Jo@n
|
Ok, sem se na hitro prebila čez, mali pa še vedno vztraja pri opazovanju igrač in spušča zeeeelo nenavadne zvoke . Lepa posadka, danes pa res ni tvoj dan, upam da se ohladiš tako in drugače, ali pa se pridi med nas malo spihat. Štorije s karticami so res zanimive, imam žlahtnika, ki ga je vse to drago stalo. Ko so menjali ta stare račune (Tr na OR), so mu na naslov stalnega bivanja najprej poslali kartico, čez par dni pa še PIN. Je pa stvar v tem, da je on stalno prijavljen v našem kraju, živi pa že celo večnost v Lj. Na naslovu pa ima podnajemnika. Ki mu je poštar seveda prinesel kartico, ga vprašal če je tainta on je rekel da ja in mu dal. Najprej kartico, čez par dni pa še pin. Ko je čez nekaj dni žlahtnik nekaj zapravljal, mu je kartico seveda zavrnilo , na banki pa so mu vljudno povedali, da s takšnim minusom pač ne more zapraljat.... On pa trdil, da ima na računu nekaj čez miljon (bivših). Ja, so bili, ja, pri podnajemniku v žepu... dokazat mu pa ne more, da je bil on.... Parkiranje... sem že velikokrat razmišljala, da bi lahko prometne predpise prilagodili mamicam z vozički, ki prav tako rabimo več placa, da naše škrate spakiramo v avto, in da bi lahko tudi me parkirale na mestih, rezervirane za invalide. Ker včasih, ko se vozim po BTCju, in iščem frej plac, se mi zdi, da smo res narod invalidnih, toliko mest je praznih, ker so rezervirana zanje... Pa ne me narobe razumet, je prav da so in nikol ne parkiram tam, ampak sedaj z malim in kupom prtljage, bi mi pa včasih krepko prav prišlo dostopno parkirišče, po možnosti še malo širše, da komot vrata odpreš... Športni del, tiste ki jih že uporabljate, koliko pa se vam poležejo, a jim ritke kaj podložite? Našemu vozu se ne da čisto poležat sedeža, pa še ni preveč firbčen... Bom par tednov še počakala... upam, da do morja bo. Ok, saj vem, bomo morali s Sinsko in Roberto udarit kako debato o naših "čudežnih" high trekih Zdej grem pa mal potolažit, se je skregal že z vsemi igračami.
|