|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
26.6.2008 16:30:48   
ledenka
yes yes yes, 28. julija greva na počitnice user posted image user posted image user posted image  

kako naj prisilim user posted image  da bo pravočasno prišla ali kak dan prej? a se da kaj s Prometriumom spacat? user posted image  tokrat mi je 2-3 dni zamujala user posted image  že spet... KT nočem, Primolut Nor bi pa potem morala dolgo jemat, to mi pa tud ni user posted image  najboljše, da ratam noseča do takrat user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
26.6.2008 17:27:02   
macka27
ojla punce, evo spet se jaz oglašam po dolgem času..

Danes sem imela UZ pri Rešu, pa sem malo razočarana user posted image ..No po testu 14.6. ki je bil pozitiven sem se takoj naročila k Rešu na uz in sem ga imela danes. NO, na Uz je videl user posted image od dveh..ampak važno da je eden jest pravim.. sam sem pa vseeno mal žalostna, ker mi je rekel, da je plodek mal premajhen in da še ni srčka. Zdej me je dal na ponovni Uz 11.7.
Kaj pravite punce moje, a je upanje da ostane user posted image pri meni do konca, a je imela še kera podobno izkušnjo?!

Sem pa tudi računala da je danes 26 dni od transferja oz dobre 3 tedne.
Aja pa še to me zanima, kako se računa koliko časa sem zdej nosečka?

Nč punce pridne bodite, pa se vam javim, grem naprej spat, itak cele dneve samo spimuser posted image user posted image

PA-PA
Anuša

Nushy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
26.6.2008 17:41:39   
Hope2
Mamica mačka čestitkeuser posted image , nič bit žalostna. Lej jaz sem šla na prvi UZ 25 dni po ET oz 6 tednov 2dni (et pa je bil 5 dan po punkciji) in srčka nismo slišali, plodek se pa tudi ni videl. G je rekel, da vidi le zametek oz senco plodkauser posted image . Tak, da je tudi tvoj primer čist na pravi potiuser posted image user posted image . Ne skrbi in še naprej pozitivno razmišljajuser posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
26.6.2008 17:53:46   
macka27
Hvala hope2 za odgovor user posted image . In kdaj se je potem pri tebi videl srček oz. kdaj si šla ponovno na uz? Uf, zdej vas bom vse punce tukaj zasula z 100000.... vprašanji.
Ja men je rekel Reš, da je tista pikica, ne vem al je bla to vrečkica hmmm user posted image k mi jo je zmeril velika 1,12 mm uglavnem ful majhno...hmmmmmuser posted image

Nushy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
26.6.2008 18:02:38   
gigi1
Hojla dečve kje ste?
Jst sem pa že doma! Glihkar.
Anuška šteješ tako, da dnevom od ET dodaš še toliko dni, kolikor je bilo med punkcijo in ET in prišteješ še 14 dni (punkcija je ovulacija) 14 dni pred punkcijo je pa kao ZM.
Torej 26 + 14 + 5 (če je bil et 5 dni po punciji) = 45 dni  to je 6t3d

Ponavadi naročijo na UZ nekje po 7em tednu, zato ker je takrat veliko več možnosti, da se srček vidi. Nekje v 8t bi se pa že moral videti.

Torej pri tebi je bilo malo prezgodaj in se ne sekiraj. Po merah sodeč je vse normalno.

Ti samo pozitivno naprej in bo vse OK.

Hope lepo te je spet videti user posted image . kako si?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
26.6.2008 18:04:31   
gigi1
Mere so bile za gestacijsko vrečko in po mojem da 12 mm ali 1,2 cm. Ker 1,1 mm verjetno UZ težko zazna  (ostopanja so do 3 mm user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
26.6.2008 18:04:56   
Hope2
Naslednji UZ sem imela pri 7 tednih in 4 dni, takrat pa je bil že srček.
Na prvem UZ pa mi vrčke ni meril, tako da ti ne znam povedat. Bo katera druga ti povedala.

Svetujem ti, da se ne obremenjuješ, ker itak ne moreš nič naredit. Probaj uživat v vlogi nosečke in si zamišljaj kako lepo raste. Imaš tudi linke, kjer vidiš razvoj zarodka po tednih, tako da si učke spočij ob pogledu na tvojega pikeca, ki tako raste v tebiuser posted image .

