Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.6.2008 13:34:41
|
|
|
|
sezam
|
Mi smo tudi danes kar doma. Sva jima postavila bazen in sedaj veselo čofotata. No, Žiga ima opoldanski počitek, Ana in ati sta pa še zunaj. Potem pa pri tašči kosilo (edina pozitivna stvar je, da mi ni treba kuhat - sem nesramna, ampak je žal tako. Skoz manj jih prebavljam, asj skoz neki komandira, pa posiljuje,...) Popoldan pa spet bazenček, senčka, .... skačica - mi bomo pa letos kar na 2 porokah - drug teden sestra, potem pa še v avgustu kolega (oz. od mojga bivši sodelavec) Ona dva se bosta pa drug teden poročila v grčiji, avgusta imat pa še tu cerkveno poroko in potem piknik dalje. Se mi zdi, da bo ful dobr (pa še veliko bo mladih, kar drug teden ne bo ) Pri nas pa še kar čakamo, da se bodo kaj odločili za parcelo. Upam, da sploh dočakam., da se ne bo treba prej kam drugam odpokat Je pa pri nas Žiga tud ful tečen noter, samo ven tiši. In tako imamo ponavadi popoldan, ko pridemo domov malo pestro, preden se proti večeru ne odpokamo ven tinajaa - mi imamo oboje - freda in rokavčke. Ani sem ponavadi dala rokavčke, če je sama kaj reveč bluzila po morju ali pa za na čoln. Če se samo igra ob obali nima nič, za "plavat" pa freda. slikce - ful luštni, vsi po vrsti Še jaz kasneje kakšno prilepim
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.6.2008 14:46:00
|
|
|
|
skačica
|
o blagor se ti sezam. jaz bi se rada prov fajn napedenala pa da cel dan uživam na poroki, malo jem, pijem,....kot da tega nimam doma dovolj , ampak res si želim na kako ornk poroko Nazadnje sem bila na svoji . Ah, sezam naša tašča je pa ok, tast je neko čudo od človeka, ampak zadnje čase se kar mal nazaj drži, ker ve, da bomo šli. Jima je hudo. Sem pa tašči rekla, da ko bo stara lahko pride k men . A ste vložili kakšno pobudo ali pa prošnjo za spremembo? Paprike in čufti so že zdavnej kuhani in so zeloooooo dobri, vsaj mojemu možu kar je pa itak najbolj pomembno, men bodo itak, za druge me pa ne zanima . Še tašča je čuft pohvalila. Iza je zaspala v vozičku in sedaj spi v spodnji sobi, kjer je najbolj hladno, zraven pa moj mož, jaz sem v najinem štuku, zdele se bom malo ulegla pa ventilator naštimala da piha, ker drugače me bo pobral. Kaka vročina. Grem. Evo, se en teden je javim pol se me pa losat ne morte.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.6.2008 22:37:47
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica A ste vložili kakšno pobudo ali pa prošnjo za spremembo? Že ene 2 leti je vloženo za spremembo namemnosti. Sedaj je nezazidljivo Pri nas tudi ne vem kako bi bilo v stanovanju, če ne bi imeli klime. Mislim, da bi se skuhal. seadj je pa prav fino hladno Pa še obljubljene slikce Takole sva danes uživala Po kopanju paše še malo guganja Bom kar sam gor splezal Saj sem že velik, a ne ? Pa Ana tudi Jutri pa spet v službo ..
