|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
26.6.2008 12:19:52   
itata
dan,
danes je pa bila hecna jutranja kavicauser posted image  najprej uletiva midve z buči. aljaž čist naspidiran itak faca! mala spita, ampak sam 5 min. tilen lačen je jamral. moj še priden prve pol ure. pol se mu ni dal več sedet. sem ga mogla mal "sprehaja". valda. buči je mogla it, ker ni mela za tilna hrane s sabo (se zgodi tudi najboljšim, da kej pozabjo). pol pride bajsa, je pa moj začel težit na polno, ker je bil zaspan. greva po pol urce, boga reva je mogla kavo zeksat... sori bajsa. zaspi takoj k sem avto vžgala, prideva domov, je bil že pokonc ćez 5 minuser posted image  pol pa eno uro firbec ta glaven k je mela moja mama neki obiske, zdej je pa zakomiral pa upam, da mu bo uspel. jaz grem pa tud zraven, ker sem včeri še mal z mojim fuzbal gledala, sva šla spat ob 23h, pol sem se zbudila ker je blo vroče, prižgala nazaj klimo, pol se je že mali zbudil - predvidevam da iz istega razloga. pol pa še 2x dojenje... vstal je pa itak že ob 6:30 ne bodi-ga-len... tko da ima zdej da spi 3 ure!! itak je pa tko vroče spet, da je za znoret. zdej ne vem, a se bo kej uscal, en oblak je, sam nič ne kaže... bomo vidl. ajdi...
bamby; sej se nič ne spoznam na kleklanje in čipke in tak, ampak mislim, da obvladaš zadevo sto na urouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
26.6.2008 12:27:09   
Februarka08
Ojla punce.
Mi smo mel pa danes od 4h pa do 6h zjutraj litanije matere božje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se je zbudila, se začela smejat in tulit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem mislila, da bom crknila od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image . sem se zadržvala pod kovtrom, da me ja ne bi slišala, pa ni pomagal. No, en cajt se je smejala, pol sem jo dala na zizo, je parkrat potegnila in zopet aaaaaaaaaaaaaa. pol se pa smeji k sama sebe posluša in ji je zanimivo.user posted image Poje eno, mal zadrema (za 2 min), poje drugo, spet zadrema za 2 min, si mislim, še je lačna, ji grem narest mlek, flašo ven vrže, jo dam v posteljico, ona spet aaaaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image Kaj nej nardim. Nič, grem spat, ona tuli, se smeje, čez pol ure se začne dret, ji dam flašo, ona me gleda user posted image in to je trajal do 6h zjutraj ko sem ji po 15 min vztrajanja pri posteljici tulila dudo v usta da je končno zaspala. Pol sva pa spale do 9h.user posted image Nikol več, ker je obupno vroče zuni. Od zdaj naprej hodiva ob 8h ven...
Pol pa valda ni hotla zaspat v vozku, je bla tečna, sem ji mal dvignila šp.del, je blo vse zanimiv.... Na konc je končno mal zaspala, zdej je pa spet sitka, tako da jo grem nafutrat, pol pa upam da bo zaspala še kej, da grem kosilo narest.

