|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 14:05:50   
Anonimen
pick me, pick me user posted image user posted image

mimogrede, sem opazila, da nas bere vsaj ene 5-10 punc, ki so na seznamu, pa imajo gor vprašaje, ker se ne javljajo, punce dajte se malo oglasit, ali pa vsaj javite ko rodite, da bomo spraznili seznam user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
30.6.2008 14:06:19   
netki
najboljš da vsaka stavi na eno, pa da vidmo katera bo dobila več glasov in katera bo dejansko letela v P. user posted image user posted image user posted image

zdej se pa že ornk hecamo.....user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.6.2008 14:06:26   
Blacky30
Jaz imam pa uradni PDP 17.7., vendar se je zmotil, ker imam uradni PDP 15.7., pa se mi ni dalo mu razlagat. Tak da na vseh papirjih in povsod imam 17.7, jaz pa vem,  je po zadnji M uradni PDP 15.7.
Po UZ pa sem imela ful različne, od 9.7., 14.7., 11.7....., a na to ne dam preveč.

Midva z user posted image  sva se itak že zmenila, da se bova spoznala 15.7., da dobim najlepše darilo za RD.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
30.6.2008 14:08:14   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

pick me, pick me user posted image user posted image

mimogrede, sem opazila, da nas bere vsaj ene 5-10 punc, ki so na seznamu, pa imajo gor vprašaje, ker se ne javljajo, punce dajte se malo oglasit, ali pa vsaj javite ko rodite, da bomo spraznili seznam user posted image

to sem tud jaz opazila......bi blo fajn če se nam pridružijo še ostale julijke iz seznama....bo bolj luštno in veselo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.6.2008 14:09:44   
Blacky30
Aja, zmotil pa se je zato, ker po ZM moramo biti noseče polnih 40 tednov, to pomeni, da če sem imela ZM v torek, potem moram tudi PDP imeti na torek, ker teden ima 7 dni in vedno mora priti na isti dan. Njegov koledarček-krogec pa mu je narobe kazal, pojma nimam, zakaj. Saj to sem vas že enkrat spraševala, pa vas je večina ugotovila, da imate res ZM in PDP na isti dan v tednu, samo jaz ne. Zato vem, da gre za napako.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 14:11:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.6.2008 14:13:07   
Anonimen
blacky, ti njihovi koledarčki VEDNO kažejo 2 dni nazaj, tudi jaz ne vem zakaj.

moja ginek, vedno ko pridem, pogleda na koledarček in reče: aha noseča si 38 tednov in 1/7 in meni se ne da razlagat, da vedno reče dva dni premalo... enkrat sem rekla, pa je zatežila, da koledarček kaže prav.

že zarad tega se splača zdržat v enem kosu do petka, ko bo spet rekla: aha noseča si 39 tednov in 4/7... pa jo bom vprašala po kateri logiki imam potem jutri PDP. ampak bo itak spet trdila, da je čudežni koledarček pravilen, očitno je nekje odstopanje.

zadnjič mi je pa rekla: pregled sem imela na 38/2 in ona meni: aha noseča si 37 tednov. in si sploh ni dala dopovedat, da nima prav, pol pa krneki vpisuje v materinsko knjigo, vprašanje, če me ni naročila en dan pred pdp ravn zarad pomote.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.6.2008 14:15:12   
glugluglu
ja inigo, lunica24, ravnokar ko sem vaju brala (in enako sem takoj pomislila) me je user posted image , ki je malo prej prišel domov, vprašal, kaj je sedaj z mano, zdrzne se ob vsakem telefonu, pa prej hodi domov iz službe, jaz pa ničuser posted image . Pol sem mu pa seznam pokazala, kako to izgledauser posted image .
Mi bomo očitno že prave julijke!user posted image

Kenya jaz tudi navijam za podnevi rodit, ker sem že 2x ponoči rodila, bila celo noč pokonci in potem poleg poroda si še od nespanja čisto hin.

Netki, hmmm, kateri kompletek, težka odločitev, jaz sem bila tudi v taki dilemi in - na koncu sem vse spakirala!
Ajha, takih malih frajerskih hlačk za začetek (slika 1 in 2) pa jaz nič nimam, vse imam bolj dojenčkasto (kot tvoja slika tvoja, ali pa žabice in podobno)user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
30.6.2008 14:15:38   
netki
flower......ja prav maš, ni nujno zdej oddat....samo tisti mesec ko oddaš, morajo tud na firmi izpolnit in upoštevat zadnjo plačo....
npr.: midva sva oddala junija in se je štela tudi majska plača (ki jo je dobil junija), če pa bi oddala julija, bi morala počakat da bi bla upoštevana še junijska plača (torej do 15.7.) kar je zame že malo pozno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.6.2008 14:17:18   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image Lunica, točno tak. Meni tudi vsakič narobe vpiše, koliko sem noseča. Ko sem mu enkrat hotela razložit, pa mi je začel govoriti, da koledarček kaže prav in da se ne gre za polnih 9 mesecev, pač pa se gre za lunarne mesece.user posted image  Pa jaz sem govorila o tednih, ne mesecih. Pa sem obupala. Glavno, da jaz pri sebi vem, kak je prav.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
30.6.2008 14:19:07   
netki
aja, pa hvala punce za predloge glede kompletkov.....
nekako se odločam za drugi kompletek, bom pa imela sigurno še kaj za rezervo zraven....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 14:19:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.6.2008 14:19:54   
glugluglu
lunica24, tudi meni je G malo mimo te dneve pogledala na koledarčkzu in imam povsod zapisano 3.7. pa je nisem mogla prepričat, da ni ravno prav, jaz sem si na koledarčku izračunala 2.7., če pa upoštevamo še prestopno leto pa je 1.7.

