|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
25.6.2008 22:20:05   
pina-1
čer.

jao kako je vroče. PRi nas klima sploh še ni nehala delat od 8 zjutrajuser posted image  res ni za vzdržat. Smo se cel dan držali v stanovanju, samo pol nam je blo tudi noter dolgčas. So se ob 18 komi ven spravli in so ble odzuni do 21. Sedaj pa frajlici spita, tati je pa na nogometu.

Ana spi ali v bodiju na KR ali pa v takem pajacku na KR in hlačke. Pokrita pa je z tankim kovtrčkom, pa ji bo tudi to zaenjala za rjuhco.

Jutri pa grem s puncami prvič na plažo. Razmišljam da bi tudi ančko malo namočila v vodi. Sej gredo lahko v vodo naši črlji? Mora sporbat fredov obročuser posted image

suzi upa, da se tla pri vas umirijo. Vem pa kako zgleda. Je nekrat tudi ravno pod našo bajto šla potresna žilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
25.6.2008 22:22:35   
Janey
čer babike
mlavla držim pesti jutri. itak da boš naredla...te izbirne tak niso taka sila, ane?

kati kati to si pa res dost poštnine plačala.

februarka vsak ma svoje finte...naš tut ne zaspi če nena malo glavice zraven prislonim, podnevi pa sploh ne brez mene...ampak zaenkrat je tako in meni je tako fajn, da se malo pocartama, glede na to da se drugače SPLOH noče nič cartat.me kar stran tišči.
je pa taki mali bošček...ti zobki grdi...se zbuja na pol ure in si tako drgne dlesni z rokicouser posted image ko bi lahko mame prevzele te bolečine.

jaz se grem pa malo cartat zdaj...jotice nismo kuhali že ne vem kk dolgouser posted image upam da bom jaz bol zanimiva kot nogometuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo pančite

mary kako je taj?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
25.6.2008 22:25:34   
Janey
pina jaz mislim da lahko čofotajo...če je le voda dovolj topla...aja mi nismo našli nič poceni za prespat tak da bomo žal doma ostaliuser posted image user posted image user posted image zdaj pač nimamo tolko dinarčkov, da bi lahko kar dali 200 eur za en vikend. je treba še prevoz in hrano računat...
no se je moj odločil da gre lovit ribe, jaz se pa selim za eno noč k mami ker je tudi sama, je šel ati v hribe.

no zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
25.6.2008 22:28:40   
mlavla
sem pršla še mal pokukatuser posted image
Janey..ta izpit je za vse obvezen (tko da tud tebe čaka drugo leto..na žalostuser posted image ) predava ga pa dragoš še prej ga je mela pa Pavla (je šla pa lani v penzijo)

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
25.6.2008 22:37:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

sem pršla še mal pokukatuser posted image
Janey..ta izpit je za vse obvezen (tko da tud tebe čaka drugo leto..na žalostuser posted image ) predava ga pa dragoš še prej ga je mela pa Pavla (je šla pa lani v penzijo)

ja moj je bol za nogomet ker je zanimiv user posted image user posted image user posted image hehehe

mlavla sem mislila da spada pod izbirne za tiste ki majo skupnostno...ja sej drugo leto me jih še kar nekaj čaka...dragoš je pa tak ne...bom kar doma rajeuser posted image user posted image zelo zanimive stvari govori res, ampak njegovo predavanje je KATASTROFA...v enem tonu, počaaaasi govori...bleh
no torej se priporočam za kake zapiske
pridna si da si se lotla

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
25.6.2008 22:38:03   
Janey
o maruška

jutri se dobimo z onimi iz mariborskih čvek...te pokličem da ti povem jutri

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
25.6.2008 22:43:35   
Suzi*
naša dečva končno spi. je bla tolk budna, da smo v spalnici v veliki postelji ležale (v temi oz. mraku brez luči), malo je moj prst cuzala, malo se mi je smejala, telovadila, malo je bila na trebuhu na meni, ko je pa končno začela sitnarit sem jo pa na zizo nalimala in je v par minutah mrknila.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.6.2008 22:44:06   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

