|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
3.7.2008 18:55:49   
Aja1
Evo, naša spi, tastar na šihtu (nočna), jaz pa vedrim tle user posted image .

Danes se je Neja kar zunaj skopala v bazenčku. Že napredujemo - zdaj gre že v bazen, šprica kot nora, se poliva po glavi.... V banji je pa še jok - razen tuš ima rada. Jutri ji bom glavo umila kar zunaj. Bo najmanj joka.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.7.2008 18:57:20   
Aja1
No, dost...zdaj se pa že sama s sabo pogovarjam. Upam, da se kakšna javi.

Nogavica, kako se držite? user posted image
Zamima, pa ti?user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.7.2008 19:58:52   
Zamima
Jaz sem tečna do amena user posted image ,... Še Zala noče spat, tečnari, vroče mi je kot pri norcih user posted image ,... eh nimam besed, komaj čakam, da se spravim spat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.7.2008 20:02:40   
Aja1
Sem prej pozabila. Bravo Maj! Že kar brez pleničk? Uau, res super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa Maj sam prosi za kahlico ali ga samo vsake toliko časa date gor? Naša sicer vedno lula, če jo dam na kahlico, sama pa še ne pove, da bi lulala. Je bila danes cel popoldan naga v senčki pri/v bazenu in lulala, kjer je naneslo user posted image
Pa Malnčica, da nas boš malo bolj pogosto obiskovala na novembru in kmalu še kaj lepega povedala. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.7.2008 20:03:58   
Aja1
Zamima, bo jutri boljše. Zala pa verjetno čuti, da ti danes nisi tista taprava vesela mami. Jutri bo boljše. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.7.2008 20:39:23   
Nogavica
Tako, pogreb je za nami. Je bilo kar hudo. Najbolj žalostno mi je bilo, ko je moja mama dala na žalni trak napisati od Žive "Baba, pa-pa". Takoj so se mi ulile solze vsakič, ko sem pogledala nanj. user posted image
Živo je tačas pazila prijateljica in je bila baje ful pridna. Samo 2x se je spomnila name, ampak jo je takoj zamotila. Sem bila vesela, čeprav me ni skrbelo, ker ima to prijateljico itak rada, ker se veliko družimo.

Živa se je pa danes zbudila s čisto rdečo ritko in lulo, ker je zjutraj kakala, preden se je zbudila in je nekaj časa spala v pokakani plenički. Pa sem jo popoldne pustila nago tekat po stanovanju, da se malo lufta, pa itak je bilo ful vroče. In kaj se je zgodilo - polulala in pokakala se je na tepih. user posted image
Sva ga počistila, zdaj pa visi zunaj na štriku. Mislim, da ga bomo do nadaljnjega pospravili, ker imam raje, da zadevo opravi na parketu kot na tepihu. Ne vem, kaj jo ta tepih tako privlači, ker gre vsakič tja lulat, ko je naga. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 3.7.2008 20:40:28 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.7.2008 20:49:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Tako, pogreb je za nami. Je bilo kar hudo. Najbolj žalostno mi je bilo, ko je moja mama dala na žalni trak napisati od Žive "Baba, pa-pa". Takoj so se mi ulile solze vsakič, ko sem pogledala nanj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.7.2008 20:51:34   
Aja1
Ste videle to? NESREČA
Moj je moral zdaj na kraj dogodka. Upam, da še koga najdejo, čeprav je zelo malo možnosti..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.7.2008 21:02:59   
Nogavica
Ja, sem ravno prebrala, da so našli 6 trupel, pogrešajo pa jih še do 12. Grozno. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.7.2008 21:03:39   
Aja1
Malo za razvedrilo http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=38732

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.7.2008 21:10:17   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Malo za razvedrilo http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=38732

user posted image

Kako je posrečena mala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.7.2008 21:45:40   
kravicakatka
Živjo, punce...
no pa sem se končno spet spravila na kakšen forum. Se mi kar ni dalo odkar delam, vedno je kaj, pa še naš mali ima večerno spanje vsak dan malo bolj proti deveti prestavljeno, joj, joj.
Nisem vedela, da je toliko otročkov, novembrčkov 2006...prav super!
Pozdravček vsem...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.7.2008 21:49:57   
Nogavica
Pozdravljena, kravicakatka, in dobrodošla! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu kravicakatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.7.2008 21:58:35   
Aja1
Dobrodošla. Napiši kaj več o sebi in o tvojemu sončku.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.7.2008 22:00:31   
kravicakatka
O, hvala nogavica:)
Vidim, da je vaša Živa rojena le en dan pred našim Žanom!Lepo...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.7.2008 22:00:56   
Aja1
Grrrr, sem jezna zdej. Dohodnino so mi nakazalina en račun, ki ga sploh ne uporabljam. Le kje so dobili tisti račun? user posted image user posted image  In zdaj mi bodo začeli vsak mesec pošiljat stroške za vodenje računauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.7.2008 22:05:09   
kravicakatka
Živjo aja1

