|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
1.7.2008 23:06:49   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zalenka, čestitke ob obletnici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi iz moje strani!!!

Midva imava letos septembra že 5. obletnico. Sploh ne morem verjeti da je že toliko časa minilo.
Na najino prvo obletnico sva bila v Turčiji, pa tudi letos me pelje tja, čeprav nekaj dni kasneje user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
1.7.2008 23:21:24   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

aha, že vidla, kaj je zrasla nitka, full se mi tko zdiuser posted image okice ma pa kar še full modre, lepe!

tzalenka, sem brala o sesutem ritmu -tud pr nas enako, zdele je zaspala mal čez 22h, čez dan je pa spala 2,5h. mrbit je to mal velik in pol je tak al kaj je to? al poletje pa dan daljši?user posted image sploh ne vem...

hmm ne vem res kaj je to. pri nitki se mi najbolj zdi, da jo matra vročina. danes je spala samo od 10.30 do 12.15. potem pa čisto nič več do 21.30, ko je šla spat. pa že ob 18h je bla zaspana na ful. pol se pa kr mal zbrihta. spat pa sploh ni hotela it.
petja že nekaj časa  spi samo še enkrat na dan.zjutraj se zbudi okol9,potem pa gre ob 13 spat za kakšne 2 urci,zvečer pa spat okoli 21.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
1.7.2008 23:25:42   
Antigona
Nič lepo se mejte in se beremo jutri zvečer....

Nočko!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
2.7.2008 8:09:29   
Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: April

kje ste pa nitko vidl? a na blogu? sploh ne vem kej so slike tam.

pa zalenka, vidim da imaš ajdo v fb. je bila moja sošolka v gimnaziji.user posted image

link vidim da ste že duble.

ja april pol sva ble pa midve v paralelki. šubička. jaz sem bla E. midve sva se že takrat poznale z ajdo, pol sva ble pa na faxu sošolke.

A ti si na šubičko hodila? Jaz sem tja hodila na zdravstveno. Smo bili oboji tam - gimnazijci in medicinci.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
2.7.2008 8:10:18   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

zalenka, čestitke ob obletnici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
2.7.2008 8:11:10   
Jumpy
Mi gremo danes na morje. Po Eriko. Moram it malo pripravit.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
2.7.2008 8:17:14   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

no fino a ne.....mi pa našega v soboto peljemo  v Čateške ...bo tam z babico na dopustu en teden.Upam da bo kaj prej začel sitnarit da hoče domovuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
2.7.2008 8:24:28   
Petjana
mihiani.....ti si tudi avgustovka a ne.a sem prov zračunala.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
2.7.2008 8:57:28   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Zanima pa me ali mislite, da se splača kupiti še un dežniček za na voziček ali ne? Saj strehica je pomična, ampak gruntam, da bi kupila še dežniček. Samo ne vem koliko bi v bistvu prišel prav in sploh kam bi ga pritrdila?

Meni je pa ta marelca najbolj pomemben dodatek pri vozičku in jo ful uporabljamo. Ker sonce je dostikrat postrani tako, da ga s strehico ne morem zaščitit oz. mu jo lahko dam čisto dol, potem pa nič ne vidi. A zdej tega nisi rabila? Mah jaz našega tako skrivam pred soncem, ker je ful bel. Na morju ga je kar malo sonce prijelo po rokicah pa ni bil nič na soncu, pa še skoz namazan.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
2.7.2008 8:58:49   
Talika19
April, ja saj bo fajn, če bo v varstvu toliko spal, samo meni bi tudi pasalo, ker drugače vsa večja opravila prelagam na vikend, potem bi takrat rada vse naredila, pa še kam šla, potem pa je vedno vikend prekratek.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
2.7.2008 9:02:08   
Talika19
Pa dobro jutro!

Mark je pa danes potegnil do 7:45.user posted image user posted image  Ponoči se je pa zbudil ene tisočkrat.user posted image

A potem za jutri velja? A bi bila katera tolk prijazna in povedala, kje je ta jazz lokal?

****, a greš z menoj?

Kdo pa sploh pride?

Talika
Poopsika
Rivi
Lenča@

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
2.7.2008 9:03:57   
Talika19
Antigona, super, da si na morju in imaš internet. Jaz sem ga kar malo pogrešala.user posted image  Ti pa fajn uživaj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
2.7.2008 10:14:31   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Živjo čveke!

Pri nas nič novega, no razen tega, da je v soboto kar sam šel po stopnicah gor in to po 8ihuser posted image  Meni ni bilo nič jasnouser posted image

Morje še čakamo, vidim da ste nekateri že uživali user posted image  

Pri Nitki mi je padlo v oči tisto, kako sama je jabolkouser posted image  Naš bi se glih zadavil, če mu ga dam.

