|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 2.7.2008 18:18:36
|
|
|
|
Rubin.
|
Helou bejbe, sej vem sem rekla, da se bom malo odklopla, pa nisem mogla , sem morala iti pokukat kaj se tukaj dogaja. Zvezdica sej ne vem kaj naj rečem, sreča v nesreči, da je vsaj z enim korenjakom dobro, pošiljam ti . Abra to je ful sranje te krvavitve, ker zelo vplivajo na psiho, je možnost da nimajo veze z plodom in je z njim o.k., za kar močno, močno držim pesti. Tako težko pridemo do , potem pa nas še takšna smola spremlja. Čestitke pa Lindi za , komaj čakamo uz, da se to potrdi a ne? Mala81, kaj se pa pri tebi dogaja, a si čisto preč od + ali kaj . No jaz upam, da imaš težave z compom ali internetom in da je drugače vse tako kot mora biti. Vsak dan pomislim pa na naslednje trepetalke in upam da bo JULIJ tudi tako uspešen kot je bil JUNIJ: Oktavija greje - TEST 07.07.2008 Persida greje ? - TEST 08.07.2008 mismis greje - TEST 10.07.2008 Nokes greje - TEST 11.07.2008 Mlinčka greje - TEST 11.07.2008 Sapi greje - TEST 15.07.2008 Netka34 greje - TEST 15.07.2008 Rožica29 greje - TEST 15.07.2008 Pri meni je še vedno stanje status quo. Prsa še vedno polna, popoldne sem utrujena za tja past, samo mi moja mala miss ne da, ona pop. spanca namreč ne potrebuje . Slabo mi še vedno ni , zgleda da je to slab znak, sem na nosečnosti prebrala, da se slabosti začnejo, ko začne srček bit? Še naprej pridno jem Dabraston in Elevit, tako da ne bom imela nobene slabe vesti. Sicer pa ti znaki, pri meni nič ne pomenijo, ker pri prejšni nosečnosti, sem bila na prvem uz v 8 tednu, srček je bil, le plod je bil velik za 6 teden. G. me je naročila čez 14 dni, v 10 tednu je uz pokazal identičen plod torej za velikost 6 tednov le brez utripa. In povsej vrjetnosti utripa teh zadnjih 14 dni ni bilo, meni pa vseeno slabo, slabo, slabo, polne prsi, izostren voh.... Mislim, jaz sploh nisem vedela, da je kaj narobe , brez najmanjše krvavitve ali kakšnih krčev. Zgleda da sem res nekaj posebnega kaj se tega tiče?! No še 5 dni in misterija bo razkrita. Hvala in še enkrat hvala za vsem, ki mislite name in držite pesti in mi pošiljate životinjsko carstvo . Moram pa posebej omeniti Gigi, ti si res carica in moram reči, da tako dobre, sočutne, lepe po duši in verjetno tudi po zunanjosti osebe ne poznam, pa sem že kar nekaj časa na tem svetu. Ostani takšna kot si!!! Resnično mi je žal da se te ne poznam v živo. Vsem pa en lep pozdrav v tem vročem popoldnevu, ura je čez 18 pa je zunaj še vedno full vroče.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.7.2008 18:21:27 >
|
|
|