Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.6.2008 21:33:20
|
|
|
|
petarda
|
...pa če noče nobena...bom pa jaz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.6.2008 21:37:40
|
|
|
|
petarda
|
Čakam, da petardito zaspi...pol grem pa kmal za njim....sem imela danes eno intervencijo ob pol štirih zjutraj ....sem hujš, ko dežurni doktorji ...pa mi mal manjka spanca danes....sem že čist out teh nočnih vstajanj .....se bo težko navadit nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.6.2008 22:51:30
|
|
|
|
petarda
|
Zmanjkalo mi je gela za tuširanje...in ker lubija ni doma, sem kar njegovega Axa uporabila....zdaj pa sama sebi nooooroooo dobro dišim ...... evo grem zdaj v posteljo, pa bom mela filing, da je zraven.... ...... Jao...pojutrišnjem ima 30 let, v petek ma fešto...fuuuuuul povabljenih, zdaj bo mel pa itak cel teden organizacijske večere ...ah, saj mu pripada In ker očitno ni nobene več tukaj...grem kar med rjuhe...pa se bom lepo čez ceeeeelooooo posteljo raztegnila Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.7.2008 7:30:20
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.7.2008 10:48:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan! Raje ne napišem dober, ker mi ga je ena najstnica ful pokvarila. ne vem, če si jaz zdaj to zaslužim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.7.2008 12:53:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dan! Raje ne napišem dober, ker mi ga je ena najstnica ful pokvarila. ne vem, če si jaz zdaj to zaslužim. ...ah...ne daj se...saj bo boljš ...drugič naj se pa bolj nauči, ne? ....čeprav se spomnim dni, ko sem verjetno tudi jaz kaki prfoksi pokravila dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 11:41:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 11:48:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dan! A spet nič dober?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 18:14:41
|
|
|
|
ada2
|
nobene?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 18:15:43
|
|
|
|
ada2
|
Jaz imam pa big news, pa me tako matra, da bi vam povedala...... ampak če ni nobene
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 18:18:13
|
|
|
|
ada2
|
sva pa bila z Adamom na bazenu danes in se je v trenutku moje nepazljivosti (klepetanja ) po toboganu spustil leže in nekak postrani in si malo ranil uho. ena taka črtica se mu pozna, kotda bi ga muca popraskala , ampak to ga ni odvrnilo od tobogana
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 18:40:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, sploh ni slab dan Samo nisem imela več časa kot to napisat. Mi finiširamo priprave za morje, smo še bubija peljali k frizerju. Pa večino drobnarij nabavili, zdaj bo pa treba samo še spakirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 18:41:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz imam pa big news, pa me tako matra, da bi vam povedala...... Ja kaj pa je Ste dobili gradbeno za prizidek? Al ste ga že postavili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 19:56:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz imam pa big news, pa me tako matra, da bi vam povedala...... Ja kaj pa je Ste dobili gradbeno za prizidek? Al ste ga že postavili Zanimivo...jaz sem pa najprej pomislila, da je !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 19:58:06
|
|
|
|
petarda
|
smo še bubija peljali k frizerju jaz pa petardita...zdaj je pa pravi fantek ....ampak mi je vedno žal, ko ga ostrižemo, se mi zdi, kot da bi mu mal identitete vkradli ....no, ampak je bilo res absolutno prevroče za čupo grem zdaj dat petardita spat, pol pa pridem prečekirat big news
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:27:53
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz pa petardita...zdaj je pa pravi fantek Njega ste tudi kar po celem z mašinco?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:28:57
|
|
|
|
Paštetka
|
da vam malo lušte naredim. Takole si je Maša danes skrivoma postregla s palačinkami. Prepovedano je očitno najslajše
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:03:46 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:29:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz imam pa big news, pa me tako matra, da bi vam povedala...... Ja kaj pa je Ste dobili gradbeno za prizidek? Al ste ga že postavili Zanimivo...jaz sem pa najprej pomislila, da je ! Ada Hmmmmm..... možno je. Samo še vedno ne vem, kaj je s catjo? Mislim, da je ona srečka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:30:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi smo Maxa tudi šišali. Zakja pa jokaš? Daj še njegovo fotko prilimaj Eh, fantki morajo bit fantki.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:36:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Če pa ne pustijo revij listat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:36:59
|
|
|
|
petarda
|
AAAAAAAAAAAAAA kak cuker je Maša! ....dobro si jo tole ujela ....jaz bi še tisto fotko, ko se potem za sedežno prime
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:38:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, res je cuker, v živo še bolj. Ampak je že dolgo nisem imela prilike pocartat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.7.2008 21:38:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz pa petardita...zdaj je pa pravi fantek Njega ste tudi kar po celem z mašinco? a-a....kar lepo s škarjami.....pa že zdaj mi je čuden....ampak tak...prisrčno čuden
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?