|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
30.6.2008 12:39:54   
BUBICA17
...sorči za napake...prehitro sem tipkala in so se naredile....

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.6.2008 12:44:36   
aprilska34
Otrok se je prekotalil na preprogo in se pokakal. Ves pokakan in namseh do ušeš.
Ne vem, zakaj je tok smešnega, če se pokakaš izven plenice
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je enkrat pokakala po hlačah. Jo je moja ta srednja želela previti, pa jo je tako previla, da je imela polovico ritke zunaj...Potem pa hlačke preko in sploh nisem videla, ko sem jo pa začela hraniti, pa je začelo izpod kratkih hlačk po mojih kavbojkah tečt...user posted image user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.6.2008 13:05:44   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Otrok se je prekotalil na preprogo in se pokakal. Ves pokakan in namseh do ušeš.
Ne vem, zakaj je tok smešnega, če se pokakaš izven plenice
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je enkrat pokakala po hlačah. Jo je moja ta srednja želela previti, pa jo je tako previla, da je imela polovico ritke zunaj...Potem pa hlačke preko in sploh nisem videla, ko sem jo pa začela hraniti, pa je začelo izpod kratkih hlačk po mojih kavbojkah tečt...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobr da naša nima te navade kakat k je naga. Ima pa naša zato navado v čist frišno pleničko. Če bi jo ceu dan pustila v mokri plenički sploh ne bi kakala koj k jo pa zrihtam in ji dam frišno pleničko gor je pa koj akcija, bi rabila lopato da pokidam vse stran. Včasih sploh nevem kje naj jo začnem brisat, tko da jo pol kr v kopalnico v lijak nesem in ji tam rito umijem.

KOPANJE- pri nas je to obvetno vsak večer, glavo ji tud vsak dan umijem. Zj k so take vročine jo kr 2-3krat na dan stuširam. Prej smo se v banjci kopal zj jo pa koj v kopalnici v lijaku ali pa pod tušem (k se grem jaz stuširat pa še koj njo zraven). Kapce ji pa nisem nikol dajala gor po kopanju.

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Živijo!

Je pa res že čisto poletno vzdušje tule gor, se niti kakšna prava debta več ne razvije, bolj poročamo, kako se imamo in to je v glavnem vse.

Ja res je tukaj čisto počitniško. Nikjer nikogar. Ah vsi se namakajo nek na morju.

Lep dan še naprej!

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 30.6.2008 13:06:44 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.6.2008 13:16:00   
resnično srečna
Dan, dan...

eto potipinki sva prileteli za 2 dni v Ljubljano...danes zjutraj smo odrinili iz Strunjana..očka je sedaj v službi...jaz perem, kar je bilo umazanega in prebiram forum za nazaj...Iza pa malo dremucka, pa se potem igra na ležalniku ali pa v košku sprehaja ribe ( obešene ribice guga tako, da brca z nogami in maje cel košek)...

...je pa na morju tole vročino res veliko lažje prenašati...sicer sva se čez opoldne vseeno malo skrili na hladno v hišico...drugače pa je Iza spala v svojem vozičku na terasi ali pa se zabavala z velikim bratom...

...naš mali je odpraznoval svojih 15 let (nismo delali kakega pompa, samo piknik in par obiskov)...drugače pa so se naši hodili namakat na plažo med 9.30 in 12 uro...vse kar je kasneje je že mučenje...Dašo 4. letnico pa še vedno dajemo spat...od 13 ure pa vse do 16 ali 17 ure ona lepo spi...zvečer je pa do 21 v postelji...drugače je tako težka, da bi se stalno prerekala in pogajala in tega nihče ne zdrži...niti jaz, ki imam konjske živce...kopanje pa potem nadaljujemo skupaj šele od 17.30 pa do 20.00...

...sem pa doživela, da so že kopali 3 mesečne dojenčke v morju...voda je imela tudi do 28 stopinj...na sebi pa so imeli plavalne pleničke in noben ni protestiral...jaz sem Izi namočila nogice, kopala pa se je lepo v banjici...čeprav priznam, da sem zelo pogrešala naš čebriček in gre ju3 z nami nazaj na morje...

..sicer smo pa v Ljubljno prišli samo zaradi UZ kolkov, ki ga imamo Ju3...potem nas pa očka zvečer zapelje nazaj v Strunjan in se vrnemo naslednji ponedeljek...saj je tukaj čisto preveč vroče...žal bomo brez najdražjega, ki mora hodit v službo...

učenje plavanja...sem pri atevžu sprakticirala tako, da je prvo leto imel obroč z odprtinami za nogice, vendar takega, da je v bistvu ležal na vodi...naslednje leto je potem imel rokavčke, pri 3. letih, pa se mu je eden strgal in smo ga nadomestili s plavalno desko...tako je lepo začutil, kako je telo plovno na vodi...dihanja sva se pravilnega naučila s pihanjem ping pong žogice po vodi...lahka igra ampak zelo pomaga pri prsnem plavanju...vse ostalo (učenje plavalnih stilov) pa smo prepustili plavalnemu klubu...namreč geslo: nikoli svojih bližnjih ne uči, ker ni prave avtoritete ( tega smo me naučili v smučarskem klubu, kjer sem delala vaditeljski in učiteljski tečaj)...no Matevž je kasneje postal celo državni prvak pri 8. letih...tako da očitno smo ubrali pravo pot...

