|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
4.7.2008 8:25:50   
gigi1
Hedi jst sem se barvala. Sem tudi sama preverjala. Pušenjak itak pravi, da preveč kompliciramo. Sama kupuje barve Martis Respect, ker ne vsebujejo amonijaka. Se mi zdi, da je že to nekaj...

Kajši helou user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.7.2008 8:36:23   
mismis
Evo toliko, da se na hitro javim, potem pa šibam delati poročilo za herr direttore...

Gigi, thanks ker tako misliš name

Hedi, te bom dodala danes na seznam. A se boš mogoče danes spomnila še na M in ga prinesla, ko boš prišla do mene, seveda če res ne rabiš več.

Kajsica, potem se danes vidimo. Ali prideta z WP skupaj.

Pikovit, a nisi ti meni omenjala eno skrinjico z nakti od Avona, sem včeraj malo brskala po netu, pa nič ne najdem.

Nokes, Sapi kako smo...
Nokes, jest mislim da je tebi kar uspelo, da si srečka nosečka, saj si zadnjič napisala, da ti čistila in sesalec smrdijo, meni namreč niso.

Oktavija, kako si pa ti, tebi se tudi datum testa približuje, še 3x greš spat bo user posted image

no pri nas stanje sledeče, na full se še ni ulilo, je pa potrebno menjati vložke. Ko si vstavim utrogestan, je prst krvav, tako da mislim da ni smisla nadaljevati z njim. Test nisem delala, ker nima smisla.

Vsem ostalim pa želim prav lep dan....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.7.2008 8:47:27   
Zvezdica
Jutro, sem se že navadila na to barvo...sprva je blo grozno...uh

Mene je celo noč tako razganjalo po črevih, za crknti...me je blo prav strah za mojga medvedka.
Gigi...iz tvojih ust v božja ušesa ampak na žalost sem se soočila s tem in t sprejela. Sicer težko ampakuser posted image

Miška moja, user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jast bi se vseen polulala na palčko. Čist tko, zarad filinga.

Libi, tvoja zgodba...user posted image . Vse naj naj tvoji  mali rožici.
Abrica, kako je danes? Brez prekletih izcedkov?

Dajamaja, hvala, ker misliš name, zlata si. Mislim, da bo vse ok, priznam, pa da me je bilo strah za mojga medvedka.

Tako, pišem pol še naprej zdaj pa dišeča žemljica ob kavi kličeuser posted image .... mmmm
Bo še katera, dostavim vroče?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.7.2008 8:47:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zvezdica ti si pa prava zapravljivkauser posted image user posted image user posted image .No samo toliko da veš,da imam Avon.No zdej boš pa še dišalauser posted image

o Superca, kako bom lepauser posted image user posted image user posted image .... potem se vidiva kdaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.7.2008 8:48:19   
gigi1
Miška moja. Kaj naj ti rečem?! Moja zadnja misel sinoči ti je bila namenjena in danes zjutraj prva... Pa kur.c, če nič ni pomagalo!
Kako se držiš? A ti sploh še paše, da pridemo do tebe? Naj ti ne bo tečno odpovedat vse skupaj. Veš, da bomo vse razumele.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.7.2008 8:49:40   
gigi1
Zvezdica kdaj imaš pregled?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.7.2008 8:53:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška moja. Kaj naj ti rečem?! Moja zadnja misel sinoči ti je bila namenjena in danes zjutraj prva... Pa kur.c, če nič ni pomagalo!
Kako se držiš? A ti sploh še paše, da pridemo do tebe? Naj ti ne bo tečno odpovedat vse skupaj. Veš, da bomo vse razumele.user posted image

seveda mi paše, kdo bo pa ves un pir spil, ki smo ga včeraj naložili v hladilnik.user posted image user posted image
Če ga bom sama, bom potem še celo noč user posted image

Žiži, res hvala ker skrbiš zame, a kar je imelo iti za ven iz mene, je šlo že včeraj. Še dobro, da sem bila sama doma. Danes sem že čisto ok, verjemi.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.7.2008 9:03:27   
gigi1
Miška oki, oki...samo pitam user posted image

Dino rula. Vidim, da si podpis zamenjala user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.7.2008 9:04:32   
julija30
Mismis user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.7.2008 9:10:19   
ledenka
mismiska, kaj ti naj recem... cisto nic ne morem. lajf ni fer, ampak v to se v tem momentu ne bom spuscala. ampak pingvini so ti pa usojeni! user posted image  

zvezdica user posted image user posted image user posted image  za medvedka!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.7.2008 9:19:59   
nokes
jutro punce,

nič ni fajn danes, me je miškin izcedek v tako žalost spravil, da se kar ne morem spravit v normalno stanje. zelo osebno doživljam njeno zgodbo, ker sva samo dan narazen pri pikicah.

