tims
|
Kakšne luškane cotke. Se kar topim, ko jih gledam, sam manjkajo še tiste male štručke. Jaz imam enak kompletek kot Katy, le da je v bež barvi, en je pa v roza, plišast, če bo slučajno hladno . Zadnjič sem zasledila, da je ena hotela preverit z AS, če je z vse ok, gibov pa ni čutila. No, zdaj ko sem bila v P., mi je ena sestra rekla, da so ravno gibi pomembni, ker to pomeni, da je otročku še vedno udobno in se dobro počuti, zato samo poslušanje srčka ni dovolj. Tako da, če ne čutite gibov, takoj v P. Mene zdaj kar malo panika daje. Če jo ne čutim kakšno uro, že kar drezam, se uležem in spet malo božam bušija, vsaj toliko, da začutim gib. Sicer se potem kar predrami in naredi par konkretnih brc, potem se pa spet umiri. Me pa vsaj potolaži . Komaj čakam da bo to za mano in bom držala našo Nino v naročju. Glede zavite popkovnice okoli vratu..... G. mi je rekla, da zdaj v ni nič narobe, ker še vedno "plava" v vodi, pred porodom, pa naj bi mi naredil UZ in se bojo potem odločil kaj bo. Me pa malo skrbi, kaj bo, če bo hitro potekalo in ne bojo imel časa za UZ . No, je pa moja nečakinja tudi imela popkovnico zavito pri porodu in kolikor se spomnim, mi je sestra govorila, da so malo nazaj porival , da so ji odstranil popkovnico. Mislim, da je bilo nekaj takega, ampak to je že dvajset let nazaj, tko da upam, da tega ne delajo več. Lex, naš Tim bi bil bolj primeren za Zarjo (po letih sodim, da ne bo kakšne pomote ) Kar se pa seznama tiče, se pa res sama odloči. Če ti ni težko lepit slikic, jih kar daj. Komi čakam na našo slikico . Neboglasnica, sem ravno hotla preverit če si še v enem kosu,pa vidim da si prijavljena
|