|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
26.6.2008 10:24:11   
pikovit
No Barbara in Buba vaju držim za besedouser posted image .Ampak bo kar cel vikend,če bo v Portorožu.Bosta zmogliuser posted image user posted image user posted image

Barbi sej je res je tvoja tečka user posted image  že prišla al raj počakamo na user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.6.2008 10:25:35   
pikovit
Jaz imam tudi tickeruser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.6.2008 10:33:08   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No Barbara in Buba vaju držim za besedouser posted image .Ampak bo kar cel vikend,če bo v Portorožu.Bosta zmogliuser posted image user posted image user posted image

Barbi sej je res je tvoja tečka user posted image  že prišla al raj počakamo na user posted image

Pikovit a dvomiš v naju!user posted image user posted image user posted image Polne energije,vedno za žur!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič ne bo še user posted image ,je prišla user posted image ,jaz pa test nardila,čez dobre pol urce se pa prpele user posted image !Tk oda bomo še vedno veselo user posted image user posted image user posted image user posted image na novi user posted image .Sem misnla da nam bo ratal da bosta mela približno isto rojstni dan,pa žel ne bo šlo.Zdaj če se prime bo okoli 1.4.!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.6.2008 10:58:53   
pikovit
Barbi škodauser posted image Pa sej bo.Veš vse tole je stres za telo.Zdaj,ko boš na dopustu in boš spočita,pa bouser posted image

A tako pol praviš?Da zmorešuser posted image A bi me prej kakšno štih probo naredileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.6.2008 11:07:01   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

barbara kdaj ste šli pa domov??? user posted image

Okol 16,ker smo moral v Celje,pa Ožbej je bil že ful zaspan,ker ni nič spal.dost smo mel sonca tud.
Ka pa vi?

bli smo do ene pol 19-ih....smo kr vztrajali...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.6.2008 11:07:38   
Bubamaraa

nč bat....zmorem vse.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.6.2008 11:08:15   
Bubamaraa

Jaz imam tudi tickeruser posted image user posted image

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.6.2008 11:23:24   
bt08

Barbi škodauser posted image Pa sej bo.Veš vse tole je stres za telo.Zdaj,ko boš na dopustu in boš spočita,pa bouser posted image

A tako pol praviš?Da zmorešuser posted image A bi me prej kakšno štih probo naredileuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem za!user posted image user posted image user posted image user posted image Samo po dopustu!Zdaj res ne morem!user posted image user posted image user posted image

Pa bravo za ticker,jaz sem ga tud zbrisala,pa cel let me je spremljal!Komej čakam da dam drugega,unega ko ti tedne prišteva!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.6.2008 11:24:50   
bt08

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

barbara kdaj ste šli pa domov??? user posted image

Okol 16,ker smo moral v Celje,pa Ožbej je bil že ful zaspan,ker ni nič spal.dost smo mel sonca tud.
Ka pa vi?

bli smo do ene pol 19-ih....smo kr vztrajali...user posted image

UUUUUUUU ste bli pa pridni!user posted image user posted image user posted image Mi smo domov prišli mal čez 20.

Jaz grem pa še 3krat delat pa mam pol dopust!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš pa pol v savno,k jo mamo na šiht,se mi špehec topi!!!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.6.2008 11:33:15   
NATAŠI

Evo mi imamo določen datum za dekliščinouser posted image .Načeloma naj bi bil 22 avgust.Upam,da bo. še kaj lepega vremenauser posted image Sem pa jo mislila narest kar v Portorožuuser posted image Bom gledala mal vreme.Če bo slaba napoved,sem pa mislila kaj prej.Vse od vremena odvisno.Drugače pa bo v Lj.

Jaz pa nisem frej ker se naslednji dan poročim user posted image  user posted image

barbara bomo držale pesti da boš srečka user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.6.2008 11:40:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Evo mi imamo določen datum za dekliščinouser posted image .Načeloma naj bi bil 22 avgust.Upam,da bo. še kaj lepega vremenauser posted image Sem pa jo mislila narest kar v Portorožuuser posted image Bom gledala mal vreme.Če bo slaba napoved,sem pa mislila kaj prej.Vse od vremena odvisno.Drugače pa bo v Lj.

Jaz pa nisem frej ker se naslednji dan poročim user posted image  user posted image

barbara bomo držale pesti da boš srečka user posted image

Nič se ne sekiraj Nataši bova skoraj na istemuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.6.2008 12:19:08   
NATAŠI
ja res je pikovit user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.6.2008 14:23:40   
maya2
Pozdravljene!

men se že dogajauser posted image user posted image Ponoči sem imela že prvo morouser posted image user posted image
Sem sanjala, da sem ful hitela na poroko, sem bila že pozna, pa pridem tja sem pa ugotovila, da sem pozabila poročno oblekouser posted image (se vidi, da me ta obleka najbolj skrbiuser posted image )
Potem so mi panično iskali eno obleko, pa mi nobena ni bla prav, pogledam dol, pa vidim ................ ogromen trebuhuser posted image .... noseča najmanj 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image potem končno najdemo eno varianto ... oranžno oblekico do kolenuser posted image user posted image potem sem se pa zbudila..user posted image
Grozaaa kaj še bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
26.6.2008 22:29:41   
maya2
Punce dejte mi nekaj povedat... ne vem al je to res samo v moji glavi ali ima zadeva kakšno 'podlago'. Kolkor sem jaz slišala naj bi na poroki nihče drug kot nevesta bil oblečen čisto v belo? a to drži? ker sem vprašala že ene deset žensk tle okol pa vse pravjo istouser posted image je to sam kaka lokalna fora?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
26.6.2008 22:54:16   
pikovit
Samo na hitro se javim.Bila danes pri Jezeršku in se vse zmeniliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.6.2008 6:46:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Punce dejte mi nekaj povedat... ne vem al je to res samo v moji glavi ali ima zadeva kakšno 'podlago'. Kolkor sem jaz slišala naj bi na poroki nihče drug kot nevesta bil oblečen čisto v belo? a to drži? ker sem vprašala že ene deset žensk tle okol pa vse pravjo istouser posted image je to sam kaka lokalna fora?

naj bi veljalo, da kakršenkoli odtenek bele ali smetana ali šampanj barve ima nevesta, tiste in svetlejše barve naj drugi na proki ne bi imeli. Sam kako boš pa to preprečila, je pa ruga zgodbauser posted image user posted image user posted image Men je blo važno samo, da ne bosta moja priča pa moja mami v takem ali svetlejšem odtenku, ker sta bili pač dosti z mano... Za ostale me pa ni zanimalouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.6.2008 6:47:02   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Samo na hitro se javim.Bila danes pri Jezeršku in se vse zmeniliuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.6.2008 7:13:14   
NATAŠI
dobro jutro

pa je petek user posted image  user posted image   user posted image

maya to si imela pa nore sanje user posted image  user posted image . To da je le nevesta v belem, pa jaz prvič slišim

pikovit user posted image  user posted image

midva sva bila pa včeraj na plesnih user posted image  ... to smo imeli že drugič in še danes... se full hecamo in se imamo prav fletno user posted image  user posted image  user posted image  ... mene pa plesni učitelj takoj najde za pomoč user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 27.6.2008 7:16:44 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
27.6.2008 7:56:21   
bt08
Jutro!
Še dans pa jutri mal pa sem frej,jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image .Že odštevam ure kaj ure,minute!

Glede bele barve neveste in ostalih.Sam bla jaz kr mal razočarana,ker je moja priča dala delat kostim bel,pa me je to ful zmotilo,sam se ni dala premaknit.Sem ji pač povedala,da ne bi rada da je kdo še bel na poroki,sam ona se na to ni ozirala.Sam sem vidla ni prišla do izraza,jo noben ni ne vem kako hvalil,čeprav je to hotela.Tako da se ne sekirat,jaz sem se,pa je blo brez veze.
Sva pa prišle v konflikt ko so mi poročni šopek sunl,punčka una k je na sliki,se je pa moja priča začela dret name,kaj se ga grem,pa ne vem kaj,pa me ni ne vem kako merkala,ker to ni moja skrvb da jo skoz dej jaz grem sem jaz grem tja,pač ona naj bi me čuvala in za mano letala,pa ni.Je bil pa pol Ožbej kriv,ker se je z njim pogovarjala.Sem šla lepo do nje in ji povedala par krepkih,se obrnila in šla.No pa je popustila in se mi opravičla.Je pa čnavajena da se mora ves svet okol nje vrtet,sam je za tisti dan zvisela,in se je svet vrtel okoli naju.So jo lep odal na realna tla.

No pikovit vidiš da se vse lepo zrihta.In kaj so ti lepega povedal,s ko mse pa meniš?Z Majo?

Nataši lep oda plšeta,midva nisva nič,pa nama je vse tako lepo ratal,greva to soboto spet mal na veselicvo plesat,komej čakam!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.6.2008 8:03:18   
NATAŠI
barbara super za počitnice ... čist malo še zdrži user posted image  user posted image . In kam gresta na veselico? Tam v naši bližini so Čuki, bomo šli mi verjetno mal pogledat (v soboto) ... imava pa danes tudi plesne user posted image  

No okrog mene na najin dan bodo pa le moški, imam jaz pričo in moj .... je pa nekaj svakinja govorila o enem korzetu al kaj vem kaj bo imela ... me sploh ne zanima .. 

a veste da sem jaz takoooo zaspana user posted image , sva imela včeraj plesne do 22.40 ... so se začele komaj ob 21.00 drugače imamo pa ob 19.00

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 27.6.2008 8:04:28 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.6.2008 8:17:15   
bt08
Nataši ja Čuki koj bi jih šla poslušat,ker so mi res ok,dober znajo narest.Ne vem za enkrat vem samo za eno,v soboto so ble okol nas 4 ,sam smo mi mel svojo veselico.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud nekej zaspana,ker zvečer sem mela tok močen zobobol,da me je kr po postl metal,pa šele v pondeljk ga mam,sem klicala pa sam do 12 delajo.Pa od 14 naprej,jaz pa dol na Kolpo Ožbeja pelem,tako da ne bo nič dans z zobarjem.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.6.2008 8:31:06   
NATAŠI
barbara vzemi kakšen tablet da ti olajša bolečino in naj zgine v ponedeljek naj pa poštimajo tako kot je treba, da greš na počitnice mirna in s super počutjem user posted image  user posted image  .. zdaj imata pa frej vikend- super user posted image user posted image user posted image , Ožbej bo imel pa tudi lepo vreme da bo lahko užival user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.6.2008 8:32:56   
Bubamaraa

Pozdravljene!

men se že dogajauser posted image user posted image Ponoči sem imela že prvo morouser posted image user posted image
Sem sanjala, da sem ful hitela na poroko, sem bila že pozna, pa pridem tja sem pa ugotovila, da sem pozabila poročno oblekouser posted image (se vidi, da me ta obleka najbolj skrbiuser posted image )
Potem so mi panično iskali eno obleko, pa mi nobena ni bla prav, pogledam dol, pa vidim ................ ogromen trebuhuser posted image .... noseča najmanj 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image potem končno najdemo eno varianto ... oranžno oblekico do kolenuser posted image user posted image potem sem se pa zbudila..user posted image
Grozaaa kaj še bo!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.6.2008 8:35:22   
Bubamaraa

men je dol vislo kako bo kdo oblečen...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.6.2008 8:36:01   
Bubamaraa
se javim ostalim kasnej, ker šibam v Ljubljano na DURS...

pa-pa

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?