karamela6
|
Dobro jutro bejbe! Jooj, res čvekate sto na uro. Ko sem včeraj napisala en malo daljši post, je bilo med tistim časom že za celo stran vaših. Čudno, da ni dežja. Ali pa bog ve, da nam ni pomoči in da bi ob dežju še bolj čvekale! glugluglu, ISKRENE ČESTITKE!!!Taka brzina mi je zelo všeč. Hitro pridi domov in javi recept! Moje stanje: malo sicer trebuh otrdi, ampak ni omembe vredno. Ostalih "porodnih" znakov pa od nikoder. Mislim, da se lahko pridružim lunici in Tinky v oktobru! Ko smo že ravno pri Tinky - mi v skrbeh, ona pa po vsej verjetnosti veselo uživa v svoji novi hiški. Ajde, Tinky, da vidmo kakšne slikce! HD, TODI, Blacky - ko se že tako "menite" z vašimi , kdaj naj prilezejo ven ... in kako to izvajate lepo prosim?!?!?! Jst bi en tak učinkovit način! neboglasnica, kar se dihanja tiče, se jaz ne obremenjujem. Vsi so nam sicer rekli, da je fajn, če malo povadimo, ampak, da nas telo tudi samo vodi. Največji point je, da smo čimbolj sproščene in to posebej med popadki, da si naberemo malo moči. Ko so popadki bolj blagi, dihamo malo bolj globoko (vdih-trebuh ven, izdih-trebuh not). Ko pa so popadki močenjši, pa dihamo po pasje (hitro, s premikajočim trebuhom). Vmesne faze pa normalno. Zdaj, kako bo to izvedljivo med akcijo, še ne vem, ampak jaz ne bom nič kaj preveč študirala, kako naj diham. Bom tako, kot mi bo pasalo in mi bo lažje. Hmmm, šele zdej vidla lidijin post. netki, tudi jaz sem se čez vikend kopala v bazenu. Prav kopala, ne samo za 5 min in samo do kolen. Je pa res, da pri meni pač še nič ne kaže, da bi rodila, zato nisem komplicirala. Bila sem na bazenu, ki je bil lani ocenjen kot najbolj čist, pa še vsega skup je bilo v njem 15 ljudi. No, če bi bilo kaj narobe, bi se to verjetno že pokazalo. Mislim da, če greš približno do kolen ali malo dlje v vodo, drugje pa se zmočiš z rokami, ne bo nič narobe. Saj ne more bit. Moje mnenje pač. SM10 - počasi nam očitno tudi ti uideš v Rim. maja24 - dej, vrzi eno bananco. Do Tržiča pa res ni tko daleč! Nič, grem zdaj na porcijo lubenico, potem pa dalje za iste pare.
|