Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:59:54
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Šola od Pajac (v bistvu po knjigi Spi, dete spi) in Pantleyeve sta čisto različni, ta prva je z jokom, ta druga pa ne. Meni ta druga zaenkrat ni pomagala. Joj dobre ste, da ste se lahko šle to metodo. Jaz še vedno nimam moči, da bi jo probala. a z jokom si že poskusila? Ne, čeprav včasih ko jaz zvečer ne morem več in ga ima moj, pa se potem kar dere in dere, pa itak ne neha. No ene 2x mu je potem po ne vem kolikem času zaspal v sede na kavču. Pa kako naj ga pustim ko je že tako ful vroče in je potem po 5 minutah premočen čisto z bodijem vred.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:00:08
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy POnoči pa smo imeli žurko (zato sedajle visim na RR-ju, ker se mi nič ne ljubi). Gašper se je jokal, ker ga je bolelo koleno, pa je s tem prebudil Miha, ta pa potem ni mogel zaspati nazaj, ker je imel zamašen nosek in malo vročine, pa je potem 2 uri žuriral. Pokonci je bil, jasno, tako kot vsak dan ob 5.30. oo vidim, da ste tud vi taki srečneži Aha. Saj mi sicer kar odgovarja to, a danes ne ravno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Že??? Pa saj si komaj izvedela, da si noseča. Joj, koliko se je meni vedno vleklo do 12 tedna. Ko pa je katera druga noseča, se mi zdi, da pa je to tik-tak. ja kako je to smešn ...jst sem tud komaj čakala NS... Jumpy, vi boste pa kmalu 1. rojstni dan praznovali Jap. Lepo, da si se spomnila. Itak ...smo julijčki v manjšini in sem si zapomnila ...Jst tudi lahko rečem, da bomo ta mesec stari 1 leto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:00:34
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Bogica Saj jaz te čist razumem A si imela že kakšen pregled? Jaz imam danes teden NS..... Mam kr pozn prvi pregled, šele 14.7. Je moj G na dopustu, prej me pa ni hotla dat, da ne bi blo kej prekmal slučajn. Sej mi je tko boljš. Ti pa vem da me razumeš, sam pr teb je še huj kokr si pisala. Sam pr men se je šele zdej dobr začel, šele kak teden. Pa kok je to težko skrivat če živiš doma pa če nč ne vejo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:02:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi trije smo šli danes za spremembo kar ven na zajtrk. Smo obirali maline, gozdne jagode, kosmulje in ribez. Njam. To bi bilo pa tudi zame nekaj. Jaz še vedno ne morem preboleti, da letos nimamo nič češenj. Gor jih je bilo vse skupaj enih 20 kom. Je ful cvetela pa je potem vse dol padlo. Jaz jih pa obožujem, ko hodiš pod češnjo in jih nabiraš ter direktno v usta daješ. Ja, tud v Smledniku jih ni nč, je tud baje ful lepo cvetela, zdej pa nič, velik nič!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Šola od Pajac (v bistvu po knjigi Spi, dete spi) in Pantleyeve sta čisto različni, ta prva je z jokom, ta druga pa ne. Meni ta druga zaenkrat ni pomagala. Joj dobre ste, da ste se lahko šle to metodo. Jaz še vedno nimam moči, da bi jo probala. a z jokom si že poskusila? Ne, čeprav včasih ko jaz zvečer ne morem več in ga ima moj, pa se potem kar dere in dere, pa itak ne neha. No ene 2x mu je potem po ne vem kolikem času zaspal v sede na kavču. Pa kako naj ga pustim ko je že tako ful vroče in je potem po 5 minutah premočen čisto z bodijem vred. Da ne boš mislila, da pametujem, sploh ne . Samo zanimalo me je... Si ne predstavljam kako je to naprono zate in mi na pamet ne pride, da bi pametovala...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:05:31
|
|
|
|
zalenka
|
