|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 19:41:14   
netki
auroraa......sej vem da ni za kratke rokave, zato je pa na sliki zraven še majčka z dolgimi rokavi user posted image
pa ful sta cotkana tvoja dva user posted image user posted image user posted image

zimska......ja pri CR ti vse vzamejo ven čez trebuh

hruška debeluška.......ja če nisi poročen moraš podpisati očetovstvo, to storita na CSD in ko se otrok rodi od tam pošljejo ta papir na občino in oni izdajo popoln rojstni list. Do rojstva pa to čaka na CSD-ju dokler občina ne javi rojstva (občini pa P.)

moya......slikice daj iz fotoaparata na računalnik  in shrani na strani shrani.si (tam se moraš registrirat) od tam pa samo kopiraš sem

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.6.2008 20:09:33   
Blacky30
Bastian111 nam sporoča:

"Drage moje, zdaj me bodo odpeljali v porodno! Pravijo, da je možnost naravnega poroda, če pa ne, pa bodo naredili CR. Držite pesti, da bo vse ok. Ne vem, zakaj jočem! Lp, Darja"

Jaz imam tudi solzne očke, končno se bo rešila vseh bolečin in bo cartala!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam novičke!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.6.2008 20:14:51   
rovar_ka
user posted image user posted image user posted image za Bastian111 - končno se bo rešila vseh muk in skrbi.Iiiiiiii kako lepouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.6.2008 20:15:08   
Tinky
Joj  Joj kok čvekate. Si moram kar čas vzet user posted image

Na hitrco, da napišem kako je bilo na pregledu.
CTG itak ni pokazal nič. Pritisk imam full full full nizek 80/40, urin je ok, kile pa hodijo dol, sem spet na minus pol kg.

Bastian, držimo pestke user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.6.2008 20:15:09   
dzanika
Nisem uspela čist vse prebrati ker ste preveč načvekale.

Aurora vse najboljše!!

Bastian, držim pesti da bo čimhitreje minilo na takšen ali drugačen način!

Tolk na hitrco, zdej pa spet šibam. Sem v polnem pogonu danes. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.6.2008 20:15:16   
moya
netki hvala, pa da vidmo če deluje:

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.6.2008 20:20:03   
moya
uf, ratal je , sej ne morem verjet. Evo, to je pripravljeno za iz P , plus jopica, če bo bolj hladno +kapica + rezervne hlačke in body majčke, če bo ta premajhna + body s kratkimi rokavi, če bo ful vroče, al kaj vem.. mi bodo v P povedal, boljš več kot premalo user posted image  , kaj pravite?
Bastian držimo pesti user posted image  

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.6.2008 20:20:36   
Blacky30
Auroraa, kakšna cukerčka. Za pojest sta!!!!!!!!! Čisto zares!!! Torej se je Zarja zdaj nekak privadila?

_rebeca_, ti se le še večkrat javi, te bomo zelo vesele.

Lejla969, drži se čez noč. Saj bo.....

HD, nič se sekirat zaradi "bižike". Po porodu bo spet normalna, no, ko se šivi zacelijo, če jih boš sploh imela. V glavnem, ne bo ostala tako velika in napihnjena.user posted image  Dragemu pa si itak všeč, takšna kot si, mogoče se je samo malo ustrašil, ko je videl tak od blizu.user posted image

Rovarka, hvala bogu, da je vse ok in da je s user posted image  tudi vse dobro. To bi pa mene tudi razkurilo, da se ne bi pobrigali in ti lepo razložili zadeve. Ležiš tam notri in se ti niti ne sanja, kako nevarno je ali če sploh je. Grozni dohtarji!!!user posted image user posted image
Sončica, uživajte na morju še za mene!! Samo ste pa res pogumni, da greste tako daleč.user posted image  Glede pregledov pa imam tudi jaz zadnji pregled 4.7., PDP pa šele 15.7. Gre g. na dopust, tak da bom v petek videla, kaj se bo z mano vmes dogajalo.
Moya, ful lepe cotike.user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.6.2008 20:23:56   
Katy\o/

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Katy - sem vidla tvoje tačke (na fotki), naj te potolažim - moje so glih tak sexi... user posted image

Hehe, so luštne ne? user posted image Saj me niti ne motjo tako, ampak me koža že kar srbi in taka trda je. Moram pol user posted image luštat, da mi jih namaže, ker jih sama ne morem. user posted image Kaj kmalu jih ne bo več in bom spet z velikim veseljem obula tud kakšne čevlje, ne samo japanke. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 4434
30.6.2008 20:40:06   
Katy\o/
moya, res ful lepe cotike. user posted image Škoda ker pri meni G ni hotela potrdit spola, tako da moje dete bo kar v belem.
user posted image

bastian, naj mine čim hitreje in čim manj boleče. user posted image user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 20:46:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
30.6.2008 20:50:19   
karamela6
Katy, jaz imam enak kompletek, le da je roza. Body je sicer drugačen, so mi pa full všeč Clarove cunjice! user posted image