Nič, grem k njej, vas berem....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
26.6.2008 12:27:28   
itata
mlavla: jakob spi sam v body-ju pa čez nogice ga sam z rjuhico pokrijem. mu je takoj vroče. morski zrak mu bolj paše. danes se je pa 3 dojil doma... pa enkrat ni hotu v svojo posteljico, ampak je 2 urce spal pri nama, pol je blo pa spet ok... mal ga biksa včasih, ampak načeloma zdej skoz spi v svoji posteljici. je bolj priden. sam še tole nočno dojenje da mal prerastemo pa sem zmagala!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
26.6.2008 12:29:41   
itata
februarka: jaz ti lahk sam rečem, da bodi srečna, da je taka noč izjema in ne pravilo, ker moj se je nekaj časa REDNO zbujal ob 4h in bil buden urco ali dve in pol lepo spal še 2 ali 3 ure... pa mi ni blo nikol jasn zakaj. mal se jim dogaja. sej pol nehajo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
26.6.2008 12:44:36   
bamby
suzi, na žnurco zakvačkat pomeni, da je to način kako zakvačkat,da se na pravi strani vidi črtica, kot ena kitica. Če pogledaš glavo od laboda, se tam fajn vidi, ali pa pri rožicah, ko se cvetni listi držijo sredine. Kako se to dela, bi bilo verjetno lažje ti pokazat, ali pa če te bo še zanimalo, da ti res razložim. Se pa to uporablja v bolj zahtevnih čipkah, kjer mora biti kaj poudarjeno, največkrat pri polpremetu.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
26.6.2008 12:59:02   
Suzi*
bamby, hvala. glede na to, da prvega prtička niti pod razno ne znam naredit, zaenkrat razlaga ne bo potrebna.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
26.6.2008 13:16:36   
pina-1
dan.

mi smo s plaže. Je  blo lepo. Mia je cel cajt bla v vodi, z Ano pa sva bli v senčki. so se zjutraj dob ile priorske RR, zato ana ni bla v vodi. Jutri jo bom pa ziher dala. je pa grozno vroče pri nas na obali tako da... uffff...bi mi sedaj pasalo eno kitico odspat, pa moji punci nič ne kažeta da bi spali.

Bajsa, dolenjka je v cunjah. Je rekla da je ene 2 dni ne bo na RR, ker mora še vse z dopusta oprat in speglat, pa da ji to pri vročini ne gre glih najbolje.
Ana pa bi kmalu bila MINEA.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
26.6.2008 13:16:42   
bamby
suzi, sem poiskala v mojih učbenikih o klekljanju o kvačkanju na žnurco, pa si poglej user posted image

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.6.2008 13:17:37   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, nekaj mojih čipk za pogledat

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

VSAKA TI ČAST  user posted image  user posted image  user posted image To so pa mojstrovine , pa še orhideje maš zelo lepe user posted image ....Labod pa angel sta mi najbolj všeč a ti to maš v okvirju na steni ,al kr na mizi ....A se da kje kupit , ta mojstrovina....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.6.2008 13:24:45   
bamby
elma, edino zavese mi visijo, ostalo imam vse v okvirju pod šipo in prt imam na mizi pod šipo. Je škoda čipke, da je kje kar tako user posted image , ker je preveč dela in truda vloženega vanjo. Suzi že ve, ker kleklja user posted image . Čipke se pa da kupit, le moje niso za prodajo user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.6.2008 13:40:36   
srečka nosečka
dan,

naša je končno zaspala. Je bila že tako utrujena, da je še samo tulila, user posted image  kar za njo sploh ni značilno.

mary - samo, da je s tvojim  user posted image  vse dobro user posted image

pina - asica, ko se lahko kar sprehodiš na plažo. user posted image  Bi kar menjala s tabo in se s takšnim užitkom vrgla v vodo, da se shladim. user posted image

bamby, suzi - mojstrsko delo, kapo dol user posted image user posted image user posted image

Midve sva pa danes šle dat kri, zaradi pregleda pri P pri cca. 6M. Pa nisem mogla verjet - mala niti trenila ni, jaz pa imela doma takšne psihične priprave. Morale bi še urin ujet v vrečko - pa valda, da mi ni ratalo. Morava jutri ponovit. Se moram malo bolj potrudit in tisto vrečko na piško pripopat kot se spodobi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.6.2008 13:42:31   
srečka nosečka
bamby - koliko časa si porabila za izdelavo npr. angelčka?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.6.2008 13:53:45   
Suzi*
ja, bamby, za kleklanje gre pa res ogromno enga časa in truda.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.6.2008 13:58:46   
srečka nosečka
Pa saj ni res - Lana je že budna. user posted image user posted image user posted image  Jaoooo, da je taka vročina zunaj in ne moreva ven. Mi že preseda bit cele dneve not. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.6.2008 14:12:12   
srečka nosečka
Kaj se zgodi, če ne želiš popoldan spat?
Mami bereš knjigico. user posted image

