Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 9:40:16
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,se mi je čudno zdelo,da je ni me to you,a še nisi vodenih koz prebolela al kako??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 9:57:33
|
|
|
|
amor real
|
ĆIV! Vidim, da nas tarejo podobne težave. Mene je danes ŠOK, ko sem ob 7,15 slišala, da je v Kopru že 23 stopinj - uh, ta vročina, itak je ne prenašam, sedaj, ko sem pa še manj. Gloria, vse bo b.p. in lepo se imejte na morju!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 10:24:31
|
|
|
|
coko
|
me to you če si norice prebolela se nimaš kaj bati. Jaz sem sicer na bolniški zaradi njih,ker jih imamo v vrtcu, ampak po moje je to samo preventivno, da ne bi bilo kaj narobe. sem bila pa v stiku z več otroki,ki so imeli ali pa so potem dobili norice. Mislim, da sem brala na med.over.net., da je najbolj nevarno za okužbo ploda v začetku nosečnosti in na koncu. So pa posledice res hude,če pride do okužbe. Lahko pa pokličeš svojo G po telefonu in jo vprašaš kako in kaj. Mogoče ti bo predlagala, da ne obiskuj tega otročka 2-3 tedne, namreč inkubacijska doba je cca. od 10 do 20 dni.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 10:25:38
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla! Na vsake toliko časa se oglasim, da vas mal zmedem - kdo pa je to . Danes je zadnji dan pouka, kar pomeni zame veliko olajšanje. Delam namreč v podaljšanem bivanju s 30 prvošolčki. Predstavljajte si v tej vročini... Službo imam potem še do 3.7. pol pa na 'prisilni dopust'. In bom frej do septembra 2009. Omenila sem vam že, da lubi zdaj že en mesec dela v Kopru in se vozi v Kamnik vsak dan dobesedno samo prespat. Šole za starše ne bo nobene ujel, dopusta poleti ne bo dobil... Tako da so se nama plani z breskrbnim nakupovanjem za otročka mal oddaljili. Sva pa dobila ugodno stanovanje v centru Izole, tako da se mu ne bo treba vozit. Sem bila pa tudi jaz mal v paniki in pri zdravnici. Zvečer med počitkom me je tako začel boleti trebuh, kot da bo počil, sploh popek je bil občutljiv na dotik - če sem se dotaknila, kot bi mi trebuh stresel elektrošok... Ko sem poklicala zdravnico, kaj bi to bilo, je samo rekla, naj hitro pridem. Pa niso pol nič pametnega ugotovili... Bolečine so se pa v 24 urah popolnoma umirile. Drugač pa so vsi pametni, katerega spola je otroček - sklepajo po obliki trebuha. Ki pa tudi ni skos enak in pol mal zmede povzročamo . No, ker bom imela v Izoli časa res na pretek, se priporočam, da mi date kak nasvet, kaj naj preberem oz. če je kakšna od tam, da se kaj vidimo. LP,M
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 10:37:20
|
|
|
|
tasha23
|
Živ, po dooooolgeeeeem času se vam ponovno oglašam. Pri nas je skoraj vse po starem, le da je otroček v trebuščku vse bolj nagajiv . Imam občutek, da leži prečno in zelo nizko, ker ga ves čas čutim pod popkom, le redko kdaj malo nad popkom, ter najhuje je ko se preteguje in me zategne levo in desno tako hudo, da se komaj lahko premaknem Danes teden pa imam končno kontrolo in se bomo točno zmenili za dan D in porodniško, ne spomnem se ali je zadnjič rekel, da dobim že zdaj napotnico ali pa naslednji pregled. Zunaj je vroče za pop... in jaz bi najreje spala, spala in še 1X spala Doma pa me čaka urejanje sobice za starejšega in slikanje na steno... ta teden naj bi (če nam uspe) popleskali na novo in jaz si bom morala zrihtat ideje za poslikavo zidov (trenutno je aktualen medo Pooh in Nody), kasneje pa bodo itak mali umetniki sami poskrbeli za pisne stene (tega jaz nisem nikoli smela kot otrok, zato sva se z , da otrokom privoščiva PRAVO OTROŠKO sobo z poslikanimi zgodbicami (Upam, samo, da mi bo uspelo).