Držim pesti za bastian111! Končno se bo rešila in upam, da ne bo prehudo!!!
Blacky, ti pa, da takoj, ko se javi, poročaš! Že vidim, da bom zdaj tu gor visela, dokler ne bo novic od nje. Jaoooo, kak babji firbec sem!user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
30.6.2008 20:58:21   
rovar_ka
Prosim, da me pohvalite, ker sem premagala pogum in uspela ustvarit album z eno slikico mojega trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 21:01:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
30.6.2008 21:08:22   
Blacky30
rovar_ka, čestitke  za pogum. Imaš pa prav poseben buši, tak špičast. Kaj imaš ti, punčko?? Neke štorije krožijo okoli glede tega, kako je buši oblikovan. Moj je ful okrogel, torej bo fantek??user posted image

Karamela, veš, da bom takoj objavila novičko, ker mene tudi že ful firbec matra. Verjetno pa bo še trajalo in trajalo. Ne vem, zakaj vztrajajo pri naravnem porodu, če ima predležečo posteljico. Mater so smotani, zdaj bi že lahko bila rešena.

Neposredna povezava do sporočila: 4440
30.6.2008 21:13:18   
Motoristka
baastian-drži se..

No da povem včerajšno agonijouser posted image ...grem na urgenco, tam me odslovijo, ker je tam samo do 20 tedna nosečnosti...nakar grem v P-tam me dajo na CTG, nato pa rečejo da me bodo kar noter obdržali-jaz pa ali je nujno?Pravi da je v bistvu brez veze, ker bom mogla počakati na jutrišnji pregled za urin-torej bi brez veze tam ležala...grem domov, zjutraj pa k moji ginekologinji, pa reče, da mi bo dala kar napotnico za v P, ker z mano nima nič za delatiuser posted image ...grem spet tja...ob 9 sem bila tam , me spet dajo na ctg, sem bila 1 h gor, ker je sestra pozabila dati notri papir na katerega bi zapisoval te krivulje user posted image , nato končno pridem spet na pregled, jim povem kaj je bilo in pravi da naj grem k svoji zdravnici in naj mi vzame urin, ker danes nič ne jemljejouser posted image ...nato me še pregleda in zavpije-saj vi ste pa za roditi-jaz pa kdo?Pa pravi, da sem 3,5 cm odprta, da je vse zmehčano in me vpraša če me kaj "šraufa"-jaz pravim da ja...ona pa-ja to pa bo šlo hitro-že ta teden...me je kar malo stisnilo....no končno grem do svoje zdravnice, mi vzame urin-rezultat hud uroinfekt....zdaj pa jemljem antibiotike.Sem tako izmučena od tega laufanja da je joj...grem samo še v posteljo....

Neposredna povezava do sporočila: 4441
30.6.2008 21:17:50   
Blacky30
Ojej, motoristka, to pa je pravo sr...... Upam, da ab hitro primejo, da se infekt pozdravi. Sicer pa čestitke, da si toliko odprta, jaz bi si to tudi želela. Idi počivat, pa bodi na vezi, da ne bomo preveč v skrbeh zate.user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
30.6.2008 21:19:52   
rovar_ka
Blacky30 - ja baje bi naj bila punčka ja, ampak še vedno malo jemljem rezerve da je lahko fantek - pri punčki nisi nikoli ziheruser posted image . Se je na morfologiji vidla kot mala žemljica, na kasnejših UZ-jih pa je že otroček preveč nogice skupaj držal, da bi lahko potrdili. Pa doma imam vse že pripravljeno v roza (cotke podedovala od sestre, ki ima fantka in punčko), posteljnino za posteljico pa razmišljam, da jo bom za vsak slučaj kupla tako bež, svetlo rumeno. Kar pa se cotk tiče, pa ni panike, samo pokličm sestro in mi dostavi fantovskeuser posted image

Je pa hecno, ker mi je v bolnici zdaj vsaka sestra rekla: vi pa mate sigurno punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
30.6.2008 21:27:41   
Blacky30
No, si vidla, da potem je nekaj na tem, če so še sestre v P tako ugotavljale. user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
30.6.2008 21:41:51   
Blacky30
Tak pa bo šel naš user posted image  domov iz P (manjka še kapica in morebiti jopica, če bi bilo hladno):

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
30.6.2008 21:45:32   
neboglasnica
motoristka, tudi jaz imam MV že nekaj časa zmehčan in odprta sem 3 cm, pa me še puščajo doma, kljub napovedanemu velikemu otroku. Oh, kako so si različni....

