|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
25.6.2008 8:55:19   
pikovit
Dobro jutro punce mojeuser posted image

Najprej Barbara iskrene čestitke,draga GOSPAuser posted image user posted image user posted image user posted image Vidim,da si uživala in da si se imela prekrasno.

Evo midva preživela prečudovit vikend v Portorožu,v Palacu.Nama je bilo kar hudo,ke se je vse tako hitro končalouser posted image .Moram rečt,da se je Portorož zelo,zelo popravl.Novi lokali,plaža ni več plačljiva ....Res pohvalnouser posted image

V nedeljo,ko sva prišla zvečer domov,me je pa razneslo od jeze,ker internet ni delal do danesuser posted image user posted image user posted image .

Tako da tole je moje poročilo na hitrouser posted image

Punce uživajte,jaz pa grem brat za nazaj.

Bubica in ostale kakšna kava?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.6.2008 10:15:57   
*tajda*
Barbara pa sem te našlauser posted image user posted image user posted image
Vglavnem fuuuul si imela lepo oblekco in frizuro, ti je res zelo pasala,pa tvoja dva lubčka sta bila tako lepo,ste bili lepo barvno usklajeni.Torta izgleda fantastično!
Mi je pa smešno tam ko tvoj možek daje podvezico dol tvoji babiciuser posted image  Vidim da ste se imeli noro in nepozabno.
Vso srečo v zakonu in iskrene čestitke!user posted image

Tajda

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.6.2008 20:40:34   
bt08
O Tajda sem vesela da si me našla!user posted image user posted image user posted image user posted image No sej slikice pa sledijo,takoj ko jih dobim se dobimo,sam bo vrjetno kr po dopustu.Ja meli smo se pa res noro ne pozabno.

Pikovit hvala,glede gostilne a bodi brez skrbi,ker nisem dobla niti ene pripombe,vsi so zelo navdušeni in hodjo same pohvale!

Buba sem vesela da sem te končno spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da se naslednjič kje drugje vidimo in kako kavico popijemo in da bo več časa.

Zdaj pa šibam pod tuš pa ajat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.6.2008 21:55:36   
pikovit
Barbi hvalauser posted image ,sem že živčna.Tole me najbolj skrbiuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.6.2008 21:57:35   
pikovit
A na Barbi naša Bubica je tako fejstuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.6.2008 22:12:26   
bt08
Pikovit glede gostilne res ti ni treba skrbet,men so aredl za na vsako mizo tko lepe ornžne vrtnice pa zelenje,res lepo.Postrežba je bla ena a,torta postrežba tud,šampanjček,hrana,juha,glavna jed vse ok.Sam mi smo največ popil vode in radenske 104 plastenke,vina je šlo pa bolj mal.

Ja naša Buba je pa res tok simpatično dekle,mamica in žena....!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ok punca je,sam sva sam par besed spregovorile v bazenu,ona je bla s svojo družbo jaz pa z možekam in sinčkam.Kok se dober sliš možek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovit kdaj maš ti poroko?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.6.2008 23:37:40   
pikovit
Barbi 100x hvala.Juti greva h Jezeršku se malo pomenit.Ja midva se poročiva 6.9. samo gre čas tako hitro,da mi kar slabo vmes ratujeuser posted image .Bi bila tako prijazna in mi poveš kako ste potem z plačilom.Vse takoj po poroki al nasledni dan?

Pa saj me razumeš,da malce kompliciram.Povej mi ali si imla kakšne balončke?In ali si se zmenila za okrasitev mize po svoji volji oz. v svojem kontekstu?Joj zdej gre pa počasi že zares.

še 2 meseca 1 teden in 5 dni.Brrrr me kar streseuser posted image

Nočko bejbeuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.6.2008 23:43:02   
pikovit
BTW kje pa ste ostale?

GA. Baguska uživa 100 na huser posted image ima prekrasno vremeuser posted image

Kje je pa naša GA. Fragolca a ni že 14 dni mimo?Se ima tako dobro,da je podaljšala še za 1 teden?user posted image

Pa naša arhitekt GA. Flaska?
Pa naša  GA. Bubica?

Gospe kje ste vse?

In ostale,ki še čakamo da postanemo GA. kje ste?Že na dopustu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.6.2008 7:15:52   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

No kako ste? Ste lepo preživele prosti dan? Mi smo bili na pikniku, pa vabilo sva nesla ... in v gostilni sva bila kjer bo ohcet pa je bilo super... nisem dojela da imajo vse lepo v oranžni barvi kakor bova imela midva user posted image  user posted image  user posted image  sem bila full vesela

