|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
2.7.2008 10:07:49   
gigi1
He, he sem ti rekla, da čistila niso za nosečke user posted image . Sam te hormoni grejo res počas ven. Mene ta vonj še vedno moti user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.7.2008 10:09:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

He, he sem ti rekla, da čistila niso za nosečke user posted image . Sam te hormoni grejo res počas ven. Mene ta vonj še vedno moti user posted image  user posted image  user posted image

bemti, jaz sem pa ravno včeraj pucala kopalnico in me zaenkrat ta vonj nič ne moti, niti mi smrdi.

slab znakuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.7.2008 10:10:14 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.7.2008 10:09:50   
hedviga
ma, sej ni mi niti smrdelo, samo sem sred pucanja pomislila, da najbrž pra ful koristno pa ni tist vohat.. Zdej pa ne vem kako bom v naprej pucala WC...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.7.2008 10:12:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bemti, jaz sem pa ravno včeraj pucala kopalnico in me zaenkrat ta vonj nič ne moti, niti mi smrdi.

Ah dej Miška, sej veš da smo različne. Men so sam čistila smrdela. Hrana pa nič. To je vse odvisno...pa še to se je kasneje začelo dogajat. Mislim, da po testu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.7.2008 10:15:30   
mismis
Ok, če je pa po testu potem pa ni panike

It's QL man, i'm OK, i'm relax

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.7.2008 10:17:00 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.7.2008 10:15:30   
gigi1
Aja, pa mene te vonjave že tako motijo pri O in PMS.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.7.2008 10:35:23   
hedviga
Mišek, men nič ne smrdi, nič mi ni slabo, vse jem....kt da ni nič...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.7.2008 10:38:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mišek, men nič ne smrdi, nič mi ni slabo, vse jem....kt da ni nič...

no pa si me potolažilauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.7.2008 10:47:01   
sapi

Jaz sploh nimam nobenih znakov, sicer sem pa že navajena, da se vsem nekaj dogaja tam notri, samo meni ne user posted image  ... ves čas imam občutek kot, da se pripravlja na M ... potem pa vedi ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.7.2008 11:09:37   
mismis
Sapi

ni panike, tudi jaz nimam prav nobenih znakov, razen občasnega špikanja na levi strani in včasih imam občutek, da me matrajo menstrualni krči, ostalo pa nič...nobenih povečanih, bolečih joštov, nobene slabosti, nobenega občutka, da mi kaj smrdi, nič nič nič

Ampak, še vedno upam...

Sicer pa, a ni malo prezgodaj za menstruacijo pri tebi, pa sej ti si ja zdej v tem času, ko se pikica gnezdi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.7.2008 11:14:04   
mlinčka
Daaan, bejbike! user posted image

Pa vam res moram kej napisat, preden kidnem na morčka. Ne more človk kar brez pozdrava it, ne?

Najprej naši sexy vještici hedvigi zapoznele čestitke za user posted image ! Pa WP za diplomo pa sončku za poroko, pa... zihr koga spustila, sorčki user posted image

Trepetalke moje (miškolinček in noki predvsem), vidim, da ste v pozitivni trepetavici in tresavici in definitivno verjamem v vajin uspeh. Jaz sem pa v pozitivni sprijaznjenosti, da se bom pridružila jesenski bandi tlele. Pa nimam kakih tehtnih razlogov za to, en tak skuliran feeling pač. Moj Borkec tako ali drugače ostaja moj prvi ponos, odpisala ga seveda čisto tudi še nisem. Vsekakor me bo zlooo presenetil, če se je slučajno odločil ostat pri meni. Drugač pa jaz znakov absolutno nobenih (vem, da to ni merilo), moj čebulni ponos lahko mesim do onemoglosti pa še nadalje ostajajo popolnoma neboleče, tud utropizderaj mi, razen svoje nepopisne nadležnosti iztekanja in pacanja, ne povzroča kakih simptomov, itn. Da skratim, ne tuhtam preveč o zadevi, mirno čakam trenutek resnice, z betico sem pa že pri jesenski rundi in stvareh, ki jih moram do takrat še pošlihtat. 

