|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 15:58:29   
sasi13
jz sm iz jima iz bolnice oblekla body, hlačke, copatke in z deknco sma jih pokrila, je pa res da smo šli domov ob 15 uri v največji vročini.
ja Jan je bil ven potegnjen z vakumom skozi trebuh ker je ležal zelo nizko in ni šlo drugače, boljše da vam ne povem kak je zgledal kot bi doživel prometno nesrečo čist moder, vijolčn ... full je bil bogi ampak se je že čez dva dni to porihtalo.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.6.2008 16:07:21   
lejla969
Danes sem imela CTG in je bilo zaznati 2x popadke. Odprta sem 1 prst, jutri ob
7.uri zjutraj ponovno CTG in pregled. Če bi se ponoči kaj dogajalo pa že ponoči v bolnico.
To noč sem prvič čutila popadke; bolečine v spodnjem delu trebuha, bolečine v križu, pritiskanje vsega skupaj dol, vsake pol ure WC (lulala samo par kapljic), otrdevanje trebuha.
Mislim, da se je pri meni začelo dogajat.
Se vam javim jutri po pregledu.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.6.2008 16:13:50   
karamela6
Ciao bejbe! Čvekate kot zmešane!

Jst vas dons že skoz čekiram, pa se sploh ne spravim pisat. No, bom zdej končno...
Čestitke aurori za R.D.!user posted image user posted image user posted image veliko užitkov ob majhni štručki ti želim!
Romy, bravo!!! Pa brza mis! user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz bi že rada šla. Ali pa naj se mi vsaj malo bolj dol spusti, da lahko normalno zadiham.
Netki, jaz že cel dan pizdim, kje je ta obljubljeni dež, sonce pa čedalje bolj pripeka.
Čez vikend je blo super. Super pa so ble tud moje noge - super otečene namreč. Sem jih spravila v natikače samo do polovice. Izgledam kot bi me popikale čebele - ker sem alergična nanje.user posted image user posted image user posted image No, zjutraj sem končno spet videla noge v normalnem stanju, zdaj pa imam spet slonske! JAo!user posted image

lunica24, naužij se novorojenčka ... mogoče pa tudi tvojega kaj prime, da pride na svet! Jaz sem čez vikend cartala 2-mesečnega, pa je blo tkooooo faaaaajn. Sem mu skoz govorila, naj še mojo pikico v dojenčkastem jeziku ven pokliče, da se bosta skup igrala...pa me ni zastopu zgleda user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tud namen  ta teden še kej za v skrinjo skuhat, sam ne vem še točno kaj. Naj zaradi dojenja ne bi jedli pražene čebule - torej vsi bolonezi, golaži, sataraši odpadejo?!?!? Kaj pa potem še ostane? Najboljš, da skuham na hektolitre kurje župe, pa jo zamrzujem po porcijah. Pojma nimam kaj bom potem kuhala!

A katera gorenjka ve, kako je s KR porodnišnico? O klimi lahko samo sanjam, a? Kaj pa s potrebnimi stvarmi (brisače, vložki, plašči, copati...) jih je dovolj na razpolago??? Moram še mal po forumu počekirat.
Sej mi je vseen, sam da vem, kaj vzet kej s sabo.

Grem zdej spet mal noge v luft vržt. Me živcirajo za ****!user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.6.2008 16:23:28   
Nasara88
Romy čestitke user posted image user posted image user posted image

Aurora vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Blacky
sem še 2v1 user posted image user posted image user posted image čeprav me že 2 dni konstantno v križu boli pa še trebuh mi nonstop otrdeva user posted image Sem pa bila danes zjutraj na CTG-ju na Ptuju. Spodnja krivulja je izrisala 2 popadka, od katerih pa nobenega nisem čutila. Me ja pa pri enem vprašala, če kaj čutim. Potem si je še zrdavnik pogledal izpis in je rekel, da je vse vredu in to je to. Ponovno naročena na CTG pa sem 08.07. Kaj ti si že imela CTG?

Inigo tudi meni je na izpis CTG-ja napisal FS8. Kaj bi let o bilouser posted image Sem videla, da ni bilo nič pametnih odgovorov na tvoje vprašanje user posted image pa zdaj tudi mene firbec matra.

Glede PDP pa je meni na UZ tudi vedno kazal ca. 5 dni prej kot pa mi ga je G naračunala. Je pa res, da je nekako logično pri meni, ker sem imela krajše cikluse M (23-25 dni). Pa še ta prvi se je rodil 13 dni pred naračunanim PDP-jem. Bomo videli... No moj user posted image me že cel dan sprašuje, če gremo jutri roditi.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.6.2008 16:25:34   
papir
karamela sem bila v kranjski porodnišnici en mesec nazaj(obračanje) in so meli kar vse.mislim da so dajali tudi vložke.jaz sem piužamo mela s sabo in so me tudi hodili vprašat če rabim.zdaj bom mela njihovo.čeprav so taker vrečaste ampak no nismo na kakšni modni pisti.
vsak dan so bile čiste brisače.

Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 16:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 16:38:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 17:18:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4408
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 17:41:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4409
30.6.2008 17:55:10   
moya
Pravkar je bila ena nosečka pri meni. A mi prosim daste link od une firme kjer ste kupovale previjalne od Lipa in kjer imajo te stole - da ji pošljem link, sem iskala, pa nisem našla HVALA , pa da za Vito naročimo potem stol.

lex - verjetno misliš Recinko : http://www.recinko.si/zavitki.php

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 17:59:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.6.2008 18:02:37   
pety78
Auroraa, čudovita otročka! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.6.2008 18:04:14   
Inigo
u kak lepotec! da o zarji sploh ne govorim... to bodo še težave v puberteti! user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
30.6.2008 18:08:26   
moya
jst bi vam pa prilepla slikco kaj bomo mi oblekl za iz por. pa ne znamuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
30.6.2008 18:09:50   
moya
u kak lepotec! da o zarji sploh ne govorim... to bodo še težave v puberteti!

ja res je , se strinjam ! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 18:11:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 18:12:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4417
30.6.2008 18:15:13   
karamela6
uh, kakšna cukrčkauser posted image user posted image user posted image

papir, hvala za info user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
30.6.2008 18:28:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

mojemu pa v službi še niso hoteli potrditi, ker so rekli, da rabijo točen dan kdaj bo začel z dopustom. Ja kako pa naj ve, kdaj bom rodila . Na CSD mora pa prinesti takoj po porodu.

ja tudi meni so isto rekli ... tako da bomo pač izpolnili, ko bom v porodnišnici, a ne user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
30.6.2008 18:48:46   
rovar_ka
Pozdravljene drage user posted image !

Malo se vam javljam po preživetem vikendu v MB bolnišnici. V petek sem imela CTG, mala je brcala kot zmešana, zato je njen utrip srčka poskočil tudi na 190. In tako so se odločili me obdržat tam na opazovanju - sum na tahikardijouser posted image . Da pa je mera polna sem fasala tudi bakterijo E. coli, tako da sem sedaj na antibiotikih (naj povem, da mi je to že ugotovila ginekologinja, ampak mi meni nič tebi nič ni predpisala antibiotikov, me je raje še enkrat poslala na odvzem vode - izvid pa je itak bil istiuser posted image )..V glavnem, CTG-je sem imela 2x dnevno in kot nalašč je mala takrat spala, tako da je utrip bil ok. Včeraj pa ob gibanju takšne krivulje spet da joooj... Torej, ko je spala je bil utrip vredu, ko je brcala pa zelo visok.. In potem končno uspem vprašat zdravnico na viziti (mimogrede sem cel čas spraševala kaj to zdaj pomeni za malo, odgovora pa nobenga), kaj hudiča to pomeni, ker sem že bla cela panična, pa mi reče: sej se tud nam, če gremo v hribe, poviša utrip..Tako da je to normalno, da pa bi bilo zaskrbljajoče, če bi tudi drugače imela povišan utrip..A da bi mi takoj to razložli, to pa ne - samo da me v paniko spravljajouser posted image

Drugače pa sem bila prijetno presenečena nad sestrami na oddelku, vse zelo prijazne. Zmotilo me je edino to, da ti hudičevi doktorji nič ne povejo za kaj se gre, kaj to pomeni za otroka, itd.., kot da bi moral vse že sam vedetuser posted image In pol ti po nepotrebnem delajo sive lase..Še zdaj nisem uspela zvedet kaj predstavlja ta bakterija konkretno za otroka, so sicer neki odgovori na internetu, ampak nič konkretnega v smislu: če ste okuženi s to bakterijo ko rodite, pomeni to za otroka.......Nič ne najdemuser posted image

V glavnem, v četrtek grem k svoji G (ki itak že celo nosečnost ni naredila nič pametnega za mene al pa mi česa pametnega povedala), da vidim kaj bo rekla in pričakujem konkretne odgovore..V naslednji nosečnosti pa si takoj poiščem drugega G.Kaj je meni to potrebno?Zato pa so tu, da nam pomagajo, ne pa da ne naredijo ničesar!!

Se opravičujem, sem kr jezna ratala, ampak me take stvari res raz*******!! user posted image

No, dovolj o meni, čestitke vsem novim mamicam za male štručke, vam pa, ki že takooooooo nestrpno čakate kdaj boste šle v P, pa naj se vam želje čimprej uresničijo - predvsem Inigo in lunici24 user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte v tem svežem zraku!

Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 18:54:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 19:05:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4422
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 19:06:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4423
30.6.2008 19:08:49   
rovar_ka
Flower - mogoče pa res :) mam tudi občutek da bom malo prej rodila - ne vem zakajuser posted image

Je bila zdaj taka gneča zdaj z mamicami, da ni bilo prostora za vse zgoraj na oddelku - so ene bile celo doli pri nas..Rojevale so na polno, predvsem v četrtek in petek. Veš kak je blo luštno gledat vse ponosne atije včeraj, ko so prihajali z jajčkami po bebike in mamiceuser posted image Še maloooooo pa bomo me na vrsti, sicer verjetno med zadnjimi, bomo pa!

Neposredna povezava do sporočila: 4424
30.6.2008 19:19:40   
rovar_ka
Flower - šele zdaj sem vidla, da imaš rok 30.7., ne vem zakaj sem avtomatsko sklepala da ga imaš 20user posted image Vsekakor upam, da boš ti malo pohitela, ker jaz nebi rodila po roku, imam že zdaj take težave in upam, da se čimprej končajo user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!