Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 22:07:39
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Mi smo se pa čist zares rešli dude. Danes je ni Lea niti enkrat omenila in tudi v vrtcu je bilo brez problemov. Še ponosno je vzgojiteljicama povedala, da je zdaj velika punca, ker nima več dude. JUUUHUUUU, sem mislila, da nam ne bo uspelo. Naša huda odvisnica je dokončno ozdravljena. Duda je preteklost. Hvala vsem za vzpodbudo. Ne vem, če ne bi brez vas prehitro obupala Super! Bravo, Lea! Se je splačalo malo vztrajat...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 22:11:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Janeja, bravo za Leo Jah, to ženšče, ki sliši na ime Mirotova sestra res nima vse v glavi čisto porihtano, to mi2 itak že dolgo vema Nič novega...Meni je punce res žal, je pa sedaj vse na njej - take it or leave it Je pa to, o žaklju krompirja nič v primerjavi z vsem kar je punca dala skozi... Huanita, tako nekako kakor si ti napisala, s tem da je mala že bila v domu, sedaj čez počitnice bo pa pri nas na probi..In če bo vse ok,smo se z njeno socialano delavko zmenili, da bo jeseni ostala tu in bo hodila tu v šolo..Če pa ne bo vse ok, gre pa jeseni nazaj v dom..
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 23:00:19
|
|
|
|
Skabi
|
skuštrana, tole z nečakinjo je šlo mimo mene, ampak sem že skapirala, za kaj gre. Zelo lepo od vaju in držim pesti, da vam uspe. snorlax, pridemo lahko po 10. uri, ker imam do 10. inštrukcije. Bo v redu? JAnčika, če je pa s prevozom iz Ikee res tako, bova pa najbrž po netu naročila - kupila bova pax omare. Hvala in a te lahko prosim za kak prevod, če bo treba? Nemrak, na bazen bi pa mi tudi kdaj šli - če je kaj sence, ker bo tamali zraven. Lea Bonnie, zdaj pa ti ne boš utegnial priti, ker imaš toliko opravkov, ha? v torek sem bila v LJ na pregledu zaradi krčnih žil. DOhtar je noge samo ošinil s pogledom, prebledel in rekel, da sem najbrž pred kratkim rodila in potem precej odklonilno govoril o morebitnem četrtem otroku. Že drugi zdravnik, ki se namesto mene odloča o mojih otrocih
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 23:09:42
|
|
|
|
Skabi
|
ne znam prielpit majhnih slijk
< Sporočilo je popravil Skabi -- 26.6.2008 23:11:18 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 23:16:22
|
|
|
|
Skabi
|
Iz domače delavnice:
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 23:21:23
|
|
|
|
Skabi
|
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 26.6.2008 23:53:29
|
|
|
|
snorlax
|
Skabi, ti si faca. Na tvoji majici sem prebrala "Sem prelepa, da bi...." Pridi, kadar ti paše. Če bom lahko zjutraj zbudila tavečjega (šel je k prijateljem prespat), bom šla prej po njega in pridem do 10.00 nazaj.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 7:10:05
|
|
|
|
mavo
|
Halo! Skabi, sem se prav nasmejala. Sploh ta zadnji sliki. Skuštrana, hvala za linke. Moj že študira, kako bi nam internet zrihtal. Mi gremo okol 18.7. na morje, pa ti bom do takrat poslala mojo hrvaško številko. Sva predlani kar mobi dol kupila, da so me lahko s službe klicali, če so kaj rabli. Zdej pa sam kartice kupujem in po potrebi gor nalagam. Tako da se bomo lahko zmenli za kopanje. Če bo katera dons v Celju, naj me pokliče za kavo, ker jaz jo bom ob 9ih mahnila proti Merkurju zaradi klime. Zdaj me pa čukec kliče...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 7:27:56
|
|
|
|
Skabi
|
Jutro! Pozabila sem dodati, da ima mož na zadnji strani napisano "Prosim za inštrukcije", jaz ap spredaj "Sveže mleko". Včeraj nas je obiskala Naty z družino. Vsi so luštni, še posebej njen mož Iz ikee so nam prinesli ene police, pa še popust so nam zrihtali . v zahvalo je naš najmlajši med pestovanjem pri Naty pokakal njeno bluzo , Maruša si je na našem pesku poškodovala nogico , Naty pa mi ej komaj dopovedala, kaj bi rada pila (ne vode ). Mislim, da bodo z veseljem še kdaj prišli...
