|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 3.7.2008 19:13:28
|
|
|
|
gigi1
|
Kajši boš probala sama. Saj ko se 1x, pol vidiš, da ni nič takega. Linda res je bolje sama. Jst mojmu sploh ne bi pustila. Itak, da se mu roke tresejo Cvetka a bomo mele jutri čast in srečo te spoznat? Oktavija pišuka a ne veš, da Murka brez Blanči ne smemo popat? Samo ona to lahko počne . Btw a ti mogoče veš kdaj se vrne? Pikovitka Sayuri se je pred kratkim javila (mislim, da si bila na morju). Je napisala, da je dobro in, da bo v bolnici do konca nosečnosti. Upam, da se kmalu spet javi. Tadejka na UZ bo vse OK. Če ti je skoz slabo pomeni, da je vse dobro. kakorkoli že so te slabosti zoprne, so vsaj en dober pokazatelj, da je vse OK. Pikepoke za srečo. Od viška glava ne boli Sapi še malo pa bo 5i dan Abra upam, da še vedno za danes nič! Naj tako ostane Miška moja mislim nate. Verjetno celo noč ne bom spala. Pa mi ne bo žal, ker bom zjutri vidla ++++! Dejmo mantra, čira čara, kugla, kamela, slon.... vse možne variante, sam, da bo! Shadow pridna . Kako si ti? Orto pa saj ti veš, da nič ni nemogoče . Nam bo ratalo! Mogoče bl počas, k zlati joški ampak bo! Rubinka ne glede na to, da je majhen je res, da se deca včasih mal potuhnejo, pol pa nadoknadjo. Upam, upam.. Zvezdica moja kako si? Ajsi brazilska je bla bolj na pol Moram pa rečt, da sem se od zadnjega postopka in 2eh punkcij navadla, kako se sprostit in me tudi bris danes ni bolel. Včasih sem bla čist v krču in me je bolel za pop... dans pa sam mal špiknl. Ma nč, vam povem.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.7.2008 19:18:22 >
|