Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:43:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Poopsi, Tjaša je pa tok kjuti, pa ful luškane slikce. Res sta jo dobr ujela, pa ful hudi komentarji. Men je Tjaša že tko al tko ful luškana k ma take nežne učke hvala birdy . če so ti Tjašine učle ušeč, pol ti je tud Tjašin oči všeč đouk, da ne boš resn uzela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:45:45
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Dobro jutro drage avgustovke Evo, pa smo spet 1leto starejši .........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. bogica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dobro jutro drage avgustovke Evo, pa smo spet 1leto starejši ......... a maš brzdej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:47:29
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dobro jutro drage avgustovke Evo, pa smo spet 1leto starejši ......... Vse najboljše SŽ!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:48:20
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Bogica Saj jaz te čist razumem A si imela že kakšen pregled? Jaz imam danes teden NS.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:49:21
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dobro jutro drage avgustovke Evo, pa smo spet 1leto starejši ......... Vse najboljše SŽ! Hvala Jumpy
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:49:36
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Ej, meni je bilo pri vsakem naslednjem bolj slabo. Sem že od dostih slišala, da je bilo tako. Si ne upam predstavljat kako bi to zgledalo v četrto.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:50:33
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dobro jutro drage avgustovke Evo, pa smo spet 1leto starejši ......... a maš brzdej Jap Jaz bi tudi geslo za Tjaško prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:51:26
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Bogica Saj jaz te čist razumem A si imela že kakšen pregled? Jaz imam danes teden NS..... Že??? Pa saj si komaj izvedela, da si noseča. Joj, koliko se je meni vedno vleklo do 12 tedna. Ko pa je katera druga noseča, se mi zdi, da pa je to tik-tak.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše Sončni žarek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:53:10
|
|
|
|
Jumpy
|
Mi trije smo šli danes za spremembo kar ven na zajtrk. Smo obirali maline, gozdne jagode, kosmulje in ribez. Njam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:54:03
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana? Ne sprašuj Slabo mi je zdele že neki časa zjutri prov za **** Tole dete bi pa res lahko bilo fantek k me tko muči Edino kar mi pomaga je da grem hodit, sam se je tok težko spravt Zmatrana sem pa tud k . Pri Neli ni blo tok težko, pri Neli sploh vedla nisem da sem noseča. Bogica Saj jaz te čist razumem A si imela že kakšen pregled? Jaz imam danes teden NS..... Že??? Pa saj si komaj izvedela, da si noseča. Joj, koliko se je meni vedno vleklo do 12 tedna. Ko pa je katera druga noseča, se mi zdi, da pa je to tik-tak. Men se pa zdi, da se ful vleče......danes je polnih 11t
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:54:35
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: April bravo A pol se je šola zgleda izplačala. kakšna šola? jaz bi jo tudi rabila pri nas je za Sem poslušala mal nasvetov od pajac.... , po uni knjigi, ki si jo že prebrala, če se ne motim. (Pantley)...Zaenkrat sem jo "šolala" par dni, pa se mal učinka že kaže:))) Ja, tale šola od PAJAC je res zakon!!!!!! Jst sem tud tko jo začela "uspavat" in mi Nelčika zdej spi od devete pa ke do vsaj šeste. Res krasen! Šola od Pajac (v bistvu po knjigi Spi, dete spi) in Pantleyeve sta čisto različni, ta prva je z jokom, ta druga pa ne. Meni ta druga zaenkrat ni pomagala. Joj dobre ste, da ste se lahko šle to metodo. Jaz še vedno nimam moči, da bi jo probala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Že??? Pa saj si komaj izvedela, da si noseča. Joj, koliko se je meni vedno vleklo do 12 tedna. Ko pa je katera druga noseča, se mi zdi, da pa je to tik-tak. ja kako je to smešn ...jst sem tud komaj čakala NS... Jumpy, vi boste pa kmalu 1. rojstni dan praznovali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Šola od Pajac (v bistvu po knjigi Spi, dete spi) in Pantleyeve sta čisto različni, ta prva je z jokom, ta druga pa ne. Meni ta druga zaenkrat ni pomagala. Joj dobre ste, da ste se lahko šle to metodo. Jaz še vedno nimam moči, da bi jo probala. a z jokom si že poskusila?