< Sporočilo je popravil Skabi -- 27.6.2008 7:39:00 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 8:04:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Skabi ! Super majčke! Za prevod seveda kar reci. Na obisk bi pa tudi prišli. Snorlax, v LJ grem na ponoven pregled, ker po operaciji ni bistveno boljše. V bistvu grem po drugo mnenje in to h gospodu, ki velja pri nas za enega največjih jackov na tem področju. Termin mi je zrihtal njegov sin, prijatelj od prijateljev. So mi ga ponujali že na začetku, pa sem rekla, kaj bi hodila v LJ. Hja, zdaj me pa spet čaka vse neprijetno štoranje od začetka. Raje sploh ne razmišljam o tisti sondi, ki mi jo bojo potisnili tam nekam do malih možganov , brrrrr. Včeraj smo bili na gusarski zabavi (sicer ni bilo nikjer nobenih gusarjev, hm), mala dva sta najprej samo debelo gledala gužvo, potem pa uživala, srečali smo Nemrak.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 8:04:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, Barika, kje se skrivaš, nič te ne vidim .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 8:52:07
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Se opravičujem za neizpolnjena naročila. Sva tako dolgo razglabljala in izbirala v Ikei, da sva komaj še skočla v Tojsa, potem pa mal bol na gas, da sva otroke pravočasno dvignila! Tak da Janči tvoje lekarne nisem iskala - sorry! Pa sej po vsej verjetnosti jo bomo kmalu spet kej gor mahnili. V Ikejo se res splača. V Tojsa pa malo manj... Me kr glava boli, ko sem tak nora na te igračke. Sem pa opzla, da je v našem Akvoniju sicer manjša izbira pa zato zelo nižje cene! Teta beta - šeflico zate imam, sem jo spotoma pri blagajni zgrabla. Huanitka - zdej bom pa bolj malo v Ce. Ker bom imela dva tedna počitnic! Te pa vabim z deco na še bolj svež luft tule pri nas v naših gorah! Skuštrana - super, da jo bosta k sebi vzela, ker zraven takih staršev so pa otročki ful bogi. Po moje bo čist ok. Ponavadi znajo cenit boljši položaj. za vajin pogum. Snorlax - a ti si že na šiht, da nimaš časa spremljat, al kaj? Moram pohvalit Skabine otročke - smo bili včeraj na obisku in našadva se še nikjer nista tak fino imela in se tako pridno s kom igrala. Se vidi da imajo mamice z istimi interesi . Pa hiško se tudi splača it pogledat ... orng na gas (mojmu je avto crknu tam na ovinku! ) . Kar se pa hladilnika tiče ... dobra šola za nas, ki pridemo za vami! Pa sej naša Skabi je tak iznajdljiva, da bo tudi to rešla z levo roko. Tele majčke so pa zakon! No pa sem prebrala tvoj zadnji post ... sej ni bilo tako hudo. Mala je že zjutraj vsa vesela mami pokazala, kje jo buba, majca se pere z dodatkom vanisha. Kar se pa pijače tiče pa ...sej se boš navadla, da tudi kaka učitlca kdaj pije, ne sam vojniči in dohtarce A ne babe? Na, zdej grem pa pohištvo iz Ikeje sestavljat...
< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 27.6.2008 8:54:43 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 8:53:19
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Kje so pa moji smeški? Sem jih že našopala - po zaslugi Jančikinih inštrukcij o popravljanju postov - sem tole prvič naredla!
< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 27.6.2008 8:55:59 >
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 9:14:42
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Šibam po tavečjega v Celje, ker potem pričakujem obisk Skabi & co. Uživajte na kofetkanju! Ti Naty pa v sestavljanju.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 10:01:17
|
|
|
|
noe
|
Halo, babike. Kako ste? Mi smo se končno mal normaliziral. Krst je uspel, bilo je vredu vreme in torta je bila fantastična. Bila je Štormanova višnja in čebelji pik.Take torte še nisem jedla, ful sočna in nič umetnega okusa . Vam prilepim slikco. Sem pa ful slabe volje, ker nama še kar rihtajo papirje za GD.Sedaj je pa gotovo, je šla pa šefica na dopust in ne more podpisat . Kot drugo, pa verjetno Ž.ne bo dobila marca vrtca v Petrovčah, pa 90% sem zato V. iz Liboj prestavila, ker gor nimajo jasli.Mi gre kar na jok. Samo ne vem zakaj, ne naredijo več skupin, če vedo, da je čedalje več malčkov???? V. skupino pa so čisto razbili. Jančika, pa tvojih tud nisem vidla na seznamu, a ne gresta v Petrovče? Snorlax, a boste v ponedeljek dopoldan doma?? Bi mi trije mal pršli, če lahko. No, zdaj pa moram it, lp vsem
< Sporočilo je popravil noe -- 27.6.2008 10:02:45 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 10:18:56
|
|
|
|
noe
|
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 11:26:36
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe Jančika, pa tvojih tud nisem vidla na seznamu, a ne gresta v Petrovče? Nismo dobili, so nam pa ponudili Levec, kar sem zavrnila in bomo na ta način drugo leto imeli plus pike, ker smo prepustili mesto drugim. Pa še stalni naslov bomo tam, tako da bomo drugo leto verjetno dobili. Čestitam za uspeli krst! Tole si preberite, da ne bom še enkrat pisala: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2918059&mpage=1&key=�
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 13:30:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Skabi - luštne majčke! Jančika - mene take fore tudi razjezijo, so imeli podobne z rokavicami. Sem pa moj M. pusti vedno nategniti Naty - pridemo! Kdaj lahko?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 14:55:54
|
|
|
|
nemrak
|
, sedaj samo na hitro, se zvečer javim. Imam eno vprašanje!! A iam katera za posodit ali prodat otroško hojico??? Naša ta mala se je začela postavljati na noge in bi jo kdaj pa kdaj za kratek čas dala not, da si spočijem roke .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 15:42:48
|
|
|
|
jerebica
|
hej, da se malo oglasim, še sem tukaj, od vročine komaj diham, prestavlam se iz kota v kot in čakam na karto za Rim. Niti čvekat dopoldne se ne morem spravit , Skabi, hvala za fotke in FUUUULLLL dobre majčke!!!! Nemrak, jaz ti lahko posodim hojico jo še nekaj časa ne bomo rabl.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 16:04:35
|
|
|
|
nemrak
|
, jerebica, bi te res prosila za hojico. Ti pa želim, da bi šla čim prej v Rim. Vem kako je če biti noseč v vročini. Sama sem bila prvič mesec in pol pred porodom v bolnici v naj hujši vročini (julij in avgust). Katastrofa, brez klime....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 18:00:30
|
|
|
|
žanek
|
Lea, za dudo . Skuštrana, fajn da ste se tako odločili glede M. nečakinje , držim pesti, da vam uspe ! Skabi, fulllllll dobre fotke . Naty, če imaš počitnice in če boste doma, bom pa mogoče pregurala v vaš konec . Kdaj vam najbolj odgovarja? Noe, fajn za uspešen krst, nas to še čaka v avgustu. Jerebica, držim pesti, da bo tole čimprej za tabo in boš kmalu držala svojo štručko v rokah . Mene tudi takšne fore, kot je Jančika napisala, fulll razjezijo . In to zadnje čase kar pogosto delajo vsepovsod! Jančika in Skabi, držim pesti, da porihtata zdravstene težave uspešno ! Aja, če katera rabi, ji dam piksno (400g) začetnega mleka Novalac 1.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 18:03:51
|
|
|
|
teta beta
|
Lea, za dudo! Skabi, kul majčke ! Naty-Taya, superca, hvala! Poletje bo še doooolgo, sladoleda pa ni nikoli preveč! Povej, a boste hodili kaj v Dramlje, a se jaz oglasim do vas ali pa se zmenimo nekje vmes, npr. v Šentjurju pri Jani, kjer je dosti igral? Pa koliko je stalo to čudo tehnike, da pripravim? Jerebica, meni je bilo tudi zdajle dva dni užasno za zdržat! Se pri tebi kaj dogaja? Pri meni še nič, je pa danes precej miren v primerjavi s prej. Amapk je moj rekel, da moram počakat do ponedeljka (fuzbal ). Kako pa kaj smrček?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 18:15:02
|
|
|
|
snorlax
|
Noe, mislim, da smo v ponedeljek doma. Kar pridite. Če boš rabila kak nasvet glede poti, me pokliči. Itak me pokliči, kdaj točno pridete. Skabi, tisočkrat hvala, še enkrat. Ko ste z Mavo šle, smo imeli modno revijo. Največ veselja so požele majice s številkami, šilt-kape in naramnice! Jerebička, Teta beta, Smrčka, pejte rodit! Čakamo, katera bo prva. Go, go, go!!!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 27.6.2008 21:18:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, babe, kaj je zdaj, zakaj še nobena ni rodila??? Skabi, Joe sprašuje, kdaj bi lahko prišli k vam. Dobro, tudi jaz sprašujem, ampak zdaj pa še on, tak da zdaj je to še bolj pomembno vprašanje .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.