|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
23.6.2008 17:39:44   
Laubica
Laubica ne bomo okol govorli.
HALOoooooooooooooooooooooo LAUBICA JE SLADOLED
user posted image user posted image user posted image
Spet smo prespali noččččččččččččččččč

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.6.2008 17:40:47   
Laubica
Z zeno sva sedela v fini restavraciji, zena se je ozrla naokrog in pri bliznji mizi opazila prijetno opitega moskega.
Med vecerjo pa je kar naprej pogledovala k temu gospodu.

Koncno sem dejal: " Draga, opazil sem, da ze kar nekaj casa pogledujes tega moskega. Ali ga poznas?"

"Ja," je odgovorila, "to je moj bivsi in tako pije ze odkar sem ga zapustila pred sedmimi leti."

Dejal sem:" To je pa izredno! Ne bi si mislil, da lahko kdo praznuje
  tako dolgo!"

Od takrat še ni spregovorila z mano.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.6.2008 18:25:02   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Mi imamo 1. ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image desno zgoraj.

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.6.2008 20:14:00   
Laubica
Lana danes praznuje 10 mesecev in se temu primerno tudi vede, ker želi, da je vse po njeno. Al je tku smešna. Jo vprašam kako je Lana huda, pa stisne pestke in se nakremži, da čist rdeča rata. Že kr dobr ve, kaj je trma.

LANA ČESTITKE ZA 10 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.6.2008 22:27:56   
KT
In, ker danes najina Alina praznuje svoj prvi rojstni dan, je tako kot Lana (ČESTITKE Lana user posted image ) tudi Alina za najlepše darilo dobila svoj prvi zobek user posted image  

Sončica moja veliko lepega in vsega najlepšega ti ob tvojem prvem rojstnem dnevu želita mami & oči. Tvoj večni nasmeh na ustih nama vsak dan sproti polepša vsak trenutek dneva. Veliko sva že doživeli, ogromno naju še čaka in veselim se vsake minute, ko bova skupaj raziskovali ta svet.  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.6.2008 23:18:09   
julci
NAjprej vse najboljše ALINI za prvo svečkoin veliko,velikoprelepih trenutkov mali princesi z mamico in atijem.
user posted image Zala ti pošilja koš velikih poljubčkov.user posted image user posted image In čestitke za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.6.2008 23:20:09   
julci
Lana tudi tebi čestitke za obmesečnico,še malo pa boš ti tudi pihala.user posted image
user posted image in čestitke za prvi zobek.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
24.6.2008 10:48:40   
makala
Z malo zamudo a iz srca:
Alina vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.6.2008 11:19:41   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

NAjprej vse najboljše ALINI za prvo svečkoin veliko,velikoprelepih trenutkov mali princesi z mamico in atijem.
user posted image Zala ti pošilja koš velikih poljubčkov.user posted image user posted image In čestitke za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas žal z malo zamudo VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.6.2008 11:20:00   
Laubica
Nuna se sprehaja po samostanu, ko eden od duhovnikov opazi, da se je nekoliko zredila.
"Se malo redimo, kajne sestra Suzana?"  vprasa duhovnik.
"Ne, oce. Samo me malo mucijo vetrovi" razlozi sestra Suzana.
Cez kaksen mesec pozneje duhovnik opazi da se je nuna se bolj zredila.
"Se vedno se redimo, kajne sestra Suzana?"  vprasa ponovno duhovnik.
"Oh ne, oce. Se vedno vetrovi"  ogovori ponovno sestra Suzana.
Kaksna dva meseca pozneje opazi duhovnik sestro Suzano kako poriva otroski vozicek po samostanu.Nagne se nad vozicek, pogleda vanj in pravi: "Lusten tale mali prdec, ni kaj".

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.6.2008 13:48:57   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Sončica moja veliko lepega in vsega najlepšega ti ob tvojem prvem rojstnem dnevu želita mami & oči. Tvoj večni nasmeh na ustih nama vsak dan sproti polepša vsak trenutek dneva. Veliko sva že doživeli, ogromno naju še čaka in veselim se vsake minute, ko bova skupaj raziskovali ta svet.  

Alina ti je tvoja mamica tako lepo napisala da jo moram kar citirat. Naj bo res od tu naprej tako kot je bilo dosedaj - lepo in še lepše.