No, saj sem vas čez dan malce spremljala, ampak pisati se mi ni dalo. Zjutraj sem razvozila moje tri poškodovance oz. bolnike po ZD, KC..nato skuhala, s kolegom spila sok, popoldne bila v žal izropani knjižnici, zvečer pa s kolegicama na tortico in sladoled. Se je prileglo. Moji dve pupi doma sta razočarani, ker še ni dojenčka, jaz pa tudi, saj sem bila prepričana, da bom imela tri junijske. No, eden bo julijski, očitno oz. močno upam. user posted image Me pa že cel dan nekaj skeli, peče tik nad sramno kostjo oz. tam dol nekje. Zdaj po sladoledu je bolje, se mi zdi. Da o nekakšnih sunkih po nogah sploh ne govorim. In en presneti krč pod kolenom me ne spusti pa ne spusti... Tako, zdaj sem pojamrala, gremo dalje.

auroraa, cukrčka sta...

bastian111, drži se, naj gre hitro in po naravni poti, je lažje za kasneje...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
30.6.2008 21:47:45   
lex
da pogruntam komu moram kaj odgovorituser posted image user posted image user posted image

HD potiskane plenice na koroškem - ti preostane samo Avstrija Bipa, pa kak Kik (tega imaš tud v Prevaljah), pa xxxlutz, edino če jih ima Pikapolonica (Prevalje), BC? tam je ko eno skladišče not Jaz se sploh ne znajdem v tem BC v SGu. ja veš smo na takem kurč*** koncu doma, da ne premoremo NIČ od NIČuser posted image . A si pozabila?user posted image  

jaz sem odločila, da če bom jaz delala seznam dobi vsaka od mene slikico za darilce. Saj se bomo znajdle. In nikoli nas ne bo vseh 100 in še nekaj na tem seznamu (nekatere se niti javile niso več po NS)

motoristka drži se in hitro se pozdravi. So te pa ti user posted image  pošiljali okoli

auroraa KAK STA ŠIKANA!!!!!! Ti a bi vašo Zarjo za našega Aleksa prišparala????? user posted image user posted image user posted image

bastian držim pesti in uživaj z malo bebikouser posted image

moya HVALA za link user posted image

_rebeca_ super, da si se javila. Če boš hodila kaj tu okoli se javi za kak kofetek

karamela6 sem že mislila, da je kaj narobe s tabo, bi danes že paniko delala

lejla969 upam, da boš jutri rešena vseh muk

jaz sem iz ctg in ne grem še nikamor user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 21:52:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
30.6.2008 22:00:19   
tims
Kakšne luškane cotke. Se kar topim, ko jih gledam, sam manjkajo še tiste male štručke. Jaz imam enak kompletek kot Katy, le da je v bež barvi, en je pa v roza, plišast, če bo slučajno hladno user posted image .

Zadnjič sem zasledila, da je ena hotela preverit z AS, če je z user posted image  vse ok, gibov pa ni čutila. No, zdaj ko sem bila v P., mi je ena sestra rekla, da so ravno gibi pomembni, ker to pomeni, da je otročku še vedno udobno in se dobro počuti, zato samo poslušanje srčka ni dovolj. Tako da, če ne čutite gibov, takoj v P. Mene zdaj kar malo panika daje. Če jo ne čutim kakšno uro, že kar drezam, se uležem in spet malo božam bušija, vsaj toliko, da začutim gib. Sicer se potem kar predrami in naredi par konkretnih brc, potem se pa spet umiri. Me pa vsaj potolaži user posted image . Komaj čakam da bo to za mano in bom držala našo Nino v naročju.

Glede zavite popkovnice okoli vratu..... G. mi je rekla, da zdaj v user posted image  ni nič narobe, ker še vedno "plava" v vodi, pred porodom, pa naj bi mi naredil UZ in se bojo potem odločil kaj bo. Me pa malo skrbi, kaj bo, če bo hitro potekalo in ne bojo imel časa za UZ user posted image . No, je pa moja nečakinja tudi imela popkovnico zavito pri porodu in kolikor se spomnim, mi je sestra govorila, da so malo nazaj porivaluser posted image , da so ji odstranil popkovnico. Mislim, da je bilo nekaj takega, ampak to je že dvajset let nazaj, tko da upam, da tega ne delajo več.

Lex, naš Tim bi bil bolj primeren za Zarjo (po letih sodim, da ne bo kakšne pomoteuser posted image ) Kar se pa seznama tiče, se pa res sama odloči. Če ti ni težko lepit slikic, jih kar daj. Komi čakam na našo slikico user posted image .

Neboglasnica, sem ravno hotla preverit če si še v enem kosu,pa vidim da si prijavljena user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
30.6.2008 22:04:59   
Blacky30
Populis, kakšno truplo????user posted image

Evo, sem posodobila moj album: nove slikice trebuščka in vseh cotik, ki sem jih nakupila:

http://blacky30.moj-album.com/

user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?