anchy82
|
Ojla vse septembrske !!!! Že zeloooo dooolgooo se vam nisem oglasla, čeprav sem vas skušala vsak teden spremljati na RR kaj se vam kaj dogaja. Zdaj ko sem poročena - že več kot mesec je od čarobnega "da" - v novem stanovanju nimam ne računalnika, kaj šele interneta, zato vas berem, ko pridem domov na obisk. Pa dobro, da se nisem preselila kam daleč, tako da vas kar redno spremljam! Moja nosečnost poteka brez zapletov. Hvalabogu Počutim se odlično, že en mesec pa tudi delam na CSD-ju in morem rečt, da mi to paše, ker si ne predstavljam, da bi bila medtem, ko moj dragi mož dela, jaz skoz doma. Sej, če bi imela svoj avto, bi se že znašla... tak pa... Edina grozna nevšečnost je ta, da mi ful noge zatekajo... Vendar vem, da sem si za to tudi sama kriva, saj imava zdaj po poroki ful dela z urejanjem najinega stanovanja. Kuhinjo so nama že pripeljali, čakava le še monterja, da jo sestavi..potem bom pa kraljevala v najinem stanovanju... JUPI!!! Tudi mi2 veva, kaj bova imela... Čez dva meseca se nama bo pridružila ena majhna pupa, verjetno bo Ana. Kakšna imena so pa kaj vam všeč? Jaz sem bolj za tradicionalna Morem pa povedat, da imam vlki trebuh... Me je kar strah kaj še bo Zna ker pametnjakovič rečt "še malo, ne?!" In potem ko odgovorim, da ja...še dva meseca, ga oz. jo skor na rit vrže... In potem vidim tiste face...izbuli oči in reče "kaj?!!! Jaz sem pa mislil-a, da greš ta teden rodit" GGROOZZAA. Pač nosim bolj naprej. Raj pa vidim, da tak, kot pa v križu, ker potem bi bila širša kot večja Za našo malo pupo še nisva nič nabavla, razen ene tri pajacke. Tak, da naju čaka velik izdatek...rabva pojtlco, vozek, lupinico....vse,vse, vse. Najprej greva po pojtlco pa vozek. Komaj čakam!!! Ve imate že vse pripravljeno? Še malo za v seznam... Naslednji pregled imam 16.07. in komaj čakam že september! Uživajte, noge počivajte, pa na hladnem se držte!
|