|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.6.2008 12:34:44   
mavo
Imam 76 točk zvestobe za Špar, ki so unovčljive do 13.7.2008, za njih pa dobite ceneje tiste ponve, ki jih imajo razstavljene. Sva jih zbirala, ampak na koncu se nisva odločila za nakup, ker jih v bistvu niti ne rabiva.

Tako da, če katera rabi, jih dam, ker posode menda niso švoh. Sam povejte!

Dons popoldne mam pa prvi poporodni tehnični pregleduser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.6.2008 15:03:52   
HuAnita
Jančika, saj se mi je zdelo....user posted image   Ga bom jut3 peljala, če ne bo boljše. Sem pa videla, ja, da je že šlo na Capinkouser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.6.2008 16:52:22   
skuštrana
Mavo, hvala ti user posted image user posted image Sem ti dolžna en kofe, (piruser posted image ), upam da na Krkuuser posted image ...

Huanita, brž k zdravniku, po mazilo...Tale stvar je zelo nalezljiva.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.6.2008 20:43:41   
teta beta
Naty-Taja, zdaj vidim, da si mi že odgovorila. Ja, jaz sem tudi za k Jani, ker imam zdaj Dašo doma in da se ona malo razigra, jaz pa spočijem in spijem kavo v miru user posted image . Kot sem rekla, imam ctg v sredo, pa potem v petek itd., takrat grem v CE, ampak to je itak samo ena ura. Javi mi, kdaj ti paše, pa se dobimo.

Ja no, jaz imam danes termin, pa še nič ne kaže. je tudi moja G rekla, da naj me ne skrbi, tudi če bo en teden kasneje, ker je prvi uz šel za 4 ali 5 dni navzkriž. Zdaj je pač ctg na dva dni in čakanje. Mavo, kdaj lahko hodim na ctg, kdaj je najmanj gužve? Jaz sem že čisto pozabila. A grem to noter kar tja, kjer je porodni blok ali moram iti od zadaj skozi ambulante?

Zadnjič sem kupila dve vinjeti, zdaj pa moj mrzlično išče svojo, ker jo je včeraj nekam založil. Upam, da jo najdeva, sicer sem spet ob 35 evrov.

Kje lahko najdem kak seznam počitniških dejavnosti ali tečajev za najmlajše? Naši bo po moje kar kmalu dolgčas, dva meseca bosta dolga in bi ji mogoče poskusila najti kakšne plesne urice, telovadbo ali kaj takega. Huanita, ima svizec kaj takega?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.6.2008 21:08:46   
Meggi
Skuštrana, ne bi ti nam prenesla take morske destinacije- da ne dobiš morske bolezni glede na dolžino bivanjauser posted image

Huanita- me je tetka rešila! Si je mala želela že legendarno njeno tortico, a ona nima pečice, je  eksperimentirala cela žlahta (babica, mogla model nabavit) Torta je uspela, same smo se napasle in za hišo nabrale borovnice,..za otroke je pa itak dogotek!

Dopustnice, odšteam dneve 3 dni- pa gotovo za 14 dni! Jupi

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.6.2008 21:49:39   
Skabi
Huanita, zdaj pa farbam user posted image user posted image user posted image  pridi kdaj k nam, me boš takoj drugač gledala.

danes popoldne smo imeli 2ženski7moških.com.  Uganite, kdo je obvladal sceno? Ja midve z Jančiko. No, vsaj dokler ni Joe fotoaparata ven potegnil in me začel učiti osnov. Hvala še enkrat! Sem že vse ponovila, utrdila, naredila domačo nalogo in sem pripravljena na preizkus znanja user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.6.2008 21:49:59   
Meggi
user posted image  

Izpolnila se ji je želja,... presenečenje nepopisno za otročke!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.6.2008 21:55:16   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
danes popoldne smo imeli 2ženski7moških.com. 

user posted image Draga matematičarka. Še enkrat preštej fante (tudi sposojene). Razen če tastara dva ne štejetauser posted image . Lepo smo se imeli!

U, Meggi, fino!

No, teta beta, kaj je zdaj, kolk čez rok boš tokratuser posted image ?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.6.2008 23:07:46   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Ja no, jaz imam danes termin, pa še nič ne kaže. je tudi moja G rekla, da naj me ne skrbi, tudi če bo en teden kasneje, ker je prvi uz šel za 4 ali 5 dni navzkriž. Zdaj je pač ctg na dva dni in čakanje. Mavo, kdaj lahko hodim na ctg, kdaj je najmanj gužve? Jaz sem že čisto pozabila. A grem to noter kar tja, kjer je porodni blok ali moram iti od zadaj skozi ambulante?

O, bravo, tvoja telenovela se je s tem uradno začelauser posted image . Na CTG moraš med tednom skozi spodnjo ambulanto, med vikendi pa lahko greš direkt skozi glavni vhod. Pa ne hodit prezgodaj zjutraj, ker zdravnik ponavadi pride šele po viziti okol pol desetih do desetih. Če prideš takrat, boš na CTG-ju ravno tako dolgo, da se bo tačas že spucala čakalnica. Pol boš pa kar na vrsti za v ambulanto. Čeprav boš med zadnjimi prišla do zdravnika, boš pa najmanj čakala.

Včasih se je zgodilo, da je bil G v ambulanti tudi že pred vizito, samo to so bili redki trenutki. Veliko sreče in predvsem to: obveščaj nas! Aja, pa kdaj za kavo poklič, če ti bo cajt ostajal.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
1.7.2008 6:29:34   
snorlax
Jutro!