< Sporočilo je popravil sezam -- 25.6.2008 22:38:30 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.6.2008 8:45:13
|
|
|
|
slumpo
|
alo po zelooooooooooooooo dolgem času... mi smo dokaj uredu....mali je imel vmes gnojno angino in hkrati 6. bolezen...je bil fulll bošček. no sedaj pa čofota doma v bazenčku čez 1. teden pa štartamo na morje. ko se ravno pogovarjate o obročkih oz rokavčkih.....moj je bil enkrat samkrat v obroču pa mu je bilo super, pol sem mu pa za foro dala gor rokavčke od njegove male sestrične in je užival še bolj, nadaljevala sem tako da sem ga dala v vodo brez rokavčkov in je tudi že čofotal. to je bilo v bazenu dokler ni en otrok skoču v vodo in malček razburkal voda da ga je oblilo pol se je pa malček ustrašu tako da smo zopet na rokavčkih. me pa zanima nekaj drugega ....ali je keri od malčkov že brez pleničk. mi uvajamo na kahlico in veliko ga puščam brez pleničk...tudi brišemo ko se polula ampak upam da nam uspe čez poletje. lp
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.6.2008 9:29:30
|
|
|
|
Pikca
|
Ojla, tokrat iz službe. Je malo zatišja zdaj Najprej moram pohvalit fotke - Dskubin in Sezam Mi smo bili včeraj v Izoli. Smo šli obiskat taščo in popoldne še na plažo. Morje je full toplo . Vroče je bilo pa obupno, ko bi vsaj malo zapihalo. Rokavčki, obroči; Živa do sedaj ni hotela v globoko vodo niti z obročem niti z rokavčki, super pa se je obnesel čolniček z luknjami za noge. Tako, da je večinoma brez in se igra in valja po nizki vodi. Jernejček pa sploh ne mara v vodo, zelo rad pa preliva, zaliva, šprica... Odvajanje od pleničk - meni se zdi še malo zgodaj. Mi ga bomo odvajali drugo leto. aha, bom morala nehat... pikapola za obrat, dajadada za punčko... še mičkeno, pa gremo tud mi na dopust (v nedeljo v Savudrijo za 5 dni) uživajte...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.6.2008 10:03:01
|
|
|
|
erna14
|
anja-pikepoke za bora in elo,cimprej se pozdravte ,aja cakam se fotke bee back
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 9:16:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Erna, vse OK? Mislem k še nisi back .
|
|
q1 27.6.2008 10:19:40
|
|
|
|
Žabika
|
Vsem, ki ga rabite - en frišen pozdrav iz Kranjske gore. Zunaj je prijetna temperatura, v stanovanju pa HLAD in Hana se mi je ponoči skoraj podhladila. Je bil razlog, da sem jo dala k sebi pod kouter, da se je reva pogrela. fred: Hana se je sicer malo upirala, ko sem jo dajala notri, potem pa uživala notri, ampak ne za dolgo. Ker zdej se že začne odrivat od sprednjega dela in se zasuka, in je treba ven. Veliko je pa sedela na robu morja in čoftala po nizki vodici. pleničke: mi jih bomo še nekaj časa uporabljali, ker sploh še nimamo kahle. Po moje da se bomo kar naslednje poletje resno lotili odvajanja. Je bila pa Hana na morju veliko brez pleničke in je v večini kar hodila na stalna mesta lulat, no kakamo pa itak zelo po urniku, tako da ni težav. Samo enkrat je poleg igrač v bazenu plavala še ena k.... dskubin: pozdravi od prijateljev, ki imajo Luka in uživajo v Kranjski gori! Beseda da besedo in smo prišli do vas!
|
|
|
|
RE: q1 27.6.2008 12:07:28
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Naša Ela je pa taka bogica, samo na dlani ene roke ima vsaj 20 pik .Ena se ji je spustila na učku, tako da je vsa zatečena. Mali je tečen 100/h, itak če smo skoz notri.Cel dan sem sama, zjutraj in proti večeru gremo sicer mal ven, ampak se Ela hitro utrudi in hoče gor. TRGA SE MI!!!!! tUKI JE PA PAR SLIKIC, DRUGIČ PA ŠE KAKŠNE, SE MI NITI NE DA BRSKAT(ups črke) Pravjo da se gre na morje uživat mal smo namočil tačke B´zovška banda hrbtek nova frizura
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 12:24:19
|
|
|
|
A-N-J-A
|
me pa zanima nekaj drugega ....ali je keri od malčkov že brez pleničk. mi uvajamo na kahlico in veliko ga puščam brez pleničk...tudi brišemo ko se polula ampak upam da nam uspe čez poletje. Tole sem pa šele zdele vidla ....haloooooo, saj so šele en let stari!!!!!Še drugo leto ne bo vsem uspelo, dosti otrok je v plenički do 3 leta! No če ga spraviš čez poletje ven s plenic, kapo dol, ampak to se men zdi veliko prezgodaj.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 19:01:34
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Odvajanje od pleničk - meni se zdi še malo zgodaj. Mi ga bomo odvajali drugo leto. Tudi jaz še ne mislim odvajati. Se čist podpišem tudi pod Anjin post. Pri Ani smo še zdaj ponoči v plenici , ne pa da bi zdaj še Žiga nekaj silila Itak mora otrok sam dojeti anja - en velik kup k vaši hiši in velik zate Pikca - uživajte na morju draja - kako prvi delovni dan
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 19:40:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
