netka34
|
OJLI, punčike!! SE vam javljam po dolgem cajtu, ker si nism upala iz bajte, ker sm v 3. štuku, mene je pa tolk bolel, d sm do wc-ja kumi prlezla. Pa ne tolk zlo v trebuhu, ampak želodec.... Ej Miša, res oprosti, kr sm od vsega hudega pozabla ti dat roko, se predstavit in ti rečt...svaka čaaaast !! Ja sapi, ti pa res presenečaš s svojimi leti?!?Je videt d so te fajn šparali!! Torej sva isti letnik. Tabulš letnik!! Sm res vesela, d sva se spoznali, pa še tvoje ime....waw Jah, punkcija je bla vseeno bljah....tko sm se zjokala, pa še pol na hodniku, d me je blo kar sram!! Sej drgač sm pa itak preživela, ane... Pridelala 6 celic...od 12 foliklov...in potem seveda črne misli....sigurn so popokali in ušli, al pa je dr mal šlampasto naredu.....sej se ne pritožujem, sej 6 je kul, če so OK, ampak...lahko bi jih blo več....sam če bi dr. D. delu, mam prow filing!! U glavnem, js sm definitivno odločena, d če v tem postopku ne rata, ne grem več... brez druzga, zato, ker moji otroci so lih v tistih letih, k jih moraš na kolenih prosit, d ti kej pomagajo..., pa še navajeni niso, d bi js karkoli jamrala, d me kej boli... Moj je pa tut tok neroden, d mi gre prow na jetra!! Kukr d se mi boji približat, me pocrtat... včeraj je kar pustil, d sm js nesla polno vrečko pijače... .vam povem, da sem tko u šitu, d sploh ne vem, kaj se dogaja z mano. Tudi upanja nimam nobenga, vam povem....Se bojim, d je kar malo depre prisotne! Pa ve ste edine, s katerimi lahko delim vse svoje tegobe... Cele dneve sam spim, včeraj sm se sicer namočila v morje, je prav pasalo, ma sm vmes in pol kr spala Kode za poklicat gor nisem mogla dobit, so rekli d nimajo cajta dvigovat telefona, ker majo gužvo, in nej kar pridem v nedeljo gor....ojej, paranoja...cela ljubljana z okolico me bo slišala jokat, se mi zdi....pa kaj sem tok cagasta ratala, tut ne vem!!! prosim, bodite pridni in se lepo delite, ker Sašo in Cassie vaju nestrpno čakata in si želita poslušat srčke in vaju videt na UZ-ju, dandanes ko je to mogoče!! Hvala punce k skrbite tut zame, vas mam rada vse po vrsti!! In želim vam, d boste čimmanj trpele, d mate razumevajoče partnerje, veliko užitkov v nosečnosti in same radosti z vašimi škratki!! Se beremo še kaj, čim bo mogoče! LP, D