Jančika, Mavo in ostale zainteresirane
. Obiski dopoldan so možni samo še ta teden. Potem imam fizioth., uradno pa se mi s 17.7. zaključi bolniška. user posted image Načeloma je možno vsak dan, samo v petek verjetno ne. Torej ni dosti izbire, torek, sreda ali četrtek. Lahko ste tudi zgodnje.

Teta beta, Smrčka - kaj je zdaj? Sploh Smrčka se nič ne javi. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
1.7.2008 6:34:15   
snorlax
Še opozorilo, če katera kuha te čaje.

http://24ur.com/novice/slovenija/sparky-in-lumpi-odpoklicana-iz-prodaje.html

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
1.7.2008 7:11:30   
Skabi
2ženski9moških.com user posted image user posted image user posted image

Teta beta go, go, go!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
1.7.2008 7:27:11   
teta beta
Dobro jutro!

Prvi dan počitnic se je začel po pričakovanjih - ob šestih pokonci! Za v vrtec sem jo pa budila ob sedmih. Pa sajj mi ni panike, če se tudi jaz naspim, če se pa celo noč zbuja in me kliče, potem pa ravno ne. Upam, da mi jo rata spravit čez dan kaj spat.

Mavo, hvala, se mi je zdelo, da je tam okrog devetih, pol desetih. Za kavo se pa mogoče tudi kdaj zmenimo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
1.7.2008 7:31:06   
Naty*Taja
Teta beta - sem doma, če želiš, se lahko z Dašiko oglasita - se boš mal spočila, ko se bosta z Maruško igrali. Jo imam doma, ker je rahlo prehlajena (je mami kriva, ko je klimo vžgala..user posted image ). Zdej še kr spi, tak da ne vem, kakšno je točno stanje.
Kar se pa moje roke tiče, je pa za bolečine kriva moja drža!! Glede na to, da sem bila zaradi teh zadev že operirana bi si lahko prej gor prišla! Včeraj mi je moj malo glavo raztegnu pa roko pa je dosti bolje, tak da zdej pridno sedim tak kot je treba na mojem Spinalisu! Ja, hotla sem sam povedat Betki, da ne grem k dohtarju in da jo žlička čaka...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4439
1.7.2008 7:37:26   
snorlax
Naty-Taja in Teta beta, lahko pridem zraven v ŠE? Tebi Naty sem še dolžna posodo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
1.7.2008 7:38:47   
Naty*Taja
Aja - MAVO se priporočam za točkice! Jaz imam že dve tele ponve, pa so super. Zdej bi pa še za darilo rada kupla...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4441
1.7.2008 7:41:13   
Naty*Taja
Aha - potem se pa dobimo pri Jani? Še katera? JE čis lahko najt, če katera ne ve, kje je to. Od Štor se peljete do Šentjurja in tam pri Lidlu zavijete levo, na krožnem desno, pa še enkrat desno na semaforiziranem križišču, potem pa je tale slaščičarna na levi strani pred podvozom!
Rečemo nekje okrog 10 al prej?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4442
1.7.2008 7:44:46   
snorlax
A to se menite za danes, al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 4443
1.7.2008 7:45:21   
Naty*Taja
Aja - da ne bo pomote - tole sem misla na SLAŠČIČARNO JANA, ne pri naši Jani!!!user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4444
1.7.2008 7:46:26   
snorlax
Kje je to? Blizu ZD, lekarne? 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
1.7.2008 7:59:38   
teta beta
Super, sem kar za. Zdajle peljeva kužiko na sprehod, potem pa kamot. Ob 10.? 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
1.7.2008 8:04:07   
Naty*Taja
Snorči - to je na drugi strani zdravstvenega enmal naprej! Nimaš kej zgrešit. Namesto, da bi parkirala za zdravstvenim, greš še ene dav metra naprej pa levo not pred podvozom.
Velja za ob desetih! Se vidimo.

Še katera? Mavo?

Žanek, a greš z menoj?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4447
1.7.2008 8:08:59   
snorlax
Evo Jančika, sprememba plana. Danes in jutri ne morem. Se pravi, lahko v četrtek, če vama z Mavo paše. A boš imela tamalčka zraven, ker je naš še tudi doma ta teden? Pa se bodo lahko igrali. Malo mivke je še ostalo po včerajšnjem obisku Noe s tamalim. user posted image Ravno še za en obisk.user posted image user posted image user posted image

A bi vama z Mavo pasalo v četrtek, lahko tudi v petek, če drugače ne gre?

< Sporočilo je popravil snorlax -- 1.7.2008 8:09:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4448
1.7.2008 8:59:36   
skuštrana
Dobro jutro

Moja banda še spi, jaz pa sem že uspala prekipet mleko, ker sem ga dala gret in hop na RR in zdej mama pucanja in še smrdi vse.user posted image rr..user posted image user posted image

pRED 2 DNEVOMA SEM SE TAKO UDARILA V GLAVO, DA IMAMA CENTIMETERSKO BUŠKO IN BOLI KO user posted image (pardon za črke)

Včeraj me je Liza naterala, da delava pilates 1 uro, ampak danes me vse mišice bolijo user posted image Stara mama, ni kaj..

Lepo se imejte na kofetkanju, še zame kakašno spijte user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
1.7.2008 9:01:14   
skuštrana
Skuštrana, ne bi ti nam prenesla take morske destinacije- da ne dobiš morske bolezni glede na dolžino bivanja

Meggi, življena na /ob morju se tako hitro navadiš, da morska bolezen nima časa pridet na obiskuser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.