obleka...naša pikica je čez dan v plenički in bodiju brez rokavčkov...ponoči imamo pa samo bodi z dolgimi rokavi in smo pokriti simbolično s pleničko...pa ni bilo krize...je pa spala kar v košari od ozička, ki je trenutno še dovolj velika a bo počasi treba razmišljati o kaki prenosni posteljici...

kopanje...vsak dan tudi glavico, milimo 1x tedensko, kapico smo s poletjem ukinili, ker je zrak v vseh prostorih iste temperature...

dojenje...pri nas se dojimo z rokico zadaj...in to že od začetka in vedno...tudi pri Matevžu je bilo isto...pa je motorično zeloooo spreten, saj je bil letos športnik šole in celo sprejet pri Domžalskem županu, kot eden najboljših športnikov v občini...Iza pa tudi že sedaj dokazuje motorične spretnosti, saj ji brcanje z nogami in rokami ne gre slabo...

se mi zdi, da so tile fizioterapevti kar nekaj...preveč teorije in pretiravanja in strašenja staršev...Matevž je imel pri rojstvu zležano stopalce in sem pri pediatrinji sforsirala fizioterapio...ženska mi je pokazala kaj naj delam in to sem dosledno izvajala...pri drugem pregledu pri 2. mesecih me je kregala kako da se otrok še ne obrača iz hrbta na trebuh in kontra...pa sva to do 3. meseca zvadila...potem sem jo poslušala zakaj se še ne plazi in se je pri 5. mesecih splazil...kar je bilo veliko pred vrstniki...tako da sedaj ne dam nič na te kvazi strokovnjake...ampak pustim otroku, da sam doseže takrat ko je zrel za to...

tole zaenkrat..se še oglasim prewden odpotujem...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.6.2008 14:00:32   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

se mi zdi, da so tile fizioterapevti kar nekaj...preveč teorije in pretiravanja in strašenja staršev...

Pod to pa se absolutno podpišem! Naj povem za primer, ko sem rodila drugo pupo (pred 8 leti) je bil recimo kengurujček ful hit in so ga vsi močno priporočali. Naša dojenčica se je zato nosila v njem že od 2.meseca. Da je to nekaj najboljšega za dojenčka, da je trdno ob mami in vedno z njo...Mi smo hodili tako na sprehode, v trgovino, pospravljali smo, v hribe smo hodili... Zdaj pa je prava groza, baje boš pohabil dojenčka, če ga samo poskušaš nositi noter...user posted image  Meni se ne zdi, da bi bilo z mojo srednjo kaj narobe? Pa je kdo slišal že o kakšnem primeru, da je bilo zaradi nošenja v kengurujčki kaj narobe?

Potem- ležalniki, takrat so jih ful priporočali, češ, da lahko dojenčka prestavljaš po stanovanju in je v središču družinskega dogajanja, zdaj pa pravijo, da ni dobro za otroka. Moji obe veliki sta bili v ležalniku (sicer res ne ves čas, sta se igrali tudi na tleh- na koci,) pa sta bili motorično vedno hitri.

Da ne omenjam vsega tega handlinga. Zdaj že ne smeš več otroka prijet, kot hočeš ampak po učbenikuuser posted image user posted image user posted image  Pa saj ti zdrava pamet kaže, kako ga ne smeš vlačit?

Čudno je, da smo ljudje preživeli toliko generacij brez vsega tega znanja, ohjej...user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.6.2008 16:03:11   
Isabellabina
Da ne omenjam vsega tega handlinga. Zdaj že ne smeš več otroka prijet, kot h Da ne omenjam vsega tega handlinga. Zdaj že ne smeš več otroka prijet, kot hočeš ampak po učbeniku  Pa saj ti zdrava pamet kaže, kako ga ne smeš vlačit?

Čudno je, da smo ljudje preživeli toliko generacij brez vsega tega znanja, ohjej...

ja jaz se podpišem pod tole ,mislim sej nevejo več kako bi novopečene starše zafrustrirali in jih nardili neumne.Jaz se nikoli nisem ravnala po nevem kakšnih knjigah in tečajih in nevem kaj še vse pa so vsi otroci motorično vredu in tudi znanje jim gre ok.Seveda ,če pa se starši želijo it te igrice pa se lahko grejouser posted image

kontracepcija.--injekcije---ja jaz sem jo dobila pred enim mesecem in moram po drugo konec avgusta so pa brezplačne in se  dobijo direkt priG.

dojenje---mi imamo rokico spredaj obe derugače sploh še nismo probali.

Srečanje
--napišite kdaj pa se dobimo

Umivanje las--no mi jih pa ne  umivamo vsak dan ampak na dva oz.tri dni ,ker ga zvečer samo obrišem z mokro krpico in je ravno tako vredu.

drugače pa smo imeli potepalni vikend.Bili smo na obisku v A pri stricu v soboto.Mož si je sposodil službeni avto najnovejšega Peugeoeta in smo malo rajžali okoli in sprobavali avto ,da vidimo ali se ga splača kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

no tega smo imeli samo da je še za cca.pol metra daljši,je pa Expert tepee 2.0 hdi in je ful uredu.Ima osem sedežev in je ful prostoren samo cena je 24.000 e,upam pa da nama bo ratal tole kmal met doma

Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.6.2008 16:06:25   
Isabellabina

user posted image Povečaj sliko Expert Tepee predstavlja novo dimenzijo potovanja med Peugeotovimi osebnimi vozili. Z njim bodo uživali vsi, ki potrebujejo več potniških sedežev ali potrebujejo veliko prostora za prevoz svoje prtljage.

