|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
2.7.2008 9:13:48   
netki
blacky30......hahaha tale ležalnik nama res ne da miru, pa sej naju vse tolažijo da ni tako kvaliteten.....jim dam prav user posted image

glugluglu....bravo!!!! vse imajo tako ekspresne porode.... user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke za obletnico

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
2.7.2008 9:17:10   
neboglasnica
lidija, hvala, končno ena, ki nas je spomnila kako in kaj

glugluglu: upam, da bo tudi pri meni šlo takole hitro.. Čestitke za korenjaka...

Moram reči, da sem včeraj celo rum kokos bonbone jedla, če bo alko kaj pospešil...pa nič. Dva dni me grabi po križu, da komaj diham, domači jemo v Sparu ali pa kaj zelo na hitro, samo ležala in jedla bi, na svet zlest se pa temu otroku ne da.

blacky30: to noč te nisem sanjala, pa tudi v P nisem šla, žal

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
2.7.2008 9:18:37   
neboglasnica
populis, kako si?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
2.7.2008 9:23:04   
netki
neboglasnica......po moje te nima kej skrbet glede poroda......sej vidiš da tiste drugorodke in tretjerodke rodijo kot za šalo

Neposredna povezava do sporočila: 4654
2.7.2008 9:24:56   
maja24
Glugluglu Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image  za malega korenjaka!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4655
2.7.2008 9:30:19   
neboglasnica
netki, pa ne jaz. Nisem rojena pod srečno zvezdo...Če se lahko kaj zakomplicira, se bo pri meni, verjemi....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
2.7.2008 9:34:57   
Nasara88
Glugluglu iskrene čestitke za user posted image Tiana user posted image user posted image user posted image

Madonca to je pa bilo res ekspresno user posted image user posted image user posted image Vse, ki še čakamo lahko le upamo na tak porod.

Kje pa je Lunica? Nič se ne javi, to je malo čudnouser posted image Blacky a jo imaš na svojem seznamu številk?

Neposredna povezava do sporočila: 4657
2.7.2008 9:36:39   
maja24
No to je pa lepo da vsak dan zvemo tako krasno novičko mi še večje lušte nardi,da bi tut jest čimprej rodila.
Evo mene navsezgodi se bašem s čokoladnm banancamuser posted image user posted image ,a bo kira?

Neposredna povezava do sporočila: 4658
2.7.2008 9:45:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

netki, pa ne jaz. Nisem rojena pod srečno zvezdo...Če se lahko kaj zakomplicira, se bo pri meni, verjemi....

kot bi sebe poslušala user posted image user posted image user posted image

sam ne no, vse bo ok, sej pa že maš neki za sabo, pa ful izkušenj.....

Neposredna povezava do sporočila: 4659
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:07:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.7.2008 10:18:46   
TODI
Populis: Za pediatra ti lahko priporočim samo dr. Vodnikovo, jo imam jaz oz moja dva otroka in sem z njo full zadovoljna. Je prijazna, ne komplicira, ti razloži če te kaj zanima, pa tudi sestre so zelo prijazne in nikoli ne čakaš več kot 5 min da si na vrsti.
Je pa trenutno ona edina pediatrinja v Šentvidu, ker je šla druga že v pokoj, kdaj bo pa katera druga prišla pa nebi vedla.

Jaz pa imam osebno zdr. Dr. Remic Viljemo in je tud full dobra, sem slišala da je baje zelo dober diagnostik, sam sestro ma mal smotano a se jaz s tem ne obremenjujem preveč, pa tudi nevem če bo še ostala, ker je nazadnje imela eno novo na uvajanju in tista je bila zelo vredu.

Je pa res, da sem jaz zelo malo bolana( trkam) tako da se kaj dost ne videvam z njima.Pa tudi otroka sta do sedaj bila dokaj zdrava in pretirane bolniške nisem imela, sam prve dva tri dni, ko otrok res potrebuje mamo( mamo pa tudi babi doma, ki jo ponucamo za zadnje dni bolezni in kakšen prehlad)

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.7.2008 10:21:10   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A za jutri smo zej fixno zmenjene?

