|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
24.6.2008 9:40:16   
arabela*
Aja,se mi je čudno zdelo,da je niuser posted image
me to you,a še nisi vodenih koz prebolela al kako??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.6.2008 9:57:33   
amor real
ĆIV!

Vidim, da nas tarejo podobne težave. Mene je danes ŠOK, ko sem ob 7,15 slišala, da je v Kopru že 23 stopinj - uh, ta vročina, itak je ne prenašam, sedaj, ko sem user posted image  pa še manj.

Gloria, vse bo b.p. in lepo se imejte na morju!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.6.2008 10:24:31   
coko
me to you če si norice prebolela se nimaš kaj bati. Jaz sem sicer na bolniški zaradi njih,ker jih imamo v vrtcu, ampak po moje je to samo preventivno, da ne bi bilo kaj narobe. sem bila pa v stiku z več otroki,ki so imeli ali pa so potem dobili norice. Mislim, da sem brala na med.over.net., da je najbolj nevarno za okužbo ploda v začetku nosečnosti in na koncu. So pa posledice res hude,če pride do okužbe. Lahko pa pokličeš svojo G po telefonu in jo vprašaš kako in kaj. Mogoče ti bo predlagala, da ne obiskuj tega otročka 2-3 tedne, namreč inkubacijska doba je cca. od 10 do 20 dni.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
24.6.2008 10:25:38   
Marsy
Ojla!

Na vsake toliko časa se oglasim, da vas mal zmedem - kdo pa je to user posted image . Danes je zadnji dan pouka, kar pomeni zame veliko olajšanje. Delam namreč v podaljšanem bivanju s 30 prvošolčki. Predstavljajte si v tej vročini... Službo imam potem še do 3.7. pol pa na 'prisilni dopust'. In bom frej do septembra 2009.
Omenila sem vam že, da lubi zdaj že en mesec dela v Kopru in se vozi v Kamnik vsak dan dobesedno samo prespat. Šole za starše ne bo nobene ujel, dopusta poleti ne bo dobil... Tako da so se nama plani z breskrbnim nakupovanjem za otročka mal oddaljili. Sva pa dobila ugodno stanovanje v centru Izole, tako da se mu ne bo treba vozit.
Sem bila pa tudi jaz mal v paniki in pri zdravnici. Zvečer med počitkom me je tako začel boleti trebuh, kot da bo počil, sploh popek je bil občutljiv na dotik - če sem se dotaknila, kot bi mi trebuh stresel elektrošok... Ko sem poklicala zdravnico, kaj bi to bilo, je samo rekla, naj hitro pridem. Pa niso pol nič pametnega ugotovili... Bolečine so se pa v 24 urah popolnoma umirile.
Drugač pa so vsi pametni, katerega spola je otroček - sklepajo po obliki trebuha. Ki pa tudi ni skos enak in pol mal zmede povzročamo user posted image .

No, ker bom imela v Izoli časa res na pretek, se priporočam, da mi date kak nasvet, kaj naj preberem oz. če je kakšna od tam, da se kaj vidimo.

LP,M

Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.6.2008 10:37:20   
tasha23
Živ, po dooooolgeeeeem času se vam ponovno oglašam. Pri nas je skoraj vse po starem, le da je otroček v trebuščku vse bolj nagajiv user posted image . Imam občutek, da leži prečno in zelo nizko, ker ga ves čas čutim pod popkom, le redko kdaj malo nad popkom, ter najhuje je ko se preteguje in me zategne levo in desno tako hudo, da se komaj lahko premaknem user posted image user posted image user posted image

Danes teden pa imam končno kontrolo in se bomo točno zmenili za dan D in porodniško, ne spomnem se ali je zadnjič rekel, da dobim že zdaj napotnico ali pa naslednji pregled.

Zunaj je vroče za pop... in jaz bi najreje spala, spala in še 1X spalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Doma pa me čaka urejanje sobice za starejšega in  slikanje na steno... ta teden naj bi (če nam uspe) popleskali na novo in jaz si bom morala zrihtat ideje za poslikavo zidov (trenutno je aktualen medo Pooh in Nody), kasneje pa bodo itak mali umetniki sami poskrbeli za pisne stene user posted image user posted image user posted image  (tega jaz nisem nikoli smela kot otrok, zato sva se z user posted image , da otrokom privoščiva PRAVO OTROŠKO sobo z poslikanimi zgodbicami user posted image  (Upam, samo, da mi bo uspelo).

