lex
|
HD bila sem danes pa ne vprašaj, sva šla kredit podpisat sma bila na banki tako dolgo, da nama je varnostnica vrata odpirala (ko sva dobila vse tiste evrčke , ki bodo tako hitro splahtneli, je bilo pa prav fajn na račun pogledat ko je bil tak velik + gor ), potem je mene odložil pri G, moj pa je letel domov po papir za opeko, ker sva ga v paniki pozabila doma , potem pa v merkur plačat cigel, da bomo v ponedeljek lahko začeli , ko sva prišla do mojih, je Aleks že spal, Alina je bila pa že skoraj zraven spanja. Ampak ko je videla mene je bilo konec. Zdaj lepo oba spita in sanjata sladke sanje . Naslednji pregled imam v ponedeljek, ampak takrat dvomim, da bom še letala kje okoli, bom morala na brzino odpeketat domov kuhat za delavce . če ne bom kje v P prej pristala. Pri avrorinem postu prej sem se kar zamislila. V glavi imam, da bom prišla domov in bo vse tako kot sedaj, vse bom imela pod kontrolo, vse bom kuhala pedenala 3 bebe, pa še delavcem stregla, na koncu bom pa cela tečna jokava,.. in me bojo spet hormoni dajali . Pa še dragi ne bo imel časa za nas. Še sreča, da mam mamo, da mi bo pomagala, če ne bojo pa delavci jedli kranjske vsak dan