|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
3.7.2008 15:43:29   
Anonimen
Živjo. Sem prišla samo malo navijat. (Tale nova podoba RR je pa kar hudauser posted image ) Novic nimam, testkov tudi ne več...in ne vem, kdaj bom spet probala, ker se mi zdi, da ni bilo vse skupaj nič. Sicer pa ne pričakujem konec meseca šele in do takrat me lahko date na seznam pod xx o7., da vam bom vsaj družbo delala. Gremo prve julijčice javit čimveč pluskov.user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
3.7.2008 15:49:46   
mspec2
ojla en lep pozdrav!
danes se prvič oglašam na tem forumu imam eno vprašanje in upam,da mi boste odgovorile.
zanima me ali je katera vzela kakšno pomirjevalo pred transferjem.
že v naprej se zahvaljujem za odgovore.
l.p.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.7.2008 16:19:17   
sonček85
o tale nova barva pa res seka.bravo RR!
dajmo julijke veselo slončkajte tiste ,ki imate v teh dneh O ,tiste ,ki pa je ne pričakujete pa veselo poročajte kakšno je stanje.jaz imam belo sluz že 3 dni in vem da bo ta mesec spet prišla rdečka-baraba.kdaj bo že konec te more za 9 mesecev.vsem veliko poguma in energije za naprej.go go babyboom  power julij.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mspec2)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.7.2008 17:11:28   
sonček85
kje pa ste vse.a veselo slončkate.lepo to samo da bo pol tudi kaj kruha iz te moke.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.7.2008 17:54:18   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kje pa ste vse.a veselo slončkate.lepo to samo da bo pol tudi kaj kruha iz te moke.

lp

jaz sem tu...vsa prestrašena, ker sem tik pred dnevom D in strahom pred novim neuspehom...user posted image ...sicer znakov nobenih ampak bomo videli...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.7.2008 18:13:20   
tj81
neela, stiskam pesti zate...in seveda navijam za user posted image ali user posted image .

Veliko sreče in predvsem potrpljenja. Pa javi, kako je šlo. Nekatere moramo čakati še cel mesec...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.7.2008 18:42:24   
neela
tj81, thanks! Kar nočem še razmišljati, da sem res spet pred vrati ko jo NE pričakujem...sploh, ker  je v teh dveh letih, kar poskušava res bilo že preveč razočaranj...saj ne, da bi obupala, samo sem bolj zadržana pri pričakovanjih.

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.7.2008 18:48:00   
pokica_
Jaz sem tudi tu in čakam, da bo katera še danes sporočila veselo novičko, pa spet danes še ni ničuser posted image . Full čudno se je tale julij začel, nič kaj rozast niuser posted image . Upamo, da bo jutri kaj bolje,...al pa še boljše, če bo že danes ktera povedla lepo novičko.
Jaz sem tudi v strahu in trepetu že 2 dni...user posted image ne čakam v nedeljo in za zdaj še ni nobenih znakov za in proti, tudi prsi me nič ne bolijo, ko ponavadi me bolijo že teden dni prej, jajčniki me špikajo vsake tolko in tudi utrujena sem nenormalno. Kje je še nedeljauser posted image
No, vseeno upam, da je splooooh nebouser posted image . Sem danes spet šetala po DM-u in me je vragec nesel med testekeuser posted image , sem kupla že 2. test ta tedenuser posted image . Kaj pa če jih bom rabla?user posted image

Dajte bejbe javite kako novičkouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.7.2008 19:04:38   
sonček85
neela:držim velike pesti da si srečka nosečka in da nam javiš lepo novičko.
pokica_ :tudi zate seveda navijam da bi bilauser posted image in da se mesec začne lepo in čim manj modro.

dajmo punce v babyboom power-gremo v prvo prestavo in s polno paro naprej.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.7.2008 19:06:45   
sunny24
Navijam za čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image  v juliju !!!!!

Dejmo punce pridno user posted image , rozike boste, pa v tej vročini bo še kako kilo dol šlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No, mal heca.

V glavnem, držim pestke!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.7.2008 19:25:57   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz sem tudi v strahu in trepetu že 2 dni...user posted image ne čakam v nedeljo in za zdaj še ni nobenih znakov za in proti, tudi prsi me nič ne bolijo, ko ponavadi me bolijo že teden dni prej, jajčniki me špikajo vsake tolko in tudi utrujena sem nenormalno. Kje je še nedeljauser posted image

No, končno še ena, ki je čisto na istem kot jaz!!! Res, kot bi sebe brala. Boš delala test v nedeljo???

sonček85: hvala ti za lepe želje....ja, mislim, da sem sedaj pa res že jaz na vrsti! user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 3.7.2008 19:27:01 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.7.2008 19:36:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Navijam za čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image  v juliju !!!!!