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:55:30
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Midva sva pa že iz sprehoda in zdej spi 1. spanje. Danes je bil spet ob 6:30 auf, jest pa čist zalepljena, ker sem šla spat šele ob 23h. Sončni žarek, vse najboljše!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:55:43
|
|
|
|
Jumpy
|
POnoči pa smo imeli žurko (zato sedajle visim na RR-ju, ker se mi nič ne ljubi). Gašper se je jokal, ker ga je bolelo koleno, pa je s tem prebudil Miha, ta pa potem ni mogel zaspati nazaj, ker je imel zamašen nosek in malo vročine, pa je potem 2 uri žuriral. Pokonci je bil, jasno, tako kot vsak dan ob 5.30.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:55:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Vse najboljše Sončni žarek Ker še nimam nobenih smajlijev zrihtanih se kar tuki podpišem, vse najboljše moja noseča soimenjakinja. Da boš čim lažje prenašala nosečnost pa da boš zdrava, vesela, pozitivna, srečna, pa da boš mela vse tri otroke najlepše (en otrok je seveda mož )
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:56:59
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi trije smo šli danes za spremembo kar ven na zajtrk. Smo obirali maline, gozdne jagode, kosmulje in ribez. Njam. To bi bilo pa tudi zame nekaj. Jaz še vedno ne morem preboleti, da letos nimamo nič češenj. Gor jih je bilo vse skupaj enih 20 kom. Je ful cvetela pa je potem vse dol padlo. Jaz jih pa obožujem, ko hodiš pod češnjo in jih nabiraš ter direktno v usta daješ.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy POnoči pa smo imeli žurko (zato sedajle visim na RR-ju, ker se mi nič ne ljubi). Gašper se je jokal, ker ga je bolelo koleno, pa je s tem prebudil Miha, ta pa potem ni mogel zaspati nazaj, ker je imel zamašen nosek in malo vročine, pa je potem 2 uri žuriral. Pokonci je bil, jasno, tako kot vsak dan ob 5.30. oo vidim, da ste tud vi taki srečneži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:58:03
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Že??? Pa saj si komaj izvedela, da si noseča. Joj, koliko se je meni vedno vleklo do 12 tedna. Ko pa je katera druga noseča, se mi zdi, da pa je to tik-tak. ja kako je to smešn ...jst sem tud komaj čakala NS... Jumpy, vi boste pa kmalu 1. rojstni dan praznovali Jap. Lepo, da si se spomnila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:58:21
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Zalenka- vaša destinacija za morje mi je predaleč Kawasakica- v Vodicah smo že bili in so mi bile ful lepe. Smo pa bili nastanjeni cca. 50m od morja, pa 1km do centra.......kok se je bilo fajn sprehajat-mi sicer plaža ni bila preveč všeč- smo se hodili kopat na Murter......zaliv......borov gozdiček......bel pesek....nič trave v vodi.....čist sanjsko Kaj pa Talika, Lenč,..........kakšen link prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:59:21
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi trije smo šli danes za spremembo kar ven na zajtrk. Smo obirali maline, gozdne jagode, kosmulje in ribez. Njam. To bi bilo pa tudi zame nekaj. Jaz še vedno ne morem preboleti, da letos nimamo nič češenj. Gor jih je bilo vse skupaj enih 20 kom. Je ful cvetela pa je potem vse dol padlo. Jaz jih pa obožujem, ko hodiš pod češnjo in jih nabiraš ter direktno v usta daješ. Pri nas jih tudi ni bilo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?