Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 0:29:06
|
|
|
|
AinB
|
Evo spet midve Saraya ... ostale so pa verjetno že v mižalah. U, sem prebrala kaj se ti je danes zgodilo, . Ful sreča, da si se uspela prijeti za ograjo in sta s tvojo pikico v redu. Evo ena za srečo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 0:36:18
|
|
|
|
arabela*
|
AinB,hvala za . Ja,res sem imela srečo. Ti si tud med tistimi,ki ponoči ne moremo spat?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 2:19:53
|
|
|
|
AinB
|
Mah ja, moj bo zgleda velik žurer, ker ga zvečer razmetava 100/h, pol bi pa spal do poldan. Evo ko imam ravno čas, bom pripravila za vse jutranje klepetačice. Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 4:40:01
|
|
|
|
arabela*
|
Hee,pa še od mene en . AinB,ne se sekirat.V moji prvi sem tud imela take nočne ibunge,kot sedaj,pa je mala bila,oz še je taki zaspanček,da bi nonstop spala ponoči . Grem zdaj malo ležat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 9:18:11
|
|
|
|
KAHLO
|
Pozdravljene moje banbnce!!! Vidim da pridno čvekate kar me zelo veseli....moram rečt da vas prav pošteno pogrešam, še dobro da se mi Me to you kaj oglasi, da vas lahko vsaj prek nje pozdravim!!! hvala ti me to you, upam da je pri tebi zdaj vse poštimano....in se ni bat za koze!! Jaz sem drgače vredu, edino v nedeljo sem nabirala na travniku materino dušico, in k pridem domov sem našla klopa...me je čist stisnilo....sicer mi ga je moj lubi izruval....ampak nikoli neveš....ampak me je pol zdravnica pomirila da če bi slučajno bil okužen z burioliozo ali pa meningitisom, ne bi nič blo moji pikici, meni bi blo edino slabo in hudo in bi mogla verjetno mal v bolnišnico, tako da si moram zdaj mesto ugriza opazovati......aja seveda najine smole še ni konec, včeraj zvečer sva hotla odrinit na morje pa se je mojmu en v rit zakantal in zdaj sva brez avta tako da nama bo tašča posodla njenga da bova vsaj za tri dni lahko opazovala to našo morje, ja pa stanovanje še tud zmeraj rihtajo ti najini majstri, tako da še zdaj ne spim na tisti king size postelji in se stiskava na tej mickeni......mislim...........zadni čas da nekam pobegneva za nekaj dni!! Lara croft... a si že nabavla pitona?!?! Lana luna.....veš da je mene zadnič tud ena stara mama pri ginekologu gor pobrala in mi razlagala da naj preden bom šla rodit spijem malo olja da bo lažje kliznilo sem skoraj crknila od smeha sem se takoj na tebe spomnila. ja nič pupe zdaj grem spakirat in grem na obalo......mal rito v namakat....pol pa k prideva nazaj upam da bom že v novem stanovanju z netom mal sem optimista, ampak v današnjem času moram bit!! lepo se imejte,....pogšeam vas............!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 9:36:27
|
|
|
|
alysa
|
Kahlo, uživaj na morju , pa upam, da čim prej tut v stanovanju . Saraya, pazi nase Js grem pa dans mal v Graz, pa bomo vidli, če bova tut kaj nabavla ... uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 9:41:52
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo,pozdravček tud tebi
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 9:42:22
|
|
|
|
arabela*
|
Alysa,ti pa ne zapravljaj preveč
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 10:22:42
|
|
|
|
pf
|
Kahlo lepo se imejte na morju, vse ostale ki pa greste zapravljati za bebice pa lepo kupujte, pa senčke se držte, ker bo danes spet pasje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 12:32:03
|
|
|
|
gold fish
|
...samo na kratko... ...pozdravček vsem... Kahlo lepo se imej na morju, alysa ti fajn kupuj,....ostale pa uživajte v senčiki... Pri nas je bilo včeraj ful neurje s točo, malo pred tem pa so nam napolnili bazen, zdaj še samo vodo porihtamo....jutri pa bom mogoče že not.... ...grem malo zdaj možeku pomagat, pol pa na piknik...in se beremo jutri... .....jutri pa imama z možekom spet praznik..... obletnico poroke .... Nič, šibam..... Še enkrat pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 14:07:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Pozdravček še od mene! Pri nas nič posebnega, še zadnje garanje v službi, ampak kmalu sledi zaslužen dopust in potem porodniška Kar ne morem verjet, da sem dopolnila že 30 tednov Po drugi strani pa gledam 10 dni starega nečakeca, kako lušno majhno bitjece je to, in postanem kar malo neučakana, ker bi tako rada svojo štručko stisnila k sebi. Na zadnjem pregledu je bilo vse OK, zdaj čakam še samo izvide - mi je G dala jetrne teste naredit, ker sem imela v 1. težave z jetri. Ampak zaenkrat še ni tistih zoprnih znakov (hudo srbenje celega telesa, ne samo trebuščke), tako da sem optimistična. Celo morje smo rezervirali in 6. julija šibamo v Umag. Za slab teden dni, nam bo čisto dovolj, predvsem zaradi bubija. On že skoz razlaga, kako bo šel na morje in ujel morskega psa Potem pa imam še en UZ za kontrolo rasti. Ah, če trebušček raste, potem not sigurno tudi lepo se imejte in najdite osvežitev za te dni
