bt08
|
Jutro! Še dans pa jutri mal pa sem frej,jeeeeeeeeeee .Že odštevam ure kaj ure,minute! Glede bele barve neveste in ostalih.Sam bla jaz kr mal razočarana,ker je moja priča dala delat kostim bel,pa me je to ful zmotilo,sam se ni dala premaknit.Sem ji pač povedala,da ne bi rada da je kdo še bel na poroki,sam ona se na to ni ozirala.Sam sem vidla ni prišla do izraza,jo noben ni ne vem kako hvalil,čeprav je to hotela.Tako da se ne sekirat,jaz sem se,pa je blo brez veze. Sva pa prišle v konflikt ko so mi poročni šopek sunl,punčka una k je na sliki,se je pa moja priča začela dret name,kaj se ga grem,pa ne vem kaj,pa me ni ne vem kako merkala,ker to ni moja skrvb da jo skoz dej jaz grem sem jaz grem tja,pač ona naj bi me čuvala in za mano letala,pa ni.Je bil pa pol Ožbej kriv,ker se je z njim pogovarjala.Sem šla lepo do nje in ji povedala par krepkih,se obrnila in šla.No pa je popustila in se mi opravičla.Je pa čnavajena da se mora ves svet okol nje vrtet,sam je za tisti dan zvisela,in se je svet vrtel okoli naju.So jo lep odal na realna tla. No pikovit vidiš da se vse lepo zrihta.In kaj so ti lepega povedal,s ko mse pa meniš?Z Majo? Nataši lep oda plšeta,midva nisva nič,pa nama je vse tako lepo ratal,greva to soboto spet mal na veselicvo plesat,komej čakam!