Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka H&M klobuček, hlačke in še oblekco ima. saj mislim daje uni tjaškim tudi H&M ane poopsika? aja, si že ti odgovorila , nisem vidla. Nisem vedla, da obstaja kompletek...mi imamo samo kLobuČEK ¸¸, je res le 1p ttjapša mi ¸pomaga tikgspkat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sva ravnokar iz sprehoa...kaka vročina
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj boste danes kaj kuhale? Jst bom kr palačinke z borovnicami in sladoledom...mmmm njami njami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:22:34
|
|
|
|
Antilopa
|
Mi bomo imeli danes kar hladno kosilo - makaronovo solato Čeprav se mi dosti boljše sliši Poopsikino, pa verjetno tudi okuša
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Mi bomo imeli danes kar hladno kosilo - makaronovo solato Čeprav se mi dosti boljše sliši Poopsikino, pa verjetno tudi okuša mi smo imeli včeraj makarončke s tuno in sirčkom... ..Antilopa tud tvoja makaronova solata se sliš zelo dobr. Lahko pa pridete k nam na palačinke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 10:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Zalenka, k gledam vaše slikce z morja me prime, da bi sam spokal in se odpeljal direkt na morje Tudi Nitka je kjuti, sploh ji klobuček paše
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 11:32:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 11:33:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
MI BODO POPRAVLI POST ZIHR zgornji mislim joj, ne morem vas brat, bom zvečer k zdele kuham za malo in pol šibava k eno kolegici nov flet pogledat velja za četrtek?jazz ob 10h? lep dan, smo na zvezi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 11:47:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, k gledam vaše slikce z morja me prime, da bi sam spokal in se odpeljal direkt na morje Tudi Nitka je kjuti, sploh ji klobuček paše poopsika vi še greste mi smo pa do konca poletja zapečateni doma. en dva tri pa boste šli, tam bo pa itak maratonsko hitro minilo. hvala za pohvale . en čas ga sploh ni hotela gor met, pol sm ji ga pa kr tko mim grede gor dala in je v enem dnevu se čist navadila. prej je bil pa pri nas kr problem s klobučki, ker še če je bil un za zavezat ga je dol zvlekla. kosila - sami fajni predlogi. no jaz sem ravno z vrta in sem nakopala friški krompir in bo pečen krompirček s peteršiljem in solata (paradižnik, paprika, domače kumarice, čebulica in fetka, seveda obvezno pri nas z balzamičnim kisom in bučnim oljčkom), pa še pečene bučke bom nardila zraven k mam tudi že friške z vrta za desert pa maline s sladoledom, ker sem jih ravnokar nabrala cca 3 litre.
< Sporočilo je popravil zalenka -- 1.7.2008 11:50:52 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 11:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, k gledam vaše slikce z morja me prime, da bi sam spokal in se odpeljal direkt na morje Tudi Nitka je kjuti, sploh ji klobuček paše poopsika vi še greste mi smo pa do konca poletja zapečateni doma. en dva tri pa boste šli, tam bo pa itak maratonsko hitro minilo. hvala za pohvale . en čas ga sploh ni hotela gor met, pol sm ji ga pa kr tko mim grede gor dala in je v enem dnevu se čist navadila. prej je bil pa pri nas kr problem s klobučki, ker še če je bil un za zavezat ga je dol zvlekla. kosila - sami fajni predlogi. no jaz sem ravno z vrta in sem nakopala friški krompir in bo pečen krompirček s peteršiljem in solata (paradižnik, paprika, domače kumarice, čebulica in fetka, seveda obvezno pri nas z balzamičnim kisom in bučnim oljčkom), pa še pečene bučke bom nardila zraven k mam tudi že friške z vrta za desert pa maline s sladoledom, ker sem jih ravnokar nabrala cca 3 litre. hvala za tolažbo ...je res tko... a ne boste šlo nikamor za kak vikend? Mmmmm...tvoje kosilo bo tud super ...Jst bom pa jutr verjetn krompirček pekla.. Tjaša tud na zečetku ni marala klobučkov zdej pa tko kt Nitka prov uživa v njem. Se afna...čist po mami Zdej pa šibam, se je zbudila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 11:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* MI BODO POPRAVLI POST ZIHR zgornji mislim joj, ne morem vas brat, bom zvečer k zdele kuham za malo in pol šibava k eno kolegici nov flet pogledat velja za četrtek?jazz ob 10h? lep dan, smo na zvezi lenča velja!! enako tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 12:14:59