o maruška

jutri se dobimo z onimi iz mariborskih čvek...te pokličem da ti povem jutri

Oj! Sem vas končno uspela pridit malo po gledatuser posted image  Janey čestitke za izpituser posted image  Dopoldne imama zdravnika, če se dobite popoldne pa prideva.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.6.2008 22:50:31   
Suzi*
skor pozabila, kura jaz.....Janey, bravo za izpit!!!user posted image user posted image
Mlavla, jutri stiskam pesti.
Pina, a imaš mio že doma za čez poletje? blagor vam, jaz bi se tud nekam namakala v tej vročini. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.6.2008 22:55:57   
bamby
suzi, sem pogledala takoj zdaj, kaj si sčarala. Res si naredila napako, ker si se lotila najprej klekljat steblo s peresi, ampak tudi to se da pogolfat, čeprav ni ravno vredu. Bo pa drugič! Ti spelji ozek ris kar naprej na črni del ozkega risa in ga klekljaj po papircu, pa bo! Praviloma bi mogla začet prav iz sredine cveta vrtnice. Vedno, ko se lotiš klekljat, moraš pogledat, kako se začne in konča, če ni posebej označeno. Končat se ti mora tako, da imaš kam za zakvačkat! Upam,da ti bo šlo!

Sploh nisem vedela, da imate potrese v vašem koncu user posted image . Ti ti pa poženejo enega strahu v kosti user posted image user posted image .

janey, midve z Anajo imava zaenkrat le 2 obroka GH in še to le polovične ali manj. Predvidoma drug teden bova začeli še tretjega uvajat, to je popoldanska malica. Če bo potreben še zgodaj jutranji obrok, bo še vedno mleko in zvečer za spat prav tako.
Bogi Jakec res, da ga tako zobki matrajo user posted image

mlavla, se nam ravno ne mudi še najbolj zaradi sončnih kolektorjev, je pa fajn se malo pozanimat, pa kje dobit najugodneje in seveda najboljše. Št. bom pa shranila, če bom kaj rabila, se gotovo oglasimo user posted image , pa ne bo še prav kmalu.
Anajo dam spat v kratkem bodiju, pokrijem jo pa le z čez pol prepognjeno rjuhco. Sem ji tudi že nogavičke obuvala, vendar sinoči in nocoj jih nisem obula.
Pa drži se jutri na izpitu!!!

pina, po moje daš Ano lahko v vodo, če je dovolj topla. Itak ti bo pa verjetno sama nakazala, ali ji paše ali ne.

Midve imava pa jutri spet uro za cepljenje. Upam, da bo tokrat zdrava, da bo dobila drugo pikico.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.6.2008 23:00:21   
jencili
čer,

samo en hiter pozdravček še z moje strani. Fuzbala je konc, tko da smo se pri nas odločili, da gremo počasi spat. Vsaj enkrat, da bom šla spat 'še danes'user posted image

nočkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.6.2008 23:16:51   
bamby
suzi, sem ti premalo natančno dala napotke za vrtnico. Torej , kot sem rekla, spelji klekljanje naprej v ozki ris in nadaljuj zunanji cvetni list do sredine. Od tam naprej pa klekljaj naprej v drugo stran zunanjega cvetnega lista in tam, kjer si šla v cvet, boš tudi končala. Odstrižeš klekeljne in se loti potem cvet delat iz sredine navzven (postavi buciko na sredino črtice, ki označuje kvačkanje. Obesi dva para klekeljna, oba 3x posukaj (pazi, da bo nastala taka zanka, kot da bi postavila buciko in zanko z druge strani zakvačkala!), z leve strani si postavi pomožno buciko, kamor boš obesila tekoči par, ki ga 1x posukaš in zaklekljaš s prvim parom, ki si ga prej 3x sukala, poklekljaj še drugi par. Spet si zvrha postavi pomožno buciko, kamor boš obesila še dva para (tu ne delaš zank za zakvačkanje!). vsak par posebej boš 1x prej posukala, predno ga boš s tekočim zaklekljala. Zdaj postaviš buciko in 5-6x posučeš tekoči par. Zdaj že lahko pomožne bucike pobereš ven (mogoče oba para v risu še prej poklekljaj, da se ti ne preveč zategnilo, pa potem vzemi buciko stran), ker imaš vse pare noter in klekljaš normalno po papircu dalje). Najlažje boš tako potem končala na koncu.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
26.6.2008 0:07:07   
Suzi*
Bamby, user posted image user posted image  HVALAAA!!!  sem zdele 3x prebrala kar si napisala user posted image , upam da bo šlo kar naprej klekljat iz lista v cvet. user posted image  Začetek potem mi je pa tud jasen, čeprav že ene 2 leti nisem klekljala, in sem po moje kar zarjavela. user posted image  Ampak si pa tako natančno napisala, da kapo dol. user posted image
...da ne bomo na naslednje srečanje kr punkeljnov prinesle. user posted image user posted image user posted image   te bom pa še kaj ponucala, če smem. user posted image
Aja, dej mi kar zdele še prosim povej kako zaključim kleklanje?? Tista kolegica kokr se spomnim je nekaj skup vezala niti. a je to ok??user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
26.6.2008 0:09:22   
Suzi*
nočko, grem zdej spat, čeprav me mika da bi kleklje v roke vzela....ampak je čist prepozno. bom jutri. user posted image  si bom že zdej na mizo pripravla. user posted image