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 16:49:36
|
|
|
|
meta21
|
Gold fish tvojega vozička, žal, nisem videla nikjer. No, bila sem samo v baby pulman (Gradišča) in tuto per il bambino (Monfalcone). V prvega se splača it po high track-a (600 eur, vse barve), v drugega pa po jane slalom pro (634 eur, svetlo, temno moder, rdeč). Drugače pa so mi ravnokar potrdili rezervacijo za morje. 19.7. pičimo! Komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 20:39:14
|
|
|
|
ključek
|
ja nič pupe zdaj grem spakirat in grem na obalo......mal rito v namakat.... bejbika, uživajta sto na uro!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 20:39:52
|
|
|
|
ključek
|
lepo se imejte,....pogrešam vas............! enako...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 20:41:11
|
|
|
|
ključek
|
jutri pa imama z možekom spet praznik..... obletnico poroke ja čestitke.................. katera obletnica pa je??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 3:38:56
|
|
|
|
emi*
|
Jutro! Pa je tudi mene doletelo,da meditiram že cel čas. Kar neki čudni občutki me obdajajo,pa sanje čudne,pa samo razmišljam o slabih stvareh,a tako rada bi spala. Sploh ne vem kam da se dam, lepo spi,ker dela zjutraj jaz pa tukaj kot vampir. Prav muka je,ko ni nobenga za se pogovarjat. Samo zeham a nič od tega,ko pa oči ne morem zapret.Na tv itak nič pametnega,vsaj nekaj da bi se dogajalo pa nič od nič. Lahko vam vsaj enkrat prva častim kavo. DOBRO JUTRO!! Ko se boste prebujale jaz bom,vsaj upam,spala.Zna se tudi zgodit,da bom cel dan pokonci,kdo bi vedel. Se dogaja kdaj kateri od vas,da vas kar naenkrat prime en strah pa da imate občutek,da ne zmorete vsega same?? Ali se že meni tolko blede od te bolniške pa ne vem kaj vse.Včasih razmišljam o tem,da me ne bo še doletela kaka depresija,tega se najbolj bojim kolko sem občutljiva,vsaka malenkost me lahko spravi v jok.Kaj počet v takem primeru?? Grem še malo po forumih pogledat pa se kako prisilit k spanju! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 7:52:32
|
|
|
|
ključek
|
jutro!!!! kako ste?? jaz zelo delovno, saj sem že od šestih pokonci, vse sem že pospravila, zlikala.............ker v vročini oz. sparini, ki je vsak dan, bolj težko funkcioniram. drugače pa.............noge zatečene, težke, boleče................. ...............danes ponoči sem se 2x zbudila, ker sem ležala na hrbtu in ne vem, ali je tako močno brcnil ali kaj, ampak mene je vrglo pokonci, ker sem imela občutek, da mi bo trebuh počil, se odprl...............ne znam drugače opisati. in pol me je blo tok strah nazaj zaspat. pa boki me že tok bolijo........................... .................drugače sem pa super, ni se kaj za pritoževat!! ste uživale včeraj?? mi smo šli malo na gorenjsko, mal na sveži zrak. nč, itak ni nobene še tle, da ne bom mela monologe...............se tipkamo pol, k se še ostale zbudite.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 8:27:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Dobro jutro punce! Ne vem kdaj sem nazadnje doživela, da je bilo zjutraj ob 7.30 21 stopinj? Ob pol osmih zjutraj ... Groza.... Mam prav kurjo kožo od vročine... Drugače pa sem tud js bla včeraj malo v Grazu... Prvo v Ikei, sam so glih neki prenavljali, pa ni bila cela odprta.. pa kr tko so imel razmetane stvari.... Sem pa vseen našla vse kar sem iskala... Mal dekoracij za poživitev sobic, slike, vazice, svečke, ... malenkosti pač.. Pa seveda za eno dekico in eno igračko - tako veliko želvico... je bila v zeleno oranžni kombinaciji in bo po tamalem pasala zraven v spalnico in njegovo posteljco... Potem pa še malo v Toys'r us... sam nisem našla kj pametnega... za novorojenčke se mi zdi, da ima kak naš BC več ponudbe... al pa H&M.... sem pa vseen kupila dva pajacka, ki sta bila znižana.. Za lušte ... Drugače pa imajo v AUT že ful razprodaje... in v H&M kot vedno