|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
30.6.2008 23:49:15   
KAHLO
Oj pupe!!!

zdaj bi v am pa lahko napisala en cel roman....ampak sem tako fuč da bom kr na kratko naštelauser posted image user posted image user posted image

Na morju sva bila dobre tri dni pol sva pa švignila domov ker so nama sporočili, da je najino stanovanje čist pr finišu,  tako da zdaj že dobre 3 dni čistiva, pakirava, seliva, ampak najlepše je pa to da imava končno svoj king size posteljo.....ampak ne boste verjele, jaz nekak ne najdem pravega položaja se počutim čist izgubljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
drgače pa sem maksimalno zadovolna da imava končno svoj domek, jutri bom nama spekla kolačke, pol greva malo za voziček pogledat......še nisva nič za pupo nabavla, razen to kar sva dobila, in nekaj cunjic......prvo mava pač namen s stanovanji sfiniširat, da se pol posvetiva najini divjakniji....

mala mi tako dela po trebuhu, da me včasih od teh bolečih brc kar meče, zgleda da ma zmeraj manj prostora in konkretno čutim vsak njen premik.....še zmeraj se pa najraje stistne na desno stran in tam korenito vztraja, tako da mi druga ne preostane kot da ležim na levem boku!!! ta je že ves obrablen revčekuser posted image user posted image user posted image

Upam da ste vse vredu, mam kr nekaj štofa za prebrat.......ampak se mi danes res več ne dauser posted image user posted image  ker sem čist user posted image

skratka mi se imamo vredu in uživamo, malo nas ta vročina muči, meni so celo začele noge zatekat a ni neke sile, sicer pa tud nevem al mi zatekajo zarad vročine al pa zato k sem toliko na nogah in te stopnice v četrti štuk mi tud dajo dobro kondicije!!user posted image  se še jutri kaj oglasim!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
1.7.2008 7:32:55   
taja1235
Cao pupe,    evo user posted image user posted image user posted image  da se mal zbudite...user posted image

vidm da tko al drgac uzivate, z rahlimi problemcki ali pa tudi ne no sej to so vse del nosecnosti,
meni pa vcasih busi tok otrdi da ni res...no tud mene noge zjutri tok bolijo k vstanem, tko da si zdej
preden grem v sluzbo za par minut nardim kopel pa je prec bolse..drgac pa ful tezje spim...
pa zmatrana sm tud js..

no js sm v 28. tednu mam +4 kile obseg busija pa 90cm....pa mi je rekla ginek da prou fajn zgledam..
jem jem sam kilce ne grejo nc gor...

A gre katera dns v MŠ???? Kdaj??? Js grem ob 18ih po sluzbi seveda...

Zdej pa šibam delat..se mogoče s katero vidmo dns zvecer...papa****

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
1.7.2008 7:54:36   
Lara Croft
A zdej morm pa it delat, al kaj? O komu se da.....uufaaaaaaaaaauser posted image

Ta dva dni na morju, so se mi moje joške čist pozdravle.... no, danes me pa spet vse srbi.... porka špinača...user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
1.7.2008 11:23:41   
pf
Pozdravljene.
Lara Croft me veseli, da si se imela lepo na morju. Superca.
No vidiš Kahlo:"Kdor čaka, dočaka." Fajn, da ste končno vse porihtali.
Meta lep voziček imaš, praznega pa raje res nikar ne vozi, da nebo kdo mislil, da si ubrisana.user posted image user posted image user posted image Je pa ful dobra barva.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
1.7.2008 11:36:34   
anchy82
Ojla vse septembrske user posted image !!!!

Že zeloooo dooolgooo se vam nisem oglasla, čeprav sem vas skušala vsak teden spremljati na RR kaj se vam kaj dogaja. Zdaj ko sem poročena - že več kot mesec je od čarobnega "da"user posted image  - v novem stanovanju nimam ne računalnika, kaj šele interneta, zato vas berem, ko pridem domov na obisk. Pa dobro, da se nisem preselila kam daleč, tako da vas kar redno spremljam!
Moja nosečnost poteka brez zapletov. Hvalaboguuser posted image user posted image user posted image  Počutim se odlično, že en mesec pa tudi delam na CSD-ju in morem rečt, da mi to paše, ker si ne predstavljam, da bi bila medtem, ko moj dragi mož dela, jaz skoz doma. user posted image  Sej, če bi imela svoj avto, bi se že znašla... tak pa...
Edina grozna nevšečnost je ta, da mi ful noge zatekajo... Vendar vem, da sem si za to tudi sama kriva, saj imava zdaj po poroki ful dela z urejanjem najinega stanovanja. Kuhinjo so nama že pripeljali, čakava le še monterja, da jo sestavi..potem bom pa kraljevala v najinem stanovanju... JUPI!!!user posted image user posted image

