Februarka08
|
Ojla punce. Mi smo mel pa danes od 4h pa do 6h zjutraj litanije matere božje. Se je zbudila, se začela smejat in tulit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem mislila, da bom crknila od smeha . sem se zadržvala pod kovtrom, da me ja ne bi slišala, pa ni pomagal. No, en cajt se je smejala, pol sem jo dala na zizo, je parkrat potegnila in zopet aaaaaaaaaaaaaa. pol se pa smeji k sama sebe posluša in ji je zanimivo. Poje eno, mal zadrema (za 2 min), poje drugo, spet zadrema za 2 min, si mislim, še je lačna, ji grem narest mlek, flašo ven vrže, jo dam v posteljico, ona spet aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kaj nej nardim. Nič, grem spat, ona tuli, se smeje, čez pol ure se začne dret, ji dam flašo, ona me gleda in to je trajal do 6h zjutraj ko sem ji po 15 min vztrajanja pri posteljici tulila dudo v usta da je končno zaspala. Pol sva pa spale do 9h. Nikol več, ker je obupno vroče zuni. Od zdaj naprej hodiva ob 8h ven... Pol pa valda ni hotla zaspat v vozku, je bla tečna, sem ji mal dvignila šp.del, je blo vse zanimiv.... Na konc je končno mal zaspala, zdej je pa spet sitka, tako da jo grem nafutrat, pol pa upam da bo zaspala še kej, da grem kosilo narest. Nič, grem k njej, vas berem....