Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 23:06:49
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, čestitke ob obletnici!!! Čestitke tudi iz moje strani!!! Midva imava letos septembra že 5. obletnico. Sploh ne morem verjeti da je že toliko časa minilo. Na najino prvo obletnico sva bila v Turčiji, pa tudi letos me pelje tja, čeprav nekaj dni kasneje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 23:21:24
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* aha, že vidla, kaj je zrasla nitka, full se mi tko zdi okice ma pa kar še full modre, lepe! tzalenka, sem brala o sesutem ritmu -tud pr nas enako, zdele je zaspala mal čez 22h, čez dan je pa spala 2,5h. mrbit je to mal velik in pol je tak al kaj je to? al poletje pa dan daljši? sploh ne vem... hmm ne vem res kaj je to. pri nitki se mi najbolj zdi, da jo matra vročina. danes je spala samo od 10.30 do 12.15. potem pa čisto nič več do 21.30, ko je šla spat. pa že ob 18h je bla zaspana na ful. pol se pa kr mal zbrihta. spat pa sploh ni hotela it. petja že nekaj časa spi samo še enkrat na dan.zjutraj se zbudi okol9,potem pa gre ob 13 spat za kakšne 2 urci,zvečer pa spat okoli 21.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 23:25:42
|
|
|
|
Antigona
|
Nič lepo se mejte in se beremo jutri zvečer.... Nočko!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:09:29
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kje ste pa nitko vidl? a na blogu? sploh ne vem kej so slike tam. pa zalenka, vidim da imaš ajdo v fb. je bila moja sošolka v gimnaziji. link vidim da ste že duble. ja april pol sva ble pa midve v paralelki. šubička. jaz sem bla E. midve sva se že takrat poznale z ajdo, pol sva ble pa na faxu sošolke. A ti si na šubičko hodila? Jaz sem tja hodila na zdravstveno. Smo bili oboji tam - gimnazijci in medicinci.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:10:18
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, čestitke ob obletnici!!! Čestitke tudi iz moje strani!!! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:11:10
|
|
|
|
Jumpy
|
Mi gremo danes na morje. Po Eriko. Moram it malo pripravit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:17:14
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi gremo danes na morje. Po Eriko. Moram it malo pripravit. no fino a ne.....mi pa našega v soboto peljemo v Čateške ...bo tam z babico na dopustu en teden.Upam da bo kaj prej začel sitnarit da hoče domov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:24:28
|
|
|
|
Petjana
|
mihiani.....ti si tudi avgustovka a ne.a sem prov zračunala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:57:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Zanima pa me ali mislite, da se splača kupiti še un dežniček za na voziček ali ne? Saj strehica je pomična, ampak gruntam, da bi kupila še dežniček. Samo ne vem koliko bi v bistvu prišel prav in sploh kam bi ga pritrdila? Meni je pa ta marelca najbolj pomemben dodatek pri vozičku in jo ful uporabljamo. Ker sonce je dostikrat postrani tako, da ga s strehico ne morem zaščitit oz. mu jo lahko dam čisto dol, potem pa nič ne vidi. A zdej tega nisi rabila? Mah jaz našega tako skrivam pred soncem, ker je ful bel. Na morju ga je kar malo sonce prijelo po rokicah pa ni bil nič na soncu, pa še skoz namazan.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 8:58:49
|
|
|
|
Talika19
|
April, ja saj bo fajn, če bo v varstvu toliko spal, samo meni bi tudi pasalo, ker drugače vsa večja opravila prelagam na vikend, potem bi takrat rada vse naredila, pa še kam šla, potem pa je vedno vikend prekratek.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 9:02:08
|
|
|
|
Talika19
|
Pa dobro jutro! Mark je pa danes potegnil do 7:45. Ponoči se je pa zbudil ene tisočkrat. A potem za jutri velja? A bi bila katera tolk prijazna in povedala, kje je ta jazz lokal? ****, a greš z menoj? Kdo pa sploh pride? Talika Poopsika Rivi Lenča@
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 9:03:57
|
|
|
|
Talika19
|
Antigona, super, da si na morju in imaš internet. Jaz sem ga kar malo pogrešala. Ti pa fajn uživaj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:14:31