no, na kratko o meni. sem Gorenjka-doma po novem blizu Kranja, prej z Bleda.
Imamo samo enega sončka, Žana, ki ima rd 23.11. Preden sem šla delat, sem kar visela na forumu, potem pa kar ni blo več časa. Se kar daleč vozim v službo, pozno pridem in je dan kar prekratek...
Aja, pa imaš tr še aktiven? Da ne boš imela problemov...
Od kod ste ostale punce, še katera z Gorenjske?
pozdravček...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.7.2008 22:13:39   
majas
Čer!
Dobrodošla kravicakatka user posted image

Nogavica tudi meni so se zdaj kar zasolzile učke.. bodite močni! Čas zaceli rane, a čeprav se nikoli ne pozabi.

Jaz pa še samo jutri delam potem pa na dopust. V ponedeljke zjutraj za en teden kar na slov.obalo. Komaj komaj že čakam.

Zdaj pa pančkat.

Lepo mi bodite

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.7.2008 22:15:38   
Aja1
A si imela prej kakšen drug nick ali si samo brala forume? Iz Gorenjske imamo pa tudi novembrke - max81, viv, krfjolca, mogoče še kakšna, ampak se zdaj ne spomnim.

Ta račun je aktiven, ampak ga nisem še nikoli uporabljala. Odprla sem ga enkrat zaradi ene ugodnosti. Zdaj bom pa vsak mesec plačevala stroške dvema bankama - brezveze. Bom probala tega ukinit....ampak pol bo verjetno šla tudi ta ugodnost (e-bančništvo). Pred cca pol leta sem dala vezat denar na Lon (dobre obresti). Tam pa vežeš lahko samo prek hranilne knjižice. In če sem želela vpogled v stanje prek interneta, sem morala odpreti še TRR. Ne me vprašat, kakšna je tu povezava. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.7.2008 11:12:25   
krfjolca
Kravicakatka, pozdravljena user posted image
Evo, jaz sem tudi iz Kranja, natančneje iz Nakla. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.7.2008 12:22:43   
kravicakatka
O, živjo krfjolca...
potem si pa kar blizu mene. jaz sem zdaj v podnartu oz. vasici blizu.
ravno razmišljam, da bi mogla začet sept hodit na kakšno org vadbo, pa me mika vita center, ker je blizu. Kakšno mnenje u tem centru...

Aja- sem bila bolj bralka, nisem se kaj dosti oglašala... sicer moram reči, da mi je bila mamina čvekalnica tudi zelo všeč, ampak sem na temo nov 2006 prej naletela tu, pa sem se (spet) prijavila.

Kaj pa se ta teden dogaja v Kr- neka igrarija, ali kaj... Upam, da gremo jutri za en dan na morje. Bomo videli kako bo šlo s spanjem na plaži, to me najbolj skrbi. Imatev kakšne izkušnje?

Pozdravček,
kravicakatka (žan jo obozuje...)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.7.2008 14:03:00   
viv_
Pozdravljena KK! user posted image  Jaz sem pa direkt iz Kranja...

Evo, še 15 min, pa priletita tastr in Zarja mim moje službe, pa šibamo na morje user posted image  Ampak bomo že v nedeljo nazaj. U bistvu gremo samo po Mirno k mojim.

Pridne bodite, pa se beremo!

Kje je kej Urška?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.7.2008 14:58:09   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Kje je kej Urška?

Ne da se ji pisat, odkar smo z morja...

Jaz sem pa itak bolj ko ne tiho. user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.7.2008 22:15:37   
Aja1
Čer. Petek je. user posted image  Pa nikjer nobene?
Urška, napiši kaj. Ne bit tako lena user posted image . Pa kakšno morsko slikco bi rade vidle.
Viv, uživajte - no, saj verjetno že uživate. user posted image ....Mi gremo na morje pa čez dva tedna. Moj zdaj ni nič fej, tako da tudi za vikend ne mormo. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.7.2008 22:20:30   
Aja1

Sem prej pozabila napisat. Tastar se ne strinja, da bi šli v Italijo za par dni (vivin predlog). Pravi, da z Nejo letos še ni šans tja user posted image . Mogoče drugo leto. Je pa definitivno super predlog, ki ga bo treba enkrat izkoristiti.
Zdaj pa malo gledava Kranjsko goro in Dobrno. V Kranjski gori sva bila 2x na smučanju (par dni) in je bilo fajn. Tudi poleti je verjetno super (kakšen izlet do Soče), v Dobrni pa še nisva bila. Jutri malo pokličem da vidim, če je kje kej frej.

Zdaj pa grem spat.

Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.