Evo prej mi ni prilepl slike

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.6.2008 16:09:14   
Isabellabina
user posted image Peugeot expert tepee L2 2,0 HDi FAP businesscena: 29.278 EUR; kombinirano vozilo, kombi-bus, četvero vrat, 8 sedeževMotornameščen spredaj prečno, dizelski, tekočinsko hlajeni, 4-valjni, vrstni, 4 ventili na valj, 2 zgoraj ležeči odmični gredi; neposredno vbrizgavanje preko skupnega voda; turbo polnilnik s spremenljivo geometrijo, hladilnik polnilnega zraka; delovna prostornina: 1997 cm3, premer x gib batov: 85 x 88 mm; kompresijsko razmerje: 18,0 : 1; največja moč: 100 kW (136 KM) pri 4000 vrt/min; največji navor: 320 Nm pri 2000 vrt/minPrenos močiZasnova: pogon na prednji kolesi; enokolutna sklopka; 6-stopenjski ročni menjalnikPrestavna razmerja: hitrost pri 1000 vrt/min v posameznih prestavah: I. 7,43 km/h; II. 14,24 km/h; III. 22,64 km/h; IV. 31,92 km/h; V. 39,24 km/h; VI. 47,50 km/h; R. 8,05 km/h; število vrtljajev pri hitrosti 50 km/h: 3511 (II. prestava) / 2208 (III. prestava) / 1566 (IV. prestava); število vrtljajev pri 90 km/h: 3975 (III: prestava) / 2819 (IV. prestava) / 2294 (V. prestava) / 1895 (VI. prestava); število vrtljajev pri 130 km/h: 3313 (V. prestava) / 2737 (VI. prestava)Kolesa: kotalni obseg: 2025 mm; platišča iz lahke litine; pnevmatike: michelin agilis 51 215/60 R16 CPodvozjekaroserija na šasiji; prednja prema: posamični obesi, pseudo MacPherson s prečnimi vodili, vijačni vzmeti, stabilizator, teleskopska blažilnika; zadnja prema: pnevmatsko vzmetenje s samodejnim uravnavanjem višine podvozja, dodatno povečanje nosilnostiKrmilni sistemvolan z zobato letvijo; hidravlični servo ojačevalnik, število zavrtljajev: 3,1; krog obračanja: 12,18 m (med robniki) / 12,59 (med zidovi)Zavorni sistemspredaj zračena zavorna koluta premera 305 mm in debeline 28 mm, zadaj polna koluta premera 290 mm in debeline 14 mm; ročna zavora z mehanskim prenosom na zadnji par kolesMere, maseMere: dolžina: 5135 mm, širina: 1895 mm, višina: 1894 mm; medosna razdalja: 3122 mm; previs spredaj: 975 mm, previs zadaj: 1038 mm; kolotek spredaj: 1574 mm, kolotek zadaj: 1574 mmMase: masa praznega vozila: 1919 kg, največja dovoljena masa: 2971 kg; največja osna obremenitev: 1400 kg (spredaj) / 1550 kg (zadaj); največja masa priklopnika: 2000 kg; dovoljena obremenitev strehe: 100 kgZmogljivosti in porabaZmogljivosti: največja hitrost: 170 km/h (pri 3579 vrt/min v VI. prestavi); čas pospeševanja od 0 do 100 km/h: 13,8 s; čas pospeševanja od 0 do 400 m: 19,2 s; čas pospeševanja od 0 do 1000 m: 35,3 s; čas pospeševanja od 80 do 120 km/h: 17,1 sPoraba: kombinirano: 7,4 l/100 km; povprečna avtonomija: 1081 km; povprečna poraba na testu: 9,3 l/100 km; prostornina posode za gorivo: 80 l; dolivanje goriva na levi strani, odpiranje pokrova s ključem; emisije: 196 g CO2 / km; emisijski razred: Euro IVVarnostVarnostni pasovi: tritočkovni pasovi na vseh sedežih, prednja dva pasova nastavljiva po višini, isofix priključki na stranskih sedežih v 2. in 3. vrstiVzglavniki: vzglavniki na vseh sedežih nastavljivi po višiniZračne blazine: čelni zračni blazini za voznika in sovoznika, možnost izklopa sovoznikove čelne blazine (s ključem - ključavnica v predalu pred sovoznikom), stranski zračni blazini za voznika in sovoznika, okenski zračni zavesi (stebrički A, B, C)Aktivna varnost: protiblokirni zavorni sistem (ABS), elektronska ojačitev zavorne sile in vklop vseh utripalk pri zaviranju v sili (AFU), elektronski nadzor zdrsa pogonskih koles (ASR), elektronski nadzor stabilnosti vozila (ESP)Voznikov prostorVolanski obroč, vzvodi: 4-kraki usnjen volanski obroč premera 380 mm, nastavljiv po višini in globini; obvolanska ročica na levi zgoraj za luči in smerokaze, obvolanska ročica na levi spodaj za tempomat in omejevalnik hitrosti, obvolanska ročica na desni zgoraj za brisalce, obvolanska ročica na desni spodaj za nadzor avdio sistema; prestavna ročica z usnjenim držalom in usnjeno manšeto pomaknjena navzgor; vzvod ročne zavore ob voznikovih vratih; opora za levo nogoVoznikov sedež: nastavljiv vzdolžno, po višini, po naklonu in usločenosti naslonjalaOgledala: električno nastavljivi ogrevani samodejno poklopni zunanji ogledali, ročna zatemnitev notranjega ogledala; ogledalce za nadzor otrok na klopeh zadaj; ogledalci v senčnikihInstrumentna plošča: 3 okrogli merilniki za hitrost, vrtljaje, zalogo goriva in temperaturo hladilne tekočine; zaslon med merilniki za prevoženo razdaljo, nivo olja, servisne intervale in za kontrolne lučke; zgornji zaslon na osrednji konzoli za uro, datum, zunanjo temperaturo in izpis opozoril; spodnji zaslon na osrednji konzoli za klimatsko napravo; zaslon pod stropom za opozorilne lučke; indikator okvare motorja; zvezno nastavljanje osvetlitve merilnikovOpozorilniki: za nepripet voznikov