masaja
|
Hojla, Mi smo danes smo spali cele 4 ure skupaj, saj je naša deklica ob treh spila 80ml mojega mlekca po flaši, nato pa trdno zaspala. Kot veste, sem imela težek porod, 9 ur ta-hudih popadkov, na koncu mi je zmanjkalo moči, tako da so mi kar fajn skakali po trebuhu, da je mala padla ven. Imeli smo tudi prekratko popkovnico, komaj 34cm, tako da ja mala ob popadku zlezla ven, nato pa jo je potegnilo noter in je porod bolj slabo napredoval. Že drugi dan sem bila kljub težkemu porodu odločena, da bom tudi naslednič rodila naravno, saj je neprecenljiva izkušnja, res se potrudiš, da rodiš svojega otročka, super je!! Sicer pa ja, imam mastitis, vročino sem imela 39,4, sedaj sem na antibiotikih, dojim dalje, čeprav je mala slaba jedka pri meni, flašo pa sprazni v šusu. Moram vam povedat, da sem bila v nosečnosti pravi leksikon na dveh nogah, prebrala sem vse o negi otroka, o dojenju, porodu itd..... Pa veste kaj, na otroka se ne moreš pripravit!!! Res ne! Tako da sedaj živimo iz dneva v dan, se prepuščamo toku dogodkov in vse rešujemo sproti. Danes spimo, jutri ne, danes papa dobro, jutri zelo slabo.... Sama pri sebi sem razčistila, da pač dojenje trenutno ni tako kot bi lahko bilo (zaradi ploskih bradavic dojim po nastavku), če bi bilo potrebno (mala je slabo pridobivala na teži) bi ji ponudila umetno mleko. Skratka vse stvari za katere sem bila prepričana, da jih jaz ne bom doživela, evo, sem jih!!! Pa se ravno tako preživi in ko gledaš svoje sončece, ti pridejo solze v oči in ni nič težko (no je, ampak gre)!!! Prav čudno je, ko sedim tu za računalnikom, pa nič ne brca Hvala vsem za vaše čestitke, pa veselim se z vami v vašem pričakovanju! Evo, še podatki o naši deklici: Nara, 3410g, 52cm
|