|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
25.6.2008 9:39:41   
mlavla
jutro..da vas na hitrco pozdravim..

učim se namreč..pa nimam več tako velik časa za RR..sej bo spet čas ko vas bom lahko malo bolj brala itd.

Janey bravo za izpit!!a to je bla statistika?
No zame pa jutri držte pesti mam ob 10 h izpit!!

Neža je zadnje dneve malo bolj pridna..kot,da ve da se mora mami učit..user posted image

pa še to vam moram povedat, da je moj dobil novo službo..user posted image in seveda upam,da bo tukaj kaj boljše..

pri prejšnji pa je včeraj dal odpoved...
pa še to sva ful vesela, ker nama ne bo treba še enga avta kupovat..saj bo dragi dobil službenega..user posted image
upam, da prihajajo boljši časi...

no tiste, ki zidate oz. ki vas zanimajo kolektorji (za ogrevanje vode)a pa sončne celice(za štrom)..vam lahko od zdej naprej moj mož pri tem pomaga...pa kakšne ugodnosti poskrbiuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
25.6.2008 9:41:42   
mlavla
pa še to sem vam mislila povedat..včeraj je ena kolegica rodila punčko Majo..ma sem tko vesela zanjo..
si ne morem pomgat..in kar obujam spomine kako je bilo lepo ob rojstvu naše pikiceuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.6.2008 11:34:50   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - dober večer, zadnje čase te bolj malo berem user posted image
Kako pa si Anaji čistila temenca?

Zdaj te lahko pozdravim le še dober dan user posted image user posted image .
Anajo sem najprej že na vikendu z glavnikom razčesavala laske, pa je šlo že kar precej stran. Doma sem jo pa kar z Bübchenovim oljem namazala in vtrla v lasišče, pustila 20-30 minut, spet z glavnikom razčesala in je šlo kar v luskah stran, potem sem jo pa samo še skopala. No, danes sem ugotovila, da sem ji premalo laske umila, ker ima še vedno malo mastne user posted image  user posted image . Se bova zvečer prikopanju spet umile.
Zadnje čase sem res bolj malo na RR, ker se spokam čimprej iz stanovanja, ker je tako vroče. Imamo stanovanje v Zadnjem nadstropju in smo brez klime, popoldan smo pa še na sončni strani, tako nam ni za biti noter, zunaj pa spet ne, zato naložim mularijo v avto in gremo na vikend (7 km iz Idrije), ki ga imajo njegovi starši. Vsi se fajn počutimo, ker smo v naravi, pa še bazen imamo in se lahko tudi hladimo user posted image !

pina, kak so cortkane pupe. Pa vidim, da ima carica isto že ful čupico user posted image . A jih ji je Ana malo odstopila user posted image ?

mlavla, itak da bomo držale pesti zate, da narediš uspešno izpit!! Pa super za moža, da je dobil novo službo user posted image . Da bo le bolj zadovoljen, pa kakšen everček več na računu!!! No, nam bi pa kakšna informacija za sončne kolektorje prav prišla. Imajo mogoče tiste vakumske?
Seveda čestitke tvoji prijateljici za user posted image !!!

Naša Anaja se je pa ponoči okrog pol štirih zbudila in je začela ventilirat po posteljici. Jest ji nisem dala, ker se mi je zdelo, da ne more biti lačna, zato je dobila le dudo in se je kar kmalu umirila in zaspala naprej do 7.45 user posted image . Je dobila žitno kašico za zajtrk in po vrhu še mleko. Se je fajn najedla, pol sem jo dala pa še malo spat in sta z mojim ob 10h prišla iz spalnice. Za kosilo bo pa danes prvič jedla pire krompirček. Za nas kuham pa paprikaš z rezanci, včeraj sem pa otvorila sezono filanih paprik user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 25.6.2008 11:35:10 >

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
25.6.2008 12:17:08   
buči
janey, bravo!

pina, dolenjka, lepo se vi cartate ...