in sovoznikov varnostni pas (svetlobni, zvočni); za odprta vrata (svetlobni, zvočni, pisni), za pozabljene prižgane luči (svetlobni, zvočni), za pozabljen ključ v kontaktni ključavnici (zvočni), za nizek nivo goriva (svetlobni), za vključeno ročno zavoro (svetlobni)Luči: 3-stopenjsko električno nastavljanje po višini; dnevne luči; prednji meglenki, zadnji meglenki; luči za vzratno vožnjo; tretja zavorna lučPotniki, prtljagaPotniški prostor: sovoznikov sedež nastavljiv vzdolžno in po naklonu naslonjala; trije sedeži v 2. in 3. vrsti z ločenimi nastavljivimi naslonjali in sedali "2+1", sedeži 2. in 3. vrste poklopni in odstranljivi; dostop na zadnjo klop skozi drsna vrata na desni strani s pomikom naslonjal; nasloni za roke spredaj in na zunajnih sedežih druge vrste; stropni ročaji za voznika, sovoznika in stranska potnika v 2. ter 3. vrstiPrtljažnik: osvetljen, prekrit z rolojem, odpiranje od zunaj; osnovna prostornina: 553 l (za sedeži do pokrivala) / 975 l (za sedeži (do stropa) / 3694 l (z odstranjenimi sedeži); 4 zanke na dnu v prtljažnem delu in 4 pod sedeži, mreža za pritrditev prtljage; zaprt predal v levi bočni steni za orodje; rezervno kolo standardne velikosti na jeklenem platišču nameščeno pod vozilomOdložišča: zaprt, zaklenljiv in osvetljen predal pred sovoznikom (velikost mape A4 formata) z držalom za pisalo in z ločenim predalom v pokrovu; 2 zaprta in en odprt predal pod stropom; 2 zaprta predalčka na obeh straneh armaturne plošče; odprt predal pod volanom in pod radiem; utorček in 2 odprta predala v vratih z utorom za plastenko, 2 odprta predala in utor za plastenko v drsnih vratih in na nasprotni bočni steni; 2 utora za pijačo ob 3. vrsti, po 2 utora za pijačo za naslonjaloma srednjih sedežev 2. in 3. vrste, držali za pijačo na obeh straneh armaturne plošče; žepa za naslonjali prednjih sedežev, 4 zamreženi žepi za sedeži 2. in 3. vrste; pepelnik z vžigalnikom na sredinski konzoli; 6 kaveljčkov pod stropom nad 2. in 3. vrstoOsvetlitev: osvetlitev potniškega prostora z zakasnitvijo ugašanja in z bralnimi lučkami spredaj, v sredini in zadaj; osvetlitev vžigalnikaOpremaKlima: zatemnjena stekla; električno pomični stekli v vratih (impulzno z zaščito proti priprtju), drsni stekli v drsnih vratih in na nasprotni bočni strani; samodejna dvopodročna klimatska naprava s funkcijo odroševanja, ločeno klimatiziran prostor v 2. in 3. vrsti; merilnik zunanje temperature; ogrevanje in zadnjega stekla; notranje kroženje zraka; protiprašni filterOdklepanje / zaklepanje: daljinsko centralno; lokalizacija s pritiskom stikala za zaklepanje (prižiganje smerokazov); samodejno zaklepanje med vožnjo; blokada odpiranja stekel in notranjega odpiranja vrat; blokada zagona motorja; VIN številka na vetrobranuPripomočki za vožnjo: prikaz skupnih in delno prevoženih kilometrov; brisalci na 2 hitrosti z intervalnim delovanjem, zadnji brisalec; tempomat, omejevalnik hitrosti; parkirni senzorji zadaj; pomoč pri speljevanju v klanec (hill holder)Ostala oprema: električna vtičnica 12V v kabini in v prtljažniku; datum, uraMultimedija: radio z RDS-om in CD predvajalnikomDodatna oprema testnega vozila: ločen sovoznikov sedež, stranski zračni blazini, zračne zavese za vse tri vrste sedežev, indikator za nepripet sovoznikov pas (502,83 EUR); za 150 kg povečana nosilnost (1.756,67 EUR); ESP + ASR (442,50 EUR); parkirni senzorji zadaj (284,17 EUR); prednji odbijač in zunanji ogledali v barvi karoserije, kljuke vrat v sivi barvi (100,00 EUR); nastavitev višine zadaj (603,33 EUR); kovinska barva (450,83 EUR); cena testnega vozila: 33.436,33 EURGarancija2-letno splošno jamstvo, 12-letno jamstvo zoper prerjavenje, 3-letno jamstvo za lak, 2-letno jamstvo pomoči na cesti, možnost podaljšane garancije na 3 do 5 let v skladu s pogodbo o vzdrževanju; redni servis na vsakih 30.000 km oziroma na 2 letiAleš ČrnivecFoto: Ciril Komotar, Aleš Črnivec Vsi članki iz kategorije
  • Prejšnji članek: Fiat bravo 1,4 16V
  • Naslednji članek: Citroen jumpy bus 2,0 HDi NatisniPošlji Oceni user posted image user posted image user posted image
    • Najnovejše iz kategorije
  • Audi A4 avant 2,0 TDI
  • Hyundai i30 CW 1,6 CRDi
  • Volkswagen caddy maxi life
  • Citroën C5 2,0 HDi
  • Citroen nemo furgon 1,4 HDi
  • Audi A3 cabriolet 1,8 T
  • Honda CR-V 2,2 i-CTDi
  • Subaru forester 2,0
  • Volkswagen golf 1,4 TSI 122 KM
  • Mazda 5 CD 143
  • Toyota hiace 2,5 D-4D
  • Mazda CX-7
  • Lexus RX 400h
  • Fiat bravo 1,4 T-Jet 120 KM
  • Ford focus 5v 2,0 TDCi
  • Kia cee'd SW 1,6 CRDi
  • Renault clio grandtour 1,2 TCE
  • Mini clubman cooper S
  • Dodge nitro 2,8 CRD
  • Ford S-max 2,0 TDCi avt.    Vsi članki
    • Urednikov izbor
  • Hyundai i30 CW 1,6 CRDi
  • Porsche carrera 4
  • Volkswagen passat CC
  • Volkswagen caddy maxi life
  • Peugeot 308 SW

