|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
1.7.2008 20:53:05   
vaney
bom čisto kratka, ker se mi ne da pisat in si grem večerjo naredit...

Anže z novim mlekom (SOM)+ riževimi kosmiči, ki jih poje 200mluser posted image  zdrži okrog 3 ure, ponoči pa je samo 2x. To škatlo bomo porabili do konca, potem bomo spet probali Milumil, da vidimo, kaj bo. Sicer na lastno odgovornost, ampak....

triš, čimprej se pozdraviteuser posted image

sunny, jaz bom pa najprej mojega v rit nabrcala, potem pa še tvojega, ker sem na oba jeznauser posted image  (malo hec, veliiiiko pa zares)

pridem mogoče še kasneje - sita

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.7.2008 21:15:53   
mml
katee, klepetka, sani kako je po tem zmenjeno za jutri? Se dobimo ali ne?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 752
1.7.2008 21:29:51   
limma
Čer,
midve sva se spet cel dan potepali, od 10h do 19h, da gospodična odspi svojo rundo v vozičku, tako da sem praktično odrezana od sveta... no, računalnika in RRjauser posted image  Vmes sem nabrala maline in ribez, šla na kavo s še eno mamico in user posted image , delala kilometre z vozičkom, pa vsi trije smo šli na sladoled (no, Neža ga še ni jedlauser posted image , vsaj ne neposredno). Neža že spi, jaz pa še maline dam v skinjo in se ji počasi pridružim. Likala bom pa, ko bo dež user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 1.7.2008 21:30:08 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.7.2008 21:39:28   
dašabina
Nana hvala sem medtem tud sama to skapirala, ko sem šla res počasi brat tekst in potem sem razumelauser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.7.2008 21:40:37   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
No ne nas dražit ker se to zna zgodit ane ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh belokranjke smo oduser posted image

ja v čem pa dolenjke zaostajamouser posted image user posted image user posted image

dašabina ti si itak Podgurka.user posted image user posted image user posted image

Sunny, kako že gre tisto: ponosen, da sem pudgurcuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 1.7.2008 21:41:03 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 755
1.7.2008 21:50:55   
majra

No ne nas dražit ker se to zna zgodit ane ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh belokranjke smo oduser posted image

ja v čem pa dolenjke zaostajamouser posted image user posted image user posted image

dašabina ti si itak Podgurka.user posted image user posted image user posted image

Sunny, kako že gre tisto: ponosen, da sem pudgurcuser posted image user posted image user posted image

Slaba tolažba user posted image user posted image

Sem napisala cele litanije in kaj se zgodi? We are sorry user posted image  Sorry my auser posted image s!
Nikoli me ne bo izučilo, da moram najprej kopirati.

Skratka

Vsem slavljencem, vse naj naj user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej ozdraveli

Vsem s težavami in težavicami user posted image

Me s Katjo smo bile dva dni na "prisilnih" počitnicah pri moji mami. Mi je krepal avto oz. začela je svetit lučka za olje, pa na srečo ni bilo nič hujšega. Smo samo ob 100 evrov. Sva uzivale svež in hladen gorjanski zrak in če misli bit spet tako vroče, se bomo povabile kar na daljše počitnice user posted image

Triš, sem se vozila čez tvojo vasico oz. mimo, pa nisem nikjer zasledila rdeče ograje user posted image  Si moram ogledat teren ko bom začela spet kolesarit, da se bom imela kam povabit na mrzel kozarec vode

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.7.2008 21:54:06   
vaney
limma, user posted image  za lep dan