Zanima pa me ali mislite, da se splača kupiti še un dežniček za na voziček ali ne? Saj strehica je pomična, ampak gruntam, da bi kupila še dežniček. Samo ne vem koliko bi v bistvu prišel prav in sploh kam bi ga pritrdila?

v turbolimaču so za 8 EUR, pikapolonica in babycenter pa jih imata za 15 oz. 16 EUR. Pritrdiš pa ga na ogrodje vozička, ful preprosto, pa gibljiv je, da ga lahko zvijaš.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
2.7.2008 10:15:22   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mi2 sva nazaj iz doooolgega sprehoda, ki je bil na začetku prov osvežujoč..zdele pa katastrofa kak vročina, pa je ura komaj 10user posted image user posted image user posted image

Sva si s Tjašo privoščile sadni frape...mmmm...zdej pa počivavauser posted image

Za jutri veljauser posted image

Talika Jazz je pri Ljubljanski operi, ki jo sedaj prenavljajo. Je pa precej skrit lokalček, ker nikjer runaj nič ne piše..sej če najedš opero najdeš lokal.user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
2.7.2008 10:45:42   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: janana

aha, že vidla, kaj je zrasla nitka, full se mi tko zdiuser posted image okice ma pa kar še full modre, lepe!

tzalenka, sem brala o sesutem ritmu -tud pr nas enako, zdele je zaspala mal čez 22h, čez dan je pa spala 2,5h. mrbit je to mal velik in pol je tak al kaj je to? al poletje pa dan daljši?user posted image sploh ne vem...

hmm ne vem res kaj je to. pri nitki se mi najbolj zdi, da jo matra vročina. danes je spala samo od 10.30 do 12.15. potem pa čisto nič več do 21.30, ko je šla spat. pa že ob 18h je bla zaspana na ful. pol se pa kr mal zbrihta. spat pa sploh ni hotela it.
petja že nekaj časa  spi samo še enkrat na dan.zjutraj se zbudi okol9,potem pa gre ob 13 spat za kakšne 2 urci,zvečer pa spat okoli 21.

u janana takle ritem bi bil pa zame zakon. ma kaj ko se jih en da naštelat user posted image

mi smo šli včeraj spat ob 21.30 in vstali ob 5.20, ampak ob 6.20 je šla že nazaj spat in spala do 9.15. rekord - zakon. jaz pa z njo, ker sva včeraj z lubijem mal popraznovala in ej bila precej kratka noč user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
2.7.2008 10:45:45   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: April

kje ste pa nitko vidl? a na blogu? sploh ne vem kej so slike tam.

pa zalenka, vidim da imaš ajdo v fb. je bila moja sošolka v gimnaziji.user posted image

link vidim da ste že duble.

ja april pol sva ble pa midve v paralelki. šubička. jaz sem bla E. midve sva se že takrat poznale z ajdo, pol sva ble pa na faxu sošolke.

A ti si na šubičko hodila? Jaz sem tja hodila na zdravstveno. Smo bili oboji tam - gimnazijci in medicinci.

jap jap na šubičko. raje ne obujam spominov ker je bilo tam meni precej grozno. ja skupaj z vami - z medicinci.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
2.7.2008 10:45:50   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Čestitam!user posted image

hvala vsem za čestitke. sej nisem zato omenla, da bi mogle zdej čestitat. po pravici sva se oba spomnila šele zvečer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
2.7.2008 10:45:53   
zalenka

lepo se imejte. zdej bom pa jaz tožila ko je ves naš dopust že mimo user posted image . no pa saj je doma tudi čisto lepo, le še stanovanje moram danes malo generalno pospravit pol bo pa kr user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
2.7.2008 10:46:58   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jutrouser posted image

Mi2 sva nazaj iz doooolgega sprehoda, ki je bil na začetku prov osvežujoč..zdele pa katastrofa kak vročina, pa je ura komaj 10user posted image user posted image user posted image

Sva si s Tjašo privoščile sadni frape...mmmm...zdej pa počivavauser posted image

Za jutri veljauser posted image

Talika Jazz je pri Ljubljanski operi, ki jo sedaj prenavljajo. Je pa precej skrit lokalček, ker nikjer runaj nič ne piše..sej če najedš opero najdeš lokal.user posted image

jap katastrofalno vroče. jaz sem nitko ob 10h peljala do mami in sem čisto kuhana prišla do tja. se moram zdele malo ohladit pol pa pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
2.7.2008 10:55:38   
zalenka
vidim da sem sama user posted image

včeraj sem bila pri frizerju. evo zdej sm la še na krajšo:
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
2.7.2008 10:55:55   
Anonimen
Vidim, da se pogovarjat o spanjju...
Tjaša gre čez dan še 3x spat, skupaj za cca. 3 ali 4 ure.
Zvečer pa ob 7h-7.30user posted image

Pridna je.

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
2.7.2008 10:56:51   
Anonimen
nisi samauser posted image

Čestitke za obletnico tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Frizura je pa še boljša od prejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...res, ne morem verjet kako ti pašejo kratki lasje, res, čisto iskreno govorimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
2.7.2008 10:57:39   
Anonimen
zmer kadar pokažeš kako svojo slikco me prime, da bi se šla postričuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
2.7.2008 11:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zmer kadar pokažeš kako svojo slikco me prime, da bi se šla postričuser posted image

no , na dobri poti sem že...vsaj nimam podalškov večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
2.7.2008 11:36:04   
Talika19
Koliko časa traja uvajanje v vrtcu? Da vem kako ga naj jaz uvajam za varstvo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?