• Neposredna povezava do sporočila: 1433
    30.6.2008 16:10:30   
    Isabellabina
    user posted image OOOOOO kriza kopiram sam sliko pa mi vrže vse noter ne berte če vas ne zanimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
    30.6.2008 17:59:07   
    Jo@n
    O, big mama, sem lih hotela rečt, da si se pa poglobila v tale avto user posted image

Naš user posted image  ima pa danes spalni dan user posted image  (poudarek na dan, ne na spalni). Zjutraj sem odvihrala v službo in potem na sodišče (tudi porodniška ni bila izgovor), zato sta se moja fanta poštimala sama. No, potem je user posted image  s kratkimi prekinitvami prespal še celo popoldne. Me prav zanima, kakšna bo danes noč???

Oblačenje v stanovanju ga imam po navadi v bodiju s kratkimi in tankih poletnih hlačah neke srednje dolžine. Je pa res, da ni zelo vroče v stanovanju. Če je pretopel, sva ga imela tudi že samo v bodiju, če pa so nogice hadne, mu obujeva nogavičke. Ponoči je pa kar v pižamici brez stopal, drugače je ves odkrit in hladen.

Plazenje, obračanje in kaj jaz vem kaj še... mislim, da vsak user posted image  rabi svoj čas. Naš se s hrbta obrne le na bok (in kontra), do trebuščka še ni prišel in tudi med pasenjem kravic začne protestirat po nekaj časa, obrne se pa (še) ne. Bo že, saj ima še cajt. Zelo rad pa pase krvavice na trebuščku staršev... Tudi ko se pestuje na rami že dalj časa drži glavico samostojno, če pa ga posedem (lupinica), je pa ne. Z rokami krili čedalje bolj, nogice pa dvigne več kot za 90 stopinj, se hecam da dela različico trebušnjakov user posted image .

No, sedaj se je pa zbudil. Jupi!!! Greva mal ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1435
    30.6.2008 21:31:43   
    simvir
    Hojla!

Danes je bil spet en vroč dan, čeprav je vsake toliko kar malo pihalo, vsaj pri nas.
    Mi smo bili popoldne in do večera pri tašči in tastu in ker je bil aže toliko ura, sta se kar naenkrat spomnila, kaj pa če bi naš tavečji kar tam prespal. In ker je bil takoj za, je tam tudi ostaluser posted image . Tako, da sem prejle tamalega v miru skopala in zdaj upam da bo tišina do jutra (no vsaj tam do 4h). Je kar hecno ko ni nobenega vpitja in letanja naokrog iz ene sobe v drugouser posted image .

Big mamma ti si pa res naštudirala ta avto. Ja saj vi res rabite en oreng avto in tale Peugeot res ne izgleda slabo. Jaz sicer bolj poznam Traffice in so res že kot kakšni osebni avtomobili (z vso možno opremo).

Obračanje - našemu se je nekajkrat uspelo prevaliti iz boka na trebuh, obratno še ne. Drugače pa zelo rad pase kravice. Bo že osvojil ko bo čas za to.