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 10:45:38
|
|
|
|
tasha23
|
Marsy ZS!
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 10:45:41
|
|
|
|
ključek
|
me to you,a še nisi vodenih koz prebolela al kako?? ne vem, mami se pa tudi ne spomni glih. sicer so me pa "pomirili", da v zadnjem tromesečju naj ne bi bilo nevarnosti za . tko, da sem bolj mirna. zunaj je pa že hudo vroče................priporočam.................. ....................ali pa ..............bomo lažje zdržale.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 11:13:55
|
|
|
|
arabela*
|
bejbe.Jaz pa imam tak pestro.Je še ena Anejina prijateljica pri nas,pa uživata. jaz pa čičam na balkonu,pa si malo barve nabiram.Hladim pa se z vodno pištolo. Kaj čemo,vročina že malo na pamet vpliva
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 12:48:00
|
|
|
|
arabela*
|
pa kje se spet skrivate,čveke?? Bom imela spet samogovore
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 13:34:40
|
|
|
|
Tejchy
|
men je tolk vroče, da sem čist mastna saraya,kaj mi posodiš mal svoj vodno pištolo? komaj čakam, da bo ura 17h, da grem domov..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 13:40:11
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,ni blema,posodim.Pa veš,da pomaga malo Pa kuhat bi morala,pa nisem sposobna it do trgovine. Malečki pa je prej slabo postalo,zgleda da od vročine,sedaj pa počiva
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 13:59:25
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Ja res mamo lepo vreme, mogoče res mal prevroče, je pa sigurno boljše od tistega dežja. Čeprov je bla men vročina zmer ušeč, sem bolj zmrznjene narave, in se nikol nisem pritoževala nad njo, moram reč da mi pa letos res ne sede. Dobr da mava vsaj noter bolj hladno. Čeprov bi se prov rada mal sončla, več k 10min ne zdržim na soncu. Joj, kaj se mi je pa dons zgodil. Crknla mi je baterija pri mobitelu in se kot zaklet ne morm spomnt pina, kr naenkrat mi je ušel iz glave, čista blokacija. Tko da je treba dons v lj na mobitelov center, če mi ga bojo nekak dal. Pa sploh ne vem kako mi je to ratal.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 14:28:04
|
|
|
|
ključek
|
Crknla mi je baterija pri mobitelu in se kot zaklet ne morm spomnt pina, kr naenkrat mi je ušel iz glave, čista blokacija. Pa sploh ne vem kako mi je to ratal. temu se reče..........................nosečniška pozabljivost!! fajn zrihti!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 14:30:18
|
|
|
|
arabela*
|
oila babike Zdaj pa sem se skoraj ubila. Sem šla v zgornji štuk po ventilator,pa kahlico od malečke še od jutra sem dol nesla.Pa na enkrat se mi spodrsne,kot da bi me zmanjkalo in sem že bila z nogami v zraku.Mi ni preostalo druga,kot da to polno kahlico spustim,pa se nekako probam oprijet ograje.Tako da je vse frčalo po hodniku.No,meni je uspelo se prijet.Odnesla sem jo z celim opraskanim komolcem in par prask na dlani. Vglavnem hvalabogu,da se je tako končalo,ker če bi se skotalila od vrha do dol ne vem.Ne upam niti pomislit. Moja današnja prigoda,sedaj pa grem v štacuno,končno.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.6.2008 14:32:37 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 14:33:18
|
|
|
|
ključek
|
Moja današnja prigoda,sedaj pa grem v štacuno,končno. lejo pipika, mirki nase..................... pa drugič pejt raje 3 gor pa dol!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 14:39:07
|
|
|
|
Tejchy
|
lejo pipika, mirki nase..................... se podpišem... Saraya teb pa dogaja..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 15:45:20
|
|
|
|
nosek5
|