grem na kosilo, danes moj kuri ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
25.6.2008 13:13:16   
bamby
suzi, a mi boš zaupala geslo, če si že naložila slike?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
25.6.2008 13:39:51   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, a mi boš zaupala geslo, če si že naložila slike?

jao, a sem zaklenila???user posted image user posted image je že odklenjeno.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
25.6.2008 13:49:05   
Suzi*
pina, ne morem verjet kolk je ana velika. user posted image  lepe punce in lepe fotke.

a danes se pa vse potepate? mi smo bili samo dopoldne na sprehodu in pijački, zdaj se pa noter skrivamo na hladu. moji 3je spijo, jaz pa dežuram. user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
25.6.2008 14:51:13   
Suzi*
A ima katera kakšen recept za sladico iz listnatega testa?? Bi nekaj spekla, ker ga imam za porabit.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.6.2008 16:08:04   
Janey
halo

mlavla ne statistiko, osebno pomoč (stritiha)bravo za novo službouser posted image user posted image user posted image kaj imaš jutr za en uzpit?

bamby a mi imate že bse obroko gh, al kakO? jaka je danes prvič malo več pojedel, pol frutekauser posted image user posted image user posted image
mi imamo pa piknik...pečemo lignje na žaru in to polnjene...njamiiiiii....jaz pa tu gori v hladovini stražim ker pokec spančka
smo meli burno noč in burno dopoldne...zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem jokala z njim od sile....nočete vedet kaki kriki so to...upam, da vaši čimlažje to prenesejo

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.6.2008 16:09:18   
Janey
suzi jaz v listnano testo malo jabolk naribam, pa malo skute pa kisle smetane pa en jajček pa malo cimeta, malo cukra vse skupaj zmešam nafilam, pa dam za ene 20 min, pol ure...malo pogledam...lahko daš kero koli sadje, al pa rozine al pa sploh nobenga sadja...kak češ

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.6.2008 16:15:23   
Suzi*
mi smo mel pa zdele fuuul potres. user posted image user posted image user posted image  matr, sem se presrala, se kr tresem.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.6.2008 16:44:30   
Suzi*
evo, 3 stopnja potres, žarišče verjetno 8 km SZ od NM. sem pa zdaj prvič slišala da imamo že od 22.6. potrese vedno močnejše. user posted image user posted image user posted image   me je kr mal strah, da ne bi blo še kaj močnejšega. sem za silo kar torbo nafilala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.6.2008 17:58:24   
Februarka08
Dan.

Jest sem čist izžeta.user posted image Vroče je kt pr user posted image . Tamala je takaaaaaaaaaa sitka že cel dan, da bi šla najraj od doma za kakšno uro da si mal ušesa spočijem.user posted image Verjetno ji je vroče, al kaj jest vemuser posted image , noče mleka, noče čaja, sam roke bi si tiščala not do grlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr... res sem že naveličana današnjega dne. Saj je pridna in vse, pa tak cuker da bi jo pojedla, sam dons jo pa neki meče. Že ko smo šli na Bled je polovico poti okrog jezera neki sitkala, ni mogla zaspat, zaspana pa za umret... Končno ji je po novi dozi mleka in frišni plenici le uspelo tako da sva mela vsaj mal miru. Med potjo sem še pico naročila, tako da sva jo sam vzela in šla domov, da sva v miru pojedla, men pa ni blo treba kuhat.user posted image
Zdele greva pa spet ven šp.del probat k ga je moj naštimal, upam da ji bo všeč, če ne grem pa od bajte.user posted image user posted image

Suzi,
upam, da ne bo kaj hujšega glede potresov.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
25.6.2008 18:33:18   
itata
dan,
mi smo nazaj. sva z misar čvekale zdej 2x dop pa nisva nič dežja načvekaleuser posted image  je še zmer vroče k hudič... mali je bil kar priden sam skoz je hotu firbcat okol- mam prav musklfibruser posted image  na domači vagi že 9kg kaže... katastrofa. težek je k cent. drugač sva se imela pa fajn. pa aktivirala sva sam ta športni del vozičkauser posted image  adijo košara. je prevroče, sej ne zarad druzga. spal je pa tud ok. 2x dojenje ponoč, drugač pa bolj ali manj brez zbujanja.