RABIM POMOČ!! Na kratko - na bloku nam pleskajo fasado, zato smo odstranili klimo. Zdaj so ugotovili, da nam je ne bi bilo treba sneti. Bi jo dali nazaj pa so vsi monterji zasedeni. Dela za 20 minut, Ljubljana. A kera koga pozna, da lahko pride dat to klimo nazaj prej kot čez 14 dni? GAGAMO . HVALA (na ZS če bo kej - pliiiiiiiiiiiis)
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 20:21:51
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A me pa zanima nekaj drugega ....ali je keri od malčkov že brez pleničk. mi uvajamo na kahlico in veliko ga puščam brez pleničk...tudi brišemo ko se polula ampak upam da nam uspe čez poletje. Tole sem pa šele zdele vidla ....haloooooo, saj so šele en let stari!!!!!Še drugo leto ne bo vsem uspelo, dosti otrok je v plenički do 3 leta! No če ga spraviš čez poletje ven s plenic, kapo dol, ampak to se men zdi veliko prezgodaj. ...in pa bi dodala se iz ''medicinskega vidika''...ni varjante da otroka pred priblizno drugum letom navadis zavestno kakat in lulat v kahlco al kamrkol, KER otrok je do 2. leta inkontonencen( inkonetinenca je uhajanje urina- blata nezavestno), tko da je zame to sizofovo delo...ok ce je ven iz plenic zato da se lufta, ampak mislm da pa ni uspeha ga navadit...ker se more v otroku ''nabrat'' en hormon, ki potem pospesi to zavestno zadrzevanje urina in blata... ...tudi jes snamem kapo ce ti to rata slumpo...obstajano medicniski fenomeni
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 20:22:20
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i RABIM POMOČ!! Na kratko - na bloku nam pleskajo fasado, zato smo odstranili klimo. Zdaj so ugotovili, da nam je ne bi bilo treba sneti. Bi jo dali nazaj pa so vsi monterji zasedeni. Dela za 20 minut, Ljubljana. A kera koga pozna, da lahko pride dat to klimo nazaj prej kot čez 14 dni? GAGAMO . HVALA (na ZS če bo kej - pliiiiiiiiiiiis) ..a pa so vam rekl da klime dol odmontirejte...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.6.2008 20:46:07
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i RABIM POMOČ!! Na kratko - na bloku nam pleskajo fasado, zato smo odstranili klimo. Zdaj so ugotovili, da nam je ne bi bilo treba sneti. Bi jo dali nazaj pa so vsi monterji zasedeni. Dela za 20 minut, Ljubljana. A kera koga pozna, da lahko pride dat to klimo nazaj prej kot čez 14 dni? GAGAMO . HVALA (na ZS če bo kej - pliiiiiiiiiiiis) ..a pa so vam rekl da klime dol odmontirejte... JA Sem besna kot ris...Še dober, da je dons ena soseda vedla povedat, da balkonov ne bojo farbali, ker so jih že preden smo se mi vselili - ker upravnica ni takoj pokapirala povezave balkon-klima-fasada . No, pol ji je kapnilo, sam je blo za nas že too late... (k smo bli bebci in smo jo pred morjem dol dali - smo bli ziher, da bojo začeli v roku delat ) Vse slikce so krasne!!! Pleničke - mislila probat navajat na kakanje (lulanje je no go kot je povedala Naomi) pa sem ugotovila, da se sam še ne zaveda kdaj kaka in da je on tisti, ki kaka in sem to misijo preložila do takrat, ko bo sam povedal, da ima v hlačah "kako"
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.6.2008 20:55:14 >
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 21:10:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: q1 27.6.2008 22:52:38
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika dskubin: pozdravi od prijateljev, ki imajo Luka in uživajo v Kranjski gori! Beseda da besedo in smo prišli do vas! Hvala, hvala, če se še srečate, lepe pozdrave nazaj. odvajanje - Diti tudi včasih sama vpraša, mislim, da je to zato, ker vidi Draža. Gre k WCju in kriči kaka - če si dovolj hiter, da vzameš dol plenico, pol lula v školjko. No, skoraj vedno lula, če jo daš gor takoj, ko vstane, takrat včasih tudi kaka in je zelo ponosna, ker jo pol vsi hvalimo. Ampak jaz vseeno dvomim, da bo letos suha, ker čez pol ure ona že spet lula v pleničko. Če je pa nagica, pol pa lula vse povprek, še najrajši gre v hišo na ploščice (rajši, kot zunaj na travo . Ela - en tavžent
|
|
RE: q1 28.6.2008 12:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvajanje od plenick - kot vecina bomo tudi mi pocakali, da bo sama rekla, da noce plenick. Kahlico smo sicer dobili, ampak je sedaj samo dobra igraca. Livijina sestricna je stara 2,5let in je tudi sama pred kratkim rekla, da noce vec plenick in od takrat lula v stranisce. So se pa kar nekaj casa matrali s kahlico, ocitno je res rabila, da je dojela. Tako da mi ne mislimo tezit s kahlico... Ela in Lan - Fredov obroč - nekaj časa ga je imela ful rada in je z veseljem plavala v njem. Zdaj pa noče več.... sem pa premišljevala, da bi za v nizko vodo imela rokavcke, čeprav jih odsvetujejo...