Tudi mi2 veva, kaj bova imela... Čez dva meseca se nama bo pridružila ena majhna pupa, verjetno bo Ana. Kakšna imena so pa kaj vam všeč? Jaz sem bolj za tradicionalnauser posted image
Morem pa povedat, da imam  vlki trebuh... Me je kar strah kaj še bouser posted image  Zna ker pametnjakovič rečt "še malo, ne?!" In potem ko odgovorim, da ja...še dva meseca, ga oz. jo skor na rit vrže... In potem vidim tiste face...izbuli oči in reče "kaj?!!! Jaz sem pa mislil-a, da greš ta teden rodit" GGROOZZAA. Pač nosim bolj naprej. Raj pa vidim, da tak, kot pa v križu, ker potem bi bila širša kot večjauser posted image user posted image user posted image
Za našo malo pupo še nisva nič nabavla, razen ene tri pajacke. Tak, da naju čaka velik izdatek...rabva pojtlco, vozek, lupinico....vse,vse, vse. Najprej greva po pojtlco pa vozek. Komaj čakam!!! Ve imate že vse pripravljeno?

Še malo za v seznam... Naslednji pregled imam 16.07. in komaj čakam že september!

Uživajte, noge počivajte, pa na hladnem se držte!

Neposredna povezava do sporočila: 2305
1.7.2008 12:19:38   
*bubi*
Berem, da se imate lepo user posted image

jaz že komaj čakam ta dopust. Pa saj se nimam kaj bat, september bo 123 tukaj. Če so lahko do zdaj počitnice vedno tak (pre)hitro minile, ne vem, zakaj letos ne bi user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
1.7.2008 12:24:57   
ključek
se še jutri kaj oglasim!!

te čakam..............user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
1.7.2008 13:27:53   
arabela*
oila babike.
Jaz pa sem nazaj iz mesta.Kar gre sedaj,ko se je malo pooblačilo.Ma danes sem zasledila enih par konkretnih pogledov,ki se niso mogli upreti mojemu buhu.Jao,znorim,ko nekdo tako bulji vame.
Sem hodila v laboratorij.Sicer bi morala bit tešča,pa sem pojedla zjutraj pol štručke in kavo sem spila.Mislite,da bo kaj narobe??user posted image pomoje naj nebi bilo.
Potem pa sem malečko še malo na igrala peljalav hladen City,zunaj itak ni preveč priporočljivouser posted image ,nato na vellik sladoled,potem pa sem si privoščila še dve novi luknjici v uho.user posted image
Zdaj pa grem malo pospravit,pa kuhat.To pa najraje delamuser posted image
Bubi,še malo,ja pa boš ti tud uživala vse štiri v zrak.
Anchy82,pozdravljena.Moram pripomnit,da je ime Ana zelo lepo,vsaj meni.Glede trebuha pa mene tud jezi,ko so mi pred mesecem vsi govorili,da ga nič nimam,sedaj pa se zgrozijo,ko rečem,da še imam dva meseca.Ja kaj čemo,tisti ki smo bolj med suhimi,pač kažemo velik trebuh.Pa saj nebo večnouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.7.2008 13:29:24 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
1.7.2008 13:29:21   
amor real
Ciao!

Za vse tiste, ki ste me spraševale kaj je bilo kolegici, ki je rodila v 31. tednu, naj vam povem, da je imela preklampsijo (upam, da se tako napiše user posted image ), se ji je pa razvila na hitro, par dni je bila malček otečena in potem že akcija. Ona in user posted image  sta o.k.. Rodila je s CR.

KONČNO imam v petek zagovor diplomskega dela user posted image . Tako bo najin Pikec imel oba starša z diplomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
1.7.2008 13:58:56   
pf
Anchy no vidiš kak je fajn, ko gre vse po planu, saj tudi za otročka še bosta nabavila, ker vse naenkrat pa res ne gre. Je pa Ana ful lepo ime, naša pupa bo Lana.
Saraya zdaj si me sploh spomnila, da nisem celo večnost že nosila uhanov in da bi jih kdaj lahko dala gor.
Amor real važno, da sta kolegica in bebica ok. Držim pesti za zagovor v petek.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
1.7.2008 14:14:18   
gloria
lep morski pozdrav punce.....bilo je čudovito da bi še kr podaljšala....morem pa priznat da sem glih pravi trenutek izkoristila za morje ker sem čist drugače prenašala vročino zdej ko sem noseča.....sem se pa en večer dobila z eno punco ko smo bile skupi v postopku za ivf in smo se kr fajn naklepetale...