no, sunny (ostalim ni treba brat tega romana, ker ni nič novega), da ti povem še, zakaj bo moj dragi dobil brce; včeraj je bil cel dan doma in sem mislila, da bomo šli vsi skupaj v Nm na teste za alergijo. Pa je rekel, da se mu ne da vozituser posted image  in naj grem sama. Sama sem naju spakirala, ker je on ob 9h zaspal nazaj, in sva šla. Do 17h, ko sva prišla domov, ni niti 1x poklical, kako je bilo, jaz sem ga vmes klicala zaradi enih čevljev, ki sem jih njemu kupovala, pa sem mu naročila, naj mi gre k svoji teti po bučke za Anžeta, pa mi je rekel, da prihaja k sebi, ker je spal do 12h (od 12h) in da bo bučke ne more, da je na pijači (1 km stran od tete) in naj jih sama sproti poberem. Ko sva prišla domov, naju 1 uro sploh opazil ni, pa sva se pripeljala mimo njega, ko je svoj avto nekaj šraufal in potem z vozičkom pred hišo, potem pa je pogruntal, da sva doma in je vprašal samo, in, kaj so rekli? Vmes sta me klicali 2 kolegici, mami in tašča, kako smo rešili, on, ki je oče in mož, pa nič. Ti povem, da mi je bilo prav hudo. Zvečer pa sva se še nekaj sprla zaradi denarja, ki ga on daje ne vem, kam, jaz pa financiram vse po spisku in sva med prepirom prišla do zaključka, da je Anžetu od rojstva do zdaj kupil medvedka, ki ga je prinesel v porodnišnico in zadnjič preprogo, ker sem mu zatežila, da nimam več denarja, pa mu ni bilo najbolj prav, kaj je tega trebauser posted image  in eno dudo, ker nisem imela drobiža. Drugega pa nič, ene škatle mleka, enega bodija, enega frutka, nič, on pravi, da pozabiuser posted image  Saj meni sploh ni problem kupit karkoli za Anžeta, samo pokrov mi dvigne, ko potem reče, kaj delam z denarjemuser posted image  Danes pa se gospod po nočni ob 2h vstane, poje kosilo, na sedežni gleda, kako jaz kuham, pospravljam, mečem v pomivalca, pobiram in likam perilo in se niti ne premakne, ampak le komentira, da lepo, da sem se enkrat odločila pospravit in zlikatuser posted image user posted image user posted image  ko se je Anže zbudil, ga je imel 10 minut v rokah, da sem dokončala, potem pa me vpraša, če moram še kaj naredit, da enih 15 minut ima še lahko malega, potem gre pa venuser posted image user posted image  in je šel ven. Fentala bi ga. Tako, da sem 99% za vse sama in potem je še užaljen, ker sem ob 10h zvečer koma, on pa bi user posted image . In tako sr... imamo vsaki dan, potem je en dan raj, potem pa spet isto. Za ****. Sem rekla, naj se v red spravi in malo razmisli, kaj dela nama oz. najini družinici, drugače enostavno ne bo šlo več. Zdaj pa reci, da nisem z razlogom jezna. Uf, sem se skašljala, je pasalo. Upam, da te nisem zamorila in da sta vidva že v kaj boljših odnosih, ker mene osebno take stvari ful bolijo...user posted image user posted image

mala pikica, nana in martinca, user posted image  za čvek, si kar predstavljam, kako ste se imele fajn, jaz komaj čakam spet kakšen čvekuser posted image user posted image

grem pod tuš, bo treba it kmalu spat, ker sem spet sama ponočiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.7.2008 21:54:57   
limma
Čez pol ure nam pa pride frajer od roletarstva zmerit za komarnike in zunanje žaluzije. Se bomo spet vrgli v stroške.

Sunny, midva bova pa kar okni zamenjala - v spalnici in otroški sobi (ostala sva lani, ko sva se preselila, ta so bila pa še kao ok, menjana pred kratkim), prav tako zaradi komarnikov in zun. žaluzij.
Upam, da ste nabavili hrano, pa lepo se imejte na morju... ne se kregat! user posted image user posted image

Manja - čestitke za zobek!

TRIŠ - kako je z Lano? Vam se pa res dogaja... upam, da je vse OK user posted image

vaney račke za v vodo iz naše mladosti imajo v Sparu. Sem jih danes kupila Neji in so prav lušne.

Hvala za info, jih grem jutri kupit user posted image

mala pikica - jaz bi tudi prišla na kak kos peciva (al pa dva), bi se rada zredila vsaj še 5 kg.. za na vrh pa še tri kiflje od Alfabete user posted image  

NIč, grem počasi spat. Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 758
1.7.2008 22:00:31   
limma
vaney - jaz sem prebrala tvoj roman, pa sploh ne morem verjet.. kaj mu pa je??? Daj enkrat Anžeta k mami za eno uro in naredi red -  mu povej, da tako več ne gre!!! Sem kar živčna.. ne bom mogla zaspat, ker bom nate mislila..... drži se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.7.2008 22:08:34   
katee
vaney user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ostala brez besed! Upam, da se pogovorita in da bo bolje!

