Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 17:58:56
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Vsem slavljenčkom čestitke za obmesečnice da kerga ne spustim ven. enako Še od mene vse najboljše vsem slavljencem in slavljenkam...še posebej Alini in mamici KT za prvi rojstni dan. Včeraj zvečer smo prišli domov, z dopusta. Danes pakiramo, ker gresta starejši dve še na morje.....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 19:50:17
|
|
|
|
Laubica
|
Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30. Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni" Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša".
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 21:20:53
|
|
|
|
Laubica
|
kje ste
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 21:53:36
|
|
|
|
julci
|
tukaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:10:49
|
|
|
|
julci
|
Evo da vam še pokažem nekaj utrinkov Zalinga piknika Moja prva torta Ena družinska
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:18:56
|
|
|
|
neli99
|
laubica ta je pa huda ... vic namreč mimogrede, sem brala še na mama forumu novembrke in sta dve že spet noseči , no takole je bilo pri nas. ko je mel sine 7mes sta se pokazale ... sam mal obujam spomine ... zdej ni nič takega, mam teto rozi na obisku danes smo šli malo v dolino na izlet ... punce to je pa čist divje vroče. sem samo iz avta stopila, pa sem švicala, ko smo šli pa počasi malo na sprehod, je pa lilo iz mene ... in ko sem popila še en radler ... mi je blo pa že nerodno hvala bogu za naš luft ... te dni je naša sapica zlata vredna. še mala dva sta bila čisto skuhana. viator dobrodošla nazaj ... sem te pogrešala mimogrede kje je pa hanna ... a je ona tut kje na dopustu?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:24:07
|
|
|
|
neli99
|
iiii kaka njami torta julči ... spet je moja dieta na preizkušnji ... pa lušna družinska ... pa še možeka vidimo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:31:32
|
|
|
|
julci
|
danes smo šli malo v dolino na izlet ... punce to je pa čist divje vroče. sem samo iz avta stopila, pa sem švicala, ko smo šli pa počasi malo na sprehod, je pa lilo iz mene ... in ko sem popila še en radler ... mi je blo pa že nerodno ja ni ga čez senco in gorski luft
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:32:54
|
|
|
|
julci
|
mimogrede kje je pa hanna ... a je ona tut kje na dopustu? mislim da je popoldne v službi,pol je pa bol bogo s cajtom,jo pa že pogrešam. Pa Dodi tud,pa ostale čvekice.Saj vem da ste vse zuni
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:33:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 iiii kaka njami torta julči ... spet je moja dieta na preizkušnji ... pa lušna družinska ... pa še možeka vidimo pust diete,torta je bla pa dobra.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.6.2008 22:41:30
|
|
|
|
neli99
|
... julči, mi smo danes skor doma ostal, ker mam "milijon" poletnih hlač, pa tut enih več ne dobim na rit ... pol sem pa kar eno trenirko navlekla, pa smo šli
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 8:55:09
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 viator dobrodošla nazaj ... sem te pogrešala O Neli - to je pa lepo slišat. Mi smo se imeli super, v Bovcu je bilo sicer tudivroče, ampak se zvečer shladi, za razliko od LJ. Joj diete, Neli...uhh, meni tudi ne gre nikamor, tako da sva že dve. Julči, kaka lepa torte, njamiiii...luštna družinica ste. Včeraj zvečer sem gledala fuzbal....uhh napeto je bilo do zadnjega. Nič, zdej pa letim po opravkih, po spričevala v šolo in glasbeno, pa še par stvari zrihtat, preden bo spet vročina... Se tipkamo kasneje...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 9:12:14
|
|
|
|
Duškica
|
Pozdravljene!! Julči kako lepe fotke, mala princeska in TORTA!!!! DOPUST?! Bom še malo čakala, zdaj pa se hladimo malo pod klimo, malo v bazenu pri babici... Se vidi, da se bolj malo čveka v tej vročini!!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 26.6.2008 22:30:17 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 10:47:36
|
|
|
|
viator
|
Evo, prvi krog naredila...pobrala spričevala v šoli in glasbeni, zrihtala na pošti nakupila par stvari med drugim tudi mesečno karto za bus za julij - evo pa je tukaj ta ...1.7. in služba... - jao, sem žalostna... Duškica, kolk hud bazen..vauuu..to je pa ornk stvarca. In pride preklemansko prav...mater, bi kar not skočila... Nič, grem še en krog..v knjižnico. Danes je pa bolj oblačno in se mi zdi kar malo lažje za dihat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 15:19:39
|
|
|
|
julci
|
Duška predlog-se dobimo pri tvoji mami na čveku pa se še namočimo-se zezam,čeprav bi pasalo Viator welcome back ,službe ti pa nč ne zavidam,pri nas je vroče v hali da ti od riti kapla klime pa ni na žalost
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 21:17:02
|
|
|