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika hvala za tolažbo ...je res tko... a ne boste šlo nikamor za kak vikend? Mmmmm...tvoje kosilo bo tud super ...Jst bom pa jutr verjetn krompirček pekla.. Tjaša tud na zečetku ni marala klobučkov zdej pa tko kt Nitka prov uživa v njem. Se afna...čist po mami Zdej pa šibam, se je zbudila edino še mogoče na štajersko na vikend, sicer pa šparamo in bomo švicali na bajti . sej je tud doma luštno. zunaj v senčki bazenček za nitko, pa dekice po tleh na travci in je uživancija. možek bo pa sem pa tja za kako roštiljado poskrbel in bo super.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 12:22:28
|
|
|
|
birdy
|
Bejbe, jst vam dajem veto na govorjenje o morju Ma ne me rajcat, mi gremo šele septembra, kje je še to?????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 12:23:28
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, tale Promajna pa izgleda carska. Moram slikice pokazat mojmu, mu bo sigurno všeč. Mogoče bomo pa res enkrat šli. Kolk zgodaj pa moraš rezervirat apartma?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 12:59:40
|
|
|
|
Talika19
|
Mi imamo pa (končno) nove slikice na blogu. Mi je ful nagajal glede postavitve besedila in slik, tako, da sem se kar namatrala, da je zdej ratalo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 14:54:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, tale Promajna pa izgleda carska. Moram slikice pokazat mojmu, mu bo sigurno všeč. Mogoče bomo pa res enkrat šli. Kolk zgodaj pa moraš rezervirat apartma? hm če hočeš takole čisto ob morju potem ful zgodaj. mi smo rezervirali mislim da marca. in takrat je bil un že zaseden. ponavadi rezervirava hitro po novem letu ali pa najkasneje do konca februarja, potem pa je že kar zasedeno. odvisno tudi kdaj greš. doli imajo npr avgust in september veliko manj gužvo. npr druga polovica junija je pa skoraj isto kot top sezona julija.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 15:01:17
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mi imamo pa (končno) nove slikice na blogu. Mi je ful nagajal glede postavitve besedila in slik, tako, da sem se kar namatrala, da je zdej ratalo. pogledala in prebrala. ful ste lušni. talika jaz bi tebe rabla da bi iz mojih črev naredila povzetke . vidim da lepo na kratko in jedrnato vse zapišeš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 15:17:26
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka tvoj blog je super. Meni ful dobro opisuje, kot da bi bila tam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 15:18:16
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Bejbe, jst vam dajem veto na govorjenje o morju Ma ne me rajcat, mi gremo šele septembra, kje je še to????? Mi tudi. Brdy, saj bova zdržale do septembra.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 15:18:51
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 16:01:46
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, ti delaš na Vzajemni ane? Verjetn si morm jst uredit zavarovanje za tujino, ker greva v London? Kako pa to poteka? Ja. To si ga kar zrihtaj, nikoli ne veš, kdaj ga boš rabil. Lahko ga skleneš tukaj in plačaš s kartico ali Moneto. Čisto enostavno. Če ti kaj ne bo jasno, pa mi napiši. Kaj več o zavarovanju pa si lahko prebereš tukaj. talika, hvala bom zdjle prebrala kako in kaj. nočem pametovat ampak Coris je tud fajn zavarovanje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 16:36:41
|
|
|
|
*lenc@*
|
kako nardiš blog, pa da ga neb vsi brali, zaščitenega bi mela? ne znam oz ne vem... pišem utrinke skozi leto v Wordu pa bi dala to nekam na en luškan blog k vidim kak mate fajn
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 1.7.2008 16:37:16 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 16:41:33
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika, ti maš prek googla neki to a? fajn zgleda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 17:49:54
|
|
|
|
birdy
|
Pa to ni res kaka sera je dons Neli. Že zjutri je bla posrana, je pojedla je bla posrana, smo šli na sprehod, pridemo dam je bla posrana, pa smo šli najprej jest, nismo takoj previl, se je še enkrat usrala. Zdej je bla spet do vratu usrana Pa sej ne morš verjet
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 17:51:36
|
|
|
|
birdy
|
Aja, pa ko ste vse pisale kako mate bazenčke za tamale, take kjuti pa vse... Mi smo pa kar škaf za cunje usrane okol prenašat vzel, pa se tud prov fajn not kopa. Pa sej mava vsen namen bazenček kupt, sam da bo dnar.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?