|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
26.6.2008 10:29:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

pikovitek, pri tejle sliki se mi postavlja vprašanje... kdo je  muško in kdo žensko na tejle slikci user posted image user posted image user posted image  

to je bil namenuser posted image

namejkapirana sta oba enako na debelo user posted image  

no s sodelavkami smo ujotovile da je Maja verjetno Maj, user posted image user posted image fantek oblečen v punčouser posted image user posted image user posted image

pa Damjan je namejkapiran tako, kot da bi bil Damjana user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.6.2008 10:56:35   
pikovit
Oktavija in Ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image ,kva ga serjetauser posted image user posted image user posted image user posted image .To sva zadnjič z Gigi ugotavljali kaj je kdo?No pa imamo Maj in Damjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.6.2008 11:02:34   
pikovit
Gigi se vidi,da si v službiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.6.2008 11:19:26   
ledenka
pikovitek, a si že šla nadret folk za telefon?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.6.2008 11:19:43   
oktavija

Oktavija in Ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image ,kva ga serjetauser posted image user posted image user posted image user posted image .To sva zadnjič z Gigi ugotavljali kaj je kdo?No pa imamo Maj in Damjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za novi par!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 26.6.2008 11:20:15 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.6.2008 11:28:02   
gigi1

Gigi se vidi,da si v službiuser posted image

Ja, a ne?? Sej js vas tud pogrešam user posted image
A maste spet D&M na tapeti? user posted image  user posted image  user posted image
Je to tista slikca, ki si je 1x že iskala?

kaj je zdej s tem telefonom??? Dans jim ga pa v glavo zabriš!

Oktavija kako si? Kaj se dogaja? Kej špika? Vetrovčki?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.6.2008 11:32:30   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oktavija kako si? Kaj se dogaja? Kej špika? Vetrovčki?

Gigi še nič znakov samo danes mi je bilo slabo ker imamo v pisarni tako slab zrak, ker mi dekleta skoz klimo izklapljajo in pravijo da je mrzlo pri 25 stopinjah...za popoizdit... nimajo pa čist ni uvidevnosti in razmevanja... so zelo sebične....

Ni še znakecov je prehitro!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.6.2008 11:40:05   
gigi1
Oktavija za vetrove ni nikol prehitro user posted image .
A ne znajo sodelavke to klimo naštimat na 26 al 27, pa da v luft piha, pa bo za vse dobro?? Bemtiš, babe user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Miška pomoje se je pa Feliks vgnezdil. A se sončkaš? Tle je pa tak...oblačno, soparno pa ful.

Hedi, sej si neki nardila včeri, a ne? Pa sploh moraš počivat in se ujčkat user posted image

Kajši, ne vem če bo šlo....Najprej šnopi...pol pa šipe user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica. Ti kar počivaj v senčki in pazi nase. Se bom pa naslednjič, ko bom spet pucfrau (upam, da ne tako kmalu) priporočla za mrzlo pivičko user posted image

No zdej grem pa nazaj delat user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.6.2008 11:41:00 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.6.2008 11:41:54   
pikovit

pikovitek, a si že šla nadret folk za telefon?

Ne da se miuser posted image Bom si prej pripravit kakšen govor in mal pomahat z kakšnimi členi,pa se mi ne da brskat in brat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.6.2008 11:43:45   
gigi1
Zvezdica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  js sem pa tvoje otročke vidla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.6.2008 11:44:10   
pikovit
No jaz grem pa pod tuš pa tikvo oprat pa na juriš v Telereya

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.6.2008 11:45:10   
pikovit
Matr tle je tud ful soparno pa kar dol nekaj tiščiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.6.2008 11:48:22   
ledenka
men je kar user posted image  od vročine... sem čist out. še dobro, da mam klimo v pisarni, drugače bi ponorela. sam kaj, ko moram it ven... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.6.2008 12:02:01   
gigi1
Pikovitka tle maš link na ZVPot

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200498&stevilka=4288

glej 37. člen, predvsem 37.c.

Sem glih ene spremembe iskala, pa sem spotoma še zate pogledala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.6.2008 12:03:30   
gigi1
Vse tja do 40. člena preberi!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.6.2008 12:09:40   
pikovit
Gigi zlata si.Imam pa namreč ta problem,da je tel. v garanciji in ne morem kaj dosti oporekati.Na kratko toliko časa ga moram nositi tja,dokler ne bodo popustili in mi dali novegauser posted image
Ja bedasto a ne.Tako so mi zadnjič rekl na varstvu potrošnikovuser posted image Sej ne verm kdo tle pije in kdo plača.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.6.2008 12:54:16   
netka34
OJLI, punčike!!