nočko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
26.6.2008 6:54:48   
Bajsa
Enkrat za spremembo in po dolgem času prva user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.6.2008 7:17:57   
Bajsa
Janey bravo za izpit user posted image user posted image user posted image
A sm jaz zgrešila da je dons srečanje v Kavalu???? Bi rade volje šla na kavico, sam mi nau zneslo. Morva it dons končno pogledat babco k je bla z mano pri porodu. Mater madam je stara 4 mesce in pol, pajo je vidla sam ko se je rodila. Jah no če pa nimam časa user posted image . Da ne govorim o tem, da mam zanjo darilo pripravljeno že zihr tri mesce user posted image .
Madam se je dons zbudila okrog pol sedmih, pomalcala obe zizi in zdej spi naprej user posted image , no pa včeri je zaspala okrog 21. Men se je pa tko zaluštu gres včeri, da sem si ga šla ob 22 kuhatuser posted image . Nikol nisem preveč marala gresa, pol smo mel pa v porodnišnici tko dobrga, da bi zdej skoz tazga jedla. Zdej ne vem a nej grem prašat kaj dajo not, da je tko dobr, a bi šla še enkrat rodit user posted image
Kje se Dolenjka potepa, a ni že nazaj pršla?
Larisa wb! Kako ste se imeli na dopustu? A je mali užival?
Janey upam, da vam zobki kmalu popustijo user posted image
Pina če je morje dost toplo po moje ni panike za Ano. A si že povedala kako ste mislni Ani dat ime? A se spomniš enkrat proti koncu nosečnosti si rekla da ne bo Ana.
Suzi upam, da se tla umirijo. Sm se kr mal zamislna k si rekla da si torbo naštimala. Mi smo se zdej selili in mamo še tisoč stvari vsepovsod. Dokler ne bomo na svoje sploh ne vem kje mam kej. No upam, da to ne bo več dolg user posted image . Sej ne vem kaj bi pograbla razen madam user posted image
Mary kako je Tai?
Meti kako ste se imeli na morju? A je Janez užival?
Jah nimaš kej, eni švicajo na morju, mi pa na podstrehi user posted image user posted image . Sm ugotovila da je pr nas obvezna klima, drugač bomo preč pršli. Sej ok bo izolacija in vse, sam po mje bo glih tko vroče. No pa še tako klimo bomo dal, k hladi in greje. Drgač se pa neki tud odločamo za toplotno črpalko za vodo gret. A ma kera kšne izkušnje s tem. Baje se splača.
Zdej si grem pa grisolino narest, čaj za dojit skuhat, pa še kavica bo padla user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.6.2008 7:47:51   
Bajsa
Evo cunje sem pobrala iz sušilca, kavica in čaj sta skuhana, grisolino sm pa tud že skui zmetala. Tuki pa še zmeri nikjer nobene user posted image , pa ne da ste že vse v Kavala šleuser posted image . No sej mogoče pa mi2 tud prideva, bom že nekak, sam če se bo madam do časa zbudila. No tok da pojem in kavico popoijem nej pa le počaka user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
26.6.2008 8:04:05   
Bajsa
Itata ku ku
A pol je res kavica?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
26.6.2008 8:54:49   
Janey
jutro
spet smo slabo spali. kdaj bo tega koncuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem si vzet nekaj za jest

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
26.6.2008 9:05:57   
jencili
tretja????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
26.6.2008 9:08:59   
jencili
hihi, kr težko verjamem, k pa sm zmer med tazadnjimi al pa celo šele zvečer.

Evo Taj je že zrihtan in pripravljen na zmenek z Zojouser posted image , jst pa samo še pojem, se zrihtam in šibam na obljubljeno kavico s sladoledom in smetancouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
26.6.2008 10:19:19   
mary_lou
Ja moj soncek Taicek je po moje vredu, sicer tisto noc je ful slabo spal pa za glavico se je drzu po moje ga je buska bolela ampak joku pa ni nic. pol cez dan je blo ok, dons ponoc  je pa spal ko bebica.