Dejmo punce pridno user posted image , rozike boste, pa v tej vročini bo še kako kilo dol šlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No, mal heca.

V glavnem, držim pestke!!!
kako rozike boste,kaj pa ti .ka sebe si pa kr izključila.tudi ti boš.

gremooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.7.2008 20:09:29   
sunny24
Draga moja sonček85, nč se nisem izključila, jst sem že nosečka s kup težavami in na bolovanju!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.7.2008 20:39:08   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: neela

No, končno še ena, ki je čisto na istem kot jaz!!! Res, kot bi sebe brala. Boš delala test v nedeljo???

Me veseli, da je še kje kaka punca s podobnimi težavamiuser posted image ,..evo, mi je že lažjeuser posted image . Najraje bi ga že jutri delala, ...nevem kak bo, če bom zdržala do nedelje, se mi zdi še feeeejst oddaljenauser posted image . Pa, če še nebo nobenga znaka za M, bom počakala do nedelje, če zdržim, sevedauser posted image .
Se boma obveščali, jaz tebe, ti mene...kdaj bo kera delala,ok?user posted image

sonček85 hvala za pestke, vsi uuuuupamouser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.7.2008 20:41:27   
Anonimen
Nova podoba Ringaraje, novi avatarji (ane sonček85),... vse novo, le nobene nove nosečke! Hmmm, očitno tisti zlati prah, ki sem vam ga poslala še ni prijel. Evo, pa še eno štiriperesno deteljico, da bo jutri kaj bolje!

user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
3.7.2008 21:01:25   
Anonimen
tane, jaz nimam problemov s ščitnico user posted image

pokica_, ti si kupila že drugi tester ta teden, jaz pa imam še enega doma odkar sem prvič zanosila s hčerkico. Sem ravno danes rekla možu da kdo ve, kdaj ga bom uporabila. Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe??user posted image user posted image    user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
3.7.2008 21:10:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe??user posted image user posted image    user posted image user posted image

Imajo, gor na škatlici bi moralo pisati. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
3.7.2008 21:16:50   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ne vem niti, če imajo te zadeve rok uporabe??user posted image user posted image    user posted image user posted image

Imajo, gor na škatlici bi moralo pisati. user posted image

Točno tako! Lahko jih ponucam do okt. 2009user posted image  Itako bojo do takrat odromali v smetiuser posted image .

EnaNobena,...kaj pa če si posipala premalo prahu, si preveč šparala!user posted image  Mogoče bo pa deteljica pomagala, jauser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 3.7.2008 21:17:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.7.2008 21:45:04   
Anonimen

EnaNobena,...kaj pa če si posipala premalo prahu, si preveč šparala!user posted image  Mogoče bo pa deteljica pomagala, jauser posted image .

Ne, ne, ne! Šparala pa nisem, pri takpnih stavreh pa res ne! user posted image Sej bo deteljica še malj pomagala, po bodo kmalu začele deževati nosečke. Ampak sedaj se ne zanašajte samo na moj prah in deteljico, je treba tud seksat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
3.7.2008 21:53:09   
pokica_
A saj smo to tudiuser posted image user posted image . Nekaj od tega bo pa že hasnilouser posted image .

Ktera bo jutri delala test? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.7.2008 6:59:48   
liam
Eno zelo lepo in dobro jutro je danes, saj sva z mojim dragim pred 20imi minutkami zagledala rahlo drugo črtico na Baby check mini-ju!

Itak bo treba še ponovit testek čez kaki dan, ampak glede na to kolko berem RR naj bi bla črtica, pač črtica.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.7.2008 7:06:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Eno zelo lepo in dobro jutro je danes, saj sva z mojim dragim pred 20imi minutkami zagledala rahlo drugo črtico na Baby check mini-ju!

Itak bo treba še ponovit testek čez kaki dan, ampak glede na to kolko berem RR naj bi bla črtica, pač črtica.
liam ,čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.7.2008 7:29:32   
boob
user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi iz moje strani. . .

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.7.2008 7:35:36   
Tiki55
Dobro jutro drage moje! Takole, testek je pri meni ostal v omari, saj se je zjutraj prikazalauser posted image . Pa me je spet našla... Nič, gremo v naslednji krog in ostajam v juliju. Ne pričakujem je 29.7.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.7.2008 7:36:27   
Tiki55
liam čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......