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2030
24.6.2008 10:45:38   
tasha23
Marsy ZS!user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
24.6.2008 10:45:41   
ključek
me to you,a še nisi vodenih koz prebolela al kako??

ne vem, mami se pa tudi ne spomni glih. sicer so me pa "pomirili", da v zadnjem tromesečju naj ne bi bilo nevarnosti za user posted image . tko, da sem bolj mirna.
zunaj je pa že hudo vroče................priporočam..................user posted image ....................ali pa user posted image ..............bomo lažje zdržale.................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
24.6.2008 11:13:55   
arabela*
bejbe.Jaz pa imam tak pestro.Je še ena Anejina prijateljica pri nas,pa uživata.
jaz pa čičam na balkonu,pa si malo barve nabiram.Hladim pa se z vodno pištolo.user posted image user posted image user posted image
Kaj čemo,vročina že malo na pamet vplivauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.6.2008 12:48:00   
arabela*
pa kje se spet skrivate,čveke??
Bom imela spet samogovoreuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.6.2008 13:34:40   
Tejchy
men je tolk vroče, da sem čist mastna user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

saraya,kaj mi posodiš mal svoj vodno pištolo? user posted image  user posted image  user posted image  

komaj čakam, da bo ura 17h, da grem domov..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.6.2008 13:40:11   
arabela*
Tejchy,ni blema,posodim.Pa veš,da pomaga malouser posted image user posted image user posted image
Pa kuhat bi morala,pa nisem sposobna it do trgovine.
Malečki pa je prej slabo postalo,zgleda da od vročine,sedaj pa počivauser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.6.2008 13:59:25   
petrax
Pozdravljene!
Ja res mamo lepo vreme, mogoče res mal prevroče, je pa sigurno boljše od tistega dežja. Čeprov je bla men vročina zmer ušeč, sem bolj zmrznjene narave, in se nikol nisem pritoževala nad njo, moram reč da mi pa letos res ne sede. Dobr da mava vsaj noter bolj hladno. Čeprov bi se prov rada mal sončla, več k 10min ne zdržim na soncu.

Joj, kaj se mi je pa dons zgodil. Crknla mi je baterija pri mobitelu in se kot zaklet ne morm spomnt pina, kr naenkrat mi je ušel iz glave, čista blokacija. Tko da je treba dons v lj na mobitelov center, če mi ga bojo nekak dal. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sploh ne vem kako mi je to ratal. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
24.6.2008 14:28:04   
ključek
Crknla mi je baterija pri mobitelu in se kot zaklet ne morm spomnt pina, kr naenkrat mi je ušel iz glave, čista blokacija.  Pa sploh ne vem kako mi je to ratal.

temu se reče..........................nosečniška pozabljivost!!user posted image

fajn zrihti!! user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
24.6.2008 14:30:18   
arabela*
oila babikeuser posted image
Zdaj pa sem se skoraj ubila.
Sem šla v zgornji štuk po ventilator,pa kahlico od malečke še od jutra sem dol nesla.Pa na enkrat se mi spodrsne,kot da bi me zmanjkalo in sem že bila z nogami v zraku.Mi ni preostalo druga,kot da to polno kahlico spustim,pa se nekako probam oprijet ograje.Tako da je vse frčalo po hodniku.No,meni je uspelo se prijet.Odnesla sem jo z celim opraskanim komolcem in par prask na dlani.
Vglavnem hvalabogu,da se je tako končalo,ker če bi se skotalila od vrha do dol ne vem.Ne upam niti pomislit.user posted image
Moja današnja prigoda,sedaj pa grem v štacuno,končno.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.6.2008 14:32:37 >

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
24.6.2008 14:33:18   
ključek
Moja današnja prigoda,sedaj pa grem v štacuno,končno.

lejo pipika, mirki nase.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa drugič pejt raje 3 gor pa dol!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
24.6.2008 14:39:07   
Tejchy
lejo pipika, mirki nase.....................

se podpišem... Saraya teb pa dogaja.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
24.6.2008 15:45:20   
nosek5
ojla nosečke!!

hvala za čestitke. Hja, kje sem bila. Povsod malo,nism pa nism se spravla do neta na ringarajo v tem smislu, da bi chatala. Nisem mela volje. Pa še neta nisem mela neki časa in to je to. Glavno je da sem zdej onuser posted image .
Komej sem čakala, da bom noseča in da bom mela mal več časa zase in bom počela stvari, za katere prej ni bilo časa, zdj se mi pa nič več nič ne da počet. A mate ve tud tak problem?? Ful rada berem, pa mi ne paše; rada kej sešijem, pa mi ne paše; karkoli bi lahko, pa se mi ne da..user posted image  Sam skuham, ker glih je treba nekaj pojest, no velik pojestuser posted image

