|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
27.6.2008 15:56:41   
katy82
Mi gremo pa v Strunjan konec avgusta za par dni,kolk dni pa je ponavad priporočljiv,da se gre?Me je najbolj strah da bi blo kej panike in joka zarad spremembe okolja.
Kako pa boste na plaži z otročkom,a mislte že kej kopat al jim sam nogice namakat?Midva gruntava da bi morsko vodo zlila v bazenček kjer bi mal počofotala pol jo bi pa s sladko vodo sprala.
A mislte da je to pametn?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.6.2008 16:21:03   
Taula
Ko naša žabi ni kakala 4 dni in jo je že šraufalo, sem ji naredila kamilice...100 ml vode, kamlice in 5 malih žlic sladkorja. V roku 2 h se je pokakala in je bila vsa zadovoljna. Mama pa tudi.user posted image

Katy82...midva bova delala isto..bazenček, morska voda.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.6.2008 16:24:04   
darmar
ojla punce. jest sem bolj malo na rač. ker me ful rada boli glava. ne vem ali je to za sabo pustil porod. ker prej me glava ni bolela niti 5x na leto. sem tud mela neke težave v porodnišnici, nek strdek? Se mi je zdodilo da po 22 urah od poroda nisem nekih 10 min mogla govort in mravljince v prstih. tko da so mi pol tist špike dajali za redčenje krvi. upam, da me zdej zato ne boli tako rada glava.

Estrella, naš veliki brat je tok vesel sestrce, tok jo ma rad, da si v najboljših sanjah nisem mislna da je mogoče. tko da ni težav, razen to da jo skoz lupčka in jo tud zbudi.

Sončnica mi se bomo pa v Loki enga dne dobili??? Ok, pa še kakšna Valentina  in Matirna pa še katera.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.6.2008 16:26:04   
darmar
No naša punca pa kaka na 5 dni. In dons je 5 dan in mene je strah, če se slučanjo ne bi. In ko ji kakica uspe smo vsi veseli. Itak da mi odleže. Pediatrinaj mi je rekla da če tudi 7 dan ne bo drekca naj pridemo.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.6.2008 17:00:52   
špelin@
katy82, mi gremo na dopust za 12 dni. Pri treh otrocih vedno manj kompliciram user posted image  Če ima mali namen biti siten, bomo pač pregurali user posted image  Sicer se pa itak že zdaj navaja na potrpežljivost in prilagodljivost, ker se pri nas vedno dogaja, smo leteči,... user posted image  Glede čofotanja v slani vodi pa malega najverjetneje ne bom kaj dosti namakala, razen če bo kazal posebne užitke user posted image  Bazenček bosta pa itak imeli punci, ker bomo čez opoldan, ko sonce prehudo nažiga, lepo na senčni terasi apartmaja in jima tam pripravimo bazenček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
ojla punce. jest sem bolj malo na rač. ker me ful rada boli glava. ne vem ali je to za sabo pustil porod. ker prej me glava ni bolela niti 5x na leto. sem tud mela neke težave v porodnišnici, nek strdek? Se mi je zdodilo da po 22 urah od poroda nisem nekih 10 min mogla govort in mravljince v prstih. tko da so mi pol tist špike dajali za redčenje krvi. upam, da me zdej zato ne boli tako rada glava.

Joj, darmar, tole pa zveni precej resno user posted image  Pa so te potem konkretno preiskali (CT, MR glave), da je vse ok?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.6.2008 18:43:02   
valentina2006
Ojla punce... spet se oglašam po dooooolgem času. user posted image   Drgač smo pa OK. Sem ter tja vas berem, za pisat pa ni časa user posted image . user posted image  Zdejle glih miško aja user posted image , princeska je pa šla z mojo mami in atijem k stari mami do nedelje. user posted image  za atija in mamico in valda zame, k si bom mal uspela odahnt. No sej je že stara 5 let, pa nimam ne vem kok dela z njo, je pa tko lubosumna na Matevža, da me s tem tko psihično podre, da je groza. Sej ga ma fulllllll rada, pa ga vs čas mečka, pa lubčka... sam kr neki ne razume, da me pač on zdej full bol nuca, pa ponavad k se dojiva, glih tm okrog skače, pa če glih takrat vse met (npr. takoj za jest, pa takoj rep za nardit)... no skratka, tud to bomo pregural.

Sicer pa naš miško pridno papca še naprej, pa raste fulll... me ful zanima kok se je zredil, pa zrastu (doma nimam vage), tko, da kumi čakam na posvetovalnico user posted image . Tud mi pridno vozičkamo user posted image  user posted image ... pa Matevž je pravi šoping man... glih dons sva mela maratonsko nakupovanje, pa je bil tko pridkan... user posted image  za Matevža.