Kt uspešno še naprej jadraj med svojo kariero in materinstvom, naj ti bo oboje v vedno večje zadovoljstvo in izpolnitev.

user posted image

potem pa še cela četica drugih:

Julija (od vilme) za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Lana za 10 mesecev in zobek user posted image user posted image user posted image

Timon za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

vsem skupajuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.6.2008 14:09:45   
neli99
user posted image

še ena tok carska, da lohk kar gledam in gledam, kako se tale možiček muči hoditi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.6.2008 14:11:04   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Tudi od nas žal z malo zamudo VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od mene!ma jest vse zamudim user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.6.2008 14:40:28   
neli99
berem na MON o fantkih in lulčkih, ker mamo lih en problem okrog tega, pa piše ena mama: ... Moje pišče je pri 18 mesecih imelo enako situacijo, zdaj pri 2 letih in parih mesecih, pa se je stvar popravila sama od sebe. No ja, pišče je medtem odkrilo, da ima "čevapčič" in ga neusmiljeno svaljka. user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in podpisala se je : koka user posted image  natasaom user posted image  ... kako kaj?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.6.2008 16:32:15   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

berem na MON o fantkih in lulčkih, ker mamo lih en problem okrog tega, pa piše ena mama: ... Moje pišče je pri 18 mesecih imelo enako situacijo, zdaj pri 2 letih in parih mesecih, pa se je stvar popravila sama od sebe. No ja, pišče je medtem odkrilo, da ima "čevapčič" in ga neusmiljeno svaljka. user posted image user posted image user posted image user posted image  ... in podpisala se je : koka user posted image  natasaom user posted image  ... kako kaj?

bolš user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.6.2008 21:38:43   
Laubica
Timon za 8 mesecev
hvala za čestitkeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.6.2008 21:40:24   
Laubica
berem na MON o fantkih in lulčkih, ker mamo lih en problem okrog tega, pa piše ena mama: ... Moje pišče je pri 18 mesecih imelo enako situacijo, zdaj pri 2 letih in parih mesecih, pa se je stvar popravila sama od sebe. No ja, pišče je medtem odkrilo, da ima "čevapčič" in ga neusmiljeno svaljka. ... in podpisala se je : koka
naš ga je že pred 1.5 mesca odkril in kak ga odviješ ga mučka in drgne-da mu otrdiuser posted image user posted image -zdaj je skozi celi nagi ko je tako vroče in ma čas to delatuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.6.2008 22:07:30   
neli99
user posted image user posted image user posted image  laubica ... pošlji še mal teh hormončkov mojemu sinu, on pa še ni odkril teh radosti, baje to tut pomaga da gre kožica raje dol. zdej mamo pa zlepljenga lulčija, pa ful une svinarije zadi pa ne dobim ven user posted image  ... mislim da se bo treba it pokazat zdravnici, sam kaj ko bo dala napotnico za urologu, to se pa baje čaka ene pol leta user posted image user posted image

men pa ne rata pa ne rata to spucat, al pa dobit uno kožico dol. user posted image

no skratka moške zadeve, pustmo to user posted image

jst sem pa slabe volje. cel teden sem švicala, se rekreirala, pa ne jedla sladkarij, pa mam pol kile več user posted image user posted image  ... mi je vsa morala za hujšanje padla.

drgač smo pa ok.

natasaom user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.6.2008 22:30:43   
majrim
ALINA
user posted image in en košššššššššš poljubčkov od vseh nas...
tebi KT pa....uživaj v tej največji sreči,ki jo imamo matere...vloga materinstva je res nekaj najlepšega,kar lahko doživimouser posted image user posted image user posted image user posted image ....in najlepše je,ko čutiš svojo ljubezen vračano...user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.6.2008 22:40:16   
KT
Punce moje, Alina sporoča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam sončice!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.6.2008 23:42:59   
dašabina
Lani in Alini vse naj, naj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in Lana super za 1. zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še dihate, se mi zdi, da zdaj pa zaspat ne morem....user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.6.2008 7:57:07   
natasaom
ajde babe ustat!!!!!!mene je hana ob pol 6h v luft vrglauser posted image ..ati je šel dalet,midve sva pa same domauser posted image ..

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.6.2008 9:34:17   
Duškica
Dobro jutro!!

Pa sem dočakala počitnice in ne rabim vstajat sredi noči!!!!

Lana in Alina - user posted image   ČESTITKE ŠE OD NAJU!!!

Kaj sem v teh dneh pozabila še na kakšnega slavljenca??? 

Zdaj, ko je vroče, smo večinoma pri moji mami, ker ima bazen, zvečer pa sem utrujena in se mi ne da za računalnik.
Tudi za nazaj vas nisem nič brala...user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.6.2008 10:32:39   
julci
Jutro vsem skupaj
Hura počitnice so tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem slavljenčkom čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da kerga ne spustim ven.

Jaz pa ne vem kaj mi je blo včeraj popoldne.Mi je blo tolk slabo od same utrujenosti,da sem zalegnala zraven Zale,pol so me pa pustli spat do7 zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image ampak je pasalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.6.2008 11:03:11   
mateyka
Vsem slavljenčkom čestitke za obmesečnice da kerga ne spustim ven.

enako user posted image

Alini pa še povabilo na druženje, ko bo malo manj vroče user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?