bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Bamby, HVALAAA!!! sem zdele 3x prebrala kar si napisala , upam da bo šlo kar naprej klekljat iz lista v cvet. Začetek potem mi je pa tud jasen, čeprav že ene 2 leti nisem klekljala, in sem po moje kar zarjavela. Ampak si pa tako natančno napisala, da kapo dol. ...da ne bomo na naslednje srečanje kr punkeljnov prinesle. te bom pa še kaj ponucala, če smem. Aja, dej mi kar zdele še prosim povej kako zaključim kleklanje?? Tista kolegica kokr se spomnim je nekaj skup vezala niti. a je to ok?? Zame je to mala malca. Če kaj rabiš, kar povej. Zaključuje se tako, da v zankico, kjer je postavljena bucika zakvačkamo (tu ni potrebno na žnurco kvačkat). Narediš isto kot pri drugih postavkih, ko kvačkaš skupaj. Potem samo še 2x fajn zavežeš in odstrižeš. Imaš pa še eno možnost, kako končati tisto, kar si začela, pa bo izgledalo pravzaprav tako, kot bi moralo biti. Tam kjer si zdaj, bi mogla enostavno klekeljne odstriči in to tako, da pustiš dolge konce (15 cm). Potem bi se lotila klekljat cvet tako kot sem ti napisala in ga zaključit in nakocu bi mogla vse klekeljne na prej puščene konce uštukat in zaključit. Po moje bi bilo tako sploh še najboljše in bi res zgledalo tako kot mora biti. IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Drgač se pa neki tud odločamo za toplotno črpalko za vodo gret. A ma kera kšne izkušnje s tem. Baje se splača. Midva sva se tudi za toplotno črpalko prej zanimala, ampak sva na koncu ugotovila, da se bolj splača sončne kolektorje, ker ne rabijo dodatne električne energije. Toplotna črpalka pa je tudi porabnik. Sicer ne vem, koliko ravno požre, ampak v primerjavi z 0 pri kolektorijh, ni debate. Subvencionirano iz strani države je pa oboje. Mi smo pa dobro spali. Se je ob pol petih sicer zbudila, ampak sem ji dala dudo in nazaj pokrila z rjuho, pa je kar kmalu zaspala. 15 minut do 8h sem ji pa kar flaško mleka prinesla, čeprav je še spala, ker sem se bala, da ne bo spet bruhala, če bo prepozno jedla, ker sva imeli danes za popit cepivo proti rotavirusu. Sem ji tudi bolj malo mleka dala (malo več kot pol). Je bila pa danes zdrava in je bila cepljena 2. obvezno in 2. odmerek rota. Je bilo pa zelo hudo in je od vsega hudega takoj zaspala . Je pa danes zdravnica ukazala najprej ji rota dat, šele nato pikico. Je bilo danes vse OK! Se pa danes že kar oblači, pa zelo soparno je. Bom videla, če bomo danes sploh kaj šli na vikend. Če bo kakšen dež z nevihto, prav gotovo nima smisla kam hodit.
|