kilometrske kolone pred kabinami in blagajno... Vseen sem si kupila dve kratki majčki.. Bi kupila še kaj za ... v Siersbergu imajo res FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL izbiro oblačil za male... ampak za novorojenčke niso imel nič znižano, pol se mi pa ni dalo gužvat... Tko da... sem prvo mislila, da bom počakala na razprodaje in potem kupila kj cotik za našega , sam očitno pri teh najmanjših cotikah ne nižajo cen ... Nazaj grede pa sem usput zavila še v Lutz... mal za lušte... men se zdi to tko ko naš Rutar... še ponudba je ista... vsaj v večini..... so imel pa določene stvari res fajn znižane.. tud do 70% ... Tak da tisti, ki opremljate.. se splača it tko pogledat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 9:24:28
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro,pupike Cela sem utrujena,od te vročine ponoči.Se bolj zmatrana zbudim,ko pa grem spat. Ma je bila spet bolj pestra noč.Imam zadnje čase neke probleme s prebavo.Me je zvečer,pa celo noč tako šraufalo,pa sem hodila na wc,pa nič Res sem se grozno počutila.pa vsak dan se nekaj dogaja.To je že res obup.Zakaj se ni porazdelilo,v prvi pa sem bila tako ok,sploh vedela nisem da sem ,če nebi trebuh rasel Drugače pa nič novega.Včeraj smo bili v Avstriji.Ne na šopingu,ampak na progi cestnih avtov.Tam blizu Felldbacha.Res lepi kraji.Pa je bilo kar vzdržno,ni bilo tako peklensko vroče. Emi,čuvaj se.Ti naši hormoni so ,te kaj hitro lahko na krivo pot zapeljejo.Jaz sem to doživela pa prvem porodu.Najboljše,da bereš kako fajn knjigo. Nič bejbe,grem na balkon na kafe,se pol vrnem
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.6.2008 9:25:26 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 11:03:44
|
|
|
|
arabela*
|
Pa dajte babe,kje ste vse?? Ni več možno z nikomer poklepetat??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 11:22:15
|
|
|
|
bučkabb
|
ja helooooo so , se mal javljam, ko mam glih čas. sem skor že vse uvedla moj nadomestek v službi, pa še zdaj bolk ko ne sam kontrolo vršim, pa mam mal več časa tud tuki gor poškilit. Saraya, ti si iz MB a ne, sem bla v torek gor, ko sem mela še ene obveznosti na faksu, pa sem šla tam pri Dipotu pogledat, ko je bla včasih Arielova trgovina, če majo kakšne fajne vozičke, pa sem ugotovila da je vse prazno. a so zaprl trgovino in je ni več, al so jo kam drugam prestavl? no saj sem se že skor odločila in bom verjetno kupila Hartmanovega trikolesnika, sam še tak mal gledam, dokler ne naročim, če bi kje še kaj fajnga vidla. glede prebave, pa ti jaz svetujem da vsak dan piješ donat. jaz ga pijem zaradi krčev, ki so me grabl v mečah ponoč, pa je fajn ko so skor ti krči zginel, pa še prebavo mam fajn redno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 11:32:10
|
|
|
|
Marsy
|
hoj hoj Pri nas je danes malo bolj oblačno, tako da ni tako hude vročine. Je pa res, da jo kot težje prenašam. Včeraj sva zato pobegnila v Bohinj in šla na 'sprehod' okrog jezera. Se je vsaj dal dihat. emi* lahko ti povem (ne vem, če ti bo zato kaj bolje ), da me zelo pogosto prevzamejo občutki 'a jaz to sploh zmorem, v kaj sem se spustila, to je preveč zame...' Sploh zdej, ko se bova nekako na pol preselila na Obalo in ne vem niti, koliko casa bo to trajalo, kje bom rodila... Zadnji mesec sem cele dneve sama, ko si res zelim partnerjeve podpore, pa je kar ni... Pride domov samo prespat... Ampak pol si rečem, da sem preobčutljiva zaradi hormončkov in da moram v vsaki situaciji najti pluse (kar je včasih težko). Pa prepričana sem, da nisem edina, ki jo takšne 'nedolžne' situacije spravijo v skrbi in včasih tudi do solz. No, skušajte ostati hladne in na hladnem . M
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 12:15:23
|
|
|
|
arabela*
|
Bučkabb,ja seveda sem iz Mb. Pri Dipu,da bi naj bil Ariel? Ma nevem ej.Jaz vem samo da so neki vozički bili v Rutarju.Mogoče pa je prej včasih bila tam kaka druga trgovina,ampak se ne spomnim
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 12:44:14
|
|
|
|
ključek
|
Pa dajte babe,kje ste vse?? Ni več možno z nikomer poklepetat?? zgleda, da res ne. se kr naprej sfalimo..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 12:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
ne resno mislim,vedno manj nas je al kak aktivnih?? se mi zdi da je na drugih temah taka gužva,pri nas pa vedno samo ena al pa dve
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.