Prejšnji torek sem imela v lj.pregled(kontrola rasti zaradi toxo) in HB je spet pokazalo da je otrok uredu in da ni znakov toxe....upam da bo tak tudi pol ko se rodi....edino kaj je da mam mal preveč plodovnice in bo se na naslednjem pregledu vidlo če bi se slučajen večala....to pa pomeni prezgodnji porod,sam mi je rekla da za zdej ni kritično da se ni za sekirat...pogledala mi je noge in je vse ok nobenga zatekanja,mali je pa že obrnjen z glavico doluser posted image user posted image user posted image ....naslednji pregled imam 16.7.pridobila pa sem 8.5 kg....zdej morem še drug teden dati kri in vodo pa še papirje za porodniško odnest....postlica juter pride počasi tud voziček in previjalna pol pa še par sitnic in bomo prštiman za bebico....zdej mal gledam slikce za sobico in komi čakam da jo začnem rihtat....
...brala še nisem kaj ste napisale upam da same lepe stvari me je pa presenetlo da že augustovke rojevajouser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
1.7.2008 14:19:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,zakaj pa komaj avgusta??

ker gre od čez 14 dni na dopust,pa ga 1 mesec ni....., če bi bilo kaj je rekel, da naj pridem prej,  samo pač njega ne bo....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
1.7.2008 14:19:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

naslednji pregled imam 11.8 ....ja prav ste prebrale..... avgusta ....

A gre G na dopust? Jaz imam tudi zaradi tega naslednji pregled šele 15. julija (prej pa 6.6.).

ja, gre na dopust...vedno za 1 mesec....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
1.7.2008 14:23:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meta lep voziček imaš, praznega pa raje res nikar ne vozi, da nebo kdo mislil, da si ubrisana.user posted image user posted image user posted image Je pa ful dobra barva.

.... to so si po moje mislili včeraj naš sosedje ,ko sem pripeljala voziček domov, pa ga je pol pikec malo vozil po dvorišču....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
1.7.2008 14:24:03   
ključek
fishi, šibate pol na morje???

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
1.7.2008 14:27:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Morem pa povedat, da imam  vlki trebuh... Me je kar strah kaj še bouser posted image  Zna ker pametnjakovič rečt "še malo, ne?!" In potem ko odgovorim, da ja...še dva meseca, ga oz. jo skor na rit vrže... In potem vidim tiste face...izbuli oči in reče "kaj?!!! Jaz sem pa mislil-a, da greš ta teden rodit" GGROOZZAA. Pač nosim bolj naprej. Raj pa vidim, da tak, kot pa v križu, ker potem bi bila širša kot večjauser posted image user posted image user posted image

...poznam to.... me je ravno včeraj spet en vprašal..kako dolgo še...pa jaz dva meseca...pa spet on...pol pa bosta sigurno dva....pa spet jaz...ne eden bo...pa on... ja pol bo pa velikuser posted image .......... 

....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
1.7.2008 14:30:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Tudi mi2 veva, kaj bova imela... Čez dva meseca se nama bo pridružila ena majhna pupa, verjetno bo Ana.

...Ana je bila tudi pri nas v igri, samo zdaj ji je nekaj zraslouser posted image ..pa ni več.....

...mi je pa ful lepo ime.....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
1.7.2008 14:35:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

lep morski pozdrav punce.....bilo je čudovito da bi še kr podaljšala....morem pa priznat da sem glih pravi trenutek izkoristila za morje ker sem čist drugače prenašala vročino zdej ko sem noseča.....sem se pa en večer dobila z eno punco ko smo bile skupi v postopku za ivf in smo se kr fajn naklepetale...

Prejšnji torek sem imela v lj.pregled(kontrola rasti zaradi toxo) in HB je spet pokazalo da je otrok uredu in da ni znakov toxe....upam da bo tak tudi pol ko se rodi....edino kaj je da mam mal preveč plodovnice in bo se na naslednjem pregledu vidlo če bi se slučajen večala....to pa pomeni prezgodnji porod,sam mi je rekla da za zdej ni kritično da se ni za sekirat...pogledala mi je noge in je vse ok nobenga zatekanja,mali je pa že obrnjen z glavico doluser posted image user posted image user posted image ....naslednji pregled imam 16.7.pridobila pa sem 8.5 kg....zdej morem še drug teden dati kri in vodo pa še papirje za porodniško odnest....postlica juter pride počasi tud voziček in previjalna pol pa še par sitnic in bomo prštiman za bebico....zdej mal gledam slikce za sobico in komi čakam da jo začnem rihtat....
...brala še nisem kaj ste napisale upam da same lepe stvari me je pa presenetlo da že augustovke rojevajouser posted image ...

......dobrodošla nazaj.......
....z bebico je itak vse v redu, samo spomni se Nine in njenegas pikeca.... veliko hrupa za prazen nič.....