Jaz sem za, ti verjetno tudi, Almera pa tud po moje, tako da se lahko fixno zmenimo, če bo pa še katera prišla pa nebomo nič hude user posted image user posted image . Kaj pa vedve neboglasnica in tims sta za??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.7.2008 10:42:15   
SM10
Čestitke za user posted image user posted image user posted image

Jaz imam juti popoldan ctg, me pa tudi grabijo rahle bolečine v spodnjem delu in v nožnici. Tudi povečan belkast izcedek imam. Bomo jutri videli kaj to pomeni.
Glede vročine pa je za crknit tako mi je vroče. za par minut me reši mrzel tuš, potem pa spet vročina.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:44:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.7.2008 10:45:36   
netki
ufffff, sma hotla it z malim na sprehod pa je tko hudo vroče da je groza....sva kr obrnila, zdej se pa namaka v vodi zunaj....user posted image

punce jst pa ne vem kaj naj naredim, al naj se grem jutri mal namakat v bazen al ne. G mi je rekla da sem odprta za slab prst, pa še to je mogla mal na silo probat. Kaj nej naredim....sej grem v bistvu zarad tamalga k ful uživa na bazenu, pa mami gre zraven, tko da jst ne bi bla velik v vodi, no do kolen že, drugač bi se pa sam vsake tolk časa mal namočila.

kaj pravte......

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.7.2008 10:46:30   
SM10
Povejte mi ali je to ta preiskava  za bakterio oz okužbo, ko se lahko user posted image  pri porodu okuži.
S-HBsAg (za hepatitis B)so mi naredili, kaj drugega pa ne. Ali moram sama opozorit g., še za katero drugo preiskavo?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.7.2008 10:49:38   
Blacky30
Mene pa ful grlo boli, pa kašljam in ko zakašljam, me tak peče notri. Je to samo prehlad??? Očitno posledica tega, da ponoči spim pri odprtem oknu in ker sem imela malo nos zamašen, sem dihala na usta. Joj, kako me je strah, da bi zdaj zbolela. Ne bom še enkrat rojevala tako bolana. Zdaj sem spila vroče mleko z medom, pa granobil sem vzela, kaj še pomaga???

Nasara88, imam št. od lunice, včeraj se je oglasila preko Inigo, da je vse ok. Mislim, da malo štrajkata lunica in tinky z računalnikom.user posted image  Malo jo bomo še počakale.

HD, zadnjič si spraševala, zakaj potrebujem jaz vaše tel. št., namesto da bi ve imele samo mojo, da mi javite. Evo, odgovor. Kar nekaj punc mi je poslalo sms, da so rodile brez podpisa. Al pa s pravim imenom. Danes zjutraj sem skočila iz postelje, ko je prispel sms in tuhtala, katera je: glugluglu ali neboglasnica?!?!?! Obe namreč pričakujeta 5. člana družine. In letela do seznama, da sem hitro prečekirala št. in ugotovila, da sem včeraj zvečer napačno v P pošiljala.user posted image  Tak, da vidiš, še dobro, da smo izmenjale številke.user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:50:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.7.2008 10:52:02   
Blacky30
SM10, ne, to je preiskava za hepatitis B, ki ga obvezno delajo pri vseh user posted image . Tista ta druga, samoplačniška, pa je odvzem brisa MV za pregled za bakterijo streptokok B. To moraš pa sama posebej prosit, da ti odvzame.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.7.2008 10:56:13   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Blacky...sam res so ze tri zapored ponoc okrog 2h rodile...le kaj je na tem...js pa ne vem kdaj bi rada rodila...zjutraj niti ne, ker nisem glih jutranji clovek, zvecer ...hmmm kaj pa vem, kaj pa ce sem glih na pijacki in slucajno spijem enga smajla kk je pol z epiduralno? ponoc...bi bil moj cist v komi...in bi se mu mesalo..hmm popoldanuser posted image

Boš pa ja nehala zdaj z alkotom, ti packa ti?? user posted image user posted image  Sicer boš se matrala naravno.user posted image  Jaz nisem spila niti ene kapljice alkota v celi user posted image , razen enih 5 merci bonbonov sem pojedla. Da se malo pohvalim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:56:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4672
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 10:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
2.7.2008 11:00:36   
tims
Ojla, jest sem za, sam bom mogoče mal zamudila, ker moram zjutraj dat vodo, pa še na dva avtobusa moram it, user posted image , pridem pa sigurno.

Glugluglu, bravo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si rešena.  Je pa tole res šlo hitr user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 11:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?