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
26.6.2008 18:11:41   
Hope2
Gigi, hvala sem ok, kokr sem lahk v tej vročini s kupom stvarmi na glaviuser posted image . Ko končno misliš, da si se rešu utrujenosti, slabosti, lenosti, te spet rukne, ni ne konca ne kraja veselja, namesto češnje na smetani se ti naredijo strije, celulit, žolca na riti, pajkova mreža žil na joških....... user posted image  vse super, fino fajnuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.6.2008 18:12:29 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
26.6.2008 18:16:08   
gigi1
Ja, saj vem...sočustvujem in vendar sem ti mal fovš user posted image .
Saj tvoj je pa zih tolk vesel, da so joške do Koroške in celulita sploh ne vid, a ne? Sej vem, ti ga. Saj bo šlo vse nazaj, ko boš začela dojit.
Tale vročina pa res ubija! Upam, da si doma in ne hodiš kaj preveč ven.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
26.6.2008 18:33:42   
gigi1
Oj Sayuri pozdravček. same nosečke dons user posted image . kako si pa ti? A si doma čez praznike? Kako je zdej, kdaj te spustijo ven?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
26.6.2008 18:42:55   
Hope2
Po pravic povedano, se zaenkrat oba nič ne sekirava, se samo smejiva in zajebava na ta račun. Dokler je z user posted image  vse ok, me vse nepravilnosti ne ganejo. Moj pa ima res velik dela zdaj z joškiuser posted image , še dobro, da se na veliko pakiramo in selimo, da se še s čim drugim zamotiuser posted image .
Se prisilim na en sprehod čez dan, drugače pa me zunaj res ne vidijo. Temperature pa bodo zdaj še samo rasleuser posted image . Sem vam kar fauš za vaša poletjauser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
26.6.2008 18:42:57   
mismis
Žižek
a si se ti danes namenila podreti rekord user posted image user posted image

Kje pa je naš Sonček, da pove, kdaj začnemo z dekliščino?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
26.6.2008 18:44:24   
Hope2
Pa ti mišmiš, kako se ti počutišuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
26.6.2008 18:48:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pa ti mišmiš, kako se ti počutišuser posted image

Hope
v redu, hvala za vprašanje... sicer večino časa prespim, vsake toliko časa me špikne, pa zgleda da se nam spet zaprtje obeta. JUPI, drugače pa ok, sicer danes sem šele 2. dan po ET, bomo še videli kaj bo

A vi se selite nazaj v naše kraje? Ali samo pridete na obisk?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
26.6.2008 18:51:24   
gigi1
Miška, če je pa taka žalost tle gor ko sem v službi user posted image  user posted image  user posted image . Moram pol mal not prnest user posted image .
Miška Bavaria + magnezij, pa bo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
26.6.2008 18:53:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška, če je pa taka žalost tle gor ko sem v službi user posted image  user posted image  user posted image . Moram pol mal not prnest user posted image .
Miška Bavaria + magnezij, pa bo.

ma klinc je naš rekel, da zdaj ne smem Bavarie, ker ima mehurčke, to pa naj ne bi bilo dobro.
Prav treba mi je bilo pokazat mu un seznam dobro in slabo po ET

Drgače je pa res dolgčas, ko si v službi
a se je gospod že vrnil domov

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
26.6.2008 18:54:34   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

yes yes yes, 28. julija greva na počitnice user posted image user posted image user posted image  

kako naj prisilim user posted image  da bo pravočasno prišla ali kak dan prej? a se da kaj s Prometriumom spacat? user posted image  tokrat mi je 2-3 dni zamujala user posted image  že spet... KT nočem, Primolut Nor bi pa potem morala dolgo jemat, to mi pa tud ni user posted image  najboljše, da ratam noseča do takrat user posted image user posted image user posted image  