na bibaleze.com, ti izračunajo čisto pravi datum, če vtipkaš 1. dan zadnje menstruacije (če ti po UZ-jih niso nič spreminjali - meni niso), no in tam mi je tudi prišlo 1.7.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
30.6.2008 14:22:58   
Anonimen
pa res... še celo prestopno leto je. torej imam datum 2.7 oziroma 4.7... ok zdej pa res hočem it rodit user posted image

je pa danes luka ful živahen, kljub popadkom, ki jih imam že cel dan. brca, se prestavlja, vse pleše tam notri, tak da še nič ne bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
30.6.2008 14:23:16   
Juno
Živjo,

samo na hitro se vam javljam, toliko da sporočim, da sem še vedno v enem kosu in da se še nič ne dogaja.
Spet sem dobila alergijo po rokah, nogah, hrbtu, trebuhu....Pa tako pazim kaj jem in se izogibam soncu....Baje alergija ne škodi malemu (tako so mi rekli zadnjič), a vseeno imam zelo neprijeten občutek....Jutri imam pregled pri G, bomo videli kaj bo rekla.

Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!!!!!!

Sedaj vas grem brat za nazaj, da vidim kaj sem zamudila med vikendom, ko me ni bilo nič na forumu.

Zimska, imaš ZS

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
30.6.2008 14:25:21   
Blacky30
Meni pa je na CSD rekla, da tudi, če sedaj oddava in je zraven samo plača, ki jo je dobil v juniju, jaz pa potem rodim 15.7., ko dobi še eno plačo zraven, mora prinesti nove papirje oz. ker ne komplicirajo, mora prinesti zadnjo plačilno listo, da obračunajo še tisto plačo zraven. Tak da bova zdaj počakala do 12.7., pa bo potem dal potrdit.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 14:29:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 14:31:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.6.2008 14:31:37   
glugluglu
mojemu pa v službi še niso hoteli potrditi, ker so rekli, da rabijo točen dan kdaj bo začel z dopustom. Ja kako pa naj ve, kdaj bom rodilauser posted image . Na CSD mora pa prinesti takoj po porodu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.6.2008 15:06:13   
Anonimen
čez pol urce, urco greva z mojim pogledat malega Daniela, čeprav je mela žena carski rez, je že prišla iz porodnišnice. joj komi čakam, da vidim majhno štručko. 

Neposredna povezava do sporočila: 4395
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 15:07:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.6.2008 15:08:37   
lex
lunica zakaj bi bila jezna - vsak  predlog je dobrodošel. Če nisi videla sem dala predlog, da dam slikice gor za 20 punc, potem pa jim te slikice odvzamem, da bodo kot darilce? In potem dobi spet naslednjih 20 slikice. Kakor želite - lahko jih vržem tud ven za vse.

blacky potem oddajaš vlogo junija oz. julija (itak te opozorijo, da jo moreš oddat) in ne več decembra. za vrtec pa jim moreš javiti v roku 15 dni. Pri nas je dovolj fotokopija rojstnega lista. ker tud pol se ti lestvica na novo računa glede na št. druž. članov

Ja nič mi gremo jest pol pa šibam za SG (podpisat pogodbo za kredit, po cigle, da bodo imeli zidarji s čim zidat, vmes pa še na ctg) se mi danes tamala še skor nič ni premaknila pa mi ful paše da mam ctg. Pol pa itak mislim, da bom rodila.

Pravkar je bila ena nosečka pri meni. A mi prosim daste link od une firme kjer ste kupovale previjalne od Lipa in kjer imajo te stole - da ji pošljem link, sem iskala, pa nisem našlauser posted image  HVALAuser posted image , pa da za Vito naročimo potem stol.

Uživajte in vas mogoče preberem še zvečer - če ne bom padla v posteljo

romy čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.6.2008 15:08:39   
netki
ja tile CSD-ji imajo tako različno, da se moraš konkretno pozanimat....user posted image

pa kje je ta obljubljeni dež user posted image user posted image user posted image
zjutraj je bilo malo oblačno, malo je poškropilo in to je to, zdej pa spet sonce nažiga, no edino veter je pa kr hladen, prav za prehladit....
mi smo vsi po malem prehlajeni, vroč zrak, klime v trgovinah, v avto odprta okna med vožnjo....in to je to user posted image

sem šla po malega in sem hotla da bi šla mal v park pa je rekel da je vroče in da grema domov......revček se mi kar smili.....

Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.6.2008 15:47:20   
papir
romyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.6.2008 15:57:48   
pety78
Kaj je zdaj? Še nobena od včeraj ni šla v Rim?

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!