|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
22.6.2008 14:12:22   
Laubica
Evo Neli- http://www.megastarsi.mojforum.si
Pa lepo da je katera opazila da je moj malček CELO noč 1. prespaluser posted image -no nocoj jo je že 2.user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.6.2008 19:08:43   
Laubica
Kaj vse uživate v senčki z pivičko v roki in nogami v lavorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.6.2008 20:07:37   
neli99
laubica user posted image   user posted image  .... jst opazla, pa zgleda premalo mislila da bi blo to treba proslavit. evo popravljam. sem res vesela in bravo tvoj timon. moja mala se še vedno enkrat do dvakrat zbuja.

danes sem pa čist zasmojena user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.6.2008 21:13:14   
Laubica
danes sem pa čist zasmojena
zakajuser posted image -veš meni je to luksuz če mi otrok spi celo noč -zato sem se pa tako hvalilauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.6.2008 21:28:22   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

user posted image user posted image user posted image
user posted image

kej takega lahko samo od mateyke dobimouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.6.2008 21:29:42   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DA SE POHVALIM-SINE JE 1. PRESPAL NOČ od 20.30-4.30 se podojil in še do 6.30
user posted image

bravo sineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nadaljuj v tem tempuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa nam pošlji recept za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.6.2008 21:32:12   
majrim
naša Neža je malo tečna že ene tri noči...ampak nič čudnega,ker je včeraj dobila spodaj štirkouser posted image ...zdaj jih je 9user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.6.2008 21:46:36   
neli99
laubica spanje ni luksuz ampak normalna potreba, zato uživaj in upam da timon obdrži to lepo navado za vedno. user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač sem te pa najdla na unem forumu, piše da ješ sladoled user posted image  ... na pa mi že kruli, jst pa tako težko držim roke preč od sladkarij.... bi se tok zdej poglobila v hladilnik, sam pol uničim vse tist kar sem podnevi našvicala user posted image

sem pa zasmojena ker me je sonce zažgalooooo user posted image  ... jst bravo namažem otroke, sebe pa ne, pol pa celo dopoldne na soncu ... danes nas je bila pa razširjena zasedba pri grabljenju in je babi kuhala in mirkala otroke, jst sem pa spet švicala user posted image

zdej se moram mičken bolj resno lotit teh kil ... je dragi oblubu da bo pol več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.6.2008 22:01:28   
dašabina
Čer, naš mali še kar zunauj v vozičku z mrežico čez spi, se je šele zdaj shladilo...
Makala user posted image  za sina za izpit
Laubica user posted image  za prespano noč....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.6.2008 22:15:27   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DA SE POHVALIM-SINE JE 1. PRESPAL NOČ od 20.30-4.30 se podojil in še do 6.30
user posted image

bravo sineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nadaljuj v tem tempuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa nam pošlji recept za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne poznam ga samo od predvčerajšnim sva začela jest meso in črno žemljo
ČESTITKE ZA ZOBEKKKKKKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.6.2008 22:16:06   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Čer, naš mali še kar zunauj v vozičku z mrežico čez spi, se je šele zdaj shladilo...
Makala user posted image  za sina za izpit
Laubica user posted image  za prespano noč....

Torej uživa na svežem zraku-superuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.6.2008 22:16:49   
Laubica
drgač sem te pa najdla na unem forumu, piše da ješ sladoled ... na pa mi že kruli, jst pa tako težko držim roke preč od sladkarij.... bi se tok zdej poglobila v hladilnik, sam pol uničim vse tist kar sem podnevi našvicala
psssssssssssssssssst pa ne vse okol govortuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.6.2008 22:18:14   
mateyka
ime Timon je pa moji zelo dobri prijateljici fuuuul všeč user posted image jaz nisem nobenga poznala - no, zdaj ji pa lahko rečem, da ga user posted image pa še priden fant da je user posted image

aha, če je pa tko majrim.. pol pa moram še eno pripomnit user posted image

evo zakaj tudi cestarji rabijo izobrazbo user posted image
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.6.2008 22:21:19   
mateyka
joooj, tale je pa čist ameriška user posted image
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.6.2008 22:48:17   
julci
Čer
Najprej TIMON user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 prespani noči.

Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Zobek.

Neli bi te čez rit,a veš kk je sonce nevarno.

Laubica ne bomo okol govorli.
HALOoooooooooooooooooooooo  LAUBICA JE SLADOLEDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evokako je blo danes pri nas.Piknik uspel v nulouser posted image user posted image user posted image vsega je blo preveč.Smo se pa res meli prekrasno,prevroče.Zala je bla carica,mislim da če dons ne bo spalado poldneva pol pa tud nevem kdo bo.Je bla namreč skoz na nogicah,letala za žogico,dvakrat je malo zaspala,pol pa naprej.Zdaj na koncu je še vsa vesela plesala.se pa vidi da jaz že 15 let nisem igrala odbojke,me tolk roke bolijo,pa parkrat sem zajca po mivki lovilauser posted image user posted image user posted image tk da smo se narežali.Slikce vam pa jutr pripopam,ker sem še koma pokonci.me je kr strah,kk bo zjutr.Bomo pa popoldne ležaliuser posted image user posted image user posted image Ati je mogupa še v nočno it.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.6.2008 22:54:47   
makala
Čer.
Najprej z veliko zamudo ampak od srca: Miha in Matija vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dons sem si prvoščla popoldanski spanec, z Lano sva spali 2 uri. Pa kako je pasalom, zato sem zdele še pokonc, drgač bi že omagala. Pa še tko vroče je. Pa sej kr naj bo, sej je poletje.
Zgleda, da bo naša Lana dobila zgornje zobke prej kot spodnje. Desna enkica je že skor čist zunej. Še čist mal manjka.
Dašabina a se jutri slišva?

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
23.6.2008 9:13:24   
makala
Eno sončno dobro jutro oz. dober dan, ker mi smo že kr nekej časa pokonc.
Lana danes praznuje 10 mesecev in se temu primerno tudi vede, ker želi, da je vse po  njeno. Al je tku smešna. Jo vprašam kako je Lana huda, pa stisne pestke in se nakremži, da čist rdeča rata. Že kr dobr ve, kaj je trma.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
23.6.2008 11:22:44   
mateyka
Lana user posted image
user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
23.6.2008 11:44:20   
makala
Mi imamo 1. ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image desno zgoraj.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
23.6.2008 11:50:15   
mateyka
user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.6.2008 12:36:12   
majrim
Lana
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
23.6.2008 12:36:58   
majrim
in bravo za zobek
user posted image hehehe

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.6.2008 12:37:18   
majrim
grem delat počasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.6.2008 17:35:05   
Laubica
ime Timon je pa moji zelo dobri prijateljici fuuuul všeč jaz nisem nobenga poznala - no, zdaj ji pa lahko rečem, da ga pa še priden fant da je
MATEYKA-RES JE IZREDNO PRIDEN-mam dva in vem kaj govorimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.6.2008 17:38:15   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Mi imamo 1. ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image desno zgoraj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?