|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
26.6.2008 13:01:49   
pf
Pupe pozdravljene. Malo vpliva tudi vročina in se nam verjetno toliko ne da pisati kot včasih.
Me to you jaz mislim, da tale vročina tudi ful vpliva na otečene nogice, ker recimo če ležim v stanovanju je že skoraj ok, če pa grem ven na sonce pa spet oteklina.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.6.2008 13:04:25   
amor real
Srečnice, verjetno vas je večina na dopustu, v kaki senci s sladoledom ali mrzlo pijačo v roki.
Jaz pa tukaj v službi, sicer je klima na stopnji 3, ko še strank ne bi bilo, bi bilo kar super!!!
Drugače jaz delam še malo, potem pa 29 dni letošnjega dopusta, pa porodniška, JUPIIIIIIIIIIIIII - komaj čakam

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.6.2008 13:08:29   
*bubi*
Ku-kuc!

Tudi jaz sem že iz službe. Še čisto malo, že odštevam user posted image user posted image user posted image

Se mi kar smilite, ko jamrate zaradi spanja. Jaz spim kot angelček user posted image  Še na WC ne rabim nič hodit ponoči. OK, priznam, včasih se zbudim, da se obrnem, ampak me v trenutku spet zmanjka user posted image

a so zaprl trgovino in je ni več, al so jo kam drugam prestavl?

Ariela ni več, ga je BC prevzel. Tisto Outlet trgovino pa so kar zaprli. Nad Obijem, Saraya, da ne boš tuhtala, o čem govoriva user posted image

SAraya, daj popokaj danes malecko in se pridita v peskovnik igrat user posted image  Bubi bo navdušen, če bo imel malo več družbe user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.6.2008 13:10:32   
ključek
Ariela ni več, ga je BC prevzel

potem je kartica Vila darila neuporabna??

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.6.2008 13:16:08   
ključek
Srečnice, verjetno vas je večina na dopustu, v kaki senci s sladoledom ali mrzlo pijačo v roki.

še čisto majčekno, pa boš ti tudi................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.6.2008 13:37:01   
arabela*
Bubi,sem skapirala,kera trgovina,jauser posted image
Danes ne vem,če mi bo zneslo prit.Je tak že dve skoraj ura,midve pa še do štacune nisva prišle.Pa moj gre ob četrtkih na klub,tak da rabi avto po šesti.
Pa še to,da me itak cel dan šraufa,pa nekaj črviči že od ponoči.Tak da,mogoče,če ne pa pozdravi punce v mojem imenu,pa se bomo drug tedn kaj dobile še.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.6.2008 13:37:20   
Tejchy
Saraya - tud js se sprašujem kaj je z našim forumom... vedno manj čvekamo user posted image  .. mogoče malo poletje vpliva, pa dopusti, .. kaj pa js vem.. user posted image  bolj gremo proti koncu slabš je...

Drugače pa sem si danes za kosilo oz. malico prvošla eno mešano solato... da me je mal osvežila... sem hotla met kao sadni dan, da se mal spučem, sam pr men je to mal kriza, ker ful ne jem sadja... pol pa je izbira rahlo omejena... pa v bistvu sploh nisem lačna od te vročine.. sam pila bi... posledično pa so pogosti tud moji obiski wc-ja  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Tud js zaenkrat še nimam problemov s spanjem... spim ko angelček user posted image ... kovterček med noge, pa me ne premakneš več... vse do jutra.. razen, če moram na wc ponoči...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.6.2008 13:42:40   
arabela*
Ja,srečnice,ko lahko spite.Vam takooooo zavidamuser posted image
Jaz pa se nekje okol četrte vedno prebudim.Danes se itak imela ibunge,ko me je šraufalo,drugače pa luftam,pa berem,pa svašta no.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
26.6.2008 13:52:06   
Tejchy
Maš srečo, da si doma... lahko bi bilo še hujš... predstavljaj si, da ponoči ne bi mogla spati, zjutraj pa v službo.... user posted image  Mogoče pa čez dan premalo delaš oz. si premalo aktivna in potem zvečer logično nisi utrujena in ne zaspana... ? V glavnem.. sem brala en članek.. glede nespečnosti... treba je spat, takrat ko ti paše... če ti čez dan, pa takrat in ponoč bit aktiven... moraš poslušat svoje telo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
26.6.2008 13:53:38   
Tejchy
Js bom po moje tist zadnji mesec spala podnevi in ponoči user posted image  user posted image  user posted image  .. ker se mi že zdj ne da kj... sam počivala bi... user posted image  user posted image  user posted image  .. itak pa v tej vročini ne moreš kj počet...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
26.6.2008 14:02:21   
alysa
Tejchy, midve sva pa včeri hodle po istih trgovinah (midva sva bla naprej v kiki, pa pol v ikei - grozna gužva, pa v toysu in nazadnje v lutzu), pa se nisva srečale user posted image user posted image   Kupla za user posted image  nisem še nič. Všeč nama je bil sicer en voziček, ampak se bova še odločla.
Sej boljš, da se nisva vidle, ker sm po mojem grozno zgledala, ker mi je blo noro vroče .... user posted image user posted image  sm bla prava tečnoba ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
26.6.2008 14:24:18   
*bubi*
Mogoče pa čez dan premalo delaš oz. si premalo aktivna in potem zvečer logično nisi utrujena in ne zaspana... ?