moj me je že razjezil user posted image - pa komi prišla sem. se je raj kar na žale svečo za svojo babi spravu prižgat. kr neki.

buči: jutr kafe velja- te pokličem točno kdaj štartamuser posted image  če bo še katera uletela bomo pa vidl a ne.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
25.6.2008 21:03:07   
kati kati
čer,
hja po dolgem času se javljam...imamo strašno pestro-našmu user posted image je že nasploh noro vroče sedaj pa je obupuser posted image ...mal ga čez dan namakam v bazenček da ga osvežim...
drgače bi pregoru, pa še probleme s spanjem imamo-spet zaradi vročine-
itata-naš fant ma tud skor 9 kg pa je kr masa za nosituser posted image ...bi mogla met danes cepljenje pa je praznik, nasledno sredo so oni na dopustu, eno sredo kasneje smo mi  na dopustu..tak da imamo 2.cepljenje šele 23.7...pa se je zavleklo za en mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mi je rekla da ni to prepozno-js pa nimam pojma...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
25.6.2008 21:04:34   
mlavla
čer..
neža že pridno pančka..user posted image
jst grem pa zdele še vse ponovit za jutrišnji izpit (Janey..skupnostno SD imam)..POL PA POD TUŠ IN PANČKAT...(joj sej nočem  vpitiuser posted image )
bamby..mislim,da držijo tudi takšne kolektorje..ti bom na ZS poslal št.
pa če me spomin ne vara si me spraševala če sva imela kakšen poseben fotič za slike pod vodo..ne kupila sva le ohišje zapod vodo za najin fotoarat..pa se je zelo dobr obneslo
suzi..ma prave čipkarkse umetnine delaš..bravouser posted image ..pa upam,da vas (ali pa nas)ne bo več treslo
pina in dolenjka..ma prov luštne so tele vaše frajleuser posted image
itata..ja pol je pa tvoj jakob zato tako velik korenjak ker morski zrak vpliva nanjuser posted image ..aja pa dobrodošla nazaj..
februarka...ja tud sitni so kdaj ti naši cukrčki..men se je namreč to dogajalo prejšnji teden..samo ko se ti pa nasmeje pa vse pozabiš..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
25.6.2008 21:07:07   
mlavla
punce zanima me kako naštimate vaše user posted image za pančkat..kaj jim oblečete..jih kaj pokrivate..
jst sem čist zmedena..ker mamo tako vroče,danes sem jo dala spat kar v bodiju s kratkimi rokavi, nogavičke in če bo potreba jo bom pokrila le s prevleko za kovter(kapno)..ker je bla revca zdele čist potna, ko sva se dojiliuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
25.6.2008 21:22:58   
Suzi*
mlavla, jaz jo oblačim zdaj v tak pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, brez nogavičk, pa pokrijem jo s čist tanko odejico.
...sicer pa naša še ne spi. spet isto kot včeraj čist budna, pa zdaj tuli tam v košku. user posted image  mah ne vem kako naj jo navadim, da bo brez mene zaspala. user posted image  samo na zizi se umiri in zaspi zvečer....pa še to, ko se ji zazdi, ne vedno. user posted image   v vozičku npr. ni problem zaspat.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
25.6.2008 21:23:16   
Februarka08
Ja, mlavla, so res cukri tile našiuser posted image . Sam kdaj ti pa takoooo na živc stop, da ne veš več kaj bi naredu. Prejle, ko sva se šle kopat, sem jo naglas cmokala po trebuščku in se je tako lepo naglas smejala zraven, da sem se kar topila.user posted image user posted image user posted image Smotka mejhna.user posted image
Drugač jo mam pa v tenki pižamici pa sam rjuhco čez. Jo sm pa tja mal pošlatam, da vidim če ji je vroče. Zdele je zaspala, če se bo pa zbudila se bo pa verjetno zarad vročine, pol jo bom pa slekla.user posted image Sej ne vem več kako naj jo oblečem... res neuser posted image