Nič zdaj grem pa moža poiskat, je pomoje kam k sosedom zajadral. Danes še sploh ni v bajto stopil user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
    Neposredna povezava do sporočila: 1436
    1.7.2008 0:10:57   
    BUBICA17
    user posted image ...Sem mislila kok bom mela za prebrat pa je bolj malo.
    Big mamma to bi ti lahko država dala kakšen evrček, ker imaš pet srčkov in dviguješ rodnost, sej skos piskajo o temuser posted image  
    Pa še vedno se nismo zmenile za Aeboretum.
    Tole glede razvoja otrok se popolnoma strinjam z vami. Mene so čist napsihiral glede tega, ker je moj na začetku stegoval glavico. Najhuj je blo, ker ni hotu bit v unem položaju lunce. Sam sva skos delala vaje in se je vse uredilo v dveh tednih. Sam še zdaj velik telovadim z njim pa delam vaje, ker ne veš kaj bi. Lupinco odsvetujejo..moj bubek jo pa nor nanjo. Da ne omenjam vožnje z avtomobilom. Dons je na forumu debata o vožnji po makedamu. To ima tud rad, ker trese. Na slabi cesti takoj zaspi. To je ene tok različnega znanja in teorij, da se jaz sploh ne znajdem. Eno srednjo pot izbiram. Pri drugem otroku mi bo šlo boljeuser posted image .

lahko nočko

(odgovor članu simvir)
    Neposredna povezava do sporočila: 1437
    1.7.2008 8:04:26   
    barby78
    user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
                 Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
    4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
                  Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
    3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
    1.mesec- 4185 g, 56 cm
    2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
    1.mesec- 3300 g, 50 cm
    2.mesec- 4100 g, 55 cm
    3.mesec- 4625 g, 58,8 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
    1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
    2.mesec- 5920 g, 59 cm
    3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
    1.mesec- 3580 g, 51 cm
    2.mesec- 4250 g, 53 cm
    3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
    1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
    2.mesec- 5680 g, 59 cm
    3.mesec- 6800 g, 63 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
    1.mesec- 5230 g, 58 cm
    2.mesec- 5880 g, 60,5 cm

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46.5 cm
    1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
    2.mesec- 4050 g, 55 cm
    3.mesec- 4600 g, 56,5 cm 

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
    1.mesec- 3700 g, 53 cm 
    2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
    1.mesec- 4050 g, 54 cm
    2.mesec- 5000 g, 58,5 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
    1.mesec- 4580 g, 55 cm
    2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
    1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
    2.mesec- 4010 g, 56,5 cm  

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
    1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpelliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
    1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
    1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
    2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
    1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
     1.mesec- 4700 g, 57 cm
     2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
    1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
    1.mesec- 3970 g, 54 cm
    2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
    1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
    2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
    1.mesec- 3520 g, 53 cm
    2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
    1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
    1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
    1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
    1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
    1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
    1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
    1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
    1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
    1.mesec- 5920 g, 59 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
    1.mesec- 4200 g, 54 cm

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
    1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
    1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
    1.mesec: 4600 g, 57 cm
    2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
    1.mesec- 5200 g, 55 cm
    2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
    1.mesec- 3495 g, 55 cm
    2.mesec- 5000 g, 60 cm 

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
    3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirl: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm      
    user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
    LIA-24.03.2008
    VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1438
    1.7.2008 8:14:15   
    barby78
    Jutro punce!

Katastrofa.že cel čas jočem user posted image

Lia mi je prejle padla iz ležalnika na glavico user posted image
    No,v bistvu se je bolj popeljala,ker sem jo imela na tleh in sem jo hotela dvignit,da bi jo dala na sedežno in se je zgornji del ležalnika prevagal user posted image .se je revica tako ustrašla,je ful jokala.ampak se je v naročju takoj pomirila in zadremala.se pa jaz nikakor ne morem.ko bo oddremala kitico,jo oblečem in greva k zdravniku,da jo pregleda.se počutim tako nesposobno user posted image

Upam,a bo vse vredu

se čujemo

user posted image user posted image user posted image

LIA-24.03.2008
    VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1439
    1.7.2008 8:37:31   
    aprilska34
    Joj, Barby, upam, da je z Lio vse OK. user posted image Ne vem , kako hudo je bilo, ponavadi se nam zdi vse hujše kot je v resnici, ampak če je bilo hudo,če je padla z visokega, potem nič ne čakaj, da odspi svoje, saj je ravno spanje včasih znak, da je kaj narobe.

Sploh pa si ne smeš očitati nič. Nesreče se dogajajo. Nič nisi nesposobna, tvoja sposobnost se kaže ravno v tem, da odreagiraš, ko se kaj takega zgodi!
    Držim pesti za vaju!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1440
    1.7.2008 9:02:41   
    Jo@n
    Barby, držim pesti, da bo z Lio vse v redu!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
    1.7.2008 10:04:28   
    simvir
    Barby upam, da z Lio ni kaj hujšegauser posted image user posted image . Vsaj kot praviš, se je kmalu pomirila in ni padla z velike višine. Je pa vseeno bolje da gresta na pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Nič zdaj grem pa moža poiskat, je pomoje kam k sosedom zajadral. Danes še sploh ni v bajto stopil user posted image .

Včeraj sem torej šla iskat user posted image . Je bil pri sosedih dve hiše stran (imamo samo dvoje bližnje sosede in obojimi se super razumemo, sploh moški seuser posted image ). Ker sem seboj vzela babyfon, sem je jim tudi jaz pridružila. Je bilo prav super malo počvekati in zraven srebati pivo, no jaz sem bolj možu pomagala. In domov sva prišla ob polnoči. Moram rečt, da mi je prav pasalo malo odklopa od pleničk ...
    Kaj bi šele v tem primeru rekla tista soseda, ki je zadnjič mislim da Trnuljčici težila kaj hodi naokrog user posted image user posted image user posted image

Sem prejle opravila že kar nekaj tel. klicev. Uskaljujemo datum za krst, zdaj moram samo še župnika dobit, upam da ima na edini primeren datum čas.
    V petek smo s tamalimi vabljeni na piknik k sodelavcu, je bilo treba malo povprašati in potrditi prihod. Zdajle se moram pa še na pedikuro naročit, da grem potem drug teden končno zmrznit bradavico na mojem podplatuuser posted image .