Uh, tega pa jaz za Sarayo ne bi rekla user posted image user posted image user posted image

Punce, sem že 1x napisala za tiste, ki hodite v Graz. Za opremo se ful splača it pogledat v trgovino Baby1One. Če veste, kje je Adler in recimo tudi Kik diskont, to je v istem shoping kompleksu (mislim, da Euro Shoppinguser posted image ). V velikem rondoju zavijete kot za Kiko oz.  center in ta kompleks že vidite pred sabo.

user posted image
Evo, tukaj. Rondo, ki je na sliki, je tisti ful velik rondo na koncu AC.

Jaz sem bila res presenečena, imajo ogromno izbiro opreme. Cotik in igrač malo manj, opreme in pripomočkov pa ogromno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
26.6.2008 14:51:17   
Tejchy
Sej boljš, da se nisva vidle, ker sm po mojem grozno zgledala, ker mi je blo noro vroče .... sm bla prava tečnoba ...

user posted image  user posted image  user posted image  ... sj men tud ni pasalo po tisti vročini skakat...  sem šla od trgovine do avta pa sem mislila, da bom umrla.. mam rada sonce.. sam, če sem čim bolj brez cot na sebi in če imam kak bazen al pa tuš v bližini user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.6.2008 14:53:55   
Tejchy
Punce, sem že 1x napisala za tiste, ki hodite v Graz. Za opremo se ful splača it pogledat v trgovino Baby1One. Če veste, kje je Adler in recimo tudi Kik diskont, to je v istem shoping kompleksu (mislim, da Euro Shopping ). V velikem rondoju zavijete kot za Kiko oz. center in ta kompleks že vidite pred sabo.

Ma js dvomim, da bom še kj hodla zdj v AUT pred septembrom... pa tud tko.. ne zdi se mi da bi gor našla kj bolj ugodneje stvari... vsaj tiste, ki jih jst iščem... Si bom pa zapomnila to in naslednjič, ko bom gor, šla pogledat..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.6.2008 14:55:10   
Tejchy
Mogoče pa čez dan premalo delaš oz. si premalo aktivna in potem zvečer logično nisi utrujena in ne zaspana... ?

Uh, tega pa jaz za Sarayo ne bi rekla

ja, sj vem, da skoz neki skače okol... zato pa se mi zdi čudno... pa že ima preveč energije... Saraya - boš mogla še bolj okol skakat user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.6.2008 15:21:44   
AinB
O Bubi, hvala za nasvet, bomo res šli poiskat tudi to trgovinico.

Saraya - mi je že bilo čudno sinoči, ker se nisi nič oglasila. Ma, sem si mislila, pa ji je le ratalo zaspati. Jaz sem šele ob 3:30 zaspala, pol mi pa na vse zgodaj sosedovi froci začnejo po dvorišču skakat. Mater sem klela. Moj user posted image  je bil čist prestrašen kaj jim bom kao nardila user posted image . Sam dokler je men ratal prit dol po štengah so že zdimili ... mularija user posted image user posted image user posted image . Sej zdej bo najbrž kar pestro ker so se začele počitnice. Pa sej, naj se igrajo, sam ne vem kaj takega imamo mi na našem dvorišču kar oni nimajo user posted image user posted image user posted image  in to ob 8 uri zjutraj. Evo, zdej jih pa ni nič več nazaj.

