jaz pa na off možgane, ker sem totalno skurjena. revež ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:53:54
|
|
|
|
buči
|
pina, ti ji samo reci, da sem še prfoksa po vrhu vsega, da ma da je pridna, da mi kakšno čokolado prišpara, pa da ima kje kakšno kokakolo zame, pa bova projateljici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:56:35
|
|
|
|
kati kati
|
kakšen dan je danes...........KATASTROFALEN.....OJEJ sem malemu zmiksala banano pa mu jo dala pa jo je čez 15 minut lepo zbruhal pojedu pa jo je 2 žličke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:56:56
|
|
|
|
buči
|
Grem, pridem spet zvečer. Je moj malo hud ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 15:58:13
|
|
|
|
buči
|
kati, sinka od moje prijateljice sta oba bruhala po banani, pač jima želodček ni prenesel. Nekaj časa mu je ne daj, pa spet poskusi, pa če bo spet bruhal, mu je ne dajaj več.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 16:00:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage m oje, da me ne bi pozabile s temi8 čevapi!!!!!!! Včeraj sem Aljaža kar v mercatorju na kosilo peljala, valda vzela le eno porcijo in meni je ostrala le solata in banana. Poglodal cel zrezek, omako in kepo krompirja. TAko dani bilo šans za čivape. Pa nove superge si bom kupila za vaš dolenjski hrib, pa nove rešilne obroče imam, no tiste od februarja, tako da na morje tudi pridem. SAMO POČAKITE, DA PRIDEM Z DOPUSTA. DRUGAČE BOSTE EXTRA ZAME VSE PONOVILE. A STE RAZTUMELE! ker sicer vam zasviram: A to te je Aljaž slikal? Jutri grem k frizerju, se poblajham, pa takole kiklo kupim, potem pa vaše otroke strašim Moje prosim ne, ker je ful pridna. Še vedno spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 16:03:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, a je kej padl pri vas? Pri nas nič, sije sonce
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.