valentina2006
|
Ojla punce... spet se oglašam po dooooolgem času. Drgač smo pa OK. Sem ter tja vas berem, za pisat pa ni časa . Zdejle glih miško aja , princeska je pa šla z mojo mami in atijem k stari mami do nedelje. za atija in mamico in valda zame, k si bom mal uspela odahnt. No sej je že stara 5 let, pa nimam ne vem kok dela z njo, je pa tko lubosumna na Matevža, da me s tem tko psihično podre, da je groza. Sej ga ma fulllllll rada, pa ga vs čas mečka, pa lubčka... sam kr neki ne razume, da me pač on zdej full bol nuca, pa ponavad k se dojiva, glih tm okrog skače, pa če glih takrat vse met (npr. takoj za jest, pa takoj rep za nardit)... no skratka, tud to bomo pregural. Sicer pa naš miško pridno papca še naprej, pa raste fulll... me ful zanima kok se je zredil, pa zrastu (doma nimam vage), tko, da kumi čakam na posvetovalnico . Tud mi pridno vozičkamo ... pa Matevž je pravi šoping man... glih dons sva mela maratonsko nakupovanje, pa je bil tko pridkan... za Matevža. Tale vročina pa res ubija naše hroščke... moj tud za jest ni mel ta pravga apetita... sam ajčku bi, čeprav ma kakšen dan že full budnih obdobij, kakšen dan pa tud sam spi in je. špelin@: Kje nabavim Baby vac?? Naš ma full zabasn nos (nosnici sicer čisti, prazni), not zlivam fiziološko, pa s tisto pumpico vn vlečem, pa ni bog ve kaj. Zato te prosim HELP ME. Full ga teško poslušam, k vs čas neki hrope al, kva pa vem. Smil se mi, k se mi zdi, da še dihat ne mor. A ja, a to sam z noska vn potegne al tud od viši gor . Upam, da razumeš kva sm hotla prašat. HVALA že v naprej. Skratka punce... se še beremo in pišemo...
|