Še dva dni do morja!!! Komaj čakam, me že čisto kuha. Cotike mam že prištimane, sam še v kufre zmečem in to je to. Moj glih avto zuni pere.
Jaz sem pa našla ful luškan programček 3D za urejanje dvorišča, pa se s tem mal igračkam. Avgusta naj bi se lotili tega. Sam ne vem kako bo, če bo taka vročina.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.6.2008 15:27:23   
AinB
Spet nikjer nobene na vidiku. Zvečer spite, podnev je prevroče, zjutraj pa jaz lovim mularijo user posted image user posted image user posted image , tko, da sploh ne pridemo skupi.

Kaj je pol, a prej Rimom se ne bomo nič dobile. Pred časom je ena predlagala, pol pa ni bilo nič odgovora. Dejmo pogruntat kje majo kakšno fajn klimo in se tam dobimo (dokler se še lahko v avto zbašem user posted image user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.6.2008 16:07:50   
AinB
Zdej pa šibam k frizerju, se tipkamo zvečer. papa user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.6.2008 16:20:40   
bark
Čau
Da se še jaz malo javim.
Na morčku je bilo fajn, sam vroče. Prve tri dni mi je bilo še dokaj znosno, včeraj pa sem že komaj čakala, da greva domov. Na soncu nisem hotla nič več, v morje pa samtolk da sem se srišala pa popiškilauser posted image
Komaj sem čakal, da bom lahko spala v najini postelji....ja to je user posted image , ko imaš enkart vodno posteljo doma.

Danes pa se kuham tukaj doma. Sem prej šla na dolg sprehod...večji del je po gozdu...tam je blo še ok, sam po vročini je pa ubitačno.

Bučkabb mi smo tudi naročili Hartana....mislim, da še kakšen teden,pa ga bomo imeli doma.

Saraya pazi kje hodiš, ....ti ti nerodicauser posted image

Res bi se lahko še kaj dobile.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.6.2008 20:15:16   
arabela*
Oila babikeuser posted image
Evo me opet tu.Da vam povem,da me že od včeraj zvečer tako čudno šraufa,pa napenja,skratka nek čudn občutek v spodnjem delu.Upam,da še ne gre zaresuser posted image .Moj sicer pravi,da gre stavit,da bom prej rodila.user posted image
Glede moje aktivnosti pa se ni za bat.Energije na pretek.Edino,kar me zadržuje notri je ta neznosna vročina.Sem kar pridno doma.No vsaj danes,ja.Sem pa prej bila v Hofru in sem si naredila zalogo zelenih rož(palm),zelo velikih.Sem slučajno naletela na tako nore cene,da bi bilo škoda,da nebi kupla.
Ainb,včeraj sem bila cel dan na zraku,pa sem bila malo utrujena in sem šla kar v posteljo.
Glede srečanja,jaz sem takoj za to,da se dobimo,samo odkrito povedano mi je malo daleč se za vozit do Lj,sploh pa sama.
Malo za informacijo;v H&M imajo zelo veliko znižanih oblačil za otroke(no,tiste,ki že imateuser posted image )
Nič,grem sedaj malo med papirje,se pol beremouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.6.2008 20:16:20 >

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.6.2008 22:02:11   
ključek
Jaz sem pa našla ful luškan programček 3D za urejanje dvorišča, pa se s tem mal igračkam. Avgusta naj bi se lotili tega. Sam ne vem kako bo, če bo taka vročina.

bi bla tok prijazna, pa mi ga poslala?? ker nas tudi to čaka...............user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.6.2008 22:11:38   
ključek
haloooooooooooooooo, je kdo tukaj?????????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.6.2008 22:19:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Gold fish tvojega vozička, žal, nisem videla nikjer. No, bila sem samo v baby pulman (Gradišča) in tuto per il bambino (Monfalcone). V prvega se splača it po high track-a (600 eur, vse barve), v drugega pa po jane slalom pro (634 eur, svetlo, temno moder, rdeč).

Drugače pa so mi ravnokar potrdili rezervacijo za morje.user posted image 19.7. pičimo! Komaj čakam!

meta -nič hudega...., če bo vse po sreči bomo dobli enega na posojo...samo za čez zimo.... no več o tem v ponedeljek....
Hvala vseeno....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
26.6.2008 22:19:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutri pa imama z možekom spet praznik..... obletnico poroke

ja čestitke..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  katera obletnica pa je??

...... deveta....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.6.2008 22:22:33   
arabela*
madoncauser posted image , deveta obletnicauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.