ojla nosečke!! hvala za čestitke. Hja, kje sem bila. Povsod malo,nism pa nism se spravla do neta na ringarajo v tem smislu, da bi chatala. Nisem mela volje. Pa še neta nisem mela neki časa in to je to. Glavno je da sem zdej on . Komej sem čakala, da bom noseča in da bom mela mal več časa zase in bom počela stvari, za katere prej ni bilo časa, zdj se mi pa nič več nič ne da počet. A mate ve tud tak problem?? Ful rada berem, pa mi ne paše; rada kej sešijem, pa mi ne paše; karkoli bi lahko, pa se mi ne da.. Sam skuham, ker glih je treba nekaj pojest, no velik pojest Pa nimaš kej, tko pač je. Bo že boljše a ne?? Če ne prej, bom voljo za vse te stvari dobila ko bom rodila, sam pol pa spet ne bo časa in bodo ostale samo želje. Sam mi je čist vseen, ker pol bom mela pa mojo malo štručko in se ji bom popolnoma posvetila, komi že čakam na ta dan..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 15:49:10
|
|
|
|
nosek5
|
še dobr, da nisi padla na trebuh, to bi lahko bila velika štala... sam da si o.k.,hvala bogu
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 16:41:26
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Malo se oglasam spet po dolgem casu. Vidim, da tudi ve obožujete tele tople dneve . Kje so časi, ko smo jamrale da ni nobenega sončka . Takrat se je vsaj dalo dihat. Tudi jaz se veselim, da je danes zadnji dan pouka, sicer mi delamo do 7.7. potem bom pa tudi jaz doma do septembra 2009. Na Kolpo očitno ne grem, ker so ali predragi, prepolni ali pa "podn". Zdaj gledam kampe v Istri. Pozna katera kamp Pineta v Savudriji? Vsaka informacija je dobrodošla! Pa še to-jutri grem v Italijo po voziček!!! Jupi!!!! Sam še ne vem katerega-se bom kar tam odločila. Zaenkrat sem nekje med jane slalom pro formula rebel, GT3, Chicco S3 in High track baby comfort. Na koncu bom pa najbrž enega ŽNJ kupila. Ajde, nosečke! Upam, da ste kje v ta debeli senci s sladoledom v eni in hladno limonado v drugi roki.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.6.2008 16:43:49 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 17:58:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy lejo pipika, mirki nase..................... se podpišem... Saraya teb pa dogaja.. .... tud jaz se kar podpišem.... maš pa res pestro zadnje čase....kanta, ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 18:07:49
|
|
|
|
gold fish
|
Meta21 - da prosim poglej, če boš kje zasledila vozičke GIORDANI..... zanima me konkretno za TRIO 3PER8 LX TECNO ORANGE 76 .... slikica na linku.... http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661&c_id=33&cf_id=40# ...zanima me kaka je kvaliteta izdelave, pa okretnost, pa ... Komentar nasploh.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.6.2008 19:37:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Meta21 - da prosim poglej, če boš kje zasledila vozičke GIORDANI..... zanima me konkretno za TRIO 3PER8 LX TECNO ORANGE 76 .... slikica na linku.... http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661&c_id=33&cf_id=40# ...zanima me kaka je kvaliteta izdelave, pa okretnost, pa ... Komentar nasploh..... Bom!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 25.6.2008 0:00:48
|
|
|
|
arabela*
|
Čerka,babe . Spet nobene na spregled.Vse spite?? Končno smo malo dežeka,pa zraka dočakali.Jutri pa baje spet vroče,pol pa malo nižje temperature.Upam. Sem šla popoldan v h&m z malečko,pa sem ji nekaj cotik nakupla Imajo neke hecne cene,pa vedno neke akcije.Sma vzele en komplet dveh majčk brez rokavov,pa eno posebej,pa kratke hlače (ne čist navadne),pa sva za vse skupaj samo 12 eur plačale. Sedaj pa spet kraljujem sama,ko vsi že spijo.Jutri pa gremo spet na progo v Avstrijo.Upam,da bo vzdržno,drugače raje kar doma ostanem,bom vsaj na hladnem . Zdaj pa grem malo pred tv,da vidim kaj se dogaja. Nočko vsem,ki odhajate v deželo sanj
< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.6.2008 0:02:00 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.