Blacky30
|
Inigo, lep trebušček, tak majhen. Jaz sem imela takšnega nekje v 28-30. tednu. Sasi13, kako pa so Jana potegnili ven z vakuumom? Spodaj ali pri trebuhu ven? Sorry, morda noro vprašanje, a si res ne predstavljam. Nisem še nikoli slišala za to. Auroraa, a ti je bilo grozno vroče v porodni sobi ali so imeli klimo? Na oddelku vem, da klime nimajo, tak da tam si morala fajn trpet vročino, kaj? Aja, pa še to, si bila fejst šivana? Lunica, vem, da mora biti grozno, a poskusi se pomirit in se tolažit s tem, da bo v naslednjih 14 dneh zagotovo prišel ven. 100% bo!!! Res pa je, da to ni fajn, ker si potem že cela izmozgana. Morda boš pa res prišla v P in bo Lukec kar padel ven. Ampak na tvojem mestu jaz ne bi šla v P (sorry Inigo ), ker če še otrok ni pripravljen priti ven, zakaj ga bezat na silo?? Itak pa ti ne bi sprožili, ker še niti nisi prišla do PDP. To so pač priprave na porod, pri eni take, pri drugi drugačne. In nič ne moremo glede tega. Vidve z Inigo imata pač to nesrečo, da sta si zarisali pot, da bosta obe prej rodili in sedaj se vama vleče in vleče, pa nikamor ne mine. Poleg tega vaju mogoče že od psihe toliko matra prej. Saj bo. Neboglasnica, ti pa si pridna, kaj vse postoriš v enem dnevu, še na moža misliš. Moj pa kar strada že zelo dolgo, ampak ga itak ne muči preveč, ker dela od jutra do večera in zvečer kar pade v posteljo, pa še v tej svinjski vročini v hiši nama niti ne bi pasalo. Zdaj itak ne smeva, ker spet jemljem svečke proti vnetju. Sončica, to tudi ni fajn tak hitro letet v P, ker potem se tam vse ustavi in traja in traja....... Moj je že cel prestrašen, ker jaz pravim, da ne grem nikamor, dokler ne bodo konkretni popadki na 5 minut vsaj uro do dve in se bo pojavil že kak izcedek. Samo boga molim, da mi ne bo voda odtekla. Sem pa imela prvi porod enak kot ti, vse umetno sproženo. Glede večjega otroka pa je pri nas tako, da moja mama živi v hiši spodaj, tak da zaenkrat ni panike. Če pa bi slučajno delala, pa bi moj, preden prileti domov, šel še spotoma po mojo babico, da jo pripelje k meni in šibava v P. Ampak nekak imam filing, da bom šla ponoči v P. Motoristka, ja, najboljše, da se greš pokazat, da ti pregledajo urin, morda imaš vnetje mehurja. To pa morajo takoj pozdraviti. Javi, kak si zrihtala. Samsa, dobrodošla nazaj. Lepo se cartajte, pa komaj čakam na porodno zgodbo. Tims, samo, da je vse ok in da si doma. Mož pa je danes Nejcu sestavil novo, nadstropno posteljo, marička, je visoko. Meni je kar grozno, ker se bojim višine, mali pa spi skoraj pod stropom. No, če bi le spal. Je letal gor in dol po lestvi, nakar je ugotovil, da ga je strah in je prišel spat v svojo posteljico nazaj, nakar je pristal pri meni v postelji. Tak da zdaj spi tam. Čisto potihem priznam, da mi je odleglo, ker bi menda celo noč dežurala, da mi ne pade dol s tiste višine. Pa čeprav ima po celi dolžini ograjico, pri nogah pa smo tudi eno ploščo zataknili, da ne bi telebnil dol. Nikak ni mogel zaspati, sem 2 uri ležala zraven, da bi se umiril in zaspal, pa ga je zmanjkalo šele ob pol dvanajstih. Dvomim, da ga bom lahko zjutraj zbudila za vrtec. Jaoooooo....... Nočko.
|