Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:13:48
|
|
|
|
netki
|
blacky30......hahaha tale ležalnik nama res ne da miru, pa sej naju vse tolažijo da ni tako kvaliteten.....jim dam prav glugluglu....bravo!!!! vse imajo tako ekspresne porode.... hvala vsem za čestitke za obletnico
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:17:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
lidija, hvala, končno ena, ki nas je spomnila kako in kaj glugluglu: upam, da bo tudi pri meni šlo takole hitro.. Čestitke za korenjaka... Moram reči, da sem včeraj celo rum kokos bonbone jedla, če bo alko kaj pospešil...pa nič. Dva dni me grabi po križu, da komaj diham, domači jemo v Sparu ali pa kaj zelo na hitro, samo ležala in jedla bi, na svet zlest se pa temu otroku ne da. blacky30: to noč te nisem sanjala, pa tudi v P nisem šla, žal
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:18:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
populis, kako si?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:23:04
|
|
|
|
netki
|
neboglasnica......po moje te nima kej skrbet glede poroda......sej vidiš da tiste drugorodke in tretjerodke rodijo kot za šalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:24:56
|
|
|
|
maja24
|
Glugluglu Č E S T I T K E za malega korenjaka!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:30:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
netki, pa ne jaz. Nisem rojena pod srečno zvezdo...Če se lahko kaj zakomplicira, se bo pri meni, verjemi....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:34:57
|
|
|
|
Nasara88
|
Glugluglu iskrene čestitke za Tiana Madonca to je pa bilo res ekspresno Vse, ki še čakamo lahko le upamo na tak porod. Kje pa je Lunica? Nič se ne javi, to je malo čudno Blacky a jo imaš na svojem seznamu številk?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:36:39
|
|
|
|
maja24
|
No to je pa lepo da vsak dan zvemo tako krasno novičko mi še večje lušte nardi,da bi tut jest čimprej rodila. Evo mene navsezgodi se bašem s čokoladnm banancam ,a bo kira?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 9:45:27
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica netki, pa ne jaz. Nisem rojena pod srečno zvezdo...Če se lahko kaj zakomplicira, se bo pri meni, verjemi.... kot bi sebe poslušala sam ne no, vse bo ok, sej pa že maš neki za sabo, pa ful izkušenj.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:07:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:18:46
|
|
|
|
TODI
|
Populis: Za pediatra ti lahko priporočim samo dr. Vodnikovo, jo imam jaz oz moja dva otroka in sem z njo full zadovoljna. Je prijazna, ne komplicira, ti razloži če te kaj zanima, pa tudi sestre so zelo prijazne in nikoli ne čakaš več kot 5 min da si na vrsti. Je pa trenutno ona edina pediatrinja v Šentvidu, ker je šla druga že v pokoj, kdaj bo pa katera druga prišla pa nebi vedla. Jaz pa imam osebno zdr. Dr. Remic Viljemo in je tud full dobra, sem slišala da je baje zelo dober diagnostik, sam sestro ma mal smotano a se jaz s tem ne obremenjujem preveč, pa tudi nevem če bo še ostala, ker je nazadnje imela eno novo na uvajanju in tista je bila zelo vredu. Je pa res, da sem jaz zelo malo bolana( trkam) tako da se kaj dost ne videvam z njima.Pa tudi otroka sta do sedaj bila dokaj zdrava in pretirane bolniške nisem imela, sam prve dva tri dni, ko otrok res potrebuje mamo( mamo pa tudi babi doma, ki jo ponucamo za zadnje dni bolezni in kakšen prehlad)
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:21:10
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis A za jutri smo zej fixno zmenjene? Jaz sem za, ti verjetno tudi, Almera pa tud po moje, tako da se lahko fixno zmenimo, če bo pa še katera prišla pa nebomo nič hude . Kaj pa vedve neboglasnica in tims sta za??