mml: jaz sem jutri zjutraj oz. dopoldne brez avta, ker ga dragi rabi (drugi je še vedno na servisu in bo za plačat 4500€ user posted image ), tako, da mene ne bo.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.7.2008 22:18:46   
klepetka
nana, tudi vama s Klemnom hvala za čestike,pravi LAnauser posted image .Glede RR sem pa tud jaz brez komentarja.Pol naj bi bil pa vse samo moj računalnik krivuser posted image

mml, če imaš čas , potem lahko tudi jutri ,seveda. SAmo če vam ni ob npr. 10.30 prezgodaj, ker prej ne morem, po 12 pa tud ne?Povejte.Če ja, se lahko dobimo na "starem"mestu, al pa kje drugjeuser posted image

majra , tudi tebi hvala za čestitkeuser posted image
limma, vidve z Nežo sta imeli pa res aktiven danuser posted image
vaney,user posted image , amapk ti pa imaš živce, jeklene kot je že ena enkrat rekla.Mi verjameš, da imam kar solzne oči, ko sem tole prebrala?Ker jaz si res ne predstavljam, da bi bil moj tak.Jaz bi na tvojem mestu čimprej nekaj ukrenila, ker takole resnično ne bo moglo iti več,  ker tole se bo po moje samo še stopnjevalo.user posted image

sani , avtozic smo danes dobili;je pa rjav + rdeč + oranžni trakovi za privezat.Točno tak kot je bil na sliki.

ursalara, krasne slikce od krstauser posted image
triš, upam da je Lana, revica že boljeuser posted image user posted image user posted image

zdajle pa pošljem in samo upam , da se  mi spet tale RR ne opravičiuser posted image

SE kateri kaj sanja mogoče, zakaj ne morem posta skopirat?Sploh mi ga noče

< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.7.2008 22:20:16 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.7.2008 22:25:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

sunny, jaz bom pa najprej mojega v rit nabrcala, potem pa še tvojega

user posted image  user posted image  user posted image
Ta je pa dobra...

vaney,oprosti,jaz sem prebrala vse kar si napisala in sem postala zelo jezna, pa tudi nate,ker vse to skupaj že tako dolgo prenašaš.Ne obsojam te,vem da nisi kriva za tako stanje in da tvoj enostavno ne šljivi ne tebe in kar je najhuje,niti vajinega zlatega sončka.Meni se srce para,ko berem takšne zgodbe,če ti smem reči samo to,da jaz bi odšla,brez besed,ker jih je bilo že dovolj in preveč,samo spokala bi,pa čeprav bi ga imela še nevem kako rada in vse in četudi je oče tvojega otroka,a če nisi srečna z njim,potem tudi otroček ne bo,vsaj ne ko odraste.Moja dva sta se neprestano kregala in sem zelo trpela,ker sem imela oba rada in se nisem postavljala na nobeno stran,pa ni bilo takih težav kot pri tebi,na koncu sem ju lepo prosila,naj nehata in naj se prosim ločita.Od takrat sem imela mir in nič prepirov,pa nobenih misli,če se bosta danes spet kregala ali ne...prav strah me je bilo,kaj bo zvečer.Nekaj časa sta vse skrivala pred mano,a otrok ni slep in ne gluh,kmalu pa nista niti skrivala več,ker sta bila preveč jezna eden na drugega.Trpela sem pa samo jaz in nihče mi ne bo rekel,da bi mi bilo bolje če bi ostala skupak zaradi mene.Meni je bilo super in veliko lepše,ko sta šla vsak svojo pot,jaz se pa z obema vse od takrat odlično razumem in sem jima samo hvaležna.
Ne solim ti pameti,ampak tvoja zgodba in še vse predhodnje zgodbe,ki si nam jih zaupala,so me zelo razočarale in potrle,tako da je to moje mnenje in moja zgodba.Vem da trpiš in vem,kaj se v tebi dogaja.En del tebe bi odšel,a srček hoče,da se vse uredi in da premagate vse težave...a verjemi,da vedno in z vsakim to ne gre.
Ti boš pa najbolje vedela.Oprosti,morala sem biti iskrena s tabo,upam,da nisi huda.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 762
1.7.2008 22:26:21   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, tudi vama s Klemnom hvala za čestike,pravi LAnauser posted image .Glede RR sem pa tud jaz brez komentarja.Pol naj bi bil pa vse samo moj računalnik krivuser posted image  

Ja,a ne?????

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.7.2008 22:30:37   
klepetka
pozabila prej,
nana, krasen  avatar imašuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.7.2008 22:38:09   
Sunny Morning

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.7.2008 22:38:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
nana, krasen  avatar imašuser posted image

Meni se tudi dopade.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
1.7.2008 22:40:46   
Sunny Morning
vaney 1000 user posted image .
Medve se morava kdaj dobit in tele naše dejce oreng spluvat.user posted image  Bo takoj lažje.

Na morju bomo po vsej verjetnosti imeli internet, tako da se bom lahko oglasila in vam poslala morske pozdrave.