miška, prosim lepo, napiši še kakšno pesmico, takšno polno optimizma in smeha, kot si jih pisala pred dobrim mesecem, ko sem pokukala prvič na RR. komaj čakam, da jo preberem, ker vem, da boš takrat pozabila na žalost.

a se prav spomnim, da imaš 2 pingvinčka? potem lahko greš kar hitro naprej, ali ne?

zvezdica, ti pa imaš danes UZ?

nokes

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.7.2008 9:25:17   
nokes
pa še julija, kako si ti, imaš pregled konec meseca, si OK? čuj, tisto slikco od včeraj je pa moj videl, zato sem lahk na RR sam še v službi, doma prepoved user posted image

in oktavija, daj povej, če si lulala na palčko, test imaš v ponedeljek! priznajuser posted image

vsem ostalim seveda želim lep dan.

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.7.2008 9:31:11   
oktavija
Nokesuser posted image user posted image .. jaz bom lulala na palčko šele v ponedeljek če me tetkauser posted image  prej ne preseneti...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.7.2008 9:34:29   
pikovit
Mismis jaz pa še nisem obupala nad tabo.Ko narediš test te bom al tolažila ali pa čestitala.A je pravuser posted image
Danes pa prinesem katalog in ti pokažem skrinjico.Punca drži se in se vidimo zvečer.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.7.2008 9:39:04   
pikovit
Kar se pa barvanja tiče mislim,da se lahko,je pa res,da barva ne prime tako dobro.Tako kot umetni nohti ne primejo oz. zelo slabo.Tako da Hedi pripravi seuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.7.2008 9:50:09   
Abra
kdaj ste pa spet uspele tok napisat? čvekulje user posted image

nokes, držim pesti, da je to to! V petek mora bit najin dan, pa mlinčkin, kajne? user posted image

libi, prav hvaležna sem ti za svojo zgodbo. Še eno upanje več, da bo pri meni tudi tako. Čestitke tvoji punčki in lepo pozdravi našo Gretko.

Mišmiš user posted image user posted image user posted image še kar držim pesi, da boš napisala še eno pesem, tokrat veselo, ko bo nasmeh vsak dan bolj sladek. Z utrogestanom pa kar nadaljuj, dokler se res ne vlije. Rdeč prst ni nč, ko imaš že maraton s krvavitvami in izcedki, je to res NIČ!

Dajčimajči, naj kdo usliša te besede. Jaz tut komaj čakam, da izginejo. O temperaturi pa raje ne bi. Včeraj sva šla na sladoled šele ob pol enajstih, pa nama natakar sploh ni hotel več posteči, sem bla prav jezna... a nam niso danes neke ohladitve napovedovali user posted image

Pikovit, kaj se pa tebi dogaja, da tako zgodaj vstajaš zadnje čase? user posted image Mene tudi temperatura zbudi, pol se pa na kavč preselim in spim dalje user posted image user posted image zdej sem kot črnogorci, ko si po spanju morajo še malo odpočit user posted image

Gigi, kaj naj kličem, če takrat ko dela nič ni? Pol tut locirat ne more, narest pa tut nima kaj. Na srečo nimam nobenih krčev, božam trebušček in vzpodbujam malčka naj pridno raste. Glede na to, da se krvavitev tudi ustavi, mislim (upam), da je to dober znak ...

Hedi, te bom morala razočarat, ni samo peklenskih 2x 14 dni, ampak se to kar vleče user posted image user posted image pravzaprav pravijo, da se je šele začelo, za celo življenje user posted image
O barvanju marsikaj nakladajo, Pušenjak pravi, da so to babje čenče. Po ET nekako ne priporočajo ... to je tut tko ... jaz sem si barvala po punkciji in pred et, ko so bli otroci v laboratoriju, po prvem uz pa spet, drug teden bo morala bit spet akcija, ker mi zdej lasje še hitreje rastejo in so 4 tedni že kar kriza... no Pušenjak pravi, da zadeva niti pod razno ne pride v kri in zato nima plodu kaj škodit. Če tebi ne, tudi plodu ne.

Kajši, hvala.

Jaz sploh ne vem več, kaj se mi dogaja. Zjutraj, pri prvem vstajanju je blo roza na papirju, zdaj pa nič več.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.7.2008 10:00:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit, kaj se pa tebi dogaja, da tako zgodaj vstajaš zadnje čase? user posted image Mene tudi temperatura zbudi, pol se pa na kavč preselim in spim dalje user posted image user posted image zdej sem kot črnogorci, ko si po spanju morajo še malo odpočit user posted image

Joj Abra men se meša od te vročine,sem mojmu rekla,da drugo lepo bo pa sigurno klima notriuser posted image Imava majno spalnico in se hitro segreje.Tako da midva pozimi nič ne segrevava spalnice.

