Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:39:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Aja, če boste jutri hodile kaj mimo trafike, malo poškilite v SuperMami Hvala za namig
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:40:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, paštetka, si že sprobala nov vodni tobogan v Termah 3000? Prav nor je videti Samo mene verjetno ne bi gor spustili No, saj ne bi upala it, priznam, s takim trebuhom že ne Čakite, bom prilimala eno fotko, ampak samo za kratek čas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:43:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Daj še ti kako fotko petarditoja gor, petarda. Da ga malo vidimo, no
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:44:46
|
|
|
|
*bubi*
|
oooo, glaj ga, Maxija. Pa vseeno niste tako pogumni kot mi Samo jaz pa nisem imela danes prilike bubija slikat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:45:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Priporočam ti ga pred porodom, da ti ne potrebno iti na klistir pa da vam vse kopalce odženem? V Mb ne delajo klistirja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:48:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo tu ima bubi še dolgo čupo Aja, vozili pa smo se z ladjico po Dravi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:02:14
|
|
|
|
*bubi*
|
O, to pa ne Prav lušno čisto na kratko je postrižen. Saj bodo kakšne slikice iz morja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:05:32
|
|
|
|
petarda
|
Samo tu ima bubi še dolgo čupo Jaz tudi še nisem uspela slikati petardita danes....bom dala jutri gor fotke... Bubi lepa si! Ajdi babe lahko noč...jaz sem utrujena, ker sem šla včeraj komaj ob 2 spat ...Ima moj lubi danes rojstni dan, pa sem mu morala opolnoči čestitat ...evo pa ga je doletela 30-tka .... .... Nočka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:08:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Čestitke tvojemun lubiju Jaz pa sem mislila, da imata z mojim na isti dan RD. Samo onadva nista isti letnici, tako kot midve No, jaz danes ne bom polnoči čakala, me bo prej pobralo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:09:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi lepa si! Hvala obema. Upam, da se zdaj res že vidi, da sem in ne samo debela Drugače ne bom upala v kopalke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:10:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje zdaj ada hodi? 3 jo tukaj čakamo, to ni dovolj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:13:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz drugega Moj ima že od nekdaj RD 3.7.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:23:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj sem en glupi kviz na internetu delala. Sicer še ne vem, kako foro ima barva las moje mame z mojo , ampak rezltati so You have a 27% chance of having a boy. And you have a 72% chance of having a girl.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.7.2008 22:25:14 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:27:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, kaj sem zdaj naredila. Pa napačnega smeškota sem prilimala, bi ta moral bit sploh mi ne pusti popravit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 22:31:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Ok, očitno ste poniknile. Grem tudi jaz Lahko noč! Jutri pa še zadnjič letos v službo Upam, da ne bom spet imela dneva pokvarjenega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 7:36:29
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro V naši trgovini še ni bilo super mami Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 11:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan. Danes pa se mi res kar . Komaj verjamem, da sem dočakala .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 11:41:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober dan. Danes pa se mi res kar . Komaj verjamem, da sem dočakala . pol pa podpis spremeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 14:48:50
|
|
|
|
petarda
|
VAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU Kakšna lepa preobrazba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 15:11:06
|
|
|
|
ada2
|
no, včeraj sem bila čisto preveč utruena, da bi še tu visela.... big news pa je...... kot je rekla petarda mah, saj sem vedela, da ne bom mogla do 15. 7. zdržat no, in to je tista skrivnost o catji mi je bilo vedno tako smešno, ko ste vse za catjo sumile, da je , nobena pa ni pomislila name
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?