Fajn se mejte v petek pri mišmišu! Bom z mislimi pri vas, ko se vrnem (predvidoma v pondelk), se pa spet tipkamo! Držim pesti, pupe! 

Morje, hir aj kam! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.7.2008 11:21:20   
mismis
Mlinčka

fajn se mej na morčku in uživaj še za nasuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.7.2008 12:00:33   
sapi
Sicer pa, a ni malo prezgodaj za menstruacijo pri tebi, pa sej ti si ja zdej v tem času, ko se pikica gnezdi

Zagotovo je še prezgodaj, vendar špikanja nobenega, nobene bolečne, da bi sumila na vgnezditev samo tak občutek kot nekaj dni pred M ali ob O kaj pa vem, mogoče je pa to, to user posted image  ... res smo si različne ni kaj ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.7.2008 12:09:52   
Abra
Jaz vas ne folgam več user posted image user posted image danes sem vstala ob pol sedmih, je blo v spalnici že tko vroče ... skor bi s pikovit lahko čvekali, a sem se kar direkt na kavč preselila in spala, poležavala do zdaj user posted image user posted image malo mi je na glavo usekalo, ker ta čas nisem nič pila, občudujem pa spet belo user posted image najbrž je mali razvajenček hotel samo, da ga grem na uz pogledat user posted image je že zdaj me tko okrog obrača, kaj šele bo user posted image
Sem vse prebrala, pa že tričetrt pozabla, najbrž bo to kak nosečniški simptom user posted image upam user posted image user posted image
Sapi, miš in hedi nehajte se z znaki ukvarjat, jaz imam očitno samo zgornjega. user posted image očitno smo med srečnicami, ki jim ni slabo user posted image že tko je ta vročina tečna, je to čisto dovolj.

Kajši, pol boš res čisto sama šibala v postopek, še dobro da je rr, kajne? Pa najbrž sta z dragim tut lahko velik na skypu? Mu boš lahko rast trebuščka že med špikanjem kazala user posted image

Gigi, prav imaš, bolje da prebava večkrat reagira, kot, da bi zabušavala user posted image
Ledenka, jaz tut bruham po kamilici, pa to ne od nekdaj, zadnjih nekaj let to opažam.
Arneja, me veseli, da si tko dobre volje, tudi tale avatarček ti je očitno bolj na kožo pisan user posted image
Zvezdica, kako sta tvoja otročka? Že ful zrastla? Jaz sem včeraj spet pozabila za slikco reči, je bil moj prav žalosten, ker ni videl. Počivat moraš pa res malo več, dva sta 2x večji zalogaj. Še dobro, da ti ni slabo, se spomnim dvojnih nosečk, so ble res revice.
Mlinčka, uživaj na morju, borkotu bo ziher pasalo user posted image
Kaj pa je z Rubin narobe? Priznam, da nisem vsega brala. Kakorkoli, tut jaz pošiljam živaljsko kraljestvo, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav vsem lep pozdrav!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.7.2008 12:33:11   
Linda25
Pozdravček punce.

Sporočam vam uradni izvid krvi na 15 dan in sicer bhcg 2281.

Prvi UZ imam 18.7.2008 pri Drobniču.

Jutri zjutraj grem do osebne zdravnice po Buscopan in Dabroston.

A ima katera izkušnje s temi terapijami?

Po bhcg sodeč, se je verjetno sam eden prjel, kajne?

Hedviga, kako visok bhcg si imela ti na 15. dan?

Jst sm mela na 13. dan 1081 bhcg, šla sm v Adria lab.

Lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.7.2008 12:43:41   
gigi1
Miška, si pa zakadila! user posted image

Kajši izvidi od abrazije so tko, tko. Težko odkrijejo kaj je bilo narobe. Samo, če je kakšna prav huda okvara... pol pa kar neki napišejo..Bi rekla, da ma Tomaževič prav.
Men je dr.V. reku, da te izvidi ponavad nč kej ne pokažejo. Da je v glavnem zaloga jajčec kriva za te kromosomske napake. Baje vplivi okolkja, pesticidi, radiacija...to al kadiš pa spiješ kakšen glaž sploh ni tako pomembno...

