|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
3.7.2008 21:39:07   
libi
Ojla punce zlate,
ja, sem vas prišla prečekirat, da bi lahko Gretki poročala vesele novičke....pa sem se že nekje na polovici prebranih strani odločila, da ji to rundo raje ne bom opisovala kaj se dogaja na RR...verjamem pa, da za vsako posebej drži pesti (in jaz tudi!). Tako mi je hudo, ko se slabe novice vrstijo ena za drugo, tako sem vsakič znova žalostna, ko preberem, da z izcedki ni konca ne kraja....
Danes sva kofetkali, je prišla malo v rojstne kraje user posted image . Ji bom pa sporočila, da jo vse lepo pozdravljate in držite pesti za nedeljski ET.

Sej ne vem....če čem napisat....mah....bom vseen....ker mogoče z mojo izkušnjo lahko dam upanja za srečen konec....vsem tistim, ki se borite s temi p.r.e.k.l.e.t.i.m.i. izcedki....

Zanosila sem novembra 07 (naravno). Izcedki (rjavi, črni, rdeči, grozni...) so me spremljali do konca tretjega meseca nosečnosti, na prvem UZ (7t) se srčka ni videlo (se ne smem spomnit tega trenutka in občutkov). Na drugem UZ, teden dni kasneje, je srček bil in sem zaradi izcedkov dobila Dabroston. V 9T sem bila hopitalizirana zaradi izcedkov in krčev, UZ ok.
G mi ni dajal upanja, kar bo pa bo, le zaradi boljšega občutka, me je zadržal v bolnici. No, po 3h dneh sem šla domov, na UZ vse ok, izcedki so se vlekli nekje do 14tega tedna, nosečnost je bila ok.
Tako in čez 18 dni, bo moja punčka upihnila prvo svečko.

Drage moje, želim vam le povedati, da NIKAR OBUPATI. Vem, dobro vem, kako so prazne take besede, ko vedno znova na vložku vidiš madež, meni se je vsakič znova svet podiral, hlačke sem čekirala 1000x na dan, obsedena sem bila z barvo izcedkov, in to se je dogajalo tri mesece. Namesto, da bi kot srečka nosečka uživala radosti nosečnosti, sem bila vsakič znova čisto podrta. A glejte, izteklo se je srečno!!! Držim pesti, da so tudi pri vas, izcedki le izcedki, pa magari bojo trajali 3 mesece, še vedno ostane naslednih 6 mesecev in zraven vse radosti nosečnosti in na koncu najlepše darilo na svetu!!!

Močno držim pesti za vse vas!!!!!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.7.2008 21:39:43   
mišaaa
Hvala vam vsem za do sedaj napisano. Mi je v veliko pomoč in mi zelo dosti pomeni, da mi negdo, ki je že dal skozi kaj takega pove svoje izkušnje. Preživljam zelo težke trenutke in po 2 letih mučenja da bi končno le zanosla se stvari premikajo na bolje. Čeprav je že 100 %, da drugače ne bo šlo kot z ivf-om imam še vedno malo upanja, da bo le ratalo brez zdravniške pomoči.

Vsem, ki se trudite da bi zanosle želim, da vam to tudi čimprej uspe.

Hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.7.2008 21:44:40   
julija30
Mismis ne obupat do konca, jaz že od petega dne imam te izcedke - pikice oz. flekce, saj ne vem kak bi to sploh poimenovala. Test pa sem delala že 9 dan po ET, pa je bil pozitiven. Bom držala pestke, da bo vse ok. Verjamem in iz izkušenj vem, da je to prava štala.

Zvezdica s tvojim medvedkom bo vse ok. Dobro opravi jutri. user posted image
Gigi ti si pa me res presenečaš, še brazilke ti gredo dobro od rok. user posted image

No moji izcedki so takšni kot vedno, res da je zjutraj bil malo roza, ampak je pač moral biti - sicer je bil samo na WC papirju madež roza barve, potem pa čez dan skoraj nič. Ma vedno me nekaj pika pod popkom, pa če nimam trebuščka polnega mi je slabo. Pa zelo sem utrujena od svojega počivanja, tako da moram ob dveh obvezno malo zaspati.
Gigi prosila si za kakšno sliko.

user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.7.2008 21:45:26   
julija30
Miša na zasebnem sem ti opisala postopek. Si dobila?

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.7.2008 21:47:53   
julija30
Libi čestitke za tvojo pikico in vse naj naj za njen prvi rojstni dan. Lepo je prebrati takšno zgodbo, s srečnim koncem.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.7.2008 22:11:17   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Libi čestitke za tvojo pikico in vse naj naj za njen prvi rojstni dan. Lepo je prebrati takšno zgodbo, s srečnim koncem.

Se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.7.2008 22:12:04   
mismis
+

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 05.07.
Gita14 - punkcija

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 04.07.
Tadeja81 - pregled
Zvezdica - UZ

Ponedeljek, 07.07.

Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Oktavija  greje user posted image - TEST 07.07.2008
Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.) 
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

vsak  se bori na svoj način,
kajti v tej vojni so redki zmagovalci...
Hočemo ZMAGO

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.7.2008 22:13:19   
lučka 25
mišmiš  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.7.2008 22:14:55   
mismis
Libi

hvala za tvojo zgodbo, nekako vliva upanjeuser posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, ali si bila ti z našo Gretko, ko sva se spoznali?

Prosim te, zelo lepo pozdravi Gretko in če boš imela možnost, jo prosim prašaj, kaj se Blanči vrne.
Če se ne motim, ji Grethy čuva Pikija user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.7.2008 22:18:38   
mismis
ma ja bo že, mismis bo preživel, itak potrebujete nekoga, ki vam bo seznam rihtal user posted image

evo preden se dokončno za danes poslovim, lahko delim z vami mojo najnovejšo liriko.

Dan, običajen s soncem obsijan,
Dan, čisto navaden,
Otroci se igrajo, avtomobili vozijo,
Služba tukaj, vrtec tam,
Čas teče in dan mine.

Misli tavajo, kam, kdo in kje,…
Predvsem kdaj.
Kdaj pride sreča v to življenje,
Ki je otopelo od čakanja,
Otrplo od želje.  

In večno vprašanje:
»Kako žalost prekriti,
Kako nasmeh na ustih pričarati?«
Kako, le kako,…
Ko je dan za dnem, Mesec in mesece enako…  

Želja zaživi, občutki oživijo,
Misli iščejo in srce čuti,
Pa vendar razočaranje, 
Pa vendar bolečina,
Pa vendar praznina.

In tako dan za dnem,
Mesec za mesecem,
In leta minejo,
Vse ostane enako,
»Samo nasmeh je bolj grenak.«

in ja, avtor zadnje vrstice je Elza Budau, ampak nekako sede v kontekst...

In ne nisem še pijan, to še pride user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.7.2008 22:26:27 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.7.2008 22:28:42   
ledenka
mismis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.7.2008 22:30:00   
dajamaja
Mišmiš, ne še srček zlivat v besede (čeprav lepe), dej še vseen na testek počakaj.

Zvezdica vse dobro jutri!!!!

Abra vzroki za izcedke so različni.... midve sva pa za to, da izginjo in te nehajo begat. A ne da!?

Kako preživljate tole vročino!? Bemti šele zvečer se tolk ohladi, da človek mal k sebi pride .. pol se mi pa ne da spat. Mam podočnjake do tal user posted image  

Uživajte jutri na srečanju in tudi sicer, seveda!

Zdej pa vas pokrijem ...Pikovit ... tebe še pobožam in lahko noč srčice in jutri same lepe novice!!!!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.7.2008 22:31:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ma ja bo že, mismis bo preživel, itak potrebujete nekoga, ki vam bo seznam rihtal user posted image

evo preden se dokončno za danes poslovim, lahko delim z vami mojo najnovejšo liriko.

Dan, običajen s soncem obsijan,
Dan, čisto navaden,
Otroci se igrajo, avtomobili vozijo,
Služba tukaj, vrtec tam,
Čas teče in dan mine.

Misli tavajo, kam, kdo in kje,…
Predvsem kdaj.
Kdaj pride sreča v to življenje,
Ki je otopelo od čakanja,
Otrplo od želje.  

In večno vprašanje:
»Kako žalost prekriti,
Kako nasmeh na ustih pričarati?«
Kako, le kako,…
Ko je dan za dnem, Mesec in mesece enako…  

Želja zaživi, občutki oživijo,
Misli iščejo in srce čuti,
Pa vendar razočaranje, 
Pa vendar bolečina,
Pa vendar praznina.

In tako dan za dnem,
Mesec za mesecem,
In leta minejo,
Vse ostane enako,
»Samo nasmeh je bolj grenak.«

in ja, avtor zadnje vrstice je Elza Budau, ampak nekako sede v kontekst...

In ne nisem še pijan, to še pride user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zelo lpo napisano.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.7.2008 23:10:22   
lana08
Mismis, upam in želim ti da res čisto prehitevaš s tem, da sem te našla pod mojim imenom med kandidatkami za postopek. Res mi je hudo, ko moram poleg vseh dobrih nasvetov, ki sem jih do sedaj že našla na rr, žal brati tudi take stvari. Močno verjamem, da bomo kmalu kmalu vse prišle na seznam nosečk.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.7.2008 23:19:57   
libi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Libi

hvala za tvojo zgodbo, nekako vliva upanjeuser posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, ali si bila ti z našo Gretko, ko sva se spoznali?