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Živjo čveke! Pri nas nič novega, no razen tega, da je v soboto kar sam šel po stopnicah gor in to po 8ih Meni ni bilo nič jasno Morje še čakamo, vidim da ste nekateri že uživali Pri Nitki mi je padlo v oči tisto, kako sama je jabolko Naš bi se glih zadavil, če mu ga dam. Zanima pa me ali mislite, da se splača kupiti še un dežniček za na voziček ali ne? Saj strehica je pomična, ampak gruntam, da bi kupila še dežniček. Samo ne vem koliko bi v bistvu prišel prav in sploh kam bi ga pritrdila? v turbolimaču so za 8 EUR, pikapolonica in babycenter pa jih imata za 15 oz. 16 EUR. Pritrdiš pa ga na ogrodje vozička, ful preprosto, pa gibljiv je, da ga lahko zvijaš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Mi2 sva nazaj iz doooolgega sprehoda, ki je bil na začetku prov osvežujoč..zdele pa katastrofa kak vročina, pa je ura komaj 10 Sva si s Tjašo privoščile sadni frape...mmmm...zdej pa počivava Za jutri velja Talika Jazz je pri Ljubljanski operi, ki jo sedaj prenavljajo. Je pa precej skrit lokalček, ker nikjer runaj nič ne piše..sej če najedš opero najdeš lokal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:45:42
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* aha, že vidla, kaj je zrasla nitka, full se mi tko zdi okice ma pa kar še full modre, lepe! tzalenka, sem brala o sesutem ritmu -tud pr nas enako, zdele je zaspala mal čez 22h, čez dan je pa spala 2,5h. mrbit je to mal velik in pol je tak al kaj je to? al poletje pa dan daljši? sploh ne vem... hmm ne vem res kaj je to. pri nitki se mi najbolj zdi, da jo matra vročina. danes je spala samo od 10.30 do 12.15. potem pa čisto nič več do 21.30, ko je šla spat. pa že ob 18h je bla zaspana na ful. pol se pa kr mal zbrihta. spat pa sploh ni hotela it. petja že nekaj časa spi samo še enkrat na dan.zjutraj se zbudi okol9,potem pa gre ob 13 spat za kakšne 2 urci,zvečer pa spat okoli 21. u janana takle ritem bi bil pa zame zakon. ma kaj ko se jih en da naštelat mi smo šli včeraj spat ob 21.30 in vstali ob 5.20, ampak ob 6.20 je šla že nazaj spat in spala do 9.15. rekord - zakon. jaz pa z njo, ker sva včeraj z lubijem mal popraznovala in ej bila precej kratka noč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:45:45
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kje ste pa nitko vidl? a na blogu? sploh ne vem kej so slike tam. pa zalenka, vidim da imaš ajdo v fb. je bila moja sošolka v gimnaziji. link vidim da ste že duble. ja april pol sva ble pa midve v paralelki. šubička. jaz sem bla E. midve sva se že takrat poznale z ajdo, pol sva ble pa na faxu sošolke. A ti si na šubičko hodila? Jaz sem tja hodila na zdravstveno. Smo bili oboji tam - gimnazijci in medicinci. jap jap na šubičko. raje ne obujam spominov ker je bilo tam meni precej grozno. ja skupaj z vami - z medicinci.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:45:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, čestitke ob obletnici!!! Čestitke tudi iz moje strani!!! Čestitam! hvala vsem za čestitke. sej nisem zato omenla, da bi mogle zdej čestitat. po pravici sva se oba spomnila šele zvečer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:45:53
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi gremo danes na morje. Po Eriko. Moram it malo pripravit. lepo se imejte. zdej bom pa jaz tožila ko je ves naš dopust že mimo . no pa saj je doma tudi čisto lepo, le še stanovanje moram danes malo generalno pospravit pol bo pa kr
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:46:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro Mi2 sva nazaj iz doooolgega sprehoda, ki je bil na začetku prov osvežujoč..zdele pa katastrofa kak vročina, pa je ura komaj 10 Sva si s Tjašo privoščile sadni frape...mmmm...zdej pa počivava Za jutri velja Talika Jazz je pri Ljubljanski operi, ki jo sedaj prenavljajo. Je pa precej skrit lokalček, ker nikjer runaj nič ne piše..sej če najedš opero najdeš lokal. jap katastrofalno vroče. jaz sem nitko ob 10h peljala do mami in sem čisto kuhana prišla do tja. se moram zdele malo ohladit pol pa pospravljat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:55:38
|
|
|
|
zalenka
|
vidim da sem sama včeraj sem bila pri frizerju. evo zdej sm la še na krajšo:
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da se pogovarjat o spanjju... Tjaša gre čez dan še 3x spat, skupaj za cca. 3 ali 4 ure. Zvečer pa ob 7h-7.30 Pridna je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nisi sama Čestitke za obletnico tudi od mene Frizura je pa še boljša od prej ...res, ne morem verjet kako ti pašejo kratki lasje, res, čisto iskreno govorim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 10:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
zmer kadar pokažeš kako svojo slikco me prime, da bi se šla postrič
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 11:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zmer kadar pokažeš kako svojo slikco me prime, da bi se šla postrič no , na dobri poti sem že...vsaj nimam podalškov več
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 11:36:04
|
|
|
|
Talika19
|
Koliko časa traja uvajanje v vrtcu? Da vem kako ga naj jaz uvajam za varstvo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?