Pa nimaš kej, tko pač je. Bo že boljše a ne?? Če ne prej, bom voljo za vse te stvari dobila ko bom rodila, sam pol pa spet ne bo časa in bodo ostale samo želje. Sam mi je čist vseen, ker pol bom mela pa mojo malo štručko in se ji bom popolnoma posvetila, komi že čakam na ta dan..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.6.2008 15:49:10   
nosek5
še dobr, da nisi padla na trebuh, to bi lahko bila velika štala...

sam da si o.k.,hvala bogu

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.6.2008 16:41:26   
meta21
Ojla!

Malo se oglasam spet po dolgem casu. Vidim, da tudi ve obožujete tele tople dneveuser posted image . Kje so časi, ko smo jamrale da ni nobenega sončkauser posted image . Takrat se je vsaj dalo dihat.

Tudi jaz se veselim, da je danes zadnji dan pouka, sicer mi delamo do 7.7. potem bom pa tudi jaz doma do septembra 2009.

Na Kolpo očitno ne grem, ker so ali predragi, prepolni ali pa "podn". Zdaj gledam kampe v Istri. Pozna katera kamp Pineta v Savudriji? Vsaka informacija je dobrodošla!

Pa še to-jutri grem v Italijo po voziček!!! Jupi!!!! Sam še ne vem katerega-se bom kar tam odločila. Zaenkrat sem nekje med jane slalom pro formula rebel, GT3, Chicco S3 in High track baby comfort. Na koncu bom pa najbrž enega ŽNJ kupila.

Ajde, nosečke!
Upam, da ste kje v ta debeli senci s sladoledom v eni in hladno limonado v drugi roki.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.6.2008 16:43:49 >

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.6.2008 17:58:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

lejo pipika, mirki nase.....................

se podpišem... Saraya teb pa dogaja.. user posted image  user posted image  user posted image

.... tud jaz se kar podpišem....    maš pa res pestro zadnje čase....kanta, ....user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.6.2008 18:07:49   
gold fish
Meta21 - da prosim poglej, če boš kje zasledila vozičke GIORDANI.....  zanima me konkretno za TRIO 3PER8 LX TECNO ORANGE 76

.... slikica na linku....

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661&c_id=33&cf_id=40#

...zanima me kaka je kvaliteta izdelave, pa okretnost, pa ...     Komentar nasploh.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.6.2008 19:37:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Meta21 - da prosim poglej, če boš kje zasledila vozičke GIORDANI.....  zanima me konkretno za TRIO 3PER8 LX TECNO ORANGE 76

.... slikica na linku....

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661&c_id=33&cf_id=40#

...zanima me kaka je kvaliteta izdelave, pa okretnost, pa ...     Komentar nasploh.....

Bom!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.6.2008 19:52:23   
lana17
Meta,
poglej tole. Upam, da bodo cene jutri nižje.

http://www.bimbomarket.it/en/search_catalog.asp?Search.x=1&Keywords=jane+slalom&Department=0&Button.x=0&Button.y=0

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.6.2008 22:58:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Meta,
poglej tole. Upam, da bodo cene jutri nižje.

http://www.bimbomarket.it/en/search_catalog.asp?Search.x=1&Keywords=jane+slalom&Department=0&Button.x=0&Button.y=0

user posted image
Jah, potem se naš Lovro ne bo vozil z Jane-jem

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.6.2008 0:00:48   
arabela*
Čerka,babeuser posted image .
Spet nobene na spregled.Vse spite??user posted image
Končno smo malo dežeka,pa zraka dočakali.Jutri pa baje spet vroče,pol pa malo nižje temperature.Upam.
Sem šla popoldan v h&m z malečko,pa sem ji nekaj cotik nakupla Imajo neke hecne cene,pa vedno neke akcije.Sma vzele en komplet dveh majčk brez rokavov,pa eno posebej,pa kratke hlače (ne čist navadne),pa sva za vse skupaj samo 12 eur plačale.user posted image
Sedaj pa spet kraljujem sama,ko vsi že spijo.Jutri pa gremo spet na progo v Avstrijo.Upam,da bo vzdržno,drugače raje kar doma ostanem,bom vsaj na hladnemuser posted image .
Zdaj pa grem malo pred tv,da vidim kaj se dogaja.
Nočko vsem,ki odhajate v deželo sanjuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.6.2008 0:02:00 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.