Grem, ker imam še nekaj za spakirat. Noč.

Neposredna povezava do sporočila: 767
1.7.2008 22:40:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

vaney,oprosti,jaz sem prebrala vse kar si napisala in sem postala zelo jezna, pa tudi nate,ker vse to skupaj že tako dolgo prenašaš.Ne obsojam te,vem da nisi kriva za tako stanje in da tvoj enostavno ne šljivi ne tebe in kar je najhuje,niti vajinega zlatega sončka.Meni se srce para,ko berem takšne zgodbe,če ti smem reči samo to,da jaz bi odšla,brez besed,ker jih je bilo že dovolj in preveč,samo spokala bi,pa čeprav bi ga imela še nevem kako rada in vse in četudi je oče tvojega otroka,a če nisi srečna z njim,potem tudi otroček ne bo,vsaj ne ko odraste.Moja dva sta se neprestano kregala in sem zelo trpela,ker sem imela oba rada in se nisem postavljala na nobeno stran,pa ni bilo takih težav kot pri tebi,na koncu sem ju lepo prosila,naj nehata in naj se prosim ločita.Od takrat sem imela mir in nič prepirov,pa nobenih misli,če se bosta danes spet kregala ali ne...prav strah me je bilo,kaj bo zvečer.Nekaj časa sta vse skrivala pred mano,a otrok ni slep in ne gluh,kmalu pa nista niti skrivala več,ker sta bila preveč jezna eden na drugega.Trpela sem pa samo jaz in nihče mi ne bo rekel,da bi mi bilo bolje če bi ostala skupak zaradi mene.Meni je bilo super in veliko lepše,ko sta šla vsak svojo pot,jaz se pa z obema vse od takrat odlično razumem in sem jima samo hvaležna.
Ne solim ti pameti,ampak tvoja zgodba in še vse predhodnje zgodbe,ki si nam jih zaupala,so me zelo razočarale in potrle,tako da je to moje mnenje in moja zgodba.Vem da trpiš in vem,kaj se v tebi dogaja.En del tebe bi odšel,a srček hoče,da se vse uredi in da premagate vse težave...a verjemi,da vedno in z vsakim to ne gre.
Ti boš pa najbolje vedela.Oprosti,morala sem biti iskrena s tabo,upam,da nisi huda.

To si pa zelo lepo napisala!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.7.2008 22:41:07   
nana35
Hvala,da ste pohvalile moj avatar,meni je tudi všeč,Klemenček se tako smejčka na postelji,da ni res.Seveda je pa on naš mali smeško,ker se zelo veliko smeje in je mali dobrovoljček.Hvala bogu.

Neposredna povezava do sporočila: 769
1.7.2008 22:42:52   
nana35
katee,hvala,moji spisi so bili vedno 5.Mislim,da sem si zaslužila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.7.2008 22:57:42   
katee
Punce moje drage, jaz grem počasi spat. Bom dragega nafehtala še za kakšno masažo, če mi bo uspelo.

Sunny, uživaj na morju.

Lepo noč vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.7.2008 23:10:04   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katee

To si pa zelo lepo napisala!!!

Se strinjam z napisanim in da si lepo napisala!
Vaney kaj naj rečem, pošiljam en kup user posted image user posted image , saj ni vse črno-belo,misli pozitivno, pomaga tudi ko veš, da nisi sam, da tvoje virtualne prijateljice mislijo nate in ti pošiljajo prijazne pozitivne misli!

Sunny uživaj na morju.
Nana res lep avatar!
Katee upam, da je masaža uspela - jaz tud mojga večkrat fehtam za masažo, tako paaašeee a ne?user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.7.2008 23:11:16   
katarinas

katee,hvala,moji spisi so bili vedno 5.Mislim,da sem si zaslužila.

Ja tudi danes si zaslužila petko, sem že zapisala v redovalnicouser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.7.2008 23:19:58   
katarinas
Sunny, si prav videla, ampak gremo šele to sobotouser posted image user posted image user posted image  Tako da boš ti prej ritko namočila v morje kot jazuser posted image user posted image

Samo moram pazit, da se ne bom preveč noter vrgla, ker lahko nastane cunami...user posted image user posted image user posted image

Le glej, da ne bo tud pri nas treslouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
1.7.2008 23:21:09   
katarinas
Ja nč, vidm da se sama s sabo pogovarjam...grem tud jaz počivat, Lara že počiva nekaj časa jaz pa v tale računalnik gledam namest da bi mela oči zaprteuser posted image  Lepo pančkajte vsi, otročki in mamice in se beremo jutri!!

Nočka

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?