Itak, da navijam za to varianto user posted image  user posted image  user posted image .
Drugač pa veš, kaj jo prikliče a ne? Djinge, djinge+ aspirin+rdeče vino (brez češenj prosim, drgače bo retko z gostim ponavljanjem in djinge djinge odpade user posted image  user posted image  user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
26.6.2008 18:57:27   
Hope2
Miška, kaj če bi vsak dan malo lanenih semen pojedla, bolje mletih ali pa jih sama zmelji. Jaz to prakticiram in grem še vedno vsak dan 2-3x na veliko potrebo, medtem ko gledam ostale nosečke kolk se mučijouser posted image . Pa jih ne jem vsak dan, temveč 2x na teden. Al pa kot gigi pravi, kak magnesol spij. Ob vsem tem pa moraš vedno velik vode spit, če ne ti nič ne hasne. Če ne pride kaj pretesljivega zadnje dni vmes, pridemo kar nazaj v vaše/naše krajeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.6.2008 18:58:08 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
26.6.2008 18:58:22   
gigi1
Mužič se je zutri vrnil in opoldan letel na Dunaj...
Ah saj ni za govort...Bogi je. Jst se še ne upam tkole okol laufat, pa je zdej vse več al manj na njemu.

Tvojmu pa reč, da mehurčki v Bavariji niso isto kot v radenski, coca coli, fanti... Te so bolj žlahtni user posted image .
Kaj pa pol Donat?????? Pa ga priporočajo!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
26.6.2008 19:01:33   
mismis
Hope
super, potem te bomo pa na enem od naših prihodnjih srečanj, lahko tudi osebno spoznali. Se že veselim user posted image

Mačka27
jaz ti sicer ne morem prav veliko pomagati, ampak to da se vidi plodek je pa ja super, srček bo pa tudi čez 14 dni. Mislim da, če bi Reš na kaj hujšega sumil, pa te naročil že naslednji teden. Tako, da do takrat pozitivne misli in uživaj v nosečnosti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
26.6.2008 19:02:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mužič se je zutri vrnil in opoldan letel na Dunaj...
Ah saj ni za govort...Bogi je. Jst se še ne upam tkole okol laufat, pa je zdej vse več al manj na njemu.

Tvojmu pa reč, da mehurčki v Bavariji niso isto kot v radenski, coca coli, fanti... Te so bolj žlahtni user posted image .
Kaj pa pol Donat?????? Pa ga priporočajo!

potem si bom pa danes eno Bavario privoščila, vmes med navijanjem za naše

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
26.6.2008 19:04:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hope
super, potem te bomo pa na enem od naših prihodnjih srečanj, lahko tudi osebno spoznali. Se že veselim user posted image

Enakouser posted image .

Zdaj pa vas spet zapuščam, me že dragi pogrešauser posted image . uživajte, mejte se, veselite se in srečno vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.6.2008 19:05:52 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
26.6.2008 19:19:43   
anadejka
žio žio

na hitrco eno vprašanje, upam da je ktera tukaj ki mi lahk pomaga.Danes sem bila v Lj. na zadnjem UZ-ju in zvečer (22.00) pade stopka. Punkcijo imam v soboto zjutraj.
Sestra mi je dala 2 tabletki odvajala.A moram res obe pojest? Mal me je strah da bom jutr čist v krčih, a so full močne?
Kaj pa apaurin, pozabla sem kdaj ga moram vzet v petek zvečer, al v soboto zjutraj? A ktera ve kako že gre to?

hvala in L.P.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.6.2008 19:31:56   
gigi1
Anadejka odvajalo ti dajo, če imaš kakšne probleme z odvajanjem. Jaz ga sploh nisem dobila.
Če nimaš problemov samo pazi, da en dan prej ješ bolj tekočo hrano,..juhce in veliko piješ. Rajši spij kakšen magnezij in zjutraj ne bo problemov.
Če imaš probleme in misliš, da moraš vzet odvajalo, pa žal nisem pravi naslov. Bodo druge povedale
Apaurin spiješ večer pred punkcijo.
user posted image  za stopko!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.6.2008 19:33:19   
nokes
oj, dobila si eno tableto odvajala (RUMENO?), tisto vzameš jutri zjutraj, mene je kar navilo po kakšnih 3 urah, imej blizu wc user posted image  druga (zelena) pa je po moje pomirjevalo, vzameš pred spanjem.

nokes

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?