Tale vročina pa res ubija naše hroščke... moj tud za jest ni mel ta pravga apetita... sam ajčku bi, čeprav ma kakšen dan že full budnih obdobij, kakšen dan pa tud sam spi in je.

špelin@: Kje nabavim Baby vac?? Naš ma full zabasn nos (nosnici sicer čisti, prazni), not zlivam fiziološko, pa s tisto pumpico vn vlečem, pa ni bog ve kaj. Zato te prosim HELP ME. Full ga teško poslušam, k vs čas neki hrope al, kva pa vem. Smil se mi, k se mi zdi, da še dihat ne mor. A ja, a to sam z noska vn potegne al tud od viši gor user posted image . Upam, da razumeš kva sm hotla prašat. HVALA že v naprej.

Skratka punce... se še beremo in pišemo... user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.6.2008 18:57:10   
Pepita
Evo še malo glasu od mene. Mi se cele dneve hladimo pri mojih starših, kjer je hladneje kot pri nas v bloku.
Katy mi gremo že naslčednji teden za 1 teden, pa potem še avgusta za 14 dni, če ti ne boš komplicirala ali paničarla bo tudi otrok normalno prenesel spremembo. Bom pa podrobneje poročala čez malo več kot 14 dni.
Jaz bom kupila Fredov obroč pa če bo dovolj toplo ga bom malo namočila, bom pa imela čebriček zraven, tako da ga bom kar tam kopala, ker že doma vsak dan ful uživa v njem.

A je katera gledala kakšno posebno dodatno zavarovanje za otroka za Hrvaško? Jaz ga bom zavarovala za vsak slučaj, ker ne bomo ravno blizu meje.

Imamo pa ta teden gužvo, ker imamo v nedeljo krst. Pa še kar nismo vse zrihtali, tako da imam še jutri veliko tekanja sem in tja. Bomo pa imeli en fajn piknik, nič posebnega.

A je katera videla kje v MB kakšne kratke hlače za malije. Jaz bi imela take čisto navadne bombažne, brez naramnic ipd. št. 62.

Naš pikec pa je pogruntal, da je ful fajn na rokah zaspat, jaz ne vem, pa ga nikoli ne nosim pred spanjem. Pa ležalnik je zakon ko gospodič vidi okrog, se bojim, da ne bo hotel več v košari ležat. Pred par dnevi se je začel mamici smejat, sedaj pa že kar deli nasmeške vsem okoli.
Čez dan ga jaz ne previjam več široko, ker se mi zdi, da se bo skuhal v plenicah. Dude še vedno nimamo, sem pa ugotovila, da je cena tega, da pač več visi na zizi in mora posledično včasih dobiti kakšen dodaten obrok AM, da se do sitega naje. Pa se ne sekiram, glavno da imam večino dneva in ponoči dovolj mleka, občudujem tiste, ki ponoči pripravljate flaške. Bravo, ker jaz sem totalna koma, malega vzamem k sebi, mu dam joško v usta in že me ni več. Včeraj je tako od 2 pa do 5.30 spal na joški jaz pa zraven.

Uh, sem danes dolga, lepo bodite.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.6.2008 19:16:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
špelin@: Kje nabavim Baby vac??

Obrni se na forumovko rijo ali KLIK ali KLIK

Če fajn namočiš s fiziološko in pustiš 10-15 minut, krepko potegne ven ves smrkelj, ne samo iz nosnic, ampak res konkretno sčisti vse skupaj user posted image  Je pa fino, ker ne tlačiš ničesar v nosek (kot pri klasičnih pumpicah na stiskanje), ampak le dobro prisloniš na nosnico user posted image  Tako ne poškoduješ sluznice v nosnicah oz. noska ne raniš user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.6.2008 19:24:36   
špelin@
Pesticidi v otroškem čaju user posted image : KLIK

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.6.2008 19:25:59   
mamin sonček
lp čvekice in vaši user posted image

zaj sva pa z lano sami. Leona je babica odpeljala, da bodo zjutraj šli od doma.Tudi moj user posted image  je klical , da bo do 7.7  v nemčijiuser posted image Tako da bova z lanico zdaj kar lep čas sami. Jutri grema malo v šopinguser posted image No zaj grem pa laniko podojit pa se še kaj ogasim kasenejeuser posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.6.2008 19:26:02   
Katina
špelin@ 100x hvala za info o baby vacu. Danes sem ga prejela po pošti in smo ga sprobali. Super zadeva. Tudi jaz mu najprej v nos nabrizgam fiziološko in nato uporabim še baby vac.