|
|
|
|
RE: q1 28.6.2008 12:45:21
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 Fredov obroč - nekaj časa ga je imela ful rada in je z veseljem plavala v njem. Zdaj pa noče več.... sem pa premišljevala, da bi za v nizko vodo imela rokavcke, čeprav jih odsvetujejo... ...sej pr nas je isto...fred ni vec najbolsi prjatu...pa kr na glavo leti...jes ne vem kako je to do 4 let tale tardec fred k pise na skatli...a do 4 let je pol za igrat pa z nozem ga lukant ? jes sem mu kupla kr un obroc k ma ''hlacke'' tak oranzn za u morje ; za po nizkih vodah- na morju je en tak bazencek naravn k je vode lih do gleznev pa nau mel nic..rokavcki se mi zdijo pa tko velki na tele nase otroke, ceprov sem mela pomislek tudi ze na to, ma ne vem...bomo vidl...kako se bo vse skp obnesl...mislm pa da bom jes in obroc in rokavcki in fredi in vse ... ...kati, savna ze zaprta?...a ste ze dobil koga...drgac pa...jes bi tocn unmu k je reku da je treba dol dat rekla nej zrihta se da se da nazaj gor...ceprov vem...na konc se sam savnas..briga jih... ...u pon pa na morjeeeeeeeeeeeeeeee ;)...svit se nch ne ve kaj ga bo doletel , tameldve nase pa ze odstevata...najprej gremo sami, pol pa se mal oci dol pride cez vikend, pa mal babi pa dedi pa tko...otroci so dol do nadaljnega, odrasli se bomo pa menjali ...kako bo, porocm iz kraja dogajanja... ...a se sam men zdi al me je spet Presern ujel? ...drgac pa...snaha je pa kjut do konca, da o tamladmu ne govorim ...ostli pa tut, ste vsi pridni moji ipd ;).. bodi dovolj...k se ptrok naspi gremo pa na peekneek ;)...ćevapn- here we come sau sau vsem marcevskim frklam in frkolinom
|
|
|
|
RE: q1 28.6.2008 13:22:02
|
|
|
|
amy26
|
še malo glasu od nas, pakiramo se, gremo na morje v Portorož kjer bomo 1 teden otroci kar ok, kar pridni čedalje bolj zgovorni, Ela še vedno samo 4 zobka, lepo hodi oz. laufa, pleše, zna lepo povedat ko je lačna in še par novim besed vendar zdej se ne spomnim katere,.. toliko zaenkrat grem še par malenkosti dodati v torbo dokler otroci spijo.