(odgovor članu simvir)
    Neposredna povezava do sporočila: 1442
    1.7.2008 10:44:56   
    BUBICA17
    Dobro jutro vsem...

Moj je spal do zdela...ne vem kaj mu je? Vmes je sicer jedel, sam je vedno nazaj zaspal.
    Barby: jaz močno upam, da je vse ureduuser posted image . Bi jo pa vseeno peljala na pregled, če ima slučajno lažji pretres možganov, da jo boš mela pol dons notri. Mislim, da moraš bit v temnem prostoru pa počivat. V tej vročini se bo prileglo. Sam pomoje je uredu, ker se je pomirila in zaspala. Verjetno je porabila ogromno energije pri joku in tudi predelati morajo možgani celoten dogodek. Jaz bi bila zdela skos ob njej, če jo bo tlačila mora zaradi padca, da si ob njej...saj jo ne rabš zbuditi sam za rokco jo primi, da čuti tvoj dotik, energijo. Mamine dlani lahko delajo čudežeuser posted image , tko so nas učil v ljudskli šoliuser posted image .

(odgovor članu simvir)
    Neposredna povezava do sporočila: 1443
    1.7.2008 10:53:09   
    BUBICA17
    Aja na vzgojiteljski šoli sem mela profesorja, ki je dijakinje non stop zafrkaval, da hodijo v ljudsko šolo...sam zato da smo ga popravljale in se jezile nanj...kao kako se ne more zapomniti, da to ni ljudska šola.user posted image
    Simvir, Trnuljčica brigajo te sosede. To so ljubosumne, ker imate cotkane user posted image . Ljudje so ful čudno odzivajo na dojenčke. Men je to ful zanimiv opazovati. Zdaj sem dobila čist drugačen pogled na ljudi okoli sebe. Eni so me prijetno presenetili, spet drugi močno razočarali user posted image . Za veliko ljudi pa so dojenčki bavbav in mislijo, da so potrebni ne vem kakšne nege in varstva. So pa samo pomanjšana oblika človečkovuser posted image  in ne rabijo ne vem česa. Dovolj je ljubezen, hrana...no pa da ne pozabim na čisto plenico.

(odgovor članu BUBICA17)
    Neposredna povezava do sporočila: 1444
    1.7.2008 12:14:07   
    JABOLKO3
    Živijo!

Barby - če ti je zdrsnila z višine sedežne, sem skoraj ziher, da ni prav nič narobe. Da je takoj glasno zajokala in se hitro pomirila, je dober znak. Na srečo so kosti v tej starosti še mehke. Moj srednji sin se je pri 1,5 letih na glavo zakotalil po 9 marmornatih stopnicah, pa mu ni bilo popolnoma nič. Je pa res, kar ti je napisala Aprilska, da je v primeru, da je res kaj narobe, potrebno takoj na urgenco in otroku skušat preprečit, da zaspi.

Big mamma - poslala sem ti ZS.

Lepo se imejte!

(odgovor članu BUBICA17)
    Neposredna povezava do sporočila: 1445
    1.7.2008 14:52:31   
    resnično srečna
    Pozdravljene...

med počasnim pripravljanjem prtljage za vrnitev na morje vam napišem še malo vrstic...

Barby...kot so ti že punce napisale...brez skrbi...nisi slaba mama ali nesposobna...se pač zgodi...Lia je padla oz. zdrsnila z višine 15 cm in to ni nobena taka huda stvar...mečave še niso zaraščene ravno zato, ker je mati narava poskrbela za malo štoraste otročke in podobne kikse, ki se nam dogodijo...veš koliko mamam je otrok že padel s previjalne...pa niso bili poškodovani...naši malčki so eni taki mucki, ki navadno kar fino odnesejo kožo pri padcih...

UZ kolkov Barsos...je bil uspešno opravljen...prišli, naredili pregled in odšli...kolki so super...pa tam kljub napotnici pustili 60 ojrotov...tako da moramo z računom na ZZZS, da nam denarček vrnejo...grrr...spet bodo pota...ampak bo to ju3 najdražji opravil, ker bo brez obveznosti doma, pa še ob sredah imajo tam dlje časa uradne ure...

Avtobus...je pa res ena super zadeva...sva jo z našo punčaro spet mahnili kar z LPP...v centru Lj imaš itaq vedno probleme s parkiranjem...v avtobus pa vstopiva pred hišo, je lepo shlajen...Iza spi lepo v vozičku in je tudi prespala celo pot...in oh in sploh je super zadeva (če ni gneče na busu - danes je ni bilo)...

Poštar...se je danes prišel k nam pokazat...namreč z najdražjim sva končno usposobila nabiralnik in eto ga...pozvoni danes...pove moje ime in se sam ponudi, da pride gor, ker je nekaj za podpisat...he he...mlad prijazen dečko...da ne bo samo Jo@n čakala poštarja...no ja...sej jest ga čim manjkrat rada vidim, ker navadno ne prinesejo nič pametnega...

DM bonus za dojenčke...
    res je potrebno ali poslati rojstni list ali pa imeti vse skupaj s seboj in oddati v trgovini...kopijo seveda...

