skačica
|
čer! Se še jaz danes pofočkam. Sej preberem vas redno(kar niti ni zlo težko, ker smo vse postale zlo redkobesedne ), ampak napisat se mi pa pol že ne da. Zdele upam, da mi rata, da se mala vmes ne zbudi. Danes sem imela fraj dan, sem koristila ure, ker sem imela redni pregled pri G in je ugotovila, da je vse ok in da lahko začnemo delati na novem družinskem članu . Je bla prav vesela, ko sem ji rekla, da ne rabim nobene kontracepcije. Se vidiva naslednjič, ko bom nosečka. Ampak se nama še tko zlo ne mudi, tja do konc leta bom pa verjetno res, če bo vse po sreči. Iza je bila ta čas pri babici in dediju, kjer je zelo rada, ker se čez teden, ko sem jaz v službi po cele dneve ne vidijo. Po pregledu sem bla pa tok dobre volje, da sem šla še mal zapravljat, ampak tokrat čisto nič zase, samo za moža in Izo. Mala je potrebovala lahke poletne kratke oblekice, da lahko v njih skače po kampu, mož pa kratke hlače. Proti večeru sem pa Izo peljala prvič k frizerju, ker je imela zadaj in spredaj res že dolge laske, čopke si je pa kar naprej podirala, špangice pa dol pulila in jo je blo res treba peljat. Itak da je full cukr z novo frizurco. Slikica sledi, ko jo dam dol z aparata. Prikolo smo postavili v soboto, tud baldahin- upam, da se do petka ne podre, ko ga bosta svak in mož še mal stabilizirala (sta ga zdej postavljala prvič) . Iza v kampu uživa, kar naprej nabira kamenčke, plavala je že v morju, se igrala na igralih, ki jih je v kampu res veliko. Skratka- vsi zadovoljni in veseli Iza zelo rada potiska svoj voziček, ampak ker komaj doseže ročaj je cel (se začne dret)in pol jo moram jaz držat v naročju, ona je pa stegnjena in ga pelje in valda tako nikamor ne pridemo. In danes sem ji kupila mali voziček za njeno punčko in mala je čisto nora. Kar naprej fura tisto punčko gor pa dol, upam, da se kmal ne naveliča. Po enem času pa punčko ven zabriše in se hoče sama usest gor. Po moje bo kmal polomljen. Sicer pa lahko rečem, da zdej kar malo bolje je, se mi zdi, da je pridobila malo trebuščka, ampak je še vedno drobčkana. Smo še vedno na Legoferju, sicer je zdej kri ok, ampak je treba nafilat zaloge. Je pa Iza zelo navezana name, če sem doma, ne naredim popolnoma ničesar zraven nje, ker se moram skoz z njo ukvarjat, če se pa vstanem in grem stran, se mi pa za noge obesi in se začne jokat. Ukinjamo dojenje, ampak zelooooooo počasi. Sem ta teden klicala na upravno enoto kako je z zaščiteno kmetijo in mojo parcelo in pravijo, da ni panike, da se zazidljivo parcelo lahko brez problema izvzame iz zaščitene kmetije tko da zdej čakamo verjetn do konc leta. Upam, da ne dlje. Še kaj pozabila? Mater bi blo boljš da vsak dan nekaj malega napišem kot pa tako klobaso. Jutri pa prost dan, še ne vem kaj bomo počeli. Če bo vročina, bomo doma, Izi napihnem bazen in naj čofa v senci. Kaj boste pa kaj ostale počele? Lahko noč.
|