Abrica a reklamo za Ariel delaš user posted image . Rubinka je bila na UZ in utripa še ni bilo. Pravi, da ima slab filing. Vse mislimo in navijamo za njo in njeno pikico. Ponovno ima UZ v ponedeljek.

Linda user posted image  user posted image  user posted image  če je 15.dan BHCG čez 1000 so že možnosti, da sta 2. Pri tebi pa reeees tako kaže user posted image  user posted image  user posted image

Mlinčka uživajte na morčku. Ujčkaj našga Borkota.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.7.2008 12:44:40 >

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.7.2008 12:49:55   
mismis
Linda user posted image user posted image

to he zelo dober rezultat za 15. dan. 100% sta se oba prijela.

Hedi mislim, da je imela na 12. dan rezultat v Adrialabu tam nekaj čez 532,8, na 15. dan ko pa je šla na test na GK pa 1704

Tako, da si na dobri poti, da imaš dva user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.7.2008 12:51:30   
mismis
Abra

obljubim, da se bom nehala ukvarjati z znaki, takoj ko zagledam plus...

Me pa malo skrbi, ker imam tak občutek, kot da bo prišla user posted image .

NOČEM JE....

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.7.2008 13:02:33   
Abra
Linda user posted image user posted image user posted image to diši na dva user posted image

Gigi, Kajsici so pa prvič okužili zarodke. Takrat so meli celo štalo na GK, seveda ni nihče ni priznal, se je pa na monu tut ful pisalo o slabih gojiščih. Sama histološka analiza pa res ne pove veliko, to dajo na pregled bolj zaradi tega, če je slučajno mola, ker je potrebno nadalnjo spremljanje. Za kako večjo napako bi pa morali poslati na genetiko, to ti pa pripade šele po 3 splavih ... je pa teh naključnih zadev res veliko, šele ko se ti to zgodi, to vidiš. Meni je Reš rekel, da vsak 5.

Rubin, držim pesti, da te občutek vara in bo še vse ok. Kateri dan po transferju je bil uz? Pri Rešu imamo točno 4 tedne po in se velikokrat zgodi, da utripa še ni, čez par dni pa je že. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.7.2008 13:04:30   
Abra
Mišmiš, čim bo plus, boš še bolj iskala znake user posted image to pravi moja kugla user posted image filing je pa itak isti, kot za tečko, če ne še bolj intenziven. Kaj pa pms tečnoba?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.7.2008 13:07:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mišmiš, čim bo plus, boš še bolj iskala znake user posted image to pravi moja kugla user posted image filing je pa itak isti, kot za tečko, če ne še bolj intenziven. Kaj pa pms tečnoba?

Kaj pa vem, meni se ne zdi, da bi bila full tečna, sicer se naš 100% ne bi strinjal s tem.
Vem, da sem mu včeraj ful zatežila, da mora začeti pospravljati za sabo, tukaj sem se tudi sama sebi zdela tečna, ampak potem sva se itak smejala.

Ma kaj pa vem, danes je 8. dan in še vedno upam, da nam je uspelo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.7.2008 13:10:33   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Kaj pa vem, meni se ne zdi, da bi bila full tečna, sicer se naš 100% ne bi strinjal s tem.
Vem, da sem mu včeraj ful zatežila, da mora začeti pospravljati za sabo, tukaj sem se tudi sama sebi zdela tečna, ampak potem sva se itak smejala.

Ma kaj pa vem, danes je 8. dan in še vedno upam, da nam je uspelo

user posted image user posted image user posted image pa še nihanje razpoloženja user posted image user posted image user posted image
če jutri tečke ne bo, si zmagala user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.7.2008 13:11:30   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek,01.07.
Gita14 - UZ

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Petek, 04.07.
Tadeja81 - pregled

Ponedeljek, 07.07.

Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Oktavija  greje user posted image - TEST 07.07.2008
Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
 mismis  greje user posted image   - TEST 10.07.2008
 Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič. ET 24.6.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

mala81????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.7.2008 13:14:55   
lučka 25
Linda, še enkrat čestitke, tudi zato ker je bhcg tako visok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.7.2008 13:36:50   
ledenka
Linda user posted image user posted image user posted image  super rezultat!

sem bila na kavici z našo Zvezdico user posted image  držimo pesti! ima zdajle UZ.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?