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:42:15
|
|
|
|
SM10
|
Čestitke za Jaz imam juti popoldan ctg, me pa tudi grabijo rahle bolečine v spodnjem delu in v nožnici. Tudi povečan belkast izcedek imam. Bomo jutri videli kaj to pomeni. Glede vročine pa je za crknit tako mi je vroče. za par minut me reši mrzel tuš, potem pa spet vročina.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:45:36
|
|
|
|
netki
|
ufffff, sma hotla it z malim na sprehod pa je tko hudo vroče da je groza....sva kr obrnila, zdej se pa namaka v vodi zunaj.... punce jst pa ne vem kaj naj naredim, al naj se grem jutri mal namakat v bazen al ne. G mi je rekla da sem odprta za slab prst, pa še to je mogla mal na silo probat. Kaj nej naredim....sej grem v bistvu zarad tamalga k ful uživa na bazenu, pa mami gre zraven, tko da jst ne bi bla velik v vodi, no do kolen že, drugač bi se pa sam vsake tolk časa mal namočila. kaj pravte......
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:46:30
|
|
|
|
SM10
|
Povejte mi ali je to ta preiskava za bakterio oz okužbo, ko se lahko pri porodu okuži. S-HBsAg (za hepatitis B)so mi naredili, kaj drugega pa ne. Ali moram sama opozorit g., še za katero drugo preiskavo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:49:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Mene pa ful grlo boli, pa kašljam in ko zakašljam, me tak peče notri. Je to samo prehlad??? Očitno posledica tega, da ponoči spim pri odprtem oknu in ker sem imela malo nos zamašen, sem dihala na usta. Joj, kako me je strah, da bi zdaj zbolela. Ne bom še enkrat rojevala tako bolana. Zdaj sem spila vroče mleko z medom, pa granobil sem vzela, kaj še pomaga??? Nasara88, imam št. od lunice, včeraj se je oglasila preko Inigo, da je vse ok. Mislim, da malo štrajkata lunica in tinky z računalnikom. Malo jo bomo še počakale. HD, zadnjič si spraševala, zakaj potrebujem jaz vaše tel. št., namesto da bi ve imele samo mojo, da mi javite. Evo, odgovor. Kar nekaj punc mi je poslalo sms, da so rodile brez podpisa. Al pa s pravim imenom. Danes zjutraj sem skočila iz postelje, ko je prispel sms in tuhtala, katera je: glugluglu ali neboglasnica?!?!?! Obe namreč pričakujeta 5. člana družine. In letela do seznama, da sem hitro prečekirala št. in ugotovila, da sem včeraj zvečer napačno v P pošiljala. Tak, da vidiš, še dobro, da smo izmenjale številke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:50:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:52:02
|
|
|
|
Blacky30
|
SM10, ne, to je preiskava za hepatitis B, ki ga obvezno delajo pri vseh . Tista ta druga, samoplačniška, pa je odvzem brisa MV za pregled za bakterijo streptokok B. To moraš pa sama posebej prosit, da ti odvzame.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 10:56:13
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Blacky...sam res so ze tri zapored ponoc okrog 2h rodile...le kaj je na tem...js pa ne vem kdaj bi rada rodila...zjutraj niti ne, ker nisem glih jutranji clovek, zvecer ...hmmm kaj pa vem, kaj pa ce sem glih na pijacki in slucajno spijem enga smajla kk je pol z epiduralno? ponoc...bi bil moj cist v komi...in bi se mu mesalo..hmm popoldan Boš pa ja nehala zdaj z alkotom, ti packa ti?? Sicer boš se matrala naravno. Jaz nisem spila niti ene kapljice alkota v celi , razen enih 5 merci bonbonov sem pojedla. Da se malo pohvalim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:56:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 10:57:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.7.2008 11:00:36
|
|
|
|
tims
|
Ojla, jest sem za, sam bom mogoče mal zamudila, ker moram zjutraj dat vodo, pa še na dva avtobusa moram it, , pridem pa sigurno. Glugluglu, bravo, pa si rešena. Je pa tole res šlo hitr .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 11:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?