Prosim te, zelo lepo pozdravi Gretko in če boš imela možnost, jo prosim prašaj, kaj se Blanči vrne.
Če se ne motim, ji Grethy čuva Pikija user posted image

Ne, nisem bila jaz tam, kjer si spoznala Gretko.... na žalost...
Jo bom pa pozdravila seveda, z veseljem....in za Blančko bom tudi vprašala....hm, ni pa Pikija nič omenjala.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.7.2008 23:28:43   
mismis
Lana08

žal je res, v tem trenutku sem pač pod tabo, ker ne vem kdaj grem v naslednji postopek s svojimi zamrznjenčki.
Ampak, ti verjami in upaj, morda ti uspe v prvem postopku, mnogim je že uspelo, meni žal ni. Ohrani svoje pozitivne misli, v tem primeru si na pol poti, tudi jaz sem jih imela do danes, pač vsak človek ima svojo usodo, moja je takšna, da moram večkrat poiskusiti, morda nekdo testira mojo poterpežljivost. Vendar je veliko punc, ki jim je uspelo v 1. ali 2. postopku, zato upaj, da boš ti med njimi. Zato, vedno misli pozitivno, saj te sreča čaka za naslednjim vogalom, jaz še danes verjemem, da enkrat nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

Libi
škoda, sem mislila, da si bila ti. Ampak pozdravčki še vedno veljajo in en čoh Pikiju, Gretka bo že vedela o čem govorim, sploh pa, ker je moj user posted image danes prečohan od glave do noge.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.7.2008 6:15:34   
pikovit
Mismis user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.7.2008 6:16:45   
pikovit
O Dajamaja hvala za poljubčke,sem lepo spala,zdej je pa vroče kot hudič in sem že pokonciuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.7.2008 6:26:46   
pikovit
Zvezdica ti si pa prava zapravljivkauser posted image user posted image user posted image .No samo toliko da veš,da imam Avon.No zdej boš pa še dišalauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.7.2008 6:43:59   
gigi1
Dobro jutro drage moje
Petek, 04.07.
Tadeja81 - pregled
Zvezdica - UZ
Tadeja dobro opravi danes. Poročaj!

Zvezdica vseeno upam, da ima mucek še kaj za povedat user posted image . Medotu pa enga lupčka user posted image

Miška moja, a si slučajno vseeno lulala na palčko?? user posted image  user posted image  user posted image
Lepa pesmica...Kaj naj ti rečem...kar zjokala bi se ko to berem...

Libi tvoja zgodba nam bo v tolažbo in oporo user posted image . Čestitke tvoji sončici ra RD in seveda pozdravčki naši Gretki.

Julka naj bo ta dan brez izcedkov! Hvala za slikco user posted image

Abra, isto. Prosim reklamo za Ariel! Pa pokliči G pls!

Dajamaja pogrešamo te. Gdaj bomo pa tebe vidle?

Dejziiii! Kje si???

Hedi a si šla v ilegalo?

Pikovitka pa spet zgodnja user posted image  Dobro jutro lubica. Vidim, da si dobro spala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.7.2008 7:42:34   
hedviga
Jutrooo. Ne nisem šla, Žižek, ampak mal traja da preberem in včeraj sploh nisem rada brala...
Pa tolk mi je hudo za tole našo Mišmiš, da ni za povedat. Kur.c. Drek. P....
Miška, vse moje pestke so še zmeri tuki, da se zadeva spremeni!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sicer še zmeri ok, razen klasičnih vsakdanjih skrbi. Do UZ me bo pa itak pobral od skrbi. Zakaj mi ni nobena povedala, da je po prvi rundi 14 peklenskih dni na vrsti še druga runda 14 peklenskih dni? user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa še eno vprašanje, a ve kej veste kako je z barvanjem las v zg. nosečnosti?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.7.2008 7:49:51   
oktavija
user posted image

Lep in uspešen dan!!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.7.2008 7:57:26   
gigi1
Hedi ja... bemti res je! Drugih 14 dni je še hujših. Vsaj meni. Prvih 14 je blo čist kul.

Kdaj pa imaš UZ???? Ne najdem na seznamu!

Oktavija to je lepa slikca za dobro jutro user posted image

Miška javi se!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.7.2008 8:01:02   
hedviga
Žižek, je Miška najbrž pozabla dat gor. Ga mam 16.7.
Sem pa na MON-u prebrala okol tega barvanja las, pa je Pušenjak povsod kategorično mnenja, da ni nobene panike.
Ker postajam v glavo katasrofa! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.7.2008 8:09:58   
kajsica
Miškaaaaaaa, pa ne no! Pa to ne morem verjet!!!! Jaz še vedno navijam in upam zate!!!! Saj veš dokler ni orng in ta prava grdoba, obstaja upanje!!! Pa ne morem verjet!

Abra, sploh ne morem verjet kaj se ti dogaja! Ampak veliko žensk ima krvavitve v zgodnjem stadiju nosečnosti takrat ko bi morala biti M! Ti samo lepo počivaj in naj te dragi razvaja. Navijam zate!!!!

Zvezdica, božica, ampak glavno je da je medvedek tapravi!!! Tudi ti počivaj!!!

Hedi, ja peklenski dnevi so to, naprej bo sicer malo lažje, ampak dokler ne bo nuhalne, boš še vedno na trnih!!! Saj bo vse OK!!!! Se vidimo danes?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?