Valentina2006
, jaz sem baby vac naročila preko spleta na www.minisvet.si, stane 12,95€. Plačaš lahko po povzetju (pošta zaračuna malo manj kot 1€) ali jim nakažeš znesek na TRR. Po e-mailu te obveščajo o statusu naročila in imam dobro izkušnjo.

**** user posted image .

darmar
, se strinjam s špelin@, da bi bilo dobro tvoje zdravje še malo preverit pri dr.

kasso, hvala za nasvet. dr. Pirnat mi je svetoval zmanjšanje doze.user posted image Dobila sem tudi RTG posnetke moje noge in če pravilno berem diagnozo imam trn v petnici oz. kalcinacijouser posted image . Drug teden moram do svoje zdravnice, da mi pove kako naprej.

Mi smo zamenjali AM. Iz aptamila smo šli na HIPP in smo se v veliki meri znebili krčkov user posted image . Zato tudi ne dodajam več Antiflat kapljic. Sem prav vesela, da ga ne drogiram več z njimi. Končno sem začela z dajanjem AD3 kapljic. Danes je dibil prvo dozo 1 kapljice in ni bilo krčev. Upam, da jih bo dobro prenašal, če ne bom pa uporabila Oleovit, ki ga imam doma že pripravljenega.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.6.2008 19:34:55   
špelin@
Katina, sem iskreno vesela, ker tako uspešno uporabljate baby vac. Zame je najboljša iznajdba po dudi in kontaktnih lečah user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz mojemu princu dajem Hipp in je res odličen user posted image  Pri mali piki sem uporabljala Novalac (najprej navaden, potem proti krčem) in je imela grozne krče + ni mogla kakat user posted image  Mali princ pa zaenkrat nima prehudih krčev pa tudi kaka prav lepo user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.6.2008 19:35:07   
valentina2006
špelin@ in Katina: HVAAAAALLLAAA... user posted image ... Baby vac je že naročen user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.6.2008 19:36:28   
valentina2006
A ja... punce... v album sem dala neki fotk mojga sončka in moje princeske. Geslo na željo pošljem v ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.6.2008 19:39:40   
špelin@
A ja... punce... v album sem dala neki fotk mojga sončka in moje princeske. Geslo na željo pošljem v ZS.

Jaz bi geslo, prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.6.2008 19:46:53   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz bi geslo, prosim user posted image

Poslano... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.6.2008 19:50:48   
špelin@
valentina2006, hvala za geslo user posted image

Kako sta oba tvoja sončka srčkana user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.6.2008 19:51:34   
mamin sonček
A ja... punce... v album sem dala

js bi tudi geslo prosim

Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.6.2008 19:56:52   
špelin@
No, pa sem še jaz dodala v svoj album "Naše novo sončece" 3 nove fotke - geslo: Gregor user posted image

(odgovor članu mamin sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.6.2008 20:03:22   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, pa sem še jaz dodala v svoj album "Naše novo sončece" 3 nove fotke - geslo: Gregor user posted image

špelin@: Fullllll lepo... Maš pa kar 2 pomagačici user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.6.2008 20:25:52   
mamin sonček
valentina2006 in špeli@: vajina fanta sta pa prava šarmerjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.6.2008 20:29:17   
mamin sonček
No moja ljubica pa že spi user posted image user posted image Mami gre pa malo pred tv potem pa se prudružim moji user posted image Z lanico želimo lahko noč vam in vašim sončkomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.6.2008 20:37:14   
hijenca
Halo!

Danes pa res ni moj dan. Danes sem kupila za našega sončka kinderpet. in glej ga user posted image  kinderpet je poškodovan. Da ne bi ki jaz imela kdaj sreče z nakupom, pouser posted image  sem skoraj. Jutri ga lahko nazaj vlačim, pa vprašanje če jih še majo.

Naš mali je danes čez cel dan spal slabo uro, pa še zdaj noče zaspat. Ne vem kaj mu je. user posted image user posted image Zvijati ga pa je nehalo, ker se je prej nakakal. Bom pa naslednjo hrano jaz tudi probala s HIPPOM, da ga res AM ne zvija.

Zdaj pa  grem gledat, če je atiju uspelo user posted image  uspavat.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.6.2008 20:48:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

A je katera videla kje v MB kakšne kratke hlače za malije. Jaz bi imela take čisto navadne bombažne, brez naramnic ipd. št. 62.

jst sem jih nakupila v benettonu, so po 13,90€ pa ful fajne bombažne.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.6.2008 22:20:22   
jana81
valentina jst bi tud geslo proooosim.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?