mala pikica
|
Pecivo pečeno, še zlikati mi je uspelo pred temo na terasi, pa celo stuširana sem že Gašper se še je vmes zbudil, je pojedel pol flaške, potem še je trajalo pol ure, da je zaspal, zdaj pa upam, da bo noč mirna. IZVIRNO SPOROČILO: mml Mi smo bolj pozne sorte ...in po tem se lotiva Matica ...večinoma je to nekje okrog 23... Potem pa se jaz čudim, da tako dolgo spite. In skoraj zahtevam od Gašperja, da bi moral on tudi tako dolgo spati Zmešana mami Gašper ponavadi ob osmih že spi, zato pa je ob petih, pol šestih že buden. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Joj da ne bi bilo treba bit noseč Jaz bi takoj bila, samo ne bi rodila po devetih mesecih, ampak po 15 Jaz sem res uživala v nosečnosti. Zame je bilo to najlepše obdobje do sedaj katee kravel in hrbtno mi ravno ne diši najbolj Bom videla, kako bo šlo žabico. Danes je od začetka bolelo, potem pa je šlo nekako. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ mml ja nimam besed.Tole je skoraj kot naša vas .Ja ne vem kje sem prebrala da si v bloku in potem sem si predstavljala stolpnice v središču ljubljane .Kako si ljudje vse narišemo v glavah Se od prve do zadnje besede popolnoma strinjam s triš Pa tudi s sunny, da je to za ljubljano prav bogovsko koala končnoooo!!!! Super, da si spet z nami martinca bo čisto v redu okrog osmih, pol devetih. Če bom spala, me zbudita Šala mala, pri nas je to misija nemogoče Zdaj pa je avatar v redu Bom začela kasirat sunny najboljše da popatraš celo dolenjsko-belokranjsko zasedbo Če si upate, spečem dvonadstropno torto vijolične krave... jaz sem prav ko vidim v knjigicah vijolično kravo. Ne vem, če je milka podkupila ves svet, ali kaj Še sreča, da se tu in tam še najde kakšna normalna krava, da ne bo otrok mislil, da se je v zmešan svet narodil nana lep avatar Kakšen košček peciva boš pa ja pojedla, sicer bom jezna! Sem za vaju šla pečt Svečk še zaenkrat ne rabim, gre s kapalko kar fajn, imam pa zelo blizu lekarno. Vseeno hvala sani za prvi zobek!!! Mi še ga čakamo.... vaney še večkrat, ti samo pokliči Jaz vzamem dudo ven pri Gašperju, dam flaško noter, počakam, da vse poje, dam nazaj dudo in Gašper sploh ne ve, da se je kaj dogajalo. Recimo... triš za vse vas!!! Zdaj pa sem bila dolga Moram hitro stisnit ctrl+c, sicer bo piz Nočko vsem