Pleničke Muller...
    jih zadnjič nisem vlekla s seboj na morje in sem jih hotela kupit v Kopru pa user posted image niso imeli ravno tistih, ki jih mi rabimo...in sem vzela Pamperske...cenovno je skoraj 30% razlike, v kvaliteti pa prav nič...grrrr...pri nas itaq nimajo časa se pomočit, ker jih iza 6x dnevno izdatno pokaka...tako da te kar razumem BUBICA, ko jamraš, da moraš čistiti puzzle...naša  bi bila v luži kakanja, če bi jo pustila brez...

eto...tole od mene...zdaj se me boste pa rešile do ponedeljka...ko prideva spet v Lj, ker naju čaka preizkus sluha...

pip

G.

She
    May be the face I can't forget.
    A trace of pleasure or regret
    May be my treasure or the price I have to pay.
    She may be the song that summer sings.
    May be the chill that autumn brings.
    May be a hundred different things
    Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
    Neposredna povezava do sporočila: 1446
    1.7.2008 14:57:32   
    barby78
    Ojla punce!

Hvala da ste me bodrile in tolažile. user posted image

Z Lio sva bile pri zdravniku in je rekel,da ni videt,da bi bilo kaj narobe.tudi ni padla z neke višine,nižje kot sedežna,ker se je ležalnik prekucnil preden sem jo uspela gor dat.se je pa tud pol ko se je prebudila kar smejala (no,čeprav vem da to ni merilo,da je vse OK,pa vendar me je malce pomirilo)
    rekel je da jo moram opazovat,če bi bila bolj mlahava ali če bi fejst jokala.dobili sva napotnico za slikanje,če bi opazila kako spremembo.Sedaj že 2 uri spi,ampak se mi to ne zdi nič posebnega,ker ponavadi tak čas itak spi po 3-4 ure.

Bom pa sigurno danes še posebej pozorna.upam le,da res ni nič hujšega user posted image

Še enkrat hvala vsem za podporo user posted image

se čujemo,pa-pa

LIA-24.03.2008
    VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
    Neposredna povezava do sporočila: 1447
    1.7.2008 15:09:36   
    sirenetta
    Po doooolgem času se s5 končno malo oglašam user posted image .

Za seznamček: Mihael (20.04.2008 - prosim Barby popravi), 4020 g, 56 cm
    1. mesec 4800 g, 62 cm
    2. mesec 5900 g, 65 cm

Eno vprašanje (ki ste ga verjetno že predebatirale, ampak mi čas ne dopušča, da bi šla brat vse za nazaj, tako da upam, da mi lahko vseeno odgovorite):
    ob kateri uri dajete spat vaše user posted image -
    kdaj se začne:
    1) hranjenje/previjanje/umivanje +
    2) kdaj uspavanje(odhod v posteljo) +
    3) kdaj otročič zaspi ?

(odgovor članu resnično srečna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1448
    1.7.2008 15:16:57   
    sirenetta
    Barby, sem zdaj komaj prebrala, kaj se ti je pripetilo, ne se preveč žret, se zgodi, tudi če človek full pazi...boš videla, da bo vse v redu, saj res ni neka taka višina teh nekaj centimetrov in sploh so user posted image v marsikaterem pogledu bolj "trpežni" kot se nam zdi. En user posted image obema in Lii user posted image za srečo, da je mami ne bi več metala na tla user posted image (se malo pohecam user posted image )

(odgovor članu sirenetta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1449
    1.7.2008 15:20:47   
    barby78
    user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
                Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
    4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
                  Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
    3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
    1.mesec- 4185 g, 56 cm
    2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
    1.mesec- 3300 g, 50 cm
    2.mesec- 4100 g, 55 cm
    3.mesec- 4625 g, 58,8 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
    1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
    2.mesec- 5920 g, 59 cm
    3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
    1.mesec- 3580 g, 51 cm
    2.mesec- 4250 g, 53 cm
    3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
    1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
    2.mesec- 5680 g, 59 cm
    3.mesec- 6800 g, 63 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
    1.mesec- 5230 g, 58 cm
    2.mesec- 5880 g, 60,5 cm

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46.5 cm
    1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
    2.mesec- 4050 g, 55 cm
    3.mesec- 4600 g, 56,5 cm 

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
    1.mesec- 3700 g, 53 cm 
    2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
    1.mesec- 4050 g, 54 cm
    2.mesec- 5000 g, 58,5 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
    1.mesec- 4580 g, 55 cm
    2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
    1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
    2.mesec- 4010 g, 56,5 cm   

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
    1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpelliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
    1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
    1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
    2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
    1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
     1.mesec- 4700 g, 57 cm
     2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
    1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
    1.mesec- 3970 g, 54 cm
    2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
    1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
    2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
    1.mesec- 3520 g, 53 cm
    2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
    1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
    1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
    1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
    1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
    1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
    1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
    1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
    1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
    1.mesec- 5920 g, 59 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
    1.mesec- 4800 g, 62 cm
    2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
    1.mesec- 4200 g, 54 cm

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
    1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
    1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
    1.mesec: 4600 g, 57 cm
    2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
    1.mesec- 5200 g, 55 cm
    2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
    1.mesec- 3495 g, 55 cm
    2.mesec- 5000 g, 60 cm 

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
    3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirl: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm      
    user posted image  

LIA-24.03.2008
    VITO-02.12.2000

(odgovor članu sirenetta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
    Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
    Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
    Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......