dojenč
|
pozdravcek še od mene. najprej čestitke za bušije, vse ste tako lepeeeeeeee, za znoret, tako rada vidim srecno in veselo nosečnico. erin-KJE SI PA KUPILA TA BABY FON, TUDI JAZ SEM GA GLEDALA SAMO NA SPLETU, NEVEM PA V KARI TRGOVINI SE GA DA KUPIT, PS KOLKO STANE. katja-dobrodošla spet med nami.svaka cast tvojemu dragemu, da je tako skrbel za nas in man poročal kako sta. nyna84-upm da se boš zdržala kaih 14 dni.pol pa jaz tud ne bom šla zdaj več na morje bomo vsi trije šli septembra. KAJ MISLITE DA ČE LAZJE DIHAM KOT PREJ PA ČE ME ŠPIKA FULL SPODAJ, DA SE JE SPUSTIL NIŽJE ALI V KANAL AL KAM ŽE .SICER PA IMAM V TOREK KONTROLO PA BOM VIDELA. jaz se sploh niam nič za , edino vozicek, kinderped me čaka pri sestri pa previjalna. pol pa se mam flasko aventovo ki sem jo dobila kot darilo ob nakupu vozička, pa 3 dude, 2 je dobil dragi za rojstni dan, 1 pa kot darilo ob nakupu vozička haha upam da se ne bosta prepirala glede dud BAMBI-kje pa si se ti potepala, a si bila na morju?kakšna je voda MICHEL-me veseli da si bolje, in da so se naše zelje in prošnje uresničile.sem vesela da pridno raste in da se dobro počutiš, tako da še naprej počivaj počivaj in pocivaj.tudi tvojemu dragemu da nas je obveščal NATY-jaz se bi tudi mogla spravit k genaralki,a mi ni, daj ti svojega poslji k meni to pa ni lepo da se spravlaš delat take stvari, ki so tzi lahko nevarne, ša se padla si.pa je vse uredu, DAJ PREPUSTI TE STVARI OSTALIM, saj vem da je to full težko ampak daj punca pazi nam se.da ne bomo kaj trgičnega poslušale zadnji mesec.TO VELJA ZA VSE PUNCE.težko je ampak zdržmo.TAK ZDAJ SEM TE MAO POKREGALA krysia- za tosamo in nakupljene stvari.vidiš, kaj pa si jih dala na popravne, zdaj pa si mislijo naj trpi,ne bodi stroga pa jih kar lepo skoz spusti, da boš ti in oni imeli lep dopust.mal heca andreja boris-lepo da si je tvoj tamali zaslužil traktorčka,kaj se pa kopanja v toplicah tice, je bolje da se temu sedaj izogneš, saj razhaja trebušna gripa, in na bazenih je full bakterij, takoda zdaj res bolje da nas kar s šlavhom hladijo.jaz sem tud jutri mislila iti zdaj pa ne bom šla MIŠKOLINČEK-ubogaj zdravnika pa se zdrži,kaj boš odprla avgust SEM VAS MALO POKOMENTIRALA CE SEM KERO VEN SPUSTILA PA SE OPRAVIČUJEM