Kar se pa tiče izcedkov neverending storyuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.7.2008 10:01:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Nokesuser posted image user posted image .. jaz bom lulala na palčko šele v ponedeljek če me tetkauser posted image  prej ne preseneti...user posted image

in držimo pesti,da bo plus

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.7.2008 10:48:16   
Zvezdica
Miška ena user posted image zate.

Gigi pregled imam 13.45. komaj čakam.... daj mi gsm št na zs, da takoj javim, ker potem ibam po malega pa po mojga pa gremo na kosil, pa nas ne bo domov še dolgouser posted image Bi moral danes pičit v minuh, pa ne bomo doma, ker ma sestra od mojga RDuser posted image

Ajsika moja, hvalauser posted image . Boš spravila še preostali prometrium zame, je rekla moj G, da ga bom dlje jemala... ta piz...deraj

nokes... kot sem že napisala komaj čakam, da vidim kaj moj PU delauser posted image

oktavija, pridna, šele v pondeljek boš lulalauser posted image user posted image user posted image Navijamo zateuser posted image user posted image user posted image

Abra, molim zate, da je bil to zadnji izcedek na papirju. Ma da se ne prikaže več ok!!!!! Če ne bom huda k user posted image

Pikovitka, mi nimamo klime, smo na vzhodni strani in razmišljam kot ti... zdaj se valjam okoli v spodnjem perilu... imajo sosedje kaj za videt ko pritečem na balkonuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.7.2008 11:08:18   
Abra
Pikovit in Zvezdica, smo kar na istem kar se klime tiče user posted image tudi na vzhodnem delu in sploh ni variante stanovanje ohladit. Sem bla zmer proti klimi, ker itak v LJ ne traja dolgo vročina, pa navadno smo poleti bolj malo doma, dragi ima pa nasplošno raje bolj mrzlo in bi mene skoz zeblo user posted image user posted image pa imam zdej, bom najbž šla kar v akcijo. Če bo treba letos poletje počivat, bo kar preveč huda.

Zvezdica, za Puja pa navijam, čeprav niti malo ne dvomim, da se mu luštno godi!

Zunaj je pravkar začelo kapljat! Jeeeeeeeeee!!! Naj bo dež!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.7.2008 11:26:28   
Zvezdica
Abrica, ma kje si ti doma, da kaplja...pri nas na fužinah NIČuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.7.2008 11:59:00   
Abra
Eh, sej ni blo nič user posted image samo par kapelj, sicer pa viški konec. sem se očitno prezgodaj veselila..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.7.2008 12:24:22   
julija30
Nokes, p asaj to je samo slikca, ti svojemu povej, dokler se gleda, je vse ok. user posted image user posted image user posted image  
To pa mu garantiram, da z ekrana pa noče skočit in se nima nič za bat, sem že jaz temu lepotcu mežikala, pa ni bilo efekta. user posted image
Moje počutje je še vedno enako, s tem da je danes za popi.... soparno.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.7.2008 12:25:16   
julija30
Abra kako pa kaj ti?
Zvezdica uživaj danes

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.7.2008 12:47:10   
oktavija
Dekleta moja pa kdaj vam uspe toliko napisat, jaz vam splh ne sledim večuser posted image user posted image user posted image

Mismis - tudi jaz se strinjam s Pikovit dokler ne narediš testeka še ne pomeni, da je borba izgubljena, zato bodi pogumna in ga naredi... Jaz bom pa močno stiskala pestke!!!! Pa še za srečouser posted image user posted image user posted image

Zvezdica - upam da je s tvojim medvetkom vse uredu in poročaj kako bo na pregledu...

Gigi - kako si pa ti danes? Kaj novega na vidiku? Hvala ker navijaš zame!!!user posted image

Abra - tudi za tebe user posted image user posted image user posted image , pa jaz mislim da roza na papirju ne pomeni nič slabega... Upam vsaj!

Julija30, Ledenka, Pikovit, Nokes in vse ostaleuser posted image hvala da držite pestke za mene in vam da pričakujete moj plusek....user posted image

Sam mene tako skrbi ker me skoz nekaj zvija tam spodaj in vse nakazuje da se bo tetauser posted image  kmalu ulila, čeprav za enkart še ni rdeče ali rjave barve v bližini...user posted image user posted image  Hvala bogu!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?