user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.6.2008 14:40:42   
itata
evo mene, sem oddremala urco pa pol in sem zdej velik bolšuser posted image  zdej grem pa še kosilo jest pa bo sploh optimalno.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.6.2008 14:56:42   
Janey
srečka danes se ob 5ih dobimo pri dvorani tabor pri tisti gostilni nasproti ledne dvorane. si vabljena

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.6.2008 15:14:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka danes se ob 5ih dobimo pri dvorani tabor pri tisti gostilni nasproti ledne dvorane. si vabljena

Hvala za vabilo, grem pa danes v P h kolegici, ki je včeraj rodila sinka. Sem ji obljubila, da pridem.
Se pa naslednjič z veseljem pridružim. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.6.2008 17:06:26   
mlavla
dan..

moj izpit je padu v vodouser posted image user posted image ..sem na izpit pršla ko zombi..(celo noč nisem skor nič spala..pač ga je naša punči neki biksala)..pol pa dobim taka vprašanja o katerih se mi še sanjal ni..user posted image  no  sem lepo odstopila od izpita..prfoks se je pa čist zasekiral..če je izpit tako težek..ker je blo drugač vse iz ene skripte..sam jst preprosto nisem vsega predelala in sem mela veliko smolo...ker so bla glih tista vprašanjauser posted image

no vas vsen prosim,da še jutri stiskate pesti, ker me čaka še en izpit...mam ga pa popoldan, dopoldan pa me čaka sistematski pregled...aha kako to sovražim..

me je pa doma spet čakalo pravo presenečenje..čakali so me trije paketki cotk za tamalo, ki mi jih je podarila ena gospa ..ki je največja faca!!!user posted image user posted image user posted image !pa še poštnino je sama plačala in sploh nič noče..kar težko dojamem..

sej najbrž sem jo že enkrat omenila..ker mi je tudi vse te cotke, ki jih Neža nosi že od rojstva podarila. Res je faca!! Aja do nje sem pa prišla preko oglasa, ki ga je zapisala na RR...podarila nam je ogromno stavri: cotke za tamalo, zame nsoečniške cunje, nekaj otroške opreme, igrače...marsikdo bi na njenem mestu vse to prodal..in pobral mastne denarce..

bamby..vidim,da si pravi majster za kleklanje..user posted image
bajsa..moja sestrična in njen mož imata toplotno črpalko..pa sta čist navdušena (pa oba delata tud v eni firmi, ki prodaja te zadeve)
zdej se pa šibam učit..se vam še akj proti večeru oglasim..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.6.2008 17:24:00   
Suzi*
jao, naša tamala je cel dan spala mogoče pol ure. user posted image  jo sam iz enga placa na druzga selim, najraj bi bla pa kar skos na rokah. upam, da bo vsaj zvečer tokrat prej mrknila kot zadnje 2 dni.

mlavla, kakšna smola. user posted image user posted image  bo pa naslednjič tolk boljše. ta gospa je pa res ena velika dobrota!! user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
26.6.2008 20:59:35   
Suzi*
user posted image user posted image  ja pa kje ste danes vse????? user posted image

žana spi, anžej še jagode je, pol pa spat. jaz bom pa kleklala, če ne bo nobene na spregled.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.6.2008 21:19:03   
mlavla
evo mene kot sem obljubila...
smo vmes skočil še nazdravti za malo user posted image Majo..od kolegice..
zdej se pa pa ati in neža kopata..jst pa študiram za jutrijšnji izpit..

suzi..tud naša zelo malo spi čez dan...očitno jih ta vročina čist znervirauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.6.2008 21:25:27   
kati kati
user posted image user posted image user posted image user posted image razhajajo vodene koze!!!moj bratec jih ima-pa me je strah da  jih nebi dobil  naš user posted image ...Kakšne so vaše izkušnje???