|
|
|
|
RE: q1 28.6.2008 17:19:06
|
|
|
|
tinaaja
|
Naomi, ... bi se lahko reklo WB Kahlica ... B jo je uporabljala vsako jutro od cca 1 leta dalje in ponavadi tudi kakala. Potem je naenkrat bila to nepotrebna rutina in je po 3 sek ustala in sla. Tko da sem kar prekinila s tem. Incakam na boljse case, da jo dam spet zjutraj gor. Da bo slje kot prej pogruntala cemu sluzi Nimam pa iluzij, da bo to kaj kmalu. Ko bo pripravljena, bom jaz tud Kaj naj recem.. Morje je bilo superrr B je uzvala do konca in jaz tud. Fredov obroc je bil super (ANJA hvala!!!) drugace pa je bilo super tudi samo v maminih rokah al pa samo cofat v nizki vodi. Zal se je nas dopust prezgodaj zakljucil.. Vceraj je B zvecer bila ful tecka, pa kar spat in celo pop se mi je zdela vroca. Vrocina je narasla med spanje na 38,4. Skratka zgodba se odvija preko bruhanja, ohlajanja, so mlahovosti, rahle odsotnosti do tega, da smo picili na urgenco zaradi strahu pred dehidracijo, ker je bilo ocitno, da je fasala soncarco. V avtu, kjer je bila klima se je spravila k sebi, prej pa je bilo ornk grozno, ker tud roke ni mogla dvignit. Ful sva se ustrasila. Na soncu niti nismo bili, razen ko smo sli 3x v morje, drugace je bila v sencki ali notri, skratka ze cel dan se zrem in razmisljam, kako je lahko do tega prislo Ker se danes ni smela kopat, ne sme bit na soncu in vrocini, smo se odpravili domov. Je pa danes spet stara Brinci Konec dober, vse dobro. Je pa takoj bila kot riba v vodi in sva ze prvic sli cofat v globoko vodo. Dopustniki - uzivajte Kati - vem, kako se pocutis ... v appartmaju na morju ni bilo klime socustvujem. meaa - bravo za izpite .................
|
|
RE: q1 28.6.2008 20:44:26
|
|
|
|
Žabika
|
Uf tinaaja; boga Brina, ampak važno, da je vse ok. Ma res težko prenašajo vročino tile naši sončki. Hana je bila v LJ dobesedno skoz mokra po glavi. Meni ni bilo nič vroče, od nje je pa teklo. Da ne govorim kako je v avtosedežu. Upam, da bo zdaj, ko imamo prevleko kaj bolje. No včeraj sva s Hano skočili v A po to prevleko in glej ga zlomka sva naletele na - razprodaje. Malo nepripravljene sva bile, ampak vseeno je Hana dobila novo letno opravo - seveda za naslednje leto. Anja: pikici Eli, da pikice čiprej zginejo, pa de no preveč srbelo. Bor je pa luštkan. A je res že za zihr oddan? Pa ne Kati povedat za prejšnji stavek. Naomi: uživajte 100 na uro. Sej da ti zavidam pa itak veš, a ne. Sej ko sem bila jaz, si mi bila pa ti. Kati: je bila kakšna dobra duša? amy: uživajte! No Hana pa je včeraj in danes dobila TRI nove štirke. Včeraj eno in danes dve. Ta prvo je dobila za prvi maj, zdaj pa skoraj dveh mesecih pa tole.
|
|
|
|
RE: q1 28.6.2008 20:47:36
|
|
|
|
K_a_t_i
|
MEaa, bravo za izpite . Pa za Lana. Anja, kako kej pri vas? Tinaaja, škoda za prezgodaj zaključen dopust... Amy, UŽIVAJTE!!! NAomi, ti pa preden mi pobegneš - še pričakujem en krajši seznam "lahkega čtiva" na mail. MOŽE?! In NE, nimamo še klime... V ponedeljek se spet obesmo na telefon. Pa sliko od mladoporočencev nestrpno čakam tud Žabika, dej pošlji enih -5 stopinj, plis . Letno prevleko si dobila? Hvala bivša prijateljica... Štirke - scena! Čaki zdej še trojke pridejo . Kr kup še calgel - tvoja hčera je čist prebrihna, vidiš!
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.6.2008 20:50:58 >
|
|
RE: q1 28.6.2008 20:52:28
|
|
|
|
Žabika
|
Kati: sem bila prepričana, da si jo zadnjič preko tinaaje naročila. Ma škoda res, oprosti! Ampak je varjanta, da jo naslednji teden dobiš. Se zmeniva!
|
|
|
|
RE: q1 28.6.2008 21:08:59
|
|
|
|
tinaaja
|
Prevleke so dobili v BC.. 35€ Je pa prevleka zakon Ko sem dala prat originlano prevleko, je bila cist flekasta od svica zadnjega tedna Namestiev prevleke je tud ubitacna, ampak B se ornk manj poti - res super nakup. Zobki - pri nas je tud zadnja stirka prebila, zdaj cakamo spodnje trojke, ki so ze na pohodu.. odstevam - se 8... Mati Žaba, ne mesa strene med B in B Anja, a greste na morje? Ela je res bozica Kriza. A bo katera dala cepit proti noricam?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......