jutrčka mi smo spali od 21.30 do 7.30. no jaz sem šla spat ob polnoči, ampak naspala sem se pa ful. ob 6h k se je moj odpravljal v službo sm kr gledala zakaj se nitka ne zbudi, pa je še kr potegnila do 7.30. zdele je pa pri babici in uživa, mene pa čaka pospravljanje, obiranje ribeza in malin in kopanje krompirja. pa nič od tega se mi ne da, ker je že tako vroče SŽ vse NAJ NAJ poopsika Tjaška je res cuker za pojest. prav pozira damica mala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika, ti delaš na Vzajemni ane? Verjetn si morm jst uredit zavarovanje za tujino, ker greva v London? Kako pa to poteka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala zalenka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:07:08
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Bogica Saj jaz te čist razumem A si imela že kakšen pregled? Jaz imam danes teden NS..... Mam kr pozn prvi pregled, šele 14.7. Je moj G na dopustu, prej me pa ni hotla dat, da ne bi blo kej prekmal slučajn. Sej mi je tko boljš. Ti pa vem da me razumeš, sam pr teb je še huj kokr si pisala. Sam pr men se je šele zdej dobr začel, šele kak teden. Pa kok je to težko skrivat če živiš doma pa če nč ne vejo. Hvala za lepe želje moja soimenjakinja Saj jaz sem tudi do začetka slabosti skrivala, potem pa ni več šlo. No povedala sva v 9t staršem in bratom ter sestram, sam sva zabičala, da ne smejo še nič se pohvalit..... Ker vidi se mi tudi še nič......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:07:09
|
|
|
|
Talika19
|
Sončni žarek, sorry, včeraj sem ti že začela pisat o morju, pa se mi je Mark tako drl, da nisem mogla nič narest cel dan. Mi smo bili tukaj na morju, naselje Špadiči malo stran od Poreča. Apartma je kar velik, nič posebnega glede opreme, ima posebej spalnico, kopalnico, potem pa skupni prostor za dnevno sobo in kuhinjo. Zunaj je pa terasa. Do plaže je 500m, kar sploh ni veliko. Mene je edino motilo, ker je zraven cesta in je ful prometa, tako, da zelo ropota. Mi pač nismo navajeni takšnega ropota. Plaža je bila meni všeč, ker je dosti naravne sence in spodaj ful lepa travica. Edino ni mi pa všeč, ker je skoraj ves del dostopa do vode betoniran. Zdej ko se še ne kopa toliko se mi je zdelo to čisto ok, potem pa najbrž ne bo več fajn. Za sprehajat je pa ful veliko možnosti, ker je speljala potka čisto do Zelene Lagune, kar je cca. 5km v eno smer, pa dosti je po senci. Nekaj slikic: Plaža kjer smo bili: Apartma-dnevni prostor: Drugih nekih pametnih slikic pa nimam, da bi se apartma lepše videl. Mi smo dali 270 eur za 1 teden. Če te bo zanimalo, ti lahko dam kontakt od te gospe in se lahko direktno z njimi zmeniš. Midva sva drugače to rezervirala preko agencije raca. Meni se zdi od Zalenke varianta carska, edino predaleč. Mi smo morali že do Poreča naresti en daljši postanek, ker Mark več kot 2 uri ne zdrži v avtu. Do dol bi se vozili cel dan s takim tempom.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:08:07
|
|
|
|
Jumpy
|
Talika - jaz bi že davno kapitulirala, če bi bila na tvojem mestu. Mene take stvari hitro iz tira spravijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:09:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Šola od Pajac (v bistvu po knjigi Spi, dete spi) in Pantleyeve sta čisto različni, ta prva je z jokom, ta druga pa ne. Meni ta druga zaenkrat ni pomagala. Joj dobre ste, da ste se lahko šle to metodo. Jaz še vedno nimam moči, da bi jo probala. a z jokom si že poskusila? Ne, čeprav včasih ko jaz zvečer ne morem več in ga ima moj, pa se potem kar dere in dere, pa itak ne neha. No ene 2x mu je potem po ne vem kolikem času zaspal v sede na kavču. Pa kako naj ga pustim ko je že tako ful vroče in je potem po 5 minutah premočen čisto z bodijem vred. Da ne boš mislila, da pametujem, sploh ne . Samo zanimalo me je... Si ne predstavljam kako je to naprono zate in mi na pamet ne pride, da bi pametovala... Saj nisem tako mislila, da pametuješ, sama sebe v bistvu ne morem v to prepričat, čeprav mi počasi že ful potrpljenja zmanjkuje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:11:21