Buci sva sele zdele vstala midva, pa ne bova hodila, ker ste ze od pol devetih tm da novte pol ze kmal sle k je taka vrocina. Greva pa zdele v kamnisko bistrco, mam blazine za lezat pa poln ruzak igrac in pelem mojga soncka na hlad, je ful lustn gor nc soncek ne posije in je prijetnih 20 stopinj pa vodica k jo tai ful rad gleda, pol dam pa blazine na tla jest berem knjige Tai se pa igra pa pancka, kok mu pase un zrak gor kr smrcat zacne misek

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
26.6.2008 11:31:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Bamby, user posted image user posted image  HVALAAA!!!  sem zdele 3x prebrala kar si napisala user posted image , upam da bo šlo kar naprej klekljat iz lista v cvet. user posted image  Začetek potem mi je pa tud jasen, čeprav že ene 2 leti nisem klekljala, in sem po moje kar zarjavela. user posted image  Ampak si pa tako natančno napisala, da kapo dol. user posted image
...da ne bomo na naslednje srečanje kr punkeljnov prinesle. user posted image user posted image user posted image   te bom pa še kaj ponucala, če smem. user posted image
Aja, dej mi kar zdele še prosim povej kako zaključim kleklanje?? Tista kolegica kokr se spomnim je nekaj skup vezala niti. a je to ok??user posted image

Zame je to mala malca. Če kaj rabiš, kar povej.  Zaključuje se tako, da v zankico, kjer je postavljena bucika zakvačkamo (tu ni potrebno na žnurco kvačkat). Narediš isto kot pri drugih postavkih, ko kvačkaš skupaj. Potem samo še 2x fajn zavežeš in odstrižeš.
Imaš pa še eno možnost, kako končati tisto, kar si začela, pa bo izgledalo pravzaprav tako, kot bi moralo biti. Tam kjer si zdaj, bi mogla enostavno klekeljne odstriči in to tako, da pustiš dolge konce (15 cm). Potem bi se lotila klekljat cvet tako kot sem ti napisala in ga zaključit in nakocu bi mogla vse klekeljne na prej puščene konce uštukat in zaključit. Po moje bi bilo tako sploh še najboljše in bi res zgledalo tako kot mora biti.

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Drgač se pa neki tud odločamo za toplotno črpalko za vodo gret. A ma kera kšne izkušnje s tem. Baje se splača.

Midva sva se tudi za toplotno črpalko prej zanimala, ampak sva na koncu ugotovila, da se bolj splača sončne kolektorje, ker ne rabijo dodatne električne energije. Toplotna črpalka pa je tudi porabnik. Sicer ne vem, koliko ravno požre, ampak v primerjavi z 0 pri kolektorijh, ni debate. Subvencionirano iz strani države je pa oboje.

Mi smo pa dobro spali. Se je ob pol petih sicer zbudila, ampak sem ji dala dudo in nazaj pokrila z rjuho, pa je kar kmalu zaspala. 15 minut do 8h sem ji pa kar flaško mleka prinesla, čeprav je še spala, ker sem se bala, da ne bo spet bruhala, če bo prepozno jedla, ker sva imeli danes za popit cepivo proti rotavirusu. Sem ji tudi bolj malo mleka dala (malo več kot pol). Je bila pa danes zdrava in je bila cepljena 2. obvezno in 2. odmerek rota. Je bilo pa zelo hudo in je od vsega hudega takoj zaspala user posted image . Je pa danes zdravnica ukazala najprej ji rota dat, šele nato pikico. Je bilo danes vse OK!

Se pa danes že kar oblači, pa zelo soparno je. Bom videla, če bomo danes sploh kaj šli na vikend. Če bo kakšen dež z nevihto, prav gotovo nima smisla kam hodit.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
26.6.2008 12:03:18   
bamby
suzi, nekaj mojih čipk za pogledat

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
26.6.2008 12:14:06   
Suzi*
bamby, uuauuuuuuuu!!!! Tole pa so mojstrovine. user posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidi da si šolana. user posted image  Jaz pa totalen laik. user posted image  Ampak nekje je treba začet, a ne? pa vaja dela mojstra. user posted image  Bolj tole gledam tvoje, manj mi je jasno. user posted image  Škoda ker nisi malo bližje doma, bi šla k tebi v šolo. pri nas mislim, da nikjer tega ne izvajajo. user posted image  Glede moje vrtnice si pa prepozno boljšo rešitev predlagala, ker sem zjutraj že en listek skor skončala. user posted image  Bo moglo bit pač tako kot je, popravljat niti pod razno ne grem. user posted image
Aja, pa kaj to pomeni "na žnurco" kvačkat?? user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!