Uf, sem se prejle lubenice najedla. Bom pomoje ponoč mal dežurala na wc-ju... moj itak svoje ljubljenčke gleda na tv-ju, kaj pa jest.... jest grem pa do tamale, ker se je zbudila...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
25.6.2008 21:24:42   
Suzi*
aja, mi je že ob osmih zaspala na zizi, lepo kupčka podrla, pa se čez pol ure zbudila user posted image , sem jo dala še na drugo zizo, ampak noče več nazaj zaspat, z bradavicami se bi pa samo igrala. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
25.6.2008 21:27:55   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mlavla, jaz jo oblačim zdaj v tak pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, brez nogavičk, pa pokrijem jo s čist tanko odejico.
...sicer pa naša še ne spi. spet isto kot včeraj čist budna, pa zdaj tuli tam v košku. user posted image  mah ne vem kako naj jo navadim, da bo brez mene zaspala. user posted image  samo na zizi se umiri in zaspi zvečer....pa še to, ko se ji zazdi, ne vedno. user posted image   v vozičku npr. ni problem zaspat.

mam jst tud tak pajacek..ma se sploh nisem spomnila..ji bom pa jutri oblekla..hvala
veš naša tud sam na zizi zaspi...me prav zanimam kako bo kdaj brez mene zaspala...user posted image

no zdej pa se šibam učit

nočko 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
25.6.2008 21:31:56   
kati kati
čer,

pa dobila sem paket od varne prihodnosti...pampers robčke-72 kom, pa posodico za shranjevanje mleka, 2 hippove kašice pa palčke za ušesa pa 3 balone pa nekaj revij aja pa dva senčnika za v avto-pa plačala postnine 6,60 evra po hitri pošti TNT...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
25.6.2008 21:33:15   
nizy
kati- kati s kerga konca pa si , da si toliko plačala

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
25.6.2008 21:47:11   
buči
kati-kati, jaz sem isto plčala toliko, pa so rekli le 3 evre.

itata, jutri velja, definitivno pred 9 uro.

Grem spat. Tilen je zaspal, upam, da mu danes ne bo tako vroče, kot včeraj. Je le v bodiju s kratkimi rokavi in spalna vreča - doma narejena iz čisto tankega blaga.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
25.6.2008 21:47:43   
Februarka08
Jaz sem tud tolk plačala za paket.

Evo, naša spet spi, zdej jo mam pa tko oblečeno kot ti, mlavla. Je pa tud tko, da tud naša zaspi najraj na joški.user posted image user posted image Ne vem kdaj bo kaj drugače. Sej je že lepo zaspala, zdej pa spet. Ah, nej ma ta veseljeuser posted image , pol se bomo pa že kej druzga spomniluser posted image

Ne vem al bi šla spat, al kaj nej... moj bo itak fuzbal še gledal, jest pa ne vem kam nej se dam...user posted image
Aja, prej ko sem začela da sem se lubenice naž.... sem hotla sam povedat, da sem jo mali dala mal za probat in je cuzala in lizala kot za stavouser posted image user posted image , sva se ji tok nasmejala da je kej. Se je oblizovala in komaj čakala da bi ji še dala, čeprav sem ji dala sam mal za probat. Sej upam da ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo videli...

Grem mal cote skup zmetat in mal pospravit kuhno...
Nočko še iz moje strani.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Spanje pri babici in dedku
Zoja Lara

Pri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?

pri 1 letu (51%)

pri 2 letih (19%)

pri 3 letih (18%)

ko je star 6 let ali več (11%)

Število vseh glasov: 636

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!