|
|
|
|
Antilopa
|
Sončni žarek... vse najboljše
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Talika - jaz bi že davno kapitulirala, če bi bila na tvojem mestu. Mene take stvari hitro iz tira spravijo. mene tudi, priznam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:12:17
|
|
|
|
Jumpy
|
Ravno zato, ker naši pikci niso vajeni daljših voženj, mi hodimo v Izolo. Blizu je, naše trgovine, naš denar, naše zdravstvo. Svinjska voda. Svinjska gužva.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:12:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, ti delaš na Vzajemni ane? Verjetn si morm jst uredit zavarovanje za tujino, ker greva v London? Kako pa to poteka? Ja. To si ga kar zrihtaj, nikoli ne veš, kdaj ga boš rabil. Lahko ga skleneš tukaj in plačaš s kartico ali Moneto. Čisto enostavno. Če ti kaj ne bo jasno, pa mi napiši. Kaj več o zavarovanju pa si lahko prebereš tukaj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:12:29
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Talika hvala Joj, si se pa res potrudila z opisom......... Jaz tudi nebi šla predaleč, ker nikoli ne veš........ Jaz imam pa en predlog zate- da pridete vi k nam za kakšen vikend, kaj pa če bo Mark pri nas dobro spal? Tudi Anita je podrla vse tabuje...... Jo je bilo prav veselje gledat, kako je uživala v bazenčku Eva pa je pogruntala, da ji je lepše če stoji, kot pa na vseh štirih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:13:59
|
|
|
|
Antilopa
|
Poopsika, jaz bi te tudi prosila za geslo, da vidim tvojo princesko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, ti delaš na Vzajemni ane? Verjetn si morm jst uredit zavarovanje za tujino, ker greva v London? Kako pa to poteka? Ja. To si ga kar zrihtaj, nikoli ne veš, kdaj ga boš rabil. Lahko ga skleneš tukaj in plačaš s kartico ali Moneto. Čisto enostavno. Če ti kaj ne bo jasno, pa mi napiši. Kaj več o zavarovanju pa si lahko prebereš tukaj. talika, hvala bom zdjle prebrala kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:15:29
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sončni žarek, sorry, včeraj sem ti že začela pisat o morju, pa se mi je Mark tako drl, da nisem mogla nič narest cel dan. Mi smo bili tukaj na morju, naselje Špadiči malo stran od Poreča. Apartma je kar velik, nič posebnega glede opreme, ima posebej spalnico, kopalnico, potem pa skupni prostor za dnevno sobo in kuhinjo. Zunaj je pa terasa. Do plaže je 500m, kar sploh ni veliko. Mene je edino motilo, ker je zraven cesta in je ful prometa, tako, da zelo ropota. Mi pač nismo navajeni takšnega ropota. Plaža je bila meni všeč, ker je dosti naravne sence in spodaj ful lepa travica. Edino ni mi pa všeč, ker je skoraj ves del dostopa do vode betoniran. Zdej ko se še ne kopa toliko se mi je zdelo to čisto ok, potem pa najbrž ne bo več fajn. Za sprehajat je pa ful veliko možnosti, ker je speljala potka čisto do Zelene Lagune, kar je cca. 5km v eno smer, pa dosti je po senci. Nekaj slikic: Plaža kjer smo bili: Apartma-dnevni prostor: Drugih nekih pametnih slikic pa nimam, da bi se apartma lepše videl. Mi smo dali 270 eur za 1 teden. Če te bo zanimalo, ti lahko dam kontakt od te gospe in se lahko direktno z njimi zmeniš. Midva sva drugače to rezervirala preko agencije raca. Meni se zdi od Zalenke varianta carska, edino predaleč. Mi smo morali že do Poreča naresti en daljši postanek, ker Mark več kot 2 uri ne zdrži v avtu. Do dol bi se vozili cel dan s takim