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.6.2008 21:55:55   
pina-1
čer.
vidim da ma vročina posledice tudi na RR. Nekam štrajkamo zadnje čase.
i smo potegnili uro za večerni ritual. Se gremo tuškat šele po 21. uri. Saj ob 9 komaj iz hiše prilezemo, pa je pol odzuni kar fajn. Ana sicer vmes nardi en 10 min čimin. Zdej pa že drnjoha, Mia se pa še gola tuki po hiši sprehajauser posted image user posted image  Jutri je treba zopet zgodi vstat in gremo na palžo. Ana bo prvič sproala fredov obroč. Upam da bo navdušena. Moram priznat, da mi tako dan kar nekako gre z obema.
Pri vsem tem najbolj trpi hiša, ker imamo vse v razsulu, samo kaj ko je tako vroče. Danes sem 1 urco likala, pri vsej klimi sem se spotila da je veselje. Jutri bom kar ob 5 vstala in likala do 7, ko se še da dihat.

Grem sedaj se k mojmu stiskat. Moramo nadoknadit tihe dneveuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.6.2008 22:01:50   
MetiLu
Čer!
Sem se že zjutraj javila, pa napisala cel roman, pa me je ven vrglo, pol se mi pa ni dalo še enkrat user posted image
v glavnem, včeraj smo bili na morju, v strunjanu pri hotelu salinera (se mi zdi user posted image ) in smo se imeli super user posted image  tamalmu je dogajal, užival je 100/h pa še malo smo mu nogice v bazenček namočili. Tud jaz sem se lahko pohladila, ker smo si malo "sposodili" hotelski bazen user posted image . Edino za naslednji tak izlet se moramo en dan prej zorganizirat, pa še kej hrane sabo vzet, ker so cene dol navite user posted image  sva kar nekja € zapravila ... Pol smo se pa ustavili še pri moževi teti  (Sv. Anton nad koprom) in mene in Janeza sredi julija vabijo na počitnice user posted image  mogoče bova pa res šla za par dni dol na morski zrak user posted image

Danes sva se pa spet potepala. Zjutraj sva šla v nabavo (hrana...), pa v BC, pa v Pikapolonico, kjer sem dobila tisto prenosno zadevico proti komarjem user posted image  pol sva bila pri še na obisku pri kolegih, s katerimi gremo na dopust (končno smo rezervirali apartma v Makarski za 10 dni user posted image ), popoldan sva pa preživela pri mojih starih straših, v senčki za hišo, pa še piknik smo imeli, tako da mi ni bilo treba kuhat doma user posted image  

Jutri morava pa še v lekarno, pa atijevo obleko nest v čistilnico...
Mater, pa sem dones spet lažja za ene 100 €, niti ne vem, ker sem kmal nehala štet user posted image

Zdej smo pa doma, upam, da se bo kaj shladilo, ker ni za živet user posted image  tamal pančka, čeprav zadnje dni spet bolj švoh spimo user posted image  jeva sicer samo 1x na noč, sam se skoz neki zbuja user posted image  pol je treba pa dudico popravljat, pa ...

Ah, sej bo, tko kot je Itata rekla, bo že prerastel user posted image

Bamby, res si mojstrica user posted image user posted image user posted image

Zdej se grem pa k možeku stisnit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

uspavanje otroka
Lelly28 RR

Na kakšen način uspavate otroka?

z dotikom (božanje, držanje za roko,...) (8%)

s petjem/poslušanjem pesmic (12%)

z branjem/poslušanjem pravljic (16%)

zdojenjem (24%)

z dudo (16%)

pustim, da se sam uspava (24%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!