|
neli99
|
uwau za bazen, to je pa res mega viator a greš že 1. julija delat pa sej to je drug teden jst sem pa govorila z mojo šefico glede drugega leta, je bla čist sitna ker je že tok zmatrana na koncu leta (šolskega). ma pustmo to ... me je pa mal zadelo, da enkrat bo pa tega res konec in bo treba delat. ja vse nas to doleti ... slej ko prej. moj gleda fuzbal ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 21:50:50
|
|
|
|
julci
|
moj gleda fuzbal ... še malo pa bo konec
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 21:51:11
|
|
|
|
viator
|
Ja punce, evo mene v torek1.7. ob 7.30 na delovnem mestu..sej mi ni nič jasno . Na žalost se porodniška res prehitro zaključi ...zdej poskušam pozitivno gledat na vse skupaj...službo imam, ajde ni glih idealna, ampak lahko bi bilo precej slabše, sodelavci so tud OK, imamo kilmo (sicer šele zadnjih nekaj let, prej smo omedlevali od vročine), 15. 8. gremo še na morje, pa najpomembnejše - dobro leto bom po 4 ure - torej ne smem preveč stokat, ker mi ni nič hudega. Jaz tud fuzbal gledam, sama samcata...mož je še na morju, pride jutri enkrat zvečer... Lara pa je celo že zaspala - juhej. Tko da žulim radler in odmaram.....raztur po bajti bo pa počakal... Neli, kolk sem jaz srečna, da je konec šole in da so počitnice ...uhhh, res. Do zadnjega je bila hajka in panika...obe sta še zadnje sekunde matematiko popravljali, pa izpit flavta, itd...zdej pa končno mirrrrr.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 21:57:46
|
|
|
|
julci
|
Neli, kolk sem jaz srečna, da je konec šole in da so počitnice ...uhhh, res. Do zadnjega je bila hajka in panika...obe sta še zadnje sekunde matematiko popravljali, pa izpit flavta, itd...zdej pa končno mirrrrr. Viator pa mislim da nis edina,ki je srečna,da je šole konec za 2 meseca.Jaz sem tud,ker sem bla zadnji mesec ko papiga-pojd se učit.Pa našmo se jebe po domače za vse skupaj.Saj ne rečem je bil prav dober,sam če nebi bil len,bi bil lahk odličen.dans pa sva v knjigarni pustla 170 eu sam za delovne zvezke in nekaj zvezkov.kje je pa še vse ostalo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 21:59:40
|
|
|
|
julci
|
kje pa kaj naša Hana hodi,pa Stephany,Majrim je verjetno v službi.PaLaubica se je nekam zgubla,za Dodi bo treba pa itak tiralico poslat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 22:07:23
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci kje pa kaj naša Hana hodi,pa Stephany,Majrim je verjetno v službi.PaLaubica se je nekam zgubla,za Dodi bo treba pa itak tiralico poslat Ja res so se tele ženskice nekam zgubile..pišuka. Joj julci pri nas je bilo zdajle zadnje mesece tud noro . Urška je pridna, pa je ni treba terat....jo pa hitro panika zagrabi, pa vse vidi črno. Lea je pa druga pesem..za crknit...za njo hodim in jo priganjam, ona pa nič. Tko da je kot tvoj Miha..vse skupi ji dol visi. Grrrrr. Kar se pa dela doma tiče, je pa situacijo obrnjena . Bi jih mogu zmiksat, pa na pol dat...to bi bilo pa idealno. Mater, potrebščine...jaz imam to namen do ponedeljka zrihtat...se bom tud skeširala....sicer v 9. razredu k sreči ni več tolk delovnih zvezkov, knjige pa dobi iz učbeniškega sklada. Pri Lei je pa drugače....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 22:10:38
|
|
|
|
neli99
|
ja julči, res se ene vse bolj redko oglašajo ... so se upočasnile v tej vročini , ne prižigajo računalnika, ker je že itak prevroče ... men se bo kar zrolal, če še ne bo nobene plohe in dežjaaaaaaa ... .... moj je zaspal pred tv ... ni tak zagrizen ljubitelj fuzbala kot se dela ... al pa ni kaj veliko akcije ... nč ... punce jst grem spat ... naši otroci so zgodni, jst pa zaspanka pa pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 22:20:04
|
|
|
|
julci
|
Joj julci pri nas je bilo zdajle zadnje mesece tud noro . Urška je pridna, pa je ni treba terat....jo pa hitro panika zagrabi, pa vse vidi črno. Lea je pa druga pesem..za crknit...za njo hodim in jo priganjam, ona pa nič. Tko da je kot tvoj Miha..vse skupi ji dol visi. Grrrrr. Kar se pa dela doma tiče, je pa situacijo obrnjena . Bi jih mogu zmiksat, pa na pol dat...to bi bilo pa idealno. Pri nas jeblo pa vse do lani vse ok.Letos ga je pa zadelo 100 na uro.Kot bi zgubo voljo in veselje za stvari.Glasbeno je obesil na klin.Sva se tud z učiteljem menla da nima smisla,da bi še nadaljeval,ker nima volje.Jaz vem da ga je vrglo iztira,ko je moja mama umrla in se nekot ne najde.Upamda pride do jeseni malo k sebi,če ne bo pa treba prosit za pomoč.Doma je pa sposoben pred tv-jem cel dan presedet.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 22:20:46
|
|
|
|
julci
|
Neli maš ZS
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.6.2008 22:27:11
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Vsem slavljenčkom čestitke za obmesečnice da kerga ne spustim ven. Se pridružuem čestitkam!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?