SE vam javljam po dolgem cajtu, ker si nism upala iz bajte, ker sm v 3. štuku, mene  je pa tolk bolel, d sm do wc-ja kumi prlezla. Pa ne  tolk zlo v trebuhu, ampak želodec....user posted image user posted image

Ej Miša, res oprosti, kr sm od vsega hudega pozabla ti dat roko, se predstavit in ti rečt...svaka čaaaast !!user posted image user posted image user posted image

Ja sapi, ti pa res presenečaš s svojimi leti?!?Je videt d so te fajn šparali!! Torej sva isti letnik. Tabulš letnik!!user posted image user posted image Sm res vesela, d sva se spoznali, pa še tvoje ime....waw

Jah, punkcija je bla vseeno bljah....tko sm se zjokala, pa še pol na hodniku, d me je blo kar sram!! Sej drgač sm pa itak preživela, ane...

Pridelala 6 celic...od 12 foliklov...in potem seveda črne misli....sigurn so popokali in ušli, al pa je dr mal šlampasto naredu.....sej se ne pritožujem, sej 6 je kul, če so OK, ampak...lahko bi jih blo več....sam če bi dr. D. delu, mam prow filing!!

U glavnem, js sm definitivno odločena, d če v tem postopku ne rata, ne grem več...
brez druzga, zato, ker moji otroci so lih v tistih letih, k jih moraš na kolenih prosit, d ti kej pomagajo..., pa še navajeni niso, d bi js karkoli jamrala, d me kej boli...
Moj je pa tut tok neroden, d mi gre prow na jetra!! Kukr d se mi boji približat, me pocrtat... včeraj je kar pustil, d sm js nesla polno vrečko pijače...user posted image .vam povem, da sem tko u šitu, d sploh ne vem, kaj se dogaja z mano. Tudi upanja nimam nobenga, vam povem....Se bojim, d je kar malo depre prisotne!user posted image Pa ve ste edine, s katerimi lahko delim vse svoje tegobe...

Cele dneve sam spim, včeraj sm se sicer namočila v morje, je prav pasalo, ma sm vmes in pol kr spalauser posted image user posted image

Kode za poklicat gor nisem mogla dobit, so rekli d nimajo cajta dvigovat telefona, ker majo gužvo, in nej kar pridem v nedeljo gor....ojej, paranoja...cela ljubljana z okolico me bo slišala jokat, se mi zdi....pa kaj sem tok cagasta ratala, tut ne vem!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prosim, bodite pridni in se lepo delite, ker Sašouser posted image in Cassie user posted image vaju nestrpno čakata in si želita poslušat srčke in vaju videt na UZ-ju, dandanes ko je to mogoče!!

Hvala punce k skrbite tut zame, vas mam rada vse po vrsti!! In želim vam, d boste čimmanj trpele, d mate razumevajoče partnerje,  veliko užitkov v nosečnosti in same radosti z vašimi škratki!!

Se beremo še kaj, čim bo mogoče!user posted image user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.6.2008 13:03:47   
pikovit
Netkica mojauser posted image Ko sem šla jaz prvič,sem si isto rekla.No pa upam,da grem sept,okt. sedmič.Pa tud nekaj takšnega od bodočega moža imam domauser posted image Se je pa v vseh teh letih kar popravil.user posted image Tako da ne obupat,če ne bo šlo.Otroke pa kar malo privit,da bodo malce pomagali.
Upam,da si sedaj ok in da je šla bolečina mimo.Depra tole pa že skoraj mora pasat zravenuser posted image Nič ne skrbi malo hormoni,pa otroc pa še mož pa smo hitro tamuser posted image Želim ti vse naj naj in da v nedeljo javiš lep rezultat.

Punca think pinkuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.6.2008 13:15:16   
oktavija
Dekleta jaz sem tako jezna!!!!!user posted image   Zato vas prosim za pomoč....

Kot veste sem v prvem postopku IUI in se morem vozit v MB tako da vsakič ko grem izgubim najmanj 4 ure in še več... Jaz grem sicer vedno v službo umes odletim v MB in se vrnem vendar morem devat al dopust ali bolniško....

Moj zdravnik mi je sicer na začetku rekel, da mi pri vsakem dnevu postopka pripada bolniška in zdaj mi je noče devat... saj je prvič rekel, da more biti med bolniškimi vsaj 10 dni premora in tako sta mi propadla dva dneva dopusta, zdaj pa je minilo več kot 10 dni od zadnje bolniške in spet noče dat bolniškega lista saj pravi da me more dat na komisijo ker gre za isti postopek... no in pol me še nadere zakaj sem prišla tako pozno saj sem bila 20.6. v MB jaz pa pridem po bolniško 26.6. - NO PRED TEM pa mi je sestra rekla da naj si bolniške liste pridem urejat konec meseca.....user posted image user posted image user posted image  No zdaj pa razumete to birokracijo in ta nesoglasja med zdravniki in sestrami.... IN vse to!!!!!!