tempom. talika ful je lepo. midva sva pa kr navajena da greva vedno nižje od splita. že kr nekaj let. glede vožnje je tudi mene skrbelo, ampak je blo super, ker štartali smo ob 2.30 ponoči in sem jo samo iz posteljice prestavila v sedež. za nazaj pa smo štartali ob 19.30 in je zaspala in spala, domov smo prišli ob 1h ponoči in sem jo samo nesla v posteljico. skratka BP. čez dan pa tudi nitka ne bi zdržala. sedaj o smo bili na štajerskem in smo gor vozili dobre 3 urce (prikolica in gužva na avtocesti) je ravno zdržala, več pa že ne bi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:15:37
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika hvala Joj, si se pa res potrudila z opisom......... Jaz tudi nebi šla predaleč, ker nikoli ne veš........ Jaz imam pa en predlog zate- da pridete vi k nam za kakšen vikend, kaj pa če bo Mark pri nas dobro spal? Tudi Anita je podrla vse tabuje...... Jo je bilo prav veselje gledat, kako je uživala v bazenčku Eva pa je pogruntala, da ji je lepše če stoji, kot pa na vseh štirih Ja, jaz sem tudi ful ziheraš glede takih stvari. Sem raje bližje Sloveniji, da lahko pridem hitro do Izole, če bi bilo treba. Izlet k vam bi bila pa zanimiva izkušnja. Mogoče bi pa res spal, čeprav zdej smo ugotovili, da ko je drugje, je še slabše. Nimam žoge, da bi ga na njej uspavala, pa vse je drugače in ga kar zmoti.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:16:10
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopsika- je pravi cuker tale vajina Tjaša Geslo pa sem jaz najprej probala sladoled (ker si napisala včeraj, da imša to zelo rada).....no sem bila blizu Zalenka- veš, ti si pa včeraj mal pretirava z opisom nedelje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:17:55
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika ful je lepo. midva sva pa kr navajena da greva vedno nižje od splita. že kr nekaj let. glede vožnje je tudi mene skrbelo, ampak je blo super, ker štartali smo ob 2.30 ponoči in sem jo samo iz posteljice prestavila v sedež. za nazaj pa smo štartali ob 19.30 in je zaspala in spala, domov smo prišli ob 1h ponoči in sem jo samo nesla v posteljico. skratka BP. čez dan pa tudi nitka ne bi zdržala. sedaj o smo bili na štajerskem in smo gor vozili dobre 3 urce (prikolica in gužva na avtocesti) je ravno zdržala, več pa že ne bi. Saj ti verjamem. Jaz sem tudi včasih hodila nižje, sem bila že na ful različnih koncih. Mogoče drugo leto, ko bo Mark že večji, samo, če bo pa že kateri nov na poti, pa spet ne. No potem pa še eno leto kasneje. Te bom pobarala takrat za kontakt. Koliko pa ste dali za apartma?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 9:19:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika hvala Joj, si se pa res potrudila z opisom......... Jaz tudi nebi šla predaleč, ker nikoli ne veš........ Jaz imam pa en predlog zate- da pridete vi k nam za kakšen vikend, kaj pa če bo Mark pri nas dobro spal? Tudi Anita je podrla vse tabuje...... Jo je bilo prav veselje gledat, kako je uživala v bazenčku Eva pa je pogruntala, da ji je lepše če stoji, kot pa na vseh štirih ja to pa res ni slaba ideja. to kar si napisala SŽ je čista resnica. tudi bazenček se ji je tam čist zarolal. mislim saj je doma tudi uživala, ampak ne tako kot tam. včeraj pa je nisem mogla več iz vode spravit . jaz mislim da je to prekmurska klima, ali pa maste termalno vodo, ki tako vpliva SŽ še enkrat hvala za vse. moj je včeraj rekel zvečer, daj se ji še enkrat zahvali za vse. res je bilo super jaz pa nisem vedela od začetka ali starši vejo ali ne za nosečnost, pa sem bila raje kr tiho. ampak tebi se vidi da si nosečka - kar siješ od sreče
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?