Jaz pa imam pregled komaj 11.8.user posted image , za UZ pa sploh ne vem ali mi ga bo še delal.... mi samo poslušamo srčka, merimo trebuh in vaginalno preverimo, če je še vse zaprto.....  in to je to....  Je pa tudi naš z glavico obrnjen navzdol...mislim, da že kar cel čas....
imaš kako slikico? 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
1.7.2008 14:37:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

fishi, šibate pol na morje???

...iz sobote na nedeljo.....prej ne moremo zaradi user posted image , pa moja starša sta zdaj doli in sem jaz v.d. za vse v in okrog hišeuser posted image ....

Kaj že čakaš na Trojanah? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
1.7.2008 14:38:05   
gold fish
...grem pod tuš,ker mi je tak vroče, da me bo kap....

Neposredna povezava do sporočila: 2320
1.7.2008 14:39:37   
gloria
Ribica zdej jo nisem dobila....na prejšnjem pa ampak ne vidi se več vse tako lepo gor kot na začetku....jaz mam pa res to srečo da mi moj gin.pri vsakem pregledu nardi uz....

Neposredna povezava do sporočila: 2321
1.7.2008 14:46:40   
Tejchy
Ojla punce!

Mam malo manj časa, ker uvajam "novo sodelavko" oz. mojo nadomestilo... in to kr svojo sestro user posted image  user posted image  user posted image  .. tak da se ful nimam časa javljat... mi bo kr mineval zdjle čas tko v službi, ko ne bom več sama...

Jao punce... kolk se vi malo redite... js sem pridelala celih 15kg user posted image  user posted image  ... in 98 cm obsega trebuščka... Itak pa valda vsak, ki ga srečam na cesti prvo v trebuh pogleda... očitno so/smo ljudje pač tko navajeni.... js tud opazim vsako user posted image  in se obrnem za vsakim vozičkom... tko da... taki smo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... če smo pa tko lepe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Nič.. grem še malo delat.. se še zvečer malo javim, če bo čas...
uživajte v senčki ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
1.7.2008 15:15:58   
Lara Croft
15 kil? Ajuto....user posted image .... Ma tebi se itak nič ne pozna, ki si suhica....

Jaz sem se 6 kg zredila.... pa se mi zdi preveč.... se kr zalita počutim.... roke, rame, rebrca.... v rit in stegna tud malo... ma bolj me čudi ostalo, ki ponavadi se tja nikoli ne zredim.... vse gre samo v rit...

No, sej sem vesela, da je tokrat drugače.... v rit težko shujšam.... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
1.7.2008 15:41:14   
bark
Tudi mi smo zjutraj dobro opravili na pregleduuser posted image .
Mi je pa kr UZ delala.Sem bla kr vesela.user posted image Pa prosila sem ,če lahko dobim kakšno slikco in sem jo. Tako z glavco.
Je pa tudi naš otroček že z glavico navzdol obrnjen in je rekla,da pri prvorodkah navadno tko tudi ostane. Pa srček je tudi lepo bil.user posted image Je pa rekla G, da je naš dojenček bolj suhcene sorte, saj tehta cca. 1370g (jaz pa sem stopila v 30. teden). In pol sem rekla,da bo to verjetno po očiju,ki je bolj suhe sorte in je G takoj dodala, da verjetno kr po obeh. Sam zdej me pa vsi kregajo, da premalo jem, pa da moram bolj. Pa jim sam dopovedujem, da iz dveh suhih ljudi, težko pride ven 100 kilski otrokuser posted image user posted image .
Pol sem pa še vrašala,če ni potrebno vsem nosečnicam na pregled za glukozo. Je rekla,da sicer ne.Pol me je pa vprašala kolk sem stara in pol je rekla,da me bo pa za vsak slučaj vseeno dala-tko da grem jutri zjutraj ob 8h na Polikliniko pit cukrano vodouser posted image . A mogoče katera ve, kje točno na Poliklliniki je to?
Drugače spol ostaja isti....ampak za vas ostaja skrivnostuser posted image

A ja, naslednji pregled pa imam šele 11.08. Gold fish poglej, obe sva imeli danes pregled in obe imava naslednjega na isti dan.

Drugače sem pa tudi jaz privrženka šotorjenja in tudi zadnjič sem se kr dobro znašla v šotoru 4 dni. Za vikend pa spet gremo. Sam je pa res, da mi je boljše spat doma na vodni postelji.

Nč, grem še mal delat. Tele štiri dni šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.7.2008 15:58:32   
taja1235

boga bark...js sm sla pit to cukrano vodo kr v ZD tam kjer mam ginekol....

zdej pa sibam mal v soping...pol ob sestih pa v Materinsko Šolo v LJ v porodnišnico...
me prou zanima kok nas bo..sami busiji na kupu  user posted image  user posted image  user posted image

papa...uzivajte

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.