Kakšne so vaše izkušnje ob pridobivanju bolniške in kdaj ste jo imele in kdaj ne?
Hvala za ogovore!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.6.2008 13:15:17   
mismis
Netka, črne misli na stran, že tako ali tako se boš morala bojevati z njimi celih 14 dni čakanja na test.

Kode niti ne rabiš, ti se samo prepričaj, da bo vse ok, da te bota počakala dva lepa zarodka, vse ostalo je pa itak luskuz, to so bile točno moje misli do tega torka. In ne moreš verjeti, dokler nisem ležala na tistem stolu za ET, sploh pojma nisem imela koliko zarodkov imam.

Kar se tiče otrok in partnerja je pa res kriza, če ni nobene pomoči z njihove strani. Poskušaj jim razložiti situacijo, kako se počutiš in kaj občutiš, pa boš mogoče dobila kakšen odziv. Že sama si napisala, da bonavadi ne jokaš in stokaš zaradi bolečin, včasih je potrebno, da te ljudje vzamejo resno.

Tako, da odloži uniformo supermame in se vleži v posteljo in jamraj na ves glas, boš videla, kako jih bo potem skrbelo in bodo skakali okoli tebeuser posted image

Za nedeljo ti pa želim veiko srečo in da te počakata dve najlepši blastocisti, ki jih boš vzela domovuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.6.2008 13:30:00   
netka34

Hvala za vzpodbudne besede, čeprav....jih bom shranla v srček!!

Zej se pa grem ulešt h jezeru, vse 4 od sebe, tamalega vzamem s sabo, da se mal počofota, mogoče mi bo sonček dal kej energije!!

Mismis lepo čuvaj pikco!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.6.2008 13:42:55   
gigi1
Netka, tebe je pa res depra napadla. Saj ni čudno. Samo, mi smo borke in se ne damo kar tako!
V nedeljo te čakata dve lepi pikici in to je tisto, kar je pomembno.
Otroci so otroci, tle nimam kaj za komentirat, vendar se bodo počasi tudi navadili, da mami rabi pomoč.
Glede tvojga...ne bit preveč jezna in občutljiva. Moški pač ne razmišljajo in rabijo veliko več časa, da jim pride iz riti v glavo. Js sem se tud na začetku neki matrala, pa sama vlekla...Pol sem se pa postavila in čakala, da mu užge...al pa iz avta po gsmu poklicala, naj pride po vrečko. Sama je nisem več dvignila.
Mojmu sem se pol smilila, k sem če sem bila sama doma šla v štacuno, pa vrečke pustila na blagajni in hodila ene 3x iskat (po lastni neumnosti, k sem šla kao sam po kruh...) In mi je še voziček nabavu, da ja ne bom kej preveč nosila.
Ko jim poveš kaj hočeš od njih, se moški ponavadi zelo dobro odzovejo...To, da bi neki sami od sebe...pa kar pozabi.
Torej povej mu, kaj od njega pričakuješ, pa ne v stilu "Pogovort se morva". Ampak samo "A lahk prosim ti neseš, k jst ne smem?" Ene 2x ga boš mogla še spomnit in zadeva opravljena!

Oktavija. Po ET ti pripada mislim, da 3 dni bolniške in po pozitivnem testu do UZ. Pol se pa na UZ odločijo kako naprej. No to je tisto, kar je po defaultu.
Bolniško ti lahko da osebni zdravnik ali izbrani G. Torej, če te eden zaj.ebava pejd k drugemu.
Eden od njiju bi moral razumeti težave, ki jih imaš zaradi prevoza.
Sester ne preveč poslušat! Te informacije so včasih napačne. Je pa problem, ker za komisijo dr. mora dokumentacijo res poslat vnaprej. No za drugič veš...Žal mi je da ti je dopust po nepotrebnem šel.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.6.2008 14:15:24   
ledenka
oktavija, kolikor vem, ti za preglede pripada bolniška. s potrdilom iz MB ti jo napiše tvoj osebni G ali osebni dr. lahko se ti za bolniško šteje samo par ur - kolikor si pač bila odsotna.

netka user posted image user posted image user posted image  vsi hormoni, ki jih jemlješ, so ti očitno prišli na plano! pa še o dedcih - v postopku sem tudi jaz mojemu v trgovini rekla, naj on nese. pa naj on kaj težkega dvigne. sam se ni spomnil user posted image  potem pa sem sama sebi izpadla kot tiran user posted image  ampak pride in gre. pomisli, da boš čez par dni dobila v varstvo pikici, ki bosta ostali pri tebi user posted image  bodi pozitivna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.6.2008 15:52:17   
mismis
Kje pa ste danes vse???

Pismu sem morala nekaj napisati,  je naša tema padla že čisto na dno

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.6.2008 16:19:06   
ledenka
mišmiš, tebe ni in je vse tiho, pa žižek je nazaj v službi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?