Flaška ja kar nisem si zapisala cifre ker .. ne vem zakaj user posted image , elli upam da bom šla kaj v avstrijo pa jih kar tam vzamem user posted image , maya in eva hvala za informacijo mogoče mi pride prav user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.6.2008 7:51:39   
Bubamaraa
mornig moje punce....user posted image user posted image user posted image

najpej, da povem, da se mi je dvakrat javila Baguska in pravi, da resnično uživa in se prepuščata romantiki....user posted image

ja punce, da povem da sem včeraj spoznala našo novopečeno gospo Barbaro....user posted image user posted image user posted image  in je tako simpatična punca, da sem jo takoj v vodi kar objela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in upam, da se še vidimo in res še kako bolj daljšo še rečemo....user posted image user posted image

pikovit kaj pa kavaaaaaaaaa??????????? drug teden???user posted image

aja še to; včeri je na bazen še prišla naša Anja24 in sem tudi spoznala njenega bodočega moža.....(prov čeden dečko user posted image ) pa bušeka sem videla..... in moja Danaja je čist nora nanjo.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.6.2008 8:19:19   
NATAŠI
bubica lepo da ste uživale in si razširile obzorja poznanstva user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.6.2008 8:19:34   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Barbi 100x hvala.Juti greva h Jezeršku se malo pomenit.Ja midva se poročiva 6.9. samo gre čas tako hitro,da mi kar slabo vmes ratujeuser posted image .Bi bila tako prijazna in mi poveš kako ste potem z plačilom.Vse takoj po poroki al nasledni dan?

Pa saj me razumeš,da malce kompliciram.Povej mi ali si imla kakšne balončke?In ali si se zmenila za okrasitev mize po svoji volji oz. v svojem kontekstu?Joj zdej gre pa počasi že zares.

še 2 meseca 1 teden in 5 dni.Brrrr me kar streseuser posted image

Nočko bejbeuser posted image

Pikovit midva sva šla plačat v ponedeljek.Najpej sva poklicala kolk pride pol pa sej veš da ne nosiš tok keša okol.Pa knjim sva plačala mal pogovrol in to je blo to.Glede okrasitve sem mela pa samo na mizah dekoracijo,ker drugje nisem hotla met,mislim pa da se da vse zment.

Pikovit se da vse zment brez skrbi.

No jaz sem pa kr zalimana dans,utrujena sem.Jutri pa peljem Ožbeja na Kolpo pa sva sama z možekam.Bova mal uživala,sej komej čakava,da se odklopva mal.

Buba mi bo še neroden?

Šibam Ožbej me kliče nekej!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.6.2008 8:29:27   
Bubamaraa
barbara ti nima bit za kej nerodn, ker si res super punca...user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.6.2008 8:49:16   
pikovit
O pa ste se le malce razpisaleuser posted image .

Ja Bubica naslednji teden kava padeuser posted image user posted image user posted image Lepo vabljene še ostaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.6.2008 8:49:42   
bt08
Hvala!

Sem misnla še do tebe pridet,pa je Tomaža opeklo ko je bil bel kot jogurt.Pa še zmatran je bil nekej,ker je moral ob 4 vstat pa delat.Sej se bomo doble kej v Ljubljani,po dopustu,ko bomo še frej mal.Edin če ne bo kuhnja takrat.

Drugače mi je pa v Laškem ful dober !

Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.6.2008 8:55:29   
Bubamaraa
pikovit se zmenmo....user posted image

barbara kdaj ste šli pa domov??? user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.6.2008 9:18:04   
pikovit
Bubi veljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.6.2008 9:24:42   
Bubamaraa
glihkar dobila od Baguske sms... da nam pošilja vroče pozdrave iz Kornatov...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.6.2008 9:33:05   
NATAŠI
o baguska lepo user posted image  user posted image  user posted image  vrni nazaj in ji želimo maksimalne počitnice user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.6.2008 9:56:06   
pikovit
O Baguska,kolk ti zavidamuser posted image Še naprej uživaj.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.6.2008 9:59:13   
pikovit
Evo mi imamo določen datum za dekliščinouser posted image .Načeloma naj bi bil 22 avgust.Upam,da bo. še kaj lepega vremenauser posted image Sem pa jo mislila narest kar v Portorožuuser posted image Bom gledala mal vreme.Če bo slaba napoved,sem pa mislila kaj prej.Vse od vremena odvisno.Drugače pa bo v Lj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.6.2008 10:09:53   
Bubamaraa

Evo mi imamo določen datum za dekliščinouser posted image .Načeloma naj bi bil 22 avgust.Upam,da bo. še kaj lepega vremenauser posted image Sem pa jo mislila narest kar v Portorožuuser posted image Bom gledala mal vreme.Če bo slaba napoved,sem pa mislila kaj prej.Vse od vremena odvisno.Drugače pa bo v Lj.

sem frej...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.6.2008 10:16:23   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

barbara kdaj ste šli pa domov??? user posted image

Okol 16,ker smo moral v Celje,pa Ožbej je bil že ful zaspan,ker ni nič spal.dost smo mel sonca tud.
Ka pa vi?

Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.6.2008 10:16:55   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

glihkar dobila od Baguske sms... da nam pošilja vroče pozdrave iz Kornatov...user posted image

Tudi mi pošiljamo nazaj ene lepe pozdrave!pa naj uživa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.6.2008 10:17:26   
bt